Harmonieuze en comfortabele wand van de woonkamer in een moderne stijl: 30 foto voorbeelden

Harmonieuze en comfortabele wand van de woonkamer in een moderne stijl: 30 foto voorbeelden

12 October 2017De keuze van de muur zal niet leiden tot u problemen, want nu zijn er veel verschillende types: low-cost, klein en groot, met kluisjes en plankenDe keuze van de muur zal niet leiden tot u problemen, want nu zijn er veel verschillende types: low-cost, klein en groot, met kluisjes en de muur polochkamiMebelnye hulp bespaart ruimte en passen perfect in het interieur van een moderne woonkamer. Diverse TV-standaard, glazen rekken en kasten te helpen tegemoet te komen alle benodigdheden, en de kamer netjes en stijlvol uitzien. 


Art Nouveau muur voor de woonkamer: fashion trends 2017

Sommigen willen, bijvoorbeeld de slaapkamer in het huis werden gemaakt in verschillende uitvoeringen, terwijl anderen daarentegen willen het interieur in zachte kleuren, en vasthouden aan één stijl. Maar als het gaat om woonkamer design - de belangrijkste wordt comfort. De gasten, vrienden en familieleden zouden moeten voelen in de woonkamer zo comfortabel en gezellig. Laat de kamer met decoratieve elementen niet overbelasten, maar moet vakkundig combineren meubels te koop.

Modern design leefruimte

 • High-tech;
 • modern;
 • Minimalisme.

Het voordeel van de moderne trends in het ontwerp van de woonkamer is dat het meubilair volledig kan worden verschillende kleuren en vormenHet voordeel van de moderne trends in het ontwerp van de woonkamer is dat het meubilair volledig kan worden verschillende kleuren en vormen

Ze vereisen allemaal een zorgvuldige keuze van het meubilair. Momenteel is de markt van meubilair productie lanceert muren voor elke smaak en kleur aan te passen. Wees niet bang voor felle kleuren zijn, eigentijdse stijl bevoordeelt.

Prima, als de muren in de woonkamer lichte tinten, meubels dan kunt u rijke kleuren die goed mengen met de afwerking te kiezen.

Gestoffeerde meubels is ook mogelijk om af te halen in rustgevende kleuren, het toevoegen van heldere kussens als accenten. In het algemeen variaties in de registratie van de woonkamer in 2017 veel, moet je meer over de voordelen van de muren in de woonkamer van de moderne stijl te vertellen.


Wandmeubel in de woonkamer in een moderne stijl: de voordelen

Meubilair muren in staat te stellen een groot aantal zaken tegemoet terwijl de woonkamer schoon en netjes, dit meubel een belangrijke rol in het creëren van de binnenwand in de woonkamer past met zowel klassieke als moderne vormgeving speelt.

In winkels vindt u zowel grote meubels en compacte modellen die geschikt zijn voor kleine woonkamer met een modern design zijn te vinden.

Het belangrijkste voordeel van de wanden is hun bruikbaarheidHet belangrijkste voordeel van de wanden is hun bruikbaarheid

De muren van een modern ontwerp staat te stellen een groot aantal artikelen en boeken te plaatsen, om ruimte te besparen en zorgen voor een gezellige sfeer in de woonkamer.De toenemende populariteit van nemen op de modulaire wand, die afzonderlijk kan worden aangeschaft en op haar discretionaire bevoegdheid geplaatst door ze te plaatsen in de hoeken van de woonkamer en op te slaan in een veel essentiële huishoudelijke artikelen.

Selectie Regels: muur in moderne zaal

De eerste stap is om zich te concentreren op de grootte van de kamer. De kleine woonkamer is het beter om een ​​hoek mini-muur of wand-slide te installeren. Dit meubilair zal toelaten om de noodzakelijke dingen te vangen en het niet veel ruimte in beslag.

Vergeet niet over de belangrijkste voordelen van de muur in de woonkamer - functionaliteit. Het is dit soort meubel kunt u alle dingen te verbergen, en het behoud van orde in het appartement.

Selectiecriteria:

 1. Voor een groot gezin moet je aan de muur met ruime kasten en planken te selecteren.
 2. Als uw huis bibliotheek bevat een groot aantal boeken, moet je aandacht besteden aan de meubels met veel planken.
 3. Houders van de collecties van de set vaartuig is het beste om een ​​model met glazen deuren te kiezen.

Muur met kasten dingen zullen alle gezinsleden en de noodzaak om te kopen de kast verdwijnen houdenMuur met kasten dingen zullen alle gezinsleden en de noodzaak om te kopen de kast verdwijnen houden

Zorg moet worden genomen om de keuze van de kleuren te benaderen, is het noodzakelijk dat de muur in combinatie met het behang en meubilair. De woonkamer heeft een modern design, kun je spelen met felle accenten, kies de muur licht met felle accenten.

Voor de levende standaardbreedte is het beste om meubilair muur te kopen in de muur, moet worden geselecteerd modulaire wand of te bestellen op een speciaal project voor de kamer niet-standaard maten.

Ook helpen ruimte te besparen met ingebouwde muur planken voor kunst, dan heb je niet nodig om aparte sokkels te kopen. Overbelast het interieur, is het beter om een ​​ruime, maar compact muur aan te schaffen.

Fashion muur in de woonkamer: De materialen

Bij de selectie en de aankoop van meubilair voor de woonkamer moet speciale aandacht besteden aan het materiaal. Modern meubilair fabrikanten gebruiken een verscheidenheid aan opties.


namelijk:

 • Natuurlijk hout;
 • fineer;
 • spaanplaat;
 • MDF.

