Het elegante huwelijk metrics: kruissteek, de regeling

Het elegante huwelijk metrics: kruissteek, de regeling

12 October 2017Bruiloft kan worden geborduurd metrieken, niet alleen voor zichzelf, maar ook als een geschenk aan het bruidspaarBruiloft kan worden geborduurd metrieken, niet alleen voor zichzelf, maar ook als een geschenk aan de bruiloft molodozhenamPodarochnye kits bevatten vaak een boeket, kaart, en mogelijk leuke souvenir. Dus dit souvenir kunt u het zelf doen als je weet hoe je een kruis borduren. Een dergelijk geschenk zal zeker zal willen jonggehuwden, en als je het zelf doen - wordt dit thema altijd uitgevoerd in één adem.


Wedding metric: kruissteek, wat het bestaat uit

Er zijn klassieke verhalen die niet alleen worden gebruikt in borduurwerk, maar ook in andere creatieve bruiloft artefacten. Het dook op de achtergrond van twee harten, vrij standaard, maar eenvoudig. Voor beginners, deze versie is zeer acceptabel, en doe het vaak in een zwart-wit versie. Deze statistiek kan worden geborduurd op een beige of wit overzicht. Roze en blauwe kleuren worden minder vaak gebruikt.

Vaak in deze borduurwerken voor het huwelijk, behalve de naad kruis gewricht is meer en Back Stitch gebruikt. Het is aanwezig in de inscripties zichzelf, en het hart.

Op de bruiloft metric vaak geborduurd de namen van een jong stel, datum, of symbolische uitdrukkingOp de bruiloft metric vaak geborduurd de namen van een jong stel, datum, of symbolische uitdrukking

Die kunnen bestaan ​​uit een standaard bruiloft metrisch:

 • Inschrijving - het bruidspaar, huwelijksdatum;
 • Romantische imago;
 • Symbolische zin.

Als u een metriek maken met de zin, het werk wordt ingewikkelder, want naast namen en data, harten met duiven, moet je nog een paar woorden te naaien. Maar het lijkt erop dat dit is natuurlijk efficiënter te maken. In dergelijke borduurwerk kan ook aanwezig steek "French knot", de grootte van het borduurwerk te zijn, als het gaat om de standaard metrische, 18,5h25 te zien.


Wedding kruissteek: regeling, hoe om te lezen

Als je een beginner bent, dan moet je eerst leren hoe u diagrammen, zonder welke de perfectie van het borduurwerk niet kan spreken lezen.

Wat kan gezegd worden over de programma's:

 • Het kan in kleur of zwart-wit en kleur, natuurlijk, handiger zijn - daar zie je tinten van kleur;
 • Elke regeling er een raster van kleine cellen, zullen ze gelijk zijn aan het aantal kruisingen zijn;
 • Als de kleuren in de toekomst veel borduurwerk, de cellen kunnen worden met een symbool gemarkeerd, worden ze in een aparte sleutel voor decryptie is getreden;
 • Het kleurenschema is ook een transcript van bloemen, elke bloem als geschreven en het aantal draden van de floss;
 • De sleutel wordt gedecodeerd waarden van alle symbolen en lijnen, moeten ze niet vergeten, aparte blik lege witte bloedcellen circuit - en soms zijn ze niet een spatie te vertegenwoordigen, en één van de kleuren;
 • Vaak in diagrammen ook duiden op een aantal verschillende kleuren en producenten van naaigarens, die overeenkomen met hetzelfde symbool.

Om te beginnen, is het verplicht om borduurwerk regeling te verkennen, voordat u begint te werkenOm te beginnen, is het verplicht om borduurwerk regeling te verkennen, voordat u begint te werkenHet laatste moment omdat de embroiderers gebruiken draad van verschillende firma's.

Kruissteek bruidsboeketten voor een kaart: Ideeën

Plots huwelijk metrics verschillend zijn, kunnen ze worden verdeeld in groepen. De eerste groep bestond uit de metrische, waar de namen van de dag bruiloft en huwelijksreis staan ​​vermeld op de achtergrond van het scherm van de bruid en bruidegom. Meestal dit paar in het huwelijk treedt slijtage of zonder een achtergrond of een wandeling op het strand, enz.

verhalen worden vaak gebruikt, waar de bruid en de bruidegom in een omhelzing, een kus. Dit is een full-length figuren wordt een beelddeel van de jonggehuwden. Vaak gebruikt briefkaarten verhaal waar jonge wals. Bijzondere aandacht moet het thema van de bruiloft boeket zijn. Andere bruiloft attributen kunnen ook worden geborduurd.

Een verscheidenheid van regelingen zal iedereen kiezen wat hij is dichterbijEen verscheidenheid van regelingen zal iedereen kiezen wat hij is dichterbij

En dit:

 • fles champagne;
 • Dove;
 • ringen;
 • Afbeelding van een haas in zhenihovskom geklede jas;
 • Hat de bruidegom en bruid schoenen;
 • huwelijksgeschenk;
 • Bruiloft vervoer, enz.

Vaak bruidsboeket geborduurd kruissteek, en dan is dit deel van het doek netjes geknipt en geplakt op de trouwkaart, en ook hier het geborduurd namen Suite met een mooie dag evenement.

Wedding metrics met bloemen en ringen

Bloemen en ring te vaak uitgegroeid tot een herinnering aan de bruiloft, en hun imago komt overeen met de feestelijke dag. Trouwringen vaak gecombineerd met borduursel op de smart card, gebeurt dit zo vaak als de vlammende hart.


De meest populaire optie vandaag de dag - trouwringen, verstrengeld met bloemen. Als u een metriek met het beeld vervaagde geborduurde borduurwerk zal de mode in stijl Shabby-chic zijn.

Geborduurd op de bruiloft statistiek kan zijn bloemen, harten of ringen, zolang het werd gedaan met liefdeGeborduurd op de bruiloft statistiek kan zijn bloemen, harten of ringen, zolang het werd gedaan met liefde

Het wordt ook gevonden in het huwelijk scènes statistieken:

 • Met het beeld van de vogels;
 • Percelen met harten;
 • Percelen met de pop personages, muis en bruiloft kat;
 • Met felicitaties in een bloem frame.

Cross Stitch huwelijk metric (video)

Dit kan worden versierd met geborduurde witte bruiloft handdoeken. Een dergelijke handdoeken, enkel een decoratieve functie, maar ze kunnen een groot geheugen van de bruiloft.


Kan gebruik maken van traditionele kruissteek, Koreaans, gecombineerd - zijn geen strikte regels. Doe wat je het leukst vond.

Succesvolle werk!

Voorbeelden van werk metrics bruiloft (foto's)

6bcc4be4f361570c0f7ae23e2a2b997f 63bb7894-cc0e-11e0-8dd0-0011098b1c9f 3214 1179 45539750x0 331730-665b1-75935633 - ubb531 0429143 gehechtheid 1132387669703 groot

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 63

map