Het interieur van de gezellige slaapkamer 3 belangrijkste principes van de schepping

Het interieur van de gezellige slaapkamer 3 belangrijkste principes van de schepping

12 October 2017Het maken van de slaapkamer is hier erg belangrijk om een ​​romantische en gezellige sfeer te creërenHet maken van de slaapkamer, is het belangrijk om een ​​romantische en hier gezellig atmosferuSpalnya creëren - een speciale ruimte in het huis. Het is een plaats van romantische, intieme, persoonlijke. Het is hier dat we het masker, bevrijd van de ketenen van de arbeiders te verwijderen. In de slaapkamer kunt u ontspannen, gevuld met kracht. Daarom is het belangrijk om een ​​comfortabele interieur in de slaapkamer. Over de situatie slaapkamers afhankelijk zijn voor ons welzijn.


Interieur van een knusse slaapkamer Geheimen

Een van de belangrijkste geheimen is het comfort in de slaapkamer. Het is belangrijk dat mensen zich veilig voelen, comfortabel in de kamer. De slaapkamer moet worden geïsoleerd, is het beter als het uit de buurt van de keuken en de ingang van het huis zal worden gevestigd. Sleeper heeft uit het publieke oog te worden verwijderd. Het gebeurt zo dat in een slaapkamer, en is tegelijkertijd ook een woonkamer en een keuken. In dit geval moet u zeker overwegen het bestemmingsplan gebied.

Zonering goed gebruik van partities:

 • scherm;
 • rekken;
 • De deur rollen.

Creëer een gezellige sfeer in de slaapkamer hulp stijlvolle gordijnen en decor itemsCreëer een gezellige sfeer in de slaapkamer hulp stijlvolle gordijnen en decor items

Als de kamer is een enkel venster, is het het beste om het slaapgedeelte te positioneren. Bed dicht moet niet het raamkozijn worden gezet. De ramen moeten worden geplaatst, mooi tule en black-out gordijnen.


In het algemeen zijn ontwerpers geadviseerd zich te laten leiden door 3 principes:

 1. Rest.
 2. Veel ruimte.
 3. Eenvoud.

Het moet ook worden geleid door hun smaak voorkeuren. Het maken van het interieur, dat is als, het vinden van een gemeenschappelijke compromis.

Wat zou de fout

Ontwerpers raden bij het plaatsen van hun handen ontwerp maakt geen fouten.Een van de grote fouten in het ontwerp van de slaapkamer - het is volstoppen met onnodige dingenEen van de grote fouten in het ontwerp van de slaapkamer - het is volstoppen met onnodige dingen

namelijk:

 1. Het is noodzakelijk om te voorkomen dat verrommeling van het meubilair. Meubels moeten kleine, netjes, alles wat je nodig hebt en alles.
 2. Je moet ook opgeven het overwicht in het interieur van ruches, quilling.
 3. Te licht tapijt visueel verminderen van de kamer.
 4. De inrichting mag geen gebruik maken van felle kleuren of zeer donkere kleuren, is het beter te houden aan de warme klanken van beddengoed - een win-win.
 5. Niet de beste optie voor de slaapkamer woning bevindt zich op het plafond spiegels.
 6. Vandaag de dag, niet de werkelijke helder, artsy decor.
 7. Voorbij zijn de omslachtige en kroonluchters, moet verlichting warme, zachte onopvallend zijn.

In kleine kamers niet hechten veel meubels en accessoires. Om de kamer te helpen afwerking van de muren met behang met verticale, wit plafond en de vloer uit te breiden. Geen kwaad zullen een aantal felle accenten in de vorm van kussens, beelden of panelen boven het bed.

Hoe om het comfort te creëren in de slaapkamer

Het centrale onderwerp van de stijlvolle kamers - bed. Slaapplaats moeten gemakkelijk, comfortabel zijn. Een van de beste decoratieve technieken, het is ingericht hoofdeinde. Op de muur kunt u speciale stickers, ontwerper originele film te gebruiken.

Je kunt niet de textiel-, gordijnen, servetten, dekens en kussens te negeren. De slaapkamer is niet een plek waar je kunt zitten zijn.

comfort toe te voegen aan de slaapkamer kunnen kleine en zachte poefscomfort toe te voegen aan de slaapkamer kunnen kleine en zachte poefs

Voor dit doel, het is perfect:

 • Poof;
 • bench;
 • sofa;
 • Fauteuil et al.

Niet verkeerd om kleine salontafel. Het moet dressoir of nachtkastje worden geplaatst. De belangrijke rol van de verlichting voor de slaapkamer. Met behulp van licht kan een gezellig maken en zet de nadruk op de interessante interieur, foto's, beelden, antiek. Good factor in de slaapkamer kan warme kleuren zoals oranje, beige, melk, olijf, pistache en groen toe te voegen. Romance kaarsen toe te voegen. Een aanvulling op het interieur kan vrij kleine dingen, zoals persoonlijke foto's, verse bloemen, schilderijen, favoriete artiest.


Modern, comfortabel en kleine slaapkamer: 10 tips

Wat kan beter dan tijd doorbrengen in een comfortabel bed, vooral wanneer u zich buiten het najaar, en zou niet gaan om te werken. Maak van uw kamer een gezellige, kunt u de zachte kussens, gordijnen, flikkerend licht, en boeken te gebruiken.

