Herstel uw handen: de voorbereiding van de muren behangen

Herstel uw handen: de voorbereiding van de muren behangen

12 October 2017Voorbereiden muren voor behang - een nogal moeilijk en ingewikkeld proces, dat hangt af van hoe lang zal je wallpapersVoorbereiden muren voor behang - een nogal moeilijk en ingewikkeld proces, dat hangt af van hoe lang je zal duren oboiPri voorbereiding muren behangen, moeten ook rekening houden met de olie en andere vlekken op de muren, die zich in het nieuwe behang in de toekomst kan manifesteren. Daarom is het noodzakelijk om te voorzien in alle details voor aanvang van het werk.


Behangen is een bezetting die enige inspanning en de juiste aanpak vereist. Voorbereiding muren behangen - dit is een belangrijk punt, dat het eindresultaat bepaalt. Om het te doen, hoef je niet expertise, kan een persoon die niets over de bouw bedrijf wist te maken. Je hoeft alleen maar geduld en de wens om een ​​mooi resultaat te krijgen.

Waarom moet ik behang aan de vloer lijm leggen

Bij het doen van reparaties, herhaaldelijk roept de vraag op wat er eerst moet worden gedaan, vloerafwerking of behang. Om dit te doen, moet je zorgvuldig om te gaan met dit werk.

Dingen om te overwegen:

 1. Wanneer geplaatst in een laminaatvloer, is het waarschijnlijk dat tijdens de uitvoering van deze werken al hebben geplakt wallpapered muren zullen per ongeluk worden bekrast of zal er enige verontreinigingen te zijn. Maar meestal na het leggen van de vloer behangen en vies en stoffig vloer voorbereidende werkzaamheden zoals band, die bestaat behangen de muren.
 2. In tegenstelling tot linoleum en tapijt, wordt het laminaat te snijden in de buurt van de plaats van de vloer en wand aansluitingen, waardoor de kans op schade aan het behang vermijden.

Raden verlijmen behang vloerafwerking lijm verdamping bracht geen schade aan de vloerRaden verlijmen behang vloerafwerking lijm verdamping bracht geen schade aan de vloer


Maar elke methode heeft een keerzijde. Als we niet blijven kleven behang voor het leggen van de vloer, en na het, kunnen sommige soorten vloerbedekking te gevoelig voor de effecten van de stoom die vrijkomen tijdens het drogen lijm behang zonder tocht en frisse lucht zijn.

Met andere woorden, de luchtvochtigheid, waardoor tijdens het drogen door verdamping van het hechtmiddel zeer hoog zijn. Aldus kan vocht sterk de stand pnapolnogo coating beïnvloeden.

Maar als je wallpaper pokleit voor een lange tijd en zal niet worden gelijmd elk jaar nieuwe, de negatieve impact van de lijm dampen zal niet groeien.

Voorbereiden muren voor behang procedure werken

Voordat u begint om deel te nemen in behanglijm nodig is om de muur te bereiden. Om het goed te doen, moet u ervoor zorgen dat u alle benodigde materialen.Net voordat je begint met de muren is noodzakelijk om de nodige instrumenten voor te bereidenNet voordat je begint met de muren is noodzakelijk om de nodige instrumenten voor te bereiden

Materialen en gereedschappen voor de voorbereiding van de muren:

 • schuurpapier;
 • PVA lijm;
 • Glasvezel of gaas;
 • albast;
 • bepleisterd;
 • primer;
 • Spatels van twee soorten;
 • Platte container met een kleine rand;
 • Smalle en brede spatel;
 • Paint mes;
 • Brede kwast of roller;
 • Een emmer met lauw water;
 • Plakband;
 • Film.

Eerst moet je de oude verf te verwijderen. En lijn de muren perfect glad en droog te zijn. Als u niet geplakt behang in een paar dagen zal beginnen weg te vallen.

De eerste fase van de voorbereiding van de wanden onder het behang is om de oude bekleding verwijderenDe eerste fase van de voorbereiding van de wanden onder het behang is om de oude bekleding verwijderen

De procedure voor het bereiden muren behangen bestaat uit 4 stappen:

 1. In de eerste fase, wanneer de wanden nooit in het nieuwe huis behandeld, de wanden aangebrachte schraaplaag dikte van 5 mm. Met vulde het gehele hobbels en ruwheid
 2. De tweede fase - is om de wanden te wassen. De gemiddelde dikte van de laag dient niet meer dan 5-6 millimeter. Indien nodig, kunt u meerdere lagen primer.
 3. In de derde stap wordt deze aangebracht op een wand afwerking pleisterlaag 2-4 millimeter dik. Dit wordt gedaan zodat het vuil op het oppervlak van het gevormde licht, dunne film, die dan overschreven met de nodige voorzichtigheid.
 4. De laatste vierde fase omvat malen van de muur met schuurpapier.

Voor een soepele en droge muren, kunt u gekocht van de bouwmarkt gips.

De afdekwand voordat plakken wallpaper

Meestal voor de montage uw muur primer besmeurd met zijn eigen handen. Hiervoor bij de reparatie, behang gelijmd direct op de muur, niet noodzakelijk in dit geval de primer dekken gezien. Zo zijn ze zeer stevig vast te zitten.


