Het creëren van een ruime corridor in hedendaagse woningen: 2 bestemmingsplan ideeën

Het creëren van een ruime corridor in hedendaagse woningen: 2 bestemmingsplan ideeën

12 October 2017Grote gang moet comfortabel en functioneel in een appartement of een huisGrote hal in een appartement of een huis moet gezellig zijn en funktsionalnymSovremennye huizen zijn gebouwd met appartementen voldoende groot gebied, die ook voorziet in een grote ruime hal. Diezelfde mensen die de bouw van particuliere woningen, ook voor de aanwezigheid van een grote gang, of zelfs meer, die comfortabel zal voelen.


Grote zalen: Interiors and Design

Het belangrijkste doel van de hal, is een bijeenkomst van alle binnenkomende gasten, en als de afmetingen kan de gang, dat wil zeggen, het is groot genoeg is, moet u het ontwerp, en vervolgens gezoneerd ruimte te overwegen.

Zonering ruime hal moet een paar belangrijke gebieden:

 1. Ruimte voor het opslaan van dagelijks gebruik en het gebied voor het opslaan van seizoensgebonden kleding en schoenen. Om dit te doen, aan de ene kant de hal ingesteld kleerhangers, tafels voor schoenen, en aan de andere kant moet worden ingesteld grote multifunctionele kast.
 2. Ook hal bestaat uit het ingangsgebied en op het gebied van de werkelijke zaal, zonering van deze twee wordt door verschillende vloerbedekkingen, alsmede het kleurengamma uitgevoerd, is niet alleen seksuele, maar ook de wanden.

Voordat u begint met de reparatie in een grote hal, moeten goed doordachte binnenruimteVoordat u begint met de reparatie in een grote hal, moeten goed doordachte binnenruimte

Na het bestemmingsplan van de hal in het appartement gedefinieerd, is het de moeite waard na te denken over wat voor soort van de gebruikte materialen in de decoratie. Optimaal gebruik in het invoergebied tegels, hout en verdere bekleding, laminaat of commerciële linoleum. Wanden kunnen worden afgewerkt met houten lambrisering, hoge kwaliteit behang, of kunststeen en ga zo maar door. E., zolang de kleur van afwerkingsmaterialen voor grote hal Selecteert de donkerder en meer verzadigde kleuren dan de grote zaal van het appartement.


van goedkoop tot luxe - afwerkingsmaterialen gebruikt bij het maken van de noodzakelijke interieur gang kan een andere prijs segment. Het hangt allemaal af van wat voor soort reparaties in het appartement zelf, alsmede de financiële draagkracht van het appartement eigenaar.

Als voor een landhuis, is het het beste om input ruimte groep om de boom onder de algemene stijl van het huis te versieren, en diverse ontwerpbeslissingen, zoals rieten manden, houten banken voelt u zich comfortabel, niet alleen in de hal, maar in het hele huis te voelen.

Ideeën voor de grote zaal

Om een ​​appartement of prive-huis creëerde een goede indruk tijdens de eerste en later een bezoek aan de mensen moeten aandacht besteden aan het ontwerp, de finish gang, evenals het rationeel gebruik van zijn grondgebied. Voor dit alles, zijn er een aantal verschillende ideeën voor de decoratie van een grote hal, maar het gebruik ervan moet rekening worden gehouden met het algemene ontwerp van de kamer of thuis, evenals het rationeel gebruik van de hal.

Er zijn verschillende methoden: 1. Ingebouwde opslag - een van de meest voorkomende opties voor opslag, dus is het noodzakelijk om de stijl van een opslagsysteem te selecteren. Voor een land huisstijl voordelig zijn om eco of land.
 2. Als het appartement is gerenoveerd in felle kleuren of zelfs wit, kunt u alle muren en het plafond en versier met witte panelen, het kabinet op wit en hetzelfde kastje voor schoenen met een zetel. Op hetzelfde moment, bij voorkeur in een gang naar de minimale hoeveelheid van meubilair, en alle accessoires te doen.
 3. Als een persoon wil een modern ontwerp te maken voor de inrichting van een ruime hal, moet je moderne materialen en inrichting van de hal geen kunstwerken, standbeelden, die later zou staan ​​op de planken en in niches, en zelfs een kleine kunstmatige open haard, ingebouwde gebruiken wall.

Vandaag zijn er veel ideeën voor het versieren van grote vestibulesVandaag zijn er veel ideeën voor het versieren van grote vestibules

Ook, om de hele gang te verbeteren, en moet de verlichting te overwegen, een goed idee is om spotlights te installeren. Geplaatst in de juiste plaatsen, en ze zullen even goed effect te geven, in Bovendien, als het mogelijk is om ze afzonderlijk onder andere, het zal geweldig zijn.

