Het gewenste profiel voor gipsplaat 3 soorten

Het gewenste profiel voor gipsplaat 3 soorten

12 October 2017Het kiezen van een profiel voor gipsplaat, moet u rekening houden met de kwaliteit en de belangrijkste kenmerkenHet kiezen van een profiel voor gipsplaat, moet je rekening houden met de kwaliteit en de harakteristikiPereplanirovka panden in de moderne tijd vereist geen speciale vaardigheden van de bouw. De makkelijkste manier is om de bouw van de verdeling van de gipsplaten te ontwerpen. Het is eenvoudig te installeren, is het mogelijk om af te grendelen kamers in een woonwijk. Scheidingswanden kunnen verschillend als blind en gedeeltelijk zijn. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerde profielen van verschillende afmetingen.


profile metaal voor wanden van gipsplaat

Een opdeling van gipsplaat heeft een basis "skelet" van klittenbanden GCR. Leaves zichzelf vrij fors en frame voor het vastmaken van hen betrouwbaar te zijn. Profiel voor wanden van gipsplaat kan goed omgaan met de belasting. Ontwerp krijgt sterk genoeg is, en perfect uitgelijnd.

De meest populaire is een profiel metaal voor gipsplatenDe meest populaire is een profiel metaal voor gipsplaten

De profielen verschillen in de soorten en maten, ze koppelelementen die een aanvulling ontwerp en betrouwbaarder verbinding gestel nodig:

 • Het geleidingsprofiel wordt gebruikt om het frame aan het plafond en de vloer bevestigen;
 • Het rek is de basis van het frame;
 • Profiel van brug verbindt het rek profiel;
 • plafond;
 • Hoekelement factuur;
 • suspensies;
 • Connector broer of zus;
 • Duplexconnector;
 • Flexibele profiel boog gebruikt om de boog te creëren;
 • Cut-off voor de uitbreiding.

Profielen zijn ook verbeterd en versterkt, het frame voor gipsplaat om beter te presteren van versterkte profielen. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de kwaliteit van het materiaal.

Gegalvaniseerd profiel mag niet beschadigd zijn en roest sporen, zal het beste profiel met een zinkgehalte meer dan 99%, is het minder waarschijnlijk corroderen. huwelijk Factory maskeren vaak schilderen profielen, moeten begrijpen dat de verborgen huwelijk fabriek is gevaarlijk, de partitie kan eenvoudig worden vernietigd.


Wat zijn de profielen die nodig zijn voor gipsplaat

Elke soort heeft ten doel in het samenstel. Voor elk model gebruikt een bepaald stel metaalprofielen en verbindingselementen hen. Voor het hechten van wanden en plafonds met behulp van vlakke - ze geen verstevigingen zo slecht bestand tegen zware belasting. De verschillende bogen gebruikt gebogen soepele profielen te ontwerpen. Met hun hulp is het gemakkelijk om een ​​boog van elke vorm beschikbaar en voor binnenmuren - muur of wand profiel, ze speciale verstevigingsribben in de vorm van twee convexe groeven langs de gehele lengte.

Voor het selecteren van profielen voor gipsplaat beter kennis te maken met professioneel adviesVoor het selecteren van profielen voor gipsplaat beter kennis te maken met professioneel advies

Om een ​​partitie te maken, is het belangrijk om te weten welke behoefte profielen voor gipsplaat: • Het geleidingsprofiel septum (UW) wordt gebruikt om de richting van de scheidingswand specificeren;
 • Rackprofiel drager voor scheidingswanden (CW) gebruikt om de framewanden maken en vastgemaakt aan de geleidingsprofielen;
 • Voor starheidsstructuur tussen de draagprofielen bevestigd dwarsprofiel van brug die het gehele raamwerk.

De bouwmarkt heeft een enorm scala aan profielen tegen verschillende prijzen, maar het is belangrijk om de juiste kwaliteit te onthouden, moet raamprofielen de lading positie te weerstaan.

De profielen moeten even groot te nemen voor het grootste partities wordt meer gebruikt voor gedeeltelijke of krullend mogelijk het standaardprofiel gebruiken 50 mm breed.

Gegalvaniseerd profiel voor gipsplaat: Dimensions

Verschillende raamwerken Gebruik verschillende grootte profielen. Het is belangrijk om te weten wat is dit of dat profiel om de maximale kwaliteit partitie uit te voeren.

profiel hangt af van de kenmerken van beide gebieden, en gipsplaatprofiel hangt af van de kenmerken van beide gebieden, en gipsplaat

Profiel voor wanden van gipsplaat - Afmetingen:

 • Het geleidingsprofiel heeft een breedte van 28 mm, hoogte 27 mm, lengte van 3 of 4 m, wanddikte 0,5-0,6 mm;
 • De drager heeft een breedte van 42 mm tot 150 mm, een hoogte van legborden 27 mm - 40 mm, 3 of 4 meter lang.

