Harpoen montagesysteem voor verlaagde plafonds: installatie en Voordelen

Harpoen montagesysteem voor verlaagde plafonds: installatie en Voordelen

12 October 2017Harpoen montage systeem is de meest betrouwbare en gemakkelijkeHarpoen montage systeem is de meest betrouwbare en prostoyMnogie mensen de voorkeur om de installatie van verlaagde plafonds zichzelf te maken. Voordat u begint, moet je een manier om het web te beveiligen vinden. De beste manier van de vaststelling - harpoen systeem. Het is het meest betrouwbaar, maar tegelijkertijd eenvoudig. Harpoen - een plaat, die is voorzien van meerdere uitsteeksels. Dit element is een flexibel en gemakkelijk verschillende manipulaties.


Harpoen toenemende spanning plafond: geleidelijke gids

Installatietechniek harpoen spanplafond is eenvoudig. Voordat een dergelijk systeem is geïnstalleerd, moet u de ruimte metingen te verrichten en de voorbereiding van de benodigde materialen. Het is wenselijk om metingen met een laser level voeren.

Met harpoen spanplafond installatietechniek in staat zijn om elk te begrijpen zal zijnMet harpoen spanplafond installatietechniek in staat zijn om elk te begrijpen zal zijn

Algoritme harpoen gemonteerd plafond:

 1. Plaats het frame op het plafond.
 2. Bevestig de steunplaat voor platformverlichting.
 3. Snijd het materiaal voor het web.
 4. Lassen op het doek harpoen inbrengen.
 5. Hechten aan de wanden van het aluminium profiel. Om dit te doen, je hoeft te doen in het oppervlak van de sleuf en het profiel met pluggen op te lossen.
 6. Vul harpoen profiel. Hiertoe gebruikt een spatel samenstel.
 7. Lijn de stof. Om dit te doen, gebruik maken van een warmte-pistool.
 8. Steek het profiel van decoratieve insert.

Om de spleet techniek te elimineren maakt gebruik van een flexibel panlat uit kunststof. Bevestig dit punt moet zijn om de binnenste tand stokbrood.

Productie en voordelen van harpoen voor verlaagde plafonds

Vervaardiging harpoen ontwerp voor trek weefsel alleen is onmogelijk. Productie harpoen voor spanplafond wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparatuur uitgevoerd.


Harpoon technologie kan multiniveaustructuur fabricerenHarpoon technologie kan multiniveaustructuur fabriceren

Harpoen systeem bestaat uit:

 • Profile. Er zijn profielen van zichtbare en onzichtbare types.
 • Een folie uit polyvinylchloride. Het kan glanzende of matte textuur zijn. Soms film heeft een fluweelachtige textuur.
 • Harpoen.

Verlaagde plafonds Harpoon montage-technologie heeft de volgende voordelen: 1. Het ontwerp maakt het mogelijk om defecten, communicatie en bedrading te verbergen. Daarnaast is de harpoen technologie kunt u de verlichting apparaat in te stellen.
 2. Tijdens de installatie hoeven niet trimmen mes.
 3. Vanwege de structurele kenmerken van de harpoen, het verlaagde plafond een grote sterkte.
 4. De technologie maakt het mogelijk om multi-level structuur te produceren.
 5. Doek, met behulp van deze methode ingesteld, is het gemakkelijk te demonteren.

Harpoon stretch plafondmontage methode heeft belangrijke nadelen. De nadelen van dit ontwerp omvatten de hoge kosten en het onvermogen om een ​​profiel te monteren op een korte afstand tot de plaat.

Installeer plafonds: harpoen systeem of shtapikovaya

Voor veel mensen is het de vraag welk systeem is beter: harpoen of shtapikovaya? Experts zeggen dat elk systeem heeft zijn eigen kenmerken. Bij het kiezen van een wijze van bevestiging is nodig om voort te bouwen op de individuele wensen en budget.

Bij het kiezen van een wijze van bevestiging is nodig om voort te bouwen op de individuele wensen en budgetBij het kiezen van een wijze van bevestiging is nodig om voort te bouwen op de individuele wensen en budget

Een belangrijk voordeel van het systeem shtapikovoy is niet nodig om nauwkeurige metingen te verrichten. Hierdoor hoeft niet te wachten tot uw systeem zal maken om te bestellen. U kunt een passend doek voor de montage te laten werken.

Ook de voordelen van shtapikovoy systeem op te nemen:

 • Low cost web. Een dergelijk systeem kost een paar keer minder dan de harpoen.
 • Snelle meting. Voor het installeren van shtapikovoy systeem hoeft alleen maar de lengte en breedte van de kamer te meten.
 • Vermogen om de mate van spanning van de baan regelen.
 • Afwezigheid van verzakking doek en technische hiaten.
 • Mogelijkheid tot installatie van stretchstof schilderijen.

De nadelen shtapikovoy systeem kan worden beschouwd als de complexiteit van het ontwerp en de installatie van het onvermogen om de communicatie te verbergen. Als u gebruik maakt shtapikovuyu systeem om de leiding te verbergen kan alleen door middel van een speciale bekleding, gemaakt van plastic.

Als u wilt het verlaagde plafond te monteren in een kleine kamer van een rechthoekige configuratie, dan geven de voorkeur shtapikovoy systeem. De installatie zal u veel goedkoper kosten. Als u wilt een opgespannen doek te installeren in een kamer met een ongewone configuratie, is het raadzaam om een ​​harpoen technologie te gebruiken.

Spanplafond zonder harpoen met hun handen

Bezgarpunny wijze van montage wordt zelden gebruikt. Een belangrijk voordeel van deze werkwijze - eenvoudige installatie. Set stretched canvas behulp bezgarpunnogo werkwijze kan zelfs een beginner.


Set stretched canvas behulp bezgarpunnogo werkwijze kan zelfs onervarenSet stretched canvas behulp bezgarpunnogo werkwijze kan zelfs onervaren

Installeren plafond bezgarpunnym werkwijze wordt uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Eerst moet een uit kunststof en aluminium stellen.
 2. Vervolgens werd met een spatel nodig om de rand van de baan steken in het gebied van de bevestigingsbeugel.
 3. overtollige stof moet worden gesneden.
 4. Desgewenst verfraaien de randribben middels decoratieve linten.

Het is vermeldenswaard dat voor bezgarpunnogo installatiemethode die u wilt doek gebruiken, moet de omvang daarvan worden op 15-17 cm kleiner dan de grootte van de toekomst van een spanplafond. Dit komt door het feit dat de vinylfilm gaat vervormen onder invloed van hoge temperaturen.

Harpoen montagesysteem voor plafonds (video)

Bevestig een verlaagd plafond met behulp van een harpoen methode. Het belangrijkste ding - om nauwkeurige voorlopige metingen te verrichten. Vergeet niet dat harpoen plafonds hebben de neiging te zakken in het centrum. Bovendien moet deze techniek alleen gebruikt worden als u van plan om PVC-panelen te installeren. Als u besluit om doek te gebruiken, zal u shtapikovaya systeem te benaderen. 


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

map