Het bepalen van de kleur van de muren in de slaapkamer: 5 selectiecriteria

Het bepalen van de kleur van de muren in de slaapkamer: 5 selectiecriteria

12 October 2017Slaapkamer - een kamer voor ontspanning, dus het is even belangrijk om een ​​gezellige en ontspannen sfeer te creërenSlaapkamer - een kamer voor ontspanning, dus het is even belangrijk om een ​​gezellige en ontspannen atmosferuSpalnya creëren - van de individuele kamer. Het ontwerp van deze ruimte creëert een intieme sfeer, die het mogelijk maakt de eigenaars om te ontspannen en tot rust komen na een dag hard werken. Het ontwerp van de slaapkamer van belang zijn alle details, zoals verlichting, gordijnen, meubels en textiel. Bij het ontwerpen van het interieur van de kamer, het eerste wat je moet beslissen welke kleur zijn de muren. Kleurenschema slaapkamer muren - een zeer belangrijke factor.


De kleuren voor de slaapkamer muren

De kleur van de muren in de slaapkamer zijn uitverkorenen, rekening houdend met verschillende parameters.

namelijk:

  • Room area;
  • De locatie van ramen en hun omvang;
  • De belangrijkste functionaliteit van de ruimte;
  • Individuele eigenaars van voorkeur;
  • Uitgekozen meubels.

Als de slaapkamer is alleen voor slaap en rust, besloten om een ​​heldere en warme kleuren die niet de visie wordt geladen kiezen. Goed geschikt room, perzik tinten. Indien aanwezig in de slaapkamer werkgebied, de beste optie zou zijn om een ​​groene en bleke licht groene tinten te gebruiken. Greens mentale het stimuleren van de hersenen en het verbeteren van de concentratie.

warm licht zonder helder behangpatronen zijn ideaal voor slaapkamerwarm licht zonder helder behangpatronen zijn ideaal voor slaapkamer


Voor een tweepersoons slaapkamer pak warme paarse kleur, of een felle accenten.

Dit kleurenschema zal een romantische sfeer in de slaapkamer en passie te creëren. Voor de slaapkamer van de kinderen is het beste om twee tinten die het gebied voor recreatie en games zullen markeren te kiezen. Het kan blauw of lichtroze zijn, afhankelijk van het geslacht van het kind. Ook bij het kiezen van kleuren moet rekening worden gehouden met de meubels die zal worden in de kamer. De combinatie van het meubilair met de kleur van de muren - een heel belangrijk punt in het algemene beeld van het interieur. Als de slaapkamer is gedaan in felle kleuren, kies dan niet meubelen gemaakt van hout een donkere kleur, zal het zeer last van het imago van de kamer te rommelig en de indruk van de ruimte te geven.

Wat moet de kleur van de muren in een kleine slaapkamer te zijn

Heel vaak ontwerpen ontwikkelingen slaapkamers met een klein gedeelte van de eerste vraag is, welke kleur de muur zou moeten zijn om visueel te vergroten de ruimte. Ontwerpers gebruikt zeer effectieve methoden van het spelen met de kleur van de muren om een ​​kleine slaapkamer zag er groot en ruim. Bijvoorbeeld, voor de lange en smalle ruimte gebruikt muur welkom contrast.

Om de ruimte visueel te vergroten is het raadzaam om een ​​contrasterende achtergrond te gebruiken op een muur van de kamerOm de ruimte visueel te vergroten is het raadzaam om een ​​contrasterende achtergrond te gebruiken op een muur van de kamerDaartoe is de muur geschilderd in een donkere rijke kleuren en andere muren in felle kleuren.

Deze techniek maakt de muur is veel breder, prijst de dynamiek slaapkamer en beelddiepte. Meestal, de geringe omvang van de slaapkamer geschilderd in warme pastelkleuren, maar soms verdund met een foto behang of aan de muur ornament. Ook zeer mooie uitstraling slaapkamer met witte muren. Een slag interieur met heldere delen. Tegen een witte muur zal kijken prachtig fel oranje stoffen, originele lampen en grote schilderijen. In de kleine slaapkamer zal er goed uitzien soepele overgang kleur van de muren, waardoor de kamer niet alleen breder, maar ook hoger. Selecteer de gewenste kleur van de muren kan helpen professionele ontwerpers.

Het kiezen van de juiste kleurstelling van de muren in de slaapkamer

Het kleurenschema van de muren in een modern design, hangt af van de stijl, die een slaapkamer zal zijn. Er zijn vele stijlen die de kleuraanpassing regel dicteren. Als dit is een klassieke stijl, wordt gedomineerd door donkere en diepe kleuren, die worden aangevuld met goud en zilver trim. high-tech stijl wordt gekenmerkt door ingetogen koele tinten zoals grijs. Oosterse stijl is vol met heldere verzadigde kleuren met verschillende patronen en monogrammen.

