Hechten aan het plafond, massieve scharnierende hangende board

Hechten aan het plafond, massieve scharnierende hangende board

12 October 2017Massief hout in het interieur ziet er erg origineel, is bijzonder geschikt voor landelijke stijlMassief hout in het interieur ziet er erg origineel, is bijzonder goed geschikt voor de stijl van het land de oude dagen werd besloten om de ruwe randen board te gebruiken voor de decoratie van de muren en het plafond. Dit ontwerp is op grote schaal verspreid in onze tijd. Echter, ter vervanging van het scherpen board kwam hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld voor de bekleding van het plafond latten kunnen worden gebruikt en de vloerplaat. Ook zoom plafond in een privéwoning, kunt u het parket planken te gebruiken.


Massive kan scharnieren aan het plafond. Voor de montage van het ontwerp is het noodzakelijk om de hoeveelheid materiaal die nodig berekenen en om een ​​speciale bevestiging voor de planken te maken.

Massief houten plafond: voors en tegens

Het beëindigen van de plafondrand bord heeft een aantal voordelen en nadelen. Een belangrijk voordeel van deze materialen is hun mooie uiterlijk. Plafondplaat wordt vaak gebruikt om het interieur, in een landelijke stijl in de leeftijd versieren. Deze combinatie ziet er geweldig uit, en herschept de sfeer van gezelligheid in het huis.

Ook aan de plussen boards zijn onder andere:

 1. Hoge sterkte. Hoewel de dikte van de platen is klein, een bouwmateriaal is niet onderworpen aan vervorming.
 2. Goede warmte- en geluidsisolatie eigenschappen.         
 3. Lange levensduur, op de juiste werking. Parket en terrasplanken kan meer dan 20-30 jaar.
 4. Eenvoudige installatie. Het installeren van structuur in het kader van kracht zelfs voor de beginner.

Massive board staat om vele jaren te dienen, zonder nauwgezette zorgMassive board staat om vele jaren te dienen, zonder nauwgezette zorg


Cons houten plafond decoration:

 • Hout vervormt onder invloed van vocht.
 • Bindmiddel kan worden vervormd onder invloed van lage temperaturen.
 • De complexiteit van de zorg. Als u wilt het plafond te wassen is ten strengste verboden om wasmiddelen te gebruiken als de chemische stoffen in hen kan het bestuur beschadigen.
 • De hoge kosten.

Wanneer u een huid te kiezen, leest u de informatie die in het informatieblad is vermeld. Veel soorten hout kan donkerder of lichter na verloop van tijd. Bovendien zijn sommige materialen zijn niet geschikt voor installatie in residentiële gebouwen.

Schede plafondrand board

Wat platen kunnen aan het plafond worden bevestigd? Bij het installeren behuizing met je handen is het beter om conventionele dek te gebruiken. Zijn grootte kan variëren. Aanbevolen bij 100 mm en een breedte van 20 mm dikke plaat.

Als in een prive-woning is geen verwarming in de zolder, alvorens over te gaan tot de thermische isolatielaag te installeren. Wanneer de zolderruimte verwarmd is, is het nodig de akoestische laag monteren.

Vanwege de isolatie-eigenschappen van Snijplanken wordt vaak gebruikt in platteringsbadenVanwege de isolatie-eigenschappen van Snijplanken wordt vaak gebruikt in platteringsbadenHoofdact van de volgorde van de houten planken:

 1. Hechten aan het plafond scherpkantig bewerkt hout. Voor de bevestiging schroeven gebruikt. Vergeet niet dat de motorkap bevestigingsmiddelen strikt in lijn worden geplaatst.
 2. Dan moet je het plafond te branden met behulp van een steekvlam.
 3. Werkwijze hout met een staalborstel. Er moet koolstofafzettingen te verwijderen.
 4. Bedek de nagel bord.
 5. Wilt u een plafond "antieke" te maken, moet u de zachte vezelplaat te verwijderen met een zachte borstel. Na deze procedure wordt de stapel verwijderd en verwerkt beits en lak.

Het indienen van het plafond vloerplaat

Decoratieve vloer ziet er veel beter dan de gebruikelijke boards of balkon. Versier het plafond van een iets ingewikkelder met de hulp van dit materiaal. Om de installatie vindt u de decoratieve nagels, sterke schroeven nodig uit te voeren, bars sectie 30x30, houten plinten en pluggen met een metalen huls.

Maak oorspronkelijke kamer en ongewone staat plafond van de vloerplaat, die bovendien beschikt over uitstekende esthetische kwaliteiten van een goede geluidsisolatieMaak oorspronkelijke kamer en ongewone staat plafond van de vloerplaat, die bovendien beschikt over uitstekende esthetische kwaliteiten van een goede geluidsisolatie

De montage vindt plaats in verschillende fasen:

 • Installeer een vochtscherm aan het plafond.
 • ga dan naar de constructie van het frame. Voor montage latten moet u naar de bars hechten aan de ondergrond. Gebruikt voor de vaststelling ankers met een metalen bekleding.
 • Verdere gemonteerd afwerking vloeren. Materiaal is bevestigd door middel van decoratieve spijkers en schroeven.
 • Bevestig de plint aan het plafond met schroeven
 • Plaatsen plinten montage zashpaklyuyte.

