Hängare Vägg i korridoren: slag och 5 tips när du väljer

Hängare Vägg i korridoren: slag och 5 tips när du väljer

12 October 2017Snygg vägghängare - det är en funktionell och praktisk möbel setElegant vägg hängare - det är en funktionell och praktisk objekt garnituraVeshalka möbler - ett väsentligt kännetecken för varje korridoren. Idag finns ett stort antal produkter. Det är särskilt viktigt att elementen i hallen väggen i harmoni med rummet design.


Idéer för att skapa en vägg-hängare i hallen med händerna

De flesta designers tror att entrén, liksom teatern börjar med en galge. Därför, om reparationen är bara planerat, vi först välja denna design. Men om rummet är redo, och racket inte redan valt - inte heller ett problem. Med en mängd olika, kan vi välja ett element en färdig inredning.

Det finns flera typer av galgar:

 • vägg;
 • portabel;
 • inbyggd;

Gör den ursprungliga hanger hallen kan vara sina egna händer, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och förbereda material för arbeteGör den ursprungliga hanger hallen kan vara sina egna händer, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och förbereda material för arbete

Vägg galgar se - den vanligaste. På grund av dess kompakthet, låg kostnad och tillgänglig för alla och kan placeras i alla rum. Många av dem presenteras i en viss butik Leroy Merlin, och det är möjligt att köpa allt du behöver för att skapa objekt med sina händer.


På valet av storlek och typ av framtida produkter påverkar storleken hallen. Vanligtvis i lägenheterna är badrummet liten och ser ut som ett fyrkantigt rum eller en smal korridor och lämna rummet du behöver till ett minimum.

Fantasi är gränslös, och idag kan du skapa en unik atmosfär även i den lilla hallen i hemmet.

Trots vad många tror, ​​det finns många alternativ för utomhuskonstruktioner. Till exempel butiken "Ikea" har att erbjuda mer än en typ av produkt för att lagra kläder till överkomliga priser. Även i någon specialitet butik säljer möbler för hallar.

En mängd av galgar i korridoren väggen: metall, trä, spånskivor

Wall hanger - den mest kompakta och bekvämt alternativ för ett litet rum. Det finns metallprodukter, trä och laminerade spånskivor. galgar är också uppdelat i staplade och modeller med krokar i en rad med en topp hatthylla, med ett fack för nycklar och gatutillbehör.Metallprodukter passar in i alla inredningar. På marknaden är färgad, krom modeller och är gjorda i guld. Metal galgar - ett bra val för fans av high-tech stil, Provence och ett loft.

De mest populära och efterfrågade är snygga trägalgarDe mest populära och efterfