Het creëren van een maximum bedrag van gipsplaat: foto gids

Het creëren van een maximum bedrag van gipsplaat: foto gids

12 October 2017Met behulp van gipsplaten als finishing materiaal maakt het mogelijk om verbazingwekkende krullend ontwerp te makenMet behulp van gipsplaten als finishing materiaal maakt het mogelijk om verbazingwekkende krullend konstruktsiiVozmozhnosti dat het gebruik van gipsplaten, werkelijk eindeloos kunt creëren. Met deze afwerkingsmaterialen werd mogelijk gemaakt niet alleen glad het oppervlak van het plafond en de muren, maar ook om originele en exclusieve multi-level plafond structuren te creëren. Het creëren van een fancy reliëfpatronen is een kunst uitvoering van het ontwerp ideeën en is voor iedereen beschikbaar.


Fantastisch mooi krullend gipsplaatplafond

figuur Veelzijdigheid plafond valt niet te ontkennen. Eenvoud, elegant en praktisch gebogen plafond kan de kromming van de bodemplaat en nutsbedrijven, bestemmingsplannen verbergen en visueel te vergroten de ruimte, past de mate van dekking.

Curly gipsplaten plafond kan worden gebruikt in ruimten van elke stijl: van klassiekers tot minimalismeCurly gipsplaten plafond kan worden gebruikt in ruimten van elke stijl: van klassiekers tot minimalisme

Curly plafonds passen perfect in het interieur, ontworpen in elke stijl - van klassiek tot hi-tech.

Empire stijl vraagt ​​om duidelijke en strikte lijnen, ronde en vloeiende vormen. Hoeken worden beter inrichten van een eenduidige conclusie op de muur. Van kleuren geven de voorkeur aan pasteltinten.

Chic Barok hulp langs de gebogen vorm, de overvloed aan details. Voor inspiratie, kijk naar foto's van het paleis hallen.

Klassiek interieur benadrukt meest harmonieuze wijze de schoonheid en de verfijnde lijnen van het plafond figuur. Als u deze stijl te kiezen, vasthouden aan het plafond creëren van symmetrie, beknoptheid, nauwkeurigheid en discrete luxe. Met een minimum aan verlichting, met nadruk op alleen de algemene vorm van de levels, maar kunt u een elegant kroonluchter aan het plafond ontwerp op te nemen.


Het interieur is klassieke stijl, gevormd ziet er bijzonder elegant plafondHet interieur is klassieke stijl, gevormd ziet er bijzonder elegant plafond

De asymmetrische opstelling van de figuren en het niveau van het plafond accentueren het interieur waardigheid in een minimalistische stijl. De stringentie van geometrische vormen en decoratieve elementen zo klein mogelijk. De achtergrondverlichting zal glad te strijken buitensporige strengheid, waardoor lijnen en fluweelzacht.

High - tech heeft overeenkomsten met minimalisme. Daarom is het plafond mogelijk om respectievelijk te regelen, maar de lijnen geven grotere stijfheid en het gebruik van helder licht.

Zoals u kunt zien, de vorm van het plafond is in staat om de waardigheid van elke stijl in het interieur te benadrukken, en gebruik de juiste kleurencombinaties en vormen, spelen met licht laat ruimte om altijd op zoek naar - anders!Uniek gevormde plafonds: ontwerp

De technologie heeft het mogelijk gemaakt om niet alleen de tijd van de reparatie te verminderen, maar ook een realiteit te maken de meest gedurfde ontwerp ideeën. Belangrijke rol spelen en het creëren van gebogen plafond van gipsplaat. Fantasy plafond structuren benadrukken de waardigheid van de kamer en ziet er prachtig uit.

Alvorens de bouw van het plafond, je wilt een ontwerp project met exacte afmetingen van de toekomstige structuur te creërenAlvorens de bouw van het plafond, je wilt een ontwerp project met exacte afmetingen van de toekomstige structuur te creëren

Voordat u het plafond cijfer installeren vereist een zorgvuldige vormgeving van het design - het plafond van het project, bij voorkeur in de 3d- formaat, rekening houdend met alle kenmerken van het terrein. Als de computer programma voor u beschikbaar - slechts een schets op papier te zetten.

Design - het project zal helpen om een ​​diagram te tekenen, te noteren zijn alle overgangen van niveau naar niveau, de site van cijfers en lampen gehechtheid, evenals niet om een ​​fout in de berekening van de benodigde hoeveelheid materiaal te maken. een schets te ontwikkelen, kunt u uzelf of professionele hulp te zoeken.

cijfers opties

Zoek niet aan het plafond decoratieve elementen en lijnen overvloed overbelasten. Het is beter om verschillende vormen, die alleen vertelt een fantasie, een gevoel voor verhoudingen en de algehele interieur gebruiken.

Een goed gekozen armaturen vullen het beeld van het ontwerp bedacht het plafond van gipsplaatEen goed gekozen armaturen vullen het beeld van het ontwerp bedacht het plafond van gipsplaat

Experts let op de populariteit:

 • Geometrische vormen;
 • Verschillende golven;
 • Plantaardige onderwerpen;
 • Wolken en de sterren;
 • Vlinders.