  Voor meer uitnodigende sfeer creëert de aanwezigheid van kussens, zachte spreien en lichte inrichtingVoor meer uitnodigende sfeer creëert de aanwezigheid van kussens, zachte spreien en lichte inrichting

Experts raden de volgende tips om zich te houden aan, en dan comfort in de slaapkamer zal worden verstrekt:

 1. Het is niet overbodig om een ​​mini-bibliotheek te creëren. Tegen de muur kunt u een plankje te plaatsen en zet daar favoriete romans, interessante accessoires.
 2. Het bed kan een rieten mand te zetten en te maken aan beddengoed, dekens, kussens.
 3. Op de vloer goed en comfortabel gelegen wollen tapijt.
 4. Muren moeten het materiaal en de warme kleuren versieren.
 5. Op de muur van de borst kan worden geplaatst, een spiegel, behangen met kleine bollen, zal het comfort en visueel de ruimte van een kleine slaapkamer uit te breiden.
 6. Het bed kan worden lag een zacht, aangenaam om het tapijt te raken.
 7. Het interieur moet zeker voeg een aangename oranje accenten. Dit zal de sfeer van warmte en comfort te maken.
 8. Het is belangrijk om van tijd tot tijd om de grafische muur decor bij te werken.
 9. Niet per se kiezen voor de duurste schilderijen zijn perfect
 10. en meer betaalbare reproductie.
 11. Het beddengoed moet andere textuur lagen aan te brengen.
 12. Als de ruimte het toelaat, niet verkeerd om een ​​gezellige stoel bij het raam te maken.

Hier zijn een paar tips die een knusse slaapkamer zal maken. Vasthouden aan hen, kunt u bereiken uitstekende resultaten, het plaatsen van een interieur zelf, zelfs zonder de hulp van een ontwerper.


Een kleine gezellige slaapkamer

Om een ​​gezelligheid in het huis te maken is het noodzakelijk om correct te denken over elk detail. Het is niet de gemakkelijkste, maar als je probeert om jezelf te wapenen met kennis en goed te doen.

Smaakvol versieren kleine slaapkamer gemakkelijk, het belangrijkste ding - om de juiste decor kiezenSmaakvol versieren kleine slaapkamer gemakkelijk, het belangrijkste ding - om de juiste decor kiezen

Dus, wat zal helpen om comfort te creëren in een kleine slaapkamer:

 1. Accessoires. Vanwege accessoires kunnen verlevendigen zelfs de meest saaie kamer. Met de hulp van stijlvolle vazen, schilderijen, beelden en andere zeldzame items die u kunt transformeren en maken elke ruimte gezellig.
 2. Kussens. Als je geen idee hoe de ruimte comfortabeler te maken, de makkelijkste uitweg - het is kussen. Het kleurenschema kan zeer verschillend zijn. Als de kamer is een beetje bright notes van, moet het kussen vrolijke tinten zijn. Als aan de andere kant de ruimte verzadigd, kan het kussen een neutrale kleur. Het is belangrijk om de juiste kussen ontwerp te kiezen.
 3. Troost brengen zogenaamde phyto. Het plaatsen van bloemstukken verlevendigen de kamer om te slapen. Echter, zich bewust zijn van kleuren moeten niet veel. Gezelligheid kunt toevoegen en kunstmatige bloemstukken.
 4. Lighting. De juiste keuze van de verlichting zal helpen om een ​​harmonieuze, romantische en intieme setting te bereiken. Slaapkamer moet geen grote kroonluchters nemen, schijnwerpers zijn vandaag relevant. De kamer is geschikt voor, schansen, tafellampen en staande lamp met een tafel. Het is origineel en mooi.
 5. 5.Aksessuary muur. Gezellige kamer make wandpanelen, schilderijen, stijlvol horloge. Als u een foto te plaatsen op de muur, waar de familie gelukkig is, zal het de ruimte met positieve energie te vullen. U kunt toevlucht nemen tot een andere receptie - behang. Ook een geweldige optie voor de slaapkamer.
 6. Textiles, gordijnen. Met de hulp van gordijnen kan maken van de kamer om te slapen warm, gezellig en comfortabel.

Hoe om het comfort te creëren in de slaapkamer (video)

Gezellig, kunt u elke kamer in het huis, de belangrijkste benadering van het proces op een verantwoorde en creatief te maken. In overeenstemming met de aanbevelingen van de ontwerpers kennis genomen te hebben met nuttige informatie en in sommige experimenteren, kun je bereiken van individuele, uitstekende resultaten kan gezellige, comfortabele slaapkamer zijn. Het belangrijkste ding is niet te haasten en niet de ruimte niet overbelasten, zoals het gezegde luidt, moeten allemaal met mate. 

Ontwerp een gezellige slaapkamer (foto)

18-3D-9-Odincovo-Vokzalnaya-39 101 111 61 1211 8111 1345410-R3L8T8D-1000-Bright-kamer-ontwerp-1 111587original badroom-028jpgoriginal badroom-035jpgoriginal

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 22

map