Het installeren van de tape op plafonds

Het installeren van de tape op plafonds

12 October 2017Afplakband is een groot en zeer flexibel product, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, zelfs op gebogen oppervlakkenAfplakband is een groot en zeer flexibel product, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, zelfs op gebogen poverhnostiPri installatie van verlaagde plafonds tussen de wand en het weefsel is gevormd van een smalle spleet. Om te elimineren gebruik gemaakt van een verscheidenheid van decoratieve elementen. Vaak hun toevlucht tot het gebruik van plakband, want het is eenvoudig te installeren en kost veel minder dan een decoratieve plint. 


Maskeertape voor verlaagde plafonds: types en kenmerken

Afplaktape is gemaakt van PVC. Dit materiaal niet vervormt onder invloed van de lage temperatuur en behoudt een mooie verschijning voor vele jaren.

Afplaktape plafond bestaat uit drie soorten:

 1. T-vormig. Dergelijke producten worden in het geval, wanneer de wanden perfect glad of tegels.
 2. L-vormig. Deze steun is aan te raden om te gebruiken, als het oppervlak is een beetje ongelijk muren. Gemaakt sierlint L-vormige configuratie van PVC met geringe stijfheid.
 3. F-vormig. Dergelijke tapes worden met behulp van speciale profielen aan het plafond. Producten V-vormige configuratie slechts gebruikt voor plafonds zijn aangebracht in een gebogen structuur.

Decoratieve linten onder de plafonds presenteerde een breed assortiment. Vergeet niet dat de kleur van de stof en de producten van het zelfde moeten zijn. Zo kunt u de visuele uitbreiding van de ruimte te bereikenDecoratieve linten onder de plafonds presenteerde een breed assortiment. Vergeet niet dat de kleur van de stof en de producten van het zelfde moeten zijn. Zo kunt u de visuele uitbreiding van de ruimte te bereiken

De beste fabrikant van decoratieve linten - stevig Allen. Dit bedrijf produceert tape van hoogwaardige materialen. goed zijn ook de fabrikant bedrijf Miltec en ACU.


Decoratieve linten voor verlaagde plafonds: voors en tegens

Decoratieve linten zijn veelzijdiger dan de klassieke filet, omdat ze makkelijker te installeren. Bij het installeren van het product dat u niet nodig om de lijm oplossing, deuvels of andere bevestigingsmiddelen toe te passen.

Ook aan de plussen van decoratieve linten zijn:

 • Compactheid.
 • Herbruikbaarheid. Indien nodig worden decoratieve linten gemakkelijk ontmanteld.
 • Feeds helpen om defecten op de muren te verbergen.
 • Hoge flexibiliteit. Tape gemakkelijk buigen, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd, zelfs op een multi-level plafond van gipsplaat of PVC.
 • Lage kosten. U hoeft niet om een ​​lijm oplossing of bevestigingsmiddelen te verwerven.
 • Hoge slijtvastheid prestaties.
 • Feeds te helpen in de gaten te voorkomen stof.
 • Veelzijdigheid. De decoratieve tape, indien gewenst, kan worden gekleurd in elke gewenste kleur. Door middel van dit, kunt u een ongewone decor elementen zonder problemen te creëren. Vergeet niet dat alleen acryl verf kan worden gebruikt voor het schilderen van de tape.

Het enige nadeel van decoratieve linten - het onvermogen om een ​​verborgen hoogtepunt van de LED-strip te installeren. Bij het gebruik van dergelijke producten moeten worden geïnstalleerd uitsluitend schijnwerpersHet enige nadeel van decoratieve linten - het onvermogen om een ​​verborgen hoogtepunt van de LED-strip te installeren. Bij het gebruik van dergelijke producten moeten worden geïnstalleerd uitsluitend schijnwerpersAfplakband voor verlaagde plafonds: zelfassemblage

Montage plakband wordt uitgevoerd met een gebruikelijke spatel. Voordat u begint, is het wenselijk om de gelijkmatigheid van de muren en de geschorste doek te controleren. Als u onregelmatigheden vinden, verwijder ze dan.

Montage afplakband:

 1. Meet de lengte van de wand.
 2. Snijd de decoratieve lint op de gewenste grootte.
 3. Breng de tape aan de muur.
 4. Vast product met de spatel.
 5. Daarna, druk licht op het product en snijd de overtollige tape.

Als u gebruik maakt decoratieve lint F-vormige configuratie, dan bevestig het met de hulp van gespecialiseerde U profiel of kunststof die profielenAls u gebruik maakt decoratieve lint F-vormige configuratie, dan bevestig het met de hulp van gespecialiseerde U profiel of kunststof die profielen

Installeren decoratieve lintspanning plafond in de hoeken

Installeer plakband op de hoeken - een eenvoudig proces. Installatie maakt ook gebruik van een troffel. Als alternatief kunt u een rubberen hamer gebruiken.

installatietechniek tape in de hoeken:

 • Snijd de tape op de gewenste lengte.
 • Dock de twee producten. Vergeet niet dat ze een hoek van 90 graden moeten maken. Als u een gebogen plafond, kan de hoek iets meer tussen hen.
 • Bevestig de lint met een spatel of een rubberen hamer.
 • Overtollig lint snijden met een handzaag.

F-gevormde voorwerpen in de hoeken kan niet worden gebruikt omdat ze moeilijk in elkaar passen, en vereisen de installatie van de montageprofielenF-gevormde voorwerpen in de hoeken kan niet worden gebruikt omdat ze moeilijk in elkaar passen, en vereisen de installatie van de montageprofielen

Voor het afwerken van hoeken wordt aanbevolen om een ​​tape met een T-vormige of L-vormige configuratie.

Maskeertape voor plafonds (video)


Decoratieve linten - een praktisch materiaal die u zullen helpen om de kloof tussen de opgespannen doek en de muren te verbergen. In tegenstelling tot de klassieke lijstwerk, deze producten hebben een hoge flexibiliteit. Wanneer u een decoratieve lint kennisgeving aan fabrikanten, en de kleuren van het product te selecteren. Aanbrengen van de plakband wordt uitgevoerd met een spatel of rubberen hamer. Het product wordt in een speciale gleuf. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

map