Als de slaapkamer is ingericht in een klassieke stijl, dan is het beter om behang donkere en diepe kleuren te kiezenAls de slaapkamer is ingericht in een klassieke stijl, dan is het beter om behang donkere en diepe kleuren te kiezen

Populair tegenwoordig art deco-stijl dicteert het gebruik en de combinatie van lichte tinten en kleuren.

Elke gekenmerkt door zijn eigen stijl van kleuren die moeten worden gevolgd om een ​​compleet beeld te creëren in het interieur van een slaapkamer. Onder bepaalde omstandigheden, veel ontwerpers een combinatie van verschillende stijlen, respectievelijk, is het mogelijk om verschillende kleuren te combineren voor het contrast. Het is ook de moeite waard te onthouden en over de verlichting, die niet onbelangrijke rol in de manier waarop de kleur van de muren eruit zal zien op verschillende momenten van de dag speelt. Het is belangrijk om niet bang om te experimenteren en maken het interieur van de felle kleuren die de sfeer van de kamer meer vrolijk en rooskleurig te maken te zijn.

Praktische tips voor de keuze van de kleur van de muren in de slaapkamer

Als de keuze van de kleur van de muur werd geen gemakkelijke taak, kunt u een aantal praktische tips die de beste specialisten adviseren op dit gebied te gebruiken.

Kies een kleurenschema voor de slaapkamer gezien hun voorkeurenKies een kleurenschema voor de slaapkamer gezien hun voorkeuren

tips:


  1. Kies kleuren die je nodig hebt van een klein aantal kleuren. Dit werkt wanneer de eigenaar op de basiskleur besloten. Komt naar de winkel voor verf, moet u vragen aan de verkoper om te laten zien een catalogus van kleuren is dat de kleur.
  2. Bij het kiezen van een muur kleur, moet u zeker rekening houden met de directe benoeming van de kamer. Als het een slaapkamer, is het noodzakelijk om te zwaar bloemen die stemming beïnvloeden vermijden.
  3. Het is niet nodig om advies van buren en vrienden om te luisteren. Slaapkamer - het is een eigen ruimte om gezellig en comfortabel alleen voor de eigenaar, wat betekent dat de kleur individueel geselecteerd.
  4. Voor een volledig begrip van wat je wilt de kleur te gebruiken kan een test schilderij te maken. In de winkel kunt kopen kleine potten met verf van verschillende kleuren, en de meest neutrale muur om brede banden van alle geselecteerde kleuren maken. Sinds enkele dagen zullen kleuren die niet passen vervelend. En degenen die warme gevoelens duidelijke oorzaak te gebruiken.

De keuze van materialen voor de muren in de slaapkamer

Vandaag de dag wordt de bouwsector gewoon overspoeld met een verscheidenheid aan materialen die de wanden kunnen versieren, niet alleen in de slaapkamer, maar ook door het hele huis. Afwerking materiaal speelt ook een belangrijke rol in de keuze van de kleuren. Het schilderen van de muren is significant verschillend van de afwerking van de wanden met behang, hoewel kleuren hetzelfde zal zijn. Elk materiaal kan zenden de kleur en tint.

Extra stuwing panelen sieren de slaapkamer interieur kamer en maken het meer luxeExtra stuwing panelen sieren de slaapkamer interieur kamer en maken het meer luxe

Het gebruik van behang in de kamer zorgt voor een groter comfort en warmte dan een geschilderde muur.

Een verdere stuwing panelen kunnen een rijke decoratie en luxe slaapkamers te maken. Elk materiaal is in staat om de sfeer te brengen, dus bij het kiezen van kleuren moeten rekening houden met wat materiaal zou krijgen van de muur. Ontwerpers worden geadviseerd zich te laten leiden door de partij, die uit het raam te gaan. Als zuidkant, kunt u de muren te versieren met verf, zal het de kamer een beetje koel te geven. Als de noordzijde is het beter om het behang te gebruiken, zullen ze een warme sfeer te creëren en zorgen voor extra comfort geven. Natuurlijk, de keuze van de kleur, stijl en het basismateriaal is afhankelijk van de voorkeuren en smaken van de eigenaar, maar nog steeds moet niet vergeten over de praktische adviezen van deskundigen op het gebied van interieur.

Kleur in het interieur van de slaapkamer (video)


Interior Design - is een wetenschap. Bij de planning van elke kamer, moet je zorgvuldig overwegen en aandacht besteden aan het advies en de aanbevelingen van de populaire ontwerpers. Het is ook noodzakelijk om hun persoonlijke wensen te luisteren. Als een ontwerpprobleem kamers zijn voorzien van grote verantwoordelijkheid, de kamer is zeker interessant en origineel te krijgen. Van de kleur van het spel kun je een gezellige sfeer te creëren. En vooral de slaapkamer moet zo comfortabel en gezellig voor de meer eigenaren.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 40

map