Rijke en stijlvolle look muur gemaakt van natuurlijk hout: eiken, dennen, esp. Natuurlijk hout wordt gebruikt voor een lange tijd en niet de oorspronkelijke uiterlijke kenmerken voor een paar jaar te verliezen.

Geachte muren van deze boom is het beste in de woonkamer met een klassiek designGeachte muren van deze boom is het beste in de woonkamer met een klassiek design

Met de dure muur noodzaak om voorzichtig te zijn, kunnen ze het interieur van de woonkamer overbelasten en is niet geschikt voor kleine woonkamer met donkere meubels.

Budget optie is de wand van de MDAs en spaanplaat, ze zien er modern, kunt u een goedkoop, maar stijlvolle en originele muur te vinden, zowel voor grote als voor kleine woonkamer.


Goedkope wand van de woonkamer: wat bepaalt de prijs

De kosten van het meubilair is grotendeels afhankelijk van het materiaal: kostbaar hout is duurder dan spaanplaat en dus kijken meer luxe en rijker. Vergeet niet over de grootte: hoe groter het scherm, hoe hoger de prijs. Verschillende modules, bijvoorbeeld TV-standaard, boekenplanken ook invloed op de kosten.

Goedkope muur vaak breken en verliezen snel hun oorspronkelijke vormGoedkope muur vaak breken en verliezen snel hun oorspronkelijke vorm

Als u wilt hoge kwaliteit muur die zal dienen voor een lange tijd, is het beter om duurdere muur van een hoogwaardig materiaal te kopen.

Variaties goedkope meubels in de woonkamer

Componenten kan variëren afhankelijk van de grootte van de wand. Een volledige set modules geïnstalleerd, meestal grote woonkamers langs de wand.

Meubilair muur van de hal bestaat uit de volgende elementen:

 • garderobe;
 • Planken voor boeken en dingen;
 • Locker voor kleding;
 • kasten;
 • drank bar.

Ruim meubilair muren bestaan ​​uit extra kasten en planken kunt ook de volgorde te maken en een verschil maken in het ontwerpen van meubels, toevoegen of verwijderen sommige elementen.

Niet alle appartementen hebben een woonkamer groot genoeg om een ​​volledige set van muur tegemoet te komen, kom dan naar de hulp van modulaire ontwerp.

Voor het vervaardigen van wanden gebruikt de meest verschillende houtsoortenVoor het vervaardigen van wanden gebruikt de meest verschillende houtsoorten

Mini wand afzonderlijk secties worden aangeschaft en in elke volgorde worden geplaatst.

Installeer modulaire wanden kan worden in elke kamer, het ontwerp van de muren varieert van traditionele klassieke tot de meest moderne.

Wall-slide wordt uitgevoerd onder de volgorde uitgevoerd, is het een geweldige keuze voor een woonkamer in de stijl van hi-tech. Dergelijke meubilair is origineel en kracht. In ieder geval kunnen we de perfecte muur in de winkels te vinden en de persoonlijke orde. Niet verkeerd om het certificaat van de fabrikant van de bevestiging van de kwaliteit van de producten te vragen. Hoogwaardige materialen is niet schadelijk voor de gezondheid en de laatste een lange tijd.

Mooi modern muur in de kamer in 2017: de modetrends van het jaar

In 2017 mode blijven heldere en rijke kleuren die zich vermengen met de kalme lichte tinten. Een goed idee om een ​​muur van licht hout met gekleurd glas of deuren te schaffen.

Zwart behang perfect met moderne modellen van de muurZwart behang perfect met moderne modellen van de muur

Vergeet niet over accessoires, die op een achtergrond van bleke hout kan worden toegewezen. Blauwe en rode handvatten voor laden op een lichte grijs of beige achtergrond muur er fris en helder.

Moderne muur niet lijken op de oude kasten uitdrukkingloos: Nu in de mode mooie meubels met een verscheidenheid aan decoratieve elementen, die geschikt zijn voor elke ruimte zijn en geef haar licht, visueel uit te breiden van de ruimte. U kunt kiezen uit eenvoudige muren van conventionele constructie, en een verscheidenheid van hoekige modellen met spiegels en kleurrijke accenten.

Mini muur is het beter om te installeren in een kleine woonkamer met gestoffeerde meubels, heldere elementen kunnen worden toegevoegd via het decor.

Mini muur in de woonkamer: Opties en foto's

Kabinet muur kan worden vervangen, maar niet in een kleine woonkamer. Mini muur ideaal voor kamers in een klein appartement, en ze hebben een modern design, functionaliteit, ze kunnen worden gebruikt om visueel verhogen of te verlagen ruimte.

Kies een kleine muur kan elk levend zijn, zijn palet van kleuren niet beperktKies een kleine muur kan elk levend zijn, zijn palet van kleuren niet beperkt

De wanden kunnen bestaan ​​uit speciale TV-stand, boeken, kleine kluisjes. Miniatuurlagers toe te voegen originaliteit en kan worden aangepast.

De wand van de woonkamer in een moderne stijl (video)

Momenteel is de selectie van meubilair voor de woonkamer aan de muur is zeer groot, het is de standaard muur voor grote woonkamers in de muur. Goedkope muur past in zelfs de kleinste kamer, creëren een gezellige sfeer en comfort. Wees niet bang om te spelen met kleuren en texturen zijn, eigentijdse stijl van deze bijzondere vereist. Kwalitatieve en mooie muur zal een lange tijd om u en uw dierbaren, dan kunt u de belangrijkste benadering van de selectie van het meubilair op verantwoorde wijze zijn.

Harmonieuze en comfortabele wand van de woonkamer (foto)

2 1max 2 4bc0a54e019770185bf120282a755be0 5 7 4241 b-edelveysplazma2 b-edelveysstolova bergamo201

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

map