Het bijwerken van de ontwerp met behulp van zeefdruk wallpaper

Het bijwerken van de ontwerp met behulp van zeefdruk wallpaper

12 October 2017Zeefdruk behang maken het interieur een klassieke en traditioneleZeefdruk behang maken het interieur een klassieke en traditsionnymOstanoviv keus op behang, als materiaal voor de afwerking, het vaakst gezien in de moeilijkheid van het kiezen uit een enorme variëteit. Er papier, vinyl (die kunnen worden gewassen), non-woven, acryl, matten, vloeistoffen, glas en Mural. Vanaf deze keuze moet stoppen niet alleen mooi, maar ook praktisch soorten wandtapijten.


Zeefdruk wallpaper - wat is het

Dit soort bouwmateriaal behalve dat zeer aantrekkelijk uit, maar heeft ook een hoge mate van duurzaamheid. Deze wallpapers zijn een klasse van vinyl materialen voor de renovatie van muren. De zeer kleverig is niets ontmoedigend. Ze zijn gebaseerd op vinyl papier, dat vervolgens ingelijst is geschilderd door speciale technologie. PVC wordt toegepast op het werkstuk (d.w.z. polyvinylchloride), afgewisseld met strengen (variaties mogelijk zowel kunstmatige vezels en zijde). Daarna is er een sterke druk hete stempelen.

Zoals trellis bestaat uit twee lagen: een binnenste papierlaag en buitenste (met verhoogde sterkte lijmen wanden leveren) (gemaakt van vinyl en zijn oppervlak glad of reliëf uiterlijk).

Door zijn raffinement verf behang zijn erg populairDoor zijn raffinement verf behang zijn erg populair

Dit materiaal past perfect in vrijwel elk interieur. In de meeste gevallen, zeefdruk bevat in zijn verschillende structuur of een patroon bloemenpatroon. Een dergelijke benadering wordt aan zijde simuleren. Wallpaper ziet er zo natuurlijk dat er een gevoel van op de muur zal zijn hangt een echte zijde. Ondanks, de hoge kosten, ze zijn 100% combineren kwaliteit en schoonheid. Deze wandtapijten organiseren luxe lente-uitstraling, waardoor de muren van de kamer effect is zijdeachtig en zachte glans.

Zeefdruk: behang in het binnenland, en de kwaliteit ervan

Door zijn aristocratische, prachtige verschijning, dit soort producten is erg populair. Ze zijn in staat om een ​​verfijnde look te geven en voeg een pikante vleugje luxe in de verschillende vertrekken. Het kan worden als een studie, een grote en ruime woonkamer, slaapkamer of keuken.


De meeste van de beste optie voor de keuken kamer, waar een vrij hoge mate van vocht, worden hekjes met meer dichte buitenlaag. De keuze is gevallen op hen, want heel vaak je nodig hebt om de muren van de verschillende sporen van het koken wassen. Ze zijn vochtbestendig en prachtig witgewassen van een dergelijke besmetting.

Wallpaper verf zal perfect in elk interieurWallpaper verf zal perfect in elk interieur

Zoals voor de kamer, een eigen kantoor of slaapkamer geen dergelijke extreme omstandigheden, zal verf kijken zeer modieus en elegant.

De beste opties zijn: klassieke en oosterse stijl. Want nu zijn er vele variëteiten van patronen, texturen en kleuren, zijn ze perfect toegediend in elk interieur (al dan niet elektrisch, modernisme of hi-tech).De hoofdregel die moeten worden gevolgd: Het materiaal moet perfect geschikt voor meubels en decoratieve eigenschappen van de kamer. Deze wallpaper is inherent aan dergelijk effect, als bewegingsruimte. Hierdoor kan de omringende objecten in het interieur opvallen aanzienlijk.

Wallpaper zeefdruk in het interieur (video)

Hoe kan ik hang behang zeefdruk

Door verwerver een hekwerk worden beschouwd als de volgende eigenschappen: dichtheid van het materiaal, de dikte van het polyvinylchloride, rolbreedte, slijtvastheid en die punten heeft.

Waarschuwing! Soms zijn er behang met een breedte van 3 meter en meer. Ze nodig hebben om uit te voeren lijmen horizontaal op de muur.

Hierdoor zijn er geen extra verbindingen en naden en behang liggen plat.

Voordat u begint met het lijmen van de muren, is het belangrijk om de volgende apparatuur voor te bereiden:

 • Rubberrol;
 • Schrijfwaren mes;
 • Building niveau;
 • Meter meetlint;
 • Verscheidene spatels van verschillende grootte;
 • Gerechten, die vulstof en kleefmiddel zijn;
 • Verven borstel;
 • Tangen en schroevendraaiers;
 • Gewoon water;
 • Lijm voor de naden en verbindingen (dit is optioneel).