Lijm langer duurt hun eigenschappen, moet voor het plakken van de wanden met wallpaper een uniforme laag primer gezetLijm langer duurt hun eigenschappen, moet voor het plakken van de wanden met wallpaper een uniforme laag primer gezet

Tot op heden, het behang begon een stuk zwaarder en dikker te doen, om deze reden, begonnen ze strengere voorbereiding van het oppervlak te eisen.

Omdat de bodem wordt gevormd op de wanden van de folie, waardoor de absorptie van vocht in het gips. Op deze manier, de lijm veel langer behoudt zijn eigenschappen, en is afhankelijk van de sterkte van behang.

Voor het monteren van uw gebruik van dergelijke coatings:

 • Universele dekking diepe penetratie;
 • Geïmproviseerde cover - goed verdunde lijm voor behang;
 • Antifungale coating die niet alleen de hechting van het hechtmiddel te verbeteren aan de wand, maar ook aan het oppervlak van de matrijs en vocht te beschermen;
 • De baksteen en betonnen muren betere dekking perhlorvinil coating droogt meestal ongeveer een uur;
 • Fenol coating wordt gebruikt om gegrond metaal en hout, droge voor meerdere dagen, is het raadzaam om het te gebruiken alleen voor die ruimtes waar een beetje vocht;
 • Alkydhars wordt gebruikt om de wand verwerken van hout droogt niet meer dan 15 uur;
 • De acrylbekleding kan worden gebruikt om allerlei wanden droogt ongeveer 5 uur.

Om wallpaper verging het beste, raden lijm ze aan de muur met een oplossing van bleekwater te behandelenOm wallpaper verging het beste, raden lijm ze aan de muur met een oplossing van bleekwater te behandelen


Om behang gehouden krap, voordat de wand kan worden bedekt met een oplossing van bleekwater. Voor te bereiden, moet je 1 liter toe te voegen van water 200 gram bleekmiddel.

Waarom, moet u eerst de voorbereiding van de muur voordat plakken wallpaper

Er zijn vele redenen voor de voorbehandeling van de muren naar rechts behangen, tellen ze allemaal onmogelijk is.

Hier zijn een aantal van hen:

 1. Wilt u het behang te krijgen, kwaliteit geplakt, het voorbereiden van muren gewoon onvermijdelijk. Het poreuze oppervlak van de wanden niet in staat zijn de achtergrond voor een lange tijd. Wanneer er dan is de basis van behang zijn gewoon niet in staat om goed gebonden.
 2. Oneffen muren noodzakelijkerwijs te worden verwerkt. Zelfs als u kiest voor de meest dichte en dikke volkoren coating onregelmatigheden nog steeds zichtbaar zijn.
 3. Schimmel en vocht zal bederven snel geplakt nieuwe wallpaper.
 4. Hechting - het vermogen van materialen om de buitenlandse aard van de stoffen aan te sluiten, zodat het behang snel af van de muren zal komen.

Deze redenen zou genoeg zijn om de strekdammen niet negeren. Velen geloven dat de behandeling speciale aandacht niet verdient, omdat nog steeds het behang om de 4-5 jaar te lijmen. Maar ze weten niet dat het behang lijm als gevolg van onvervulde strekdammen.

Wallpapers zullen u te dienen voor een paar jaar langer als de muur goed voor te bereiden voor hun lijmWallpapers zullen u te dienen voor een paar jaar langer als de muur goed voor te bereiden voor hun lijm

Tot op heden, het behang hebben een lage kwaliteit, en dus snel hun oorspronkelijke beroep te verliezen. Wallpaper, die duur zijn, mits goed vasthouden, zal ten minste 10 jaar te dienen, totdat ze zich vervelen.

Wat te doen met een zeer gebogen wanden

Heel vaak gebeurt het dat de muren in de kamer zijn erg bochten. Hierdoor worden alle afwerkingsmaterialen slechte naar bed te gaan, en dan zal er merkbaar gebreken. In dergelijke gevallen worden de wanden bereid op dezelfde wijze als gewoonlijk, maar werkstappen worden grondiger uitgevoerd.

Wat opgelet:

 1. Kies het behang u nodig heeft om vinyl of fleece. Vanwege het feit dat ze dicht en meerdere lagen, kunnen ze geheel of gedeeltelijk enkele onvolkomenheden te verbergen.
 2. Voor behang is het noodzakelijk om een ​​speciale lijm die nodig is om zichzelf als het behang te zetten, en op de muur te kopen.

Als de kamer heeft ook een oneffen plafond, Raak niet in paniek te verhogen. U kunt tot op zekere hoogte te verbergen de gebreken en onregelmatigheden van het gebruik van het plafond lijstwerk.

Voorbereiden muren voor behang met je eigen handen (video)

Voor de voorbereiding van de muren voor het verlijmen van behang coatings zeer zorgvuldig moeten ontleden procedure werkt voordat u begint om ze te implementeren. Dit proces lijkt makkelijk alleen op het eerste gezicht. Als u zich niet aan deze eenvoudige regels voor de uitvoering van strekdammen voor behang lijmen, zullen de werkzaamheden worden gedaan in tevergeefs en hebben later opnieuw alles herhalen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =

map