De inschrijving van een zaal, als het is goed en nauwkeurig gedaan, het creëren van indoor comfort en gezelligheid.

Projecten grote balkons: algemene tips

Voordat planning en de reparatie van grote hal, bepalen welke materialen zal worden gebruikt voor muren, plafonds en vloeren. Het is de moeite waard op dit punt om te overwegen, en de inrichting van het hele zaal, die moet in harmonie zijn met de rest van de gang en de badkamer, na te denken over welke stijl als geheel wil mensen krijgen in het ontwerp hal.

Tegelijkertijd volgt bepaalde tips om het maken van een keuze hal van het project:

 • Als de hal is groot, en het is een hele kamer, moet je zo'n project als zijn divisie overwegen door een scheidingswand in twee kamers. In één gebied zullen direct zelf een ingang en een klein, als een drager om een ​​voetstuk te verlaten met een zitting en een hanger.
 • In het ontwerp van de hal, als het een vierkante vorm, is het noodzakelijk om te voorzien in de installatie van het meubilair. De beste optie is om de kast vloer installeren om het plafond in de hoeken van een hal.
 • Hoeken kunnen niet alleen intern, maar ook extern zijn, bij het maken van een project, is het noodzakelijk om rekening te houden, en selecteert u de juiste meubels die het meest efficiënt zal worden gebruikt als er een hoekig lay-out van de hal.

In de grote hal, kunt u de ruimte in verschillende zones te verdelenIn de grote hal, kunt u de ruimte in verschillende zones te verdelen

Bij het maken van het project corridor, moet niet te snel en te doen alles zorgvuldig, hetzelfde geldt voor reparaties, omdat de fout in het project, evenals in de reparatie kan kostbaar zijn, en zou hebben om alles te veranderen, riskeren het verlies van tijd, maar ook in de financiële sector .

Goed ontwerp en de gebruikte materialen in een grote hal in een woonhuis

Door de hal, die is aangebracht in het huis moet voldoen aan een aantal andere eisen dan degenen die zich bevinden in het appartement, omdat het huis wordt meestal gelegen buiten de stad, op de schoenen in de kamer kan worden ingevoerd meer vuil.


In een woonhuis hal moet worden gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialenIn een woonhuis hal moet worden gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen

Derhalve kan de hal in aanbouw zijn huis verdeeld in twee delen - het hoofdgedeelte en prihozhku:

 1. In een klein deel in prihozhke nodig hebben om een ​​plaats te verschaffen voor het kon vuile schoenen en kleding, paraplu's, enz. Te verlaten
 2. Het tweede deel van de hal in een privéwoning zal de sleutel waar u veilig kunt uitkleden, waardoor kleding en andere dingen.
 3. Merk ook op dat het huis kan worden geconstrueerd, niet alleen voor grote families, maar kan ook komen tot een groot aantal bezoekers, en dat allemaal voldoende ruimte, lay-out prihozhki in dit geval groter gemaakt.

Met betrekking tot de afwerkingsmaterialen, dan, omdat het huis is gelegen op het platteland, het wordt gebruikt voor de decoratie materialen, moet een grotere duurzaamheid, weerstand tegen slijtage, vocht, en hebben ook om een ​​verscheidenheid van chemicaliën die worden gebruikt bij het schoonmaken. Als, bijvoorbeeld, de muur wordt verondersteld om uitstappen behang, moet u kiezen voor vinyl en de muren in de voorkant van het etiket moeten worden behandeld met een speciale primer. U kunt versieren de muren met panelen van MDF, alsmede vloeibare behang toe te passen. Zoals voor seks, dan is de beste optie zou worden tot tegel, of u kunt commerciële linoleum gebruiken.

Hoe maak je een ruime hal (video) maken


Niet slecht in een prive-woning zal een hal te maken met een venster waarmee het daglicht in te doen zonder kunstmatige verlichting. Meubilair in de hal is het beste om te zetten gemaakt van MDF of spaanplaat, alsmede meubels gemaakt van hout tegen vocht kunnen snel mislukken. Kleur oplossing hal, met zijn grote omvang, kan elk zijn, op basis van het algemene idee en het ontwerp van het huis.

Het ontwerp van een grote hal (foto van het interieur)

1e3b844c157673ca7b58fbeb6ad9eae6800xresize 4a369e69a2b20c9d6b2c917758e27763 7d44c4686b3ec7d0de9309701097a93f 6 27 40dcb6f689537246e1fecf3011c87095 52 92a138bd4df4e86d773becc8d5d3ff5d 2012-04-20-at-16-52-27 2199big

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 52

map