Gezeefdrukte behang kan hun handen pokleit met een speciaal gereedschapGezeefdrukte behang kan hun handen pokleit met een speciaal gereedschap

Instructies stap voor stap

 1. De eerste stap is de bereiding van de wanden, zoals zeefdruk is veeleisend op de vlakke oppervlakken. Moet eerst worden verwijderd met behulp van gereedschap, alle schakelaars en stopcontacten in de kamer. Dan moet je naar alle plaatsen waar er waren dozen en zekeringen (met plakband) te isoleren. Verder breken oud behang, whitewash of tegels.
 2. De volgende fase, wanneer de muren "naakt", is het noodzakelijk om te controleren of ze holten. Voor dit doel, van toepassing stopverf. Indien een dergelijke problemen, pikt het bovenste deel. Vervolgens verdund met vulstof in een kleine emmer en sluit de gaten in de wanden.
 3. Verder teneinde al de lijm nodig is om de hoogte van de wand vast te starten. Daarna roll gemeten ongeveer dezelfde afstand (met een afwijking van 50 mm) en trimmen wordt uitgevoerd. Dit zal dezelfde lengte en de volgende band. Het is raadzaam om te beginnen door lijmen ramen en naar de uitgang. Deze aanpak zal best helpen om de aanwezigheid van naden in weefsels te verbergen. Verder water (kamertemperatuur), verdund lijm.
 4. Het volgende ding te doen is om de strip stevig op de muur, vanaf de bovenkant, respectievelijk. Sinds behang besneden met een marge, moet deze fout iets gaan boven het plafond. Met een rol, wordt effening. Het moet beginnen van het centrum en eindigt bij de randen.
 5. Nadat de afdichting blijft afstand boven en onder het venster gesneden stroken gewenste lengte en sluit de resterende fijne deeltjes. Het is wenselijk de muur achter het verwarmingssysteem verf, want door hitte zeefdruk kan achter de muur.

Plaatsen waar er winkels, de eerste volledig afgeplakt het web. Vervolgens met een mes (plain) bestaan ​​slot, die later gevouwen in het gat. Natuurlijk, voordat dit alles, is het noodzakelijk om de stroom uit te schakelen en verwijder het stopcontact.


Vinyl behang selectie, plakken en tips (video)

Kan ik schilder het behang zeefdruk en de

Ondanks het feit dat de vinyl behang en bestaan ​​uit papier, ze veel duurzamer en vochtbestendig dan gewoon papier. Op basis hiervan kunnen we met vertrouwen zeggen dat ze kunnen worden geschilderd. Een dergelijke soort behang, gezien de kracht kan weerstaan ​​tot 10 schilderwerk waarbij de inkt wezenlijk kunnen verschillen van elkaar door kleur.

In de meeste gevallen wordt de aangebrachte verf acryl latex-based. Wallpaper geschilderd in 2 lagen. Natuurlijk, te beginnen met het oppervlak tegen vuil, stof en vet schoonmaken en begin te schilderen.

Een belangrijk punt dat het vermelden waard is is een voorbeeld verf op een kleine onopvallende plaats en behang. Het is noodzakelijk om te leren hoe verf zal gedragen in de toekomst (zo niet het behang bederven).

Wallpaper zeefdruk hebben bijzondere kracht, zodat ze kunnen 10 keer worden overgeschilderdWallpaper zeefdruk hebben bijzondere kracht, zodat ze kunnen 10 keer worden overgeschilderd


Wat ga Beoordelingen van het behang zeefdruk

Voor het grootste deel alleen positieve feedback. Het is gebaseerd op de positieve eigenschappen van het product.

Onder de voordelen zijn:

 • Verstrek geen gevaar voor dieren en mensen;
 • Zelf zijn niet giftig, geen schadelijke stoffen;
 • Geen geur;
 • Waterdicht, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gewassen;
 • De levensduur van de orde van 10 tot 15 jaar;
 • Verfijnd en rijke uitstraling.

Maar net als alles goed is, zijn er ook negatieve aspecten.

De nadelen zijn:

 • Niet van toepassing op de ademhaling behang;
 • Bij verbranding vorming van giftige dampen;
 • Vanwege het feit dat dunne behang, moet u het oppervlak grondig voor te bereiden voor het lijmen.

Aangezien dit een zeer gevoelig materiaal, wanneer de wanden niet bereid uiteindelijk zal duidelijk alle gebreken oneffen oppervlakken. Zoals behang gelijmd algemeen verticaal omlaag.

De elegantie en luxe in het behang zeefdruk (video) 

Zeefdruk moeten alle basis attributen van de kamer design te behandelen, en het is onwaarschijnlijk om in harmonie met hetzelfde type van meubilair. Voordat je spullen te kopen, moet je aandacht besteden aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten.

Zeefdruk wallpaper (foto's)

1741jpg0800 6 24 1482-teenage-slaapkamer-wallpaper-muurschilderingen-decoreren-ideeën-best-wall-murals1280x720 14 148816799 599990218 13694149501363588326horosho-1 14446571719535w1500h1500 20120511170201990

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 53

map