Tijdens de installatie van latten, zorgen zij niet strak aan de wanden, zoals onder invloed van vocht frame kan worden uitgebreid. Ook is het noodzakelijk om de gelijkmatigheid van het frame te waarborgen. Om te controleren, zal je level een bouwer nodig hebben.

Hoe tot aan de zoom plafond board-voering van hun eigen handen

Als u een mooie en betaalbare houten plafonds nodig hebt, gebruik de plank-stapelbed. Het is goedkoper een parketvloer, maar blijkbaar ziet er niet slechter. Vergeet niet dat voor het afwerken van het plafond wordt aanbevolen om latten gemaakt van naaldhout te gebruiken, want het is minder gevoelig voor rotten.

Een uitstekende optie voor de decoratie van het plafond in voorstedelijke gebieden is een voering. Daarnaast houdt de warmte zeer goedEen uitstekende optie voor de decoratie van het plafond in voorstedelijke gebieden is een voering. Daarnaast houdt de warmte zeer goed

Voorafgaand aan de installatie begint, moet je de basis van het plafond gips of met andere afwerkingsmaterialen te wissen. Ook wordt aanbevolen om te zorgen voor de installatie van stoom en water proofing.

Installeren aan het plafond voering is gemaakt in de volgende volgorde:


 1. Eerst moet je het plafond van de kist te markeren.
 2. Gevolgd door een vast profiel. Zorg ervoor dat u deze af te stemmen. Het beste is om gegalvaniseerde profielen te gebruiken, omdat ze niet vervormen wanneer blootgesteld aan vocht.
 3. Indien het plafond is niet erg glad, kunt u de L-vormige sokkel te installeren.
 4. Bevestig het paneel aan de kist. Gebruik zelftappende schroeven voor het bevestigen van materiaal.

Hoe is het terras op het plafond in het huis

Installeer op de juiste dek aan het plafond helemaal makkelijk. Om te beginnen, moet je de basis van het plafond decoratie materialen schoon te maken. Je moet ook de waterdichte laag te installeren.

De kamer was warmer, onder het dek is geplaatst mineraalwolDe kamer was warmer, onder het dek is geplaatst mineraalwol

Indien het plafond overlap in het huis is gemaakt van hout, moet het verplicht om een ​​antiseptische oplossing te verwerken. Anders overlap rotten, waardoor plafonds kunnen instorten.

Installatie van decking wordt in meerdere fasen:

 • Of planken moeten aan het frame te bouwen. Het moet glad en stevig zijn. Voor de vaststelling gording het wenselijk om turbovinty gebruiken.
 • Snijd de planken op maat. Het moet zeer zorgvuldig gebeuren, omdat de raad van bestuur is zeer fragiel materiaal.
 • Bevestig het dek aan het frame. Zet de stof met nagels.
 • Nadat u alle van de panelen te stellen, te behandelen met antiseptische board. Vergeet niet om de verf aan te brengen.

Decking plafond: de keuze van de functies en regels

Decking - specifiek materiaal. Bij de keuze van het materiaal nodig is om een ​​aantal nuances te overwegen. Allereerst moet u de keuze van het hout te bepalen. Stabiele planken zijn gemaakt van grenen, lariks en eiken.


Wat betreft de verlichting van de kamer met het plafond van het dek zijn perfect kleine flesjes en schijnwerpersWat betreft de verlichting van de kamer met het plafond van het dek zijn perfect kleine flesjes en schijnwerpers

Grenen planken gebruiken ongewenst, omdat zij een lage vochtbestendigheid en duurzaamheid. Het wordt aangeraden om de voorkeur lariks of eiken geven. Decking gemaakt van de gegevens boomsoorten een stevige structuur, en minder gevoelig voor vervorming.

Ook bij het kiezen van een board moeten:

 1. Besteed aandacht aan de toon van het materiaal. Het hout moet een briljante tint te hebben.
 2. Klop op het bord. Als de beltoon, de houtkwaliteit.
 3. Controleer beschikbaarheid van knopen op het oppervlak. Als u een stabiele planken Klasse "Extra" te krijgen, moet ze perfect glad zijn.

De installatie van de vloerplaat naar het plafond (video)

Houten planken - de perfecte materiaal voor het afwerken van het plafond. Een breed scala aan bouwmaterialen kunt u eenvoudig kiezen de juiste bord. De meest hoogwaardige materiaal is de vloer. Het is niet gevoelig voor vervorming en verandert van kleur na verloop van tijd. Ook high performance stabiele planken gemaakt van lariks. Als uw budget is krap, voor plating is het beter om latten te gebruiken.

Plafondplaten in het interieur (foto) 

05f3832da61103orig 2 2-Ukladka-doski-pola-laminata-vagonki-potolkov 143 000080 2013-10-02foto-151 668 938 011 17756247 14334478960 499122342 balki4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =

map