Spectaculaire finishing touch aan het ontwerp van het plafond gipsplaat naar behoren worden gekozen kleurstelling en plaatsing van spots en kroonluchters.


Monteer krullend gipsplaten plafond met hun handen

Individualiteit en originaliteit van het ontwerp ruimte wordt geleidelijk op de voorgrond. Als gevolg van de overvloed in het bereik van afwerkingsmaterialen markt kan zelf goed te doen gemakkelijk gevormd plafond van de GCR of huren van een specialist.

Voordat u begint aan het plafond figuur met zijn eigen handen te installeren, deskundigen aanbevolen door foto's die reeds zijn ideeën en video-tutorial voor het installeren van gipsplaten multi-level structuren.

Het is essentieel dat voor en tijdens de operatie in de voorkant van je ogen een beeld was - een schets van de toekomst plafond.

Als u over de benodigde materialen en gereedschappen samenstel van figuur plafond kan onafhankelijk worden uitgeoefendAls u over de benodigde materialen en gereedschappen samenstel van figuur plafond kan onafhankelijk worden uitgeoefend

Gereedschappen en materialen

Een duidelijk beeld van de vorm van de cijfers kan u helpen om de benodigde materialen te verwerven. Het is beter om een ​​aandeel te kopen.


Om te werken heb je nodig:

 • gipsplaten;
 • Plafond en wandprofielen;
 • schroeven;
 • Profiel extenders;
 • connector;
 • Anchor - wiggen;
 • suspensies;
 • Dowel - nagels;
 • niveau;
 • in het algemeen;
 • puncher;
 • schroevendraaier;
 • Het bouwen van een mes.

Stap voor stap installatie

Als alles klaar is, opnieuw de sketch en tekenen te bestuderen.

voor de constructie van de figuur van de maximum werkzaamheden moeten beginnen met het merken basis en het frame bevestigingselementenvoor de constructie van de figuur van de maximum werkzaamheden moeten beginnen met het merken basis en het frame bevestigingselementen

Getting bewerkelijk, maar verrassend creatieve proces:

 1. Volgens de figuur zetten plafond lay-out. Bepalen de hoogte van het eerste, vervolgens het tweede grensniveau;
 2. Stel het frame - het fundament van het eerste niveau;
 3. Verankering voor wegmarkering suspensies;
 4. Door middel van schroeven suspensies profiel vast:
 5. Schede eerste niveau gipsplaat volgens een tweede vormgeving;
 6. Bereid de basisprofiel waar zijn rondingen en bochten;
 7. Notch base profiel elke halve meter en beginnen zacht gebogen;
 8. Afhankelijk van de complexiteit van het patroon herhalen magie actie met het profiel weer.

Bij het installeren van het plafond cijfer alleen bijzondere aandacht besteden aan de stijfheid van het plafond design. Hoe harder je hebt vast frame en zorgen voor een perfecte afdichting gipsplaat aan het profiel, hoe langer het plafond.

Zoals u kunt zien, zal de aanwezigheid van geduld, creativiteit en het harde werk helpen redden van de begroting en fleuren de kamer een luxe exclusieve plafond.

Maak een figuur van gipsplaten aan het plafond: hoe te vellen buigen

Door het creëren van je eigen bulk vormige plafond, bent u gebonden aan de overkant van de noodzaak om een ​​gipsplaat buigen om te komen. Hoe dat te doen?

Bij het maken van vormen en figuren moeten rekening houden met de kracht van de GCR.

Gipsplaat, een pre-nat met water, is het makkelijker om vorm te gevenGipsplaat, een pre-nat met water, is het makkelijker om vorm te geven

Als u geen sterke buiging, is het mogelijk om de strip gesneden en bevestigen aan het frame, zonder scherpe duwt, bevestigingsschroeven. In andere gevallen is het beter om andere methoden te gebruiken voor het maken van vormen en figuren.

Wanneer u het maken van complexere vormen - bocht droge lakens! Voordat de buigradius vereist GCR arm spiked roller en water.

Buigen bladen, volg dan de volgende reeks handelingen:

 • Breng een rol of priem onbeperkt aantal gaten aan de binnenzijde delen ongeveer een halve dikte;
 • Bevochtig de lekke kant, zodat het goed is doorweekt, maar niet grondig;
 • Natte delen in de zijwaartse buiging naar de gewenste radius.

Voor complexe bochten en samenstellingen met een andere methode. Het wordt meestal "typografie".

Hoe te gipsplaten plafond (video) krullend

De essentie ervan is gipsplaat gesneden in verschillende kleine stukjes en zet ze een voor een aan het frame. Dan kunt u onregelmatigheden bij het gebruik van stopverf verbergen.

Maak krullend gipsplaat iedereen kan. Het volstaat om de juistheid en precisie, geduld en verbeelding te laten zien. Geen haast - een meesterwerk niet gedoe tolereren.

Varianten figuur plafond gipsplaat (foto)

4 9 11 15-1 123 7122a5b1c48b5652d89cfebca91e76b4 11124 15597970 20141207 87621371-potolokroz

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24

map