Beter bestand tegen stoten en schokken partitie profielen met grotere breedte. Het is belangrijk om niet te vergeten om gaten te maken voor de technische aanleg van interne communicatie.

Sommige soorten profielen worden voorgeboord met rubberen randen om schade aan de scherpe randen van de vastgestelde binnen de muren van gipsplaat bedrading.

Aanbevelingen welk profiel moet worden gebruikt voor binnenlandse verdelingen

Binnenwanden van gipsplaten moeten voldoen om in aanvulling op het scheiden van meer en geluidsisolatie. Dit kan worden bereikt door een verpakking binnen de wand geluiddempende materiaal.

moet u een speciale geluidsisolatie materiaal te kopen voor het vullen van de binnenwanden voor een goede isolatiemoet u een speciale geluidsisolatie materiaal te kopen voor het vullen van de binnenwanden voor een goede isolatie


Voor verschillende kamers vereisen verschillende dikte van de wand en het hangt af van het profiel dat moet worden gebruikt voor de partitie:

 • De partitie dikte van 7,5 cm met behulp van 50 mm brede profiel te bereiken;
 • Scheidingswand dikte van 10 cm uit een profiel met een breedte van 75 mm;
 • septumdikte 12,5 cm met behulp profiel 100 mm breed.

Opgemerkt wordt dat de meest zwakke en wankele partitie gebruikt profielen 50 mm breed, zo'n partitie beter als een gedeeltelijke of decoratieve binnendeel voeren.

De optimale breedte van de wand, waterretentie ruimte van de kamer, is een profiel van 75 mm. Stevigste wand respectievelijk ontwerp met een profiel van 100 mm breed. Verhoging van de stijfheid van dunnere wanden kan worden door additie van een op het andere, of een dubbele laag gipsplaat.

frame van wanden van gipsplaat met hun handen

Wanden van gipsplaat is vrij eenvoudig te installeren en vereist geen speciale vaardigheden. De belangrijkste taak is de selectie van geschikte profielen, en voor te bereiden voor de installatie.

Installeer gipskartonwand onafhankelijk, het belangrijkste - te bereiden op voorhand alle benodigde materialen voor reparatieInstalleer gipskartonwand onafhankelijk, het belangrijkste - te bereiden op voorhand alle benodigde materialen voor reparatie


frame van wanden van gipsplaat met hun handen wordt uitgevoerd in fasen:

 • Maak de rails op de vloer en het plafond van de gehele lengte van de scheidingswand;
 • Plaats en bevestig het rack en de gids profielen;
 • Beveiligde langsribben bij elke stap liggers;
 • Afsluiten gestel vellen GCR en voeren afwerking.

Vóór het aanbrengen van tussenschotten starten, moet de vloer en het plafond, gemeten van de vereiste afstand tussen de loodrecht op de scheidingswand op twee punten en sluit met een koord.

Hetzelfde wordt gedaan aan het plafond. Volgende op het geleidingsprofiel bijgevoegde geluiddichte tape. Installeer gidsen u moet schroeven en pluggen gebruiken. Liggers ingebracht in de eerste inwendige geleiding en vervolgens naar het plafond en zijn uitgelijnd met de niveau worden vastgezet met schroeven van boven en onder.

Soms is het frame uitgevoerd zonder kruis bruggen, maar het is wenselijk om te maken om de vellen GCR wil meer ruimte aan het frame bevestiging hebben. Het zal extra kracht om de structuur te geven. Na uitplaten ene zijde van het frame met gipsplaat, is het noodzakelijk te voorzien in de communicatie en isolatiemateriaal. Noodzakelijk om bladen van gipsplaten rond de randprofielen direct Rekken schroeven zonder fanatisme vast iets onder de buitenstof utaplivaja cap.

Soorten profielen voor gipsplaat (video)

Kozijnprofielen voor scheidingsvlakken stevig aan de vloer en het plafond, maakt perfecte vlakheid. De deur heeft dezelfde breedte langs de gehele omtrek waarvan de installatie van deuren vergemakkelijkt. Partitionering opties verdere afwerking gipsplaten grote verscheidenheid dus deze muur is niet inferieur aan de muren van baksteen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 6 =

map