Het creëren van Topiary Tree: 10 elementen

Het creëren van Topiary Tree: 10 elementen

12 October 2017Topiary tree - het is een prachtige artefact dat zal helpen sieren het interieur van het nieuwe jaar vakantieTopiary tree - het is een prachtige artefact dat zal helpen sieren het interieur van het nieuwe jaar prazdnikamTopiary boom kan een geweldig cadeau voor het nieuwe jaar vakantie, vooral als het lijkt erop dat het al onmogelijk om iets te geven. Crafts opent voor dit doel een groot veld, omdat er geen templates of regels. Het volstaat om een ​​beeld in je hoofd te schilderen en uit te werken manieren om de realisatie ervan. Daarnaast is er een gift met hun eigen handen - dit is een uniek stuk, waarvan een kopie van de wereld simpelweg niet bestaat.


Wat maakte topiary kerstbomen

Topiary kerstboom is anders dan de klassieke vorm van executie model, maar het werk meestal niet leiden tot complicaties. Het volstaat om de gewenste masterclass, waarin alle stadia worden behandeld in detail te baseren. Dus zal het werk eenvoudiger en betrouwbaarder zijn. In ieder geval zal de beginner zien dat hij zal eindigen.
Om te beginnen, moet je worden gedefinieerd, waaruit de boom zal worden gemaakt.

Opties voor de uitvoering zal een aantal zijn:

 • karton;
 • krantenpapier;
 • plastic;
 • Decoratieve mesh, tape etc.

De makkelijkste manier - om kant en klare vorm van een plastic kerstboom te kopen en te versieren met je eigen handen. Zorg voor genoeg eenvoudig en, tegelijkertijd, zal niemand de truc herkennen. Een ander ding is dat het vinden van een vorm is niet altijd gemakkelijk. Echter, als je het probeert, dan is het echt. Vooral dat vormige visgraat divers en kan behoorlijk buitengewoon.

Topiary kan bijna elke schroot materialen maken, het belangrijkste ding - tot de verbeelding te laten zienTopiary kan bijna elke schroot materialen maken, het belangrijkste ding - tot de verbeelding te laten zien


Iets ingewikkelder driedimensionale kerstboom zal van karton of papier te maken. Hier moet je uit te snijden de vorm, lijm de delen aan elkaar, wacht voor het drogen en vervolgens versieren.

Wat te kiezen, elk needlewoman kiest onafhankelijk. In dit geval, beide versies hebben een gelijk recht om te bestaan.

Topiary kerstboom: een masterclass voor beginners

Voordat u begint, is het belangrijk om een ​​reeks van ondersteunend materiaal dat in de toekomst nodig kunnen zijn voor te bereiden.

Onder de must-have elke needlewoman noodzaak om onder andere: • Diverse soorten lijm;
 • Interieur elementen;
 • Paetki, pasta's, enz.;
 • Bloempot;
 • Gips of gips;
 • Vata.

MK helpt beginnende naald vrouwen maakt originele en prachtige topiary in de vorm van kerstbomenMK helpt beginnende naald vrouwen maakt originele en prachtige topiary in de vorm van kerstbomen

Om niet te vergeten, is het het beste in eerste instantie om een ​​lijst, waarin voor een paar uur (dagen) wordt ingevoerd vergeten kleinigheden te maken. Zodra de definitieve lijst van noodzakelijke dingen zullen worden gemaakt, kunt u gaan winkelen.

Dat heeft alles wat je nodig hebt, kunt u gaan zitten en aan de slag. Afhankelijk van wat is geselecteerd - afgewerkte vorm van een kerstboom of de productie, moet je aan de slag. Nadat de boom is klaar, maar nog niet ingericht, kunt u het hijsen op de stam en lange opzij te zetten.

Nu moeten we de grond voor te bereiden. Daartoe ingevoegd in een bloempot vat die kan versterken of albast gipsmortel. Op verharding duurt ongeveer een dag. Gedurende deze tijd, kunt u een beetje rust. Na de samenstelling verhardt, het werk hervat.

Het blijft de meest aangename - om de kerstboom te versieren. Dit kan gedaan worden met watten, het spelen van de rol van de sneeuw, fonkelingen en steentjes. Nieuwjaar - een zeer heldere vakantie, waaraan moet worden voldaan.

alternatieven sparren

Wie zei handwerken accepteren alleen de klassieke formaat? Topiary visgraat kan worden gebracht in een zeer interessante manier, als, bijvoorbeeld, om het af te geven bij de koffie. Dit product wordt vaak gebruikt in handvaardigheid, zodat deze keuze zal niet leiden tot verbazing niemand.

Maak stijlvolle topiary boom kan zelfs worden gemaakt van koffiebonenMaak stijlvolle topiary boom kan zelfs worden gemaakt van koffiebonen


Voor deze doeleinden de verworven volle granen, geduldig bevestigd over het gehele gebied. Dit proces kost veel tijd, dus het opstellen van een gift, moet je voorraad op tijd.

Om de meest harmonieuze compositie te krijgen, kunt u een aantal van de grootste meesters van de geheimen te gebruiken:

 • Het is beter om de korrels van hetzelfde formaat te kiezen;
 • Als visgraat uit kunststof, het oppervlak is voorreinigen beter;
 • Voor werken perfect snellijm fixatie waardoor graan zal niet uitglijden.

Met koffie en draad, kunt u een zeer stijlvolle topiary, niet onder voor conventionele composities te maken. Daarnaast zal hij kijken naar keer meer origineel.

Om dergelijke schoonheid te geven

Topiary - een multifunctionele gift die het meest waarschijnlijk een beroep doen op volwassenen volwassen mensen. Kinderen, natuurlijk, waarschijnlijk blij zijn met een heldere speelgoed, maar brak het snel. Kunstwerken (nog onbekende artiesten) moet adequaat worden opgeslagen. Dan is de kans dat zij zullen lang om het oog te behagen, verhoogt aanzienlijk.

Topiary Tree is een perfect cadeau voor zowel volwassenen als kinderenTopiary Tree is een perfect cadeau voor zowel volwassenen als kinderen


Topiary kan absoluut niet tegen:

 • Mechanische actie;
 • Vocht en vocht;
 • Blootstelling aan chemische stoffen.

Masterclass: Topiary boom van gekleurde servetten (video)

Topiary kerstboom kan worden gemaakt van verschillende materialen, die alleen zullen blij zijn met handwerken. Op het proces kan een zeer lange tijd in beslag nemen, maar ze moeten worden gereserveerd. Gifts en moeten worden voorbereid op voorhand!

Voorbeelden vormbomen (foto)

1011059- 3-- 012-- 58orig-- 00427590n4- 1328318-- 4242857-- 6153534-- 634655630927-- 14494276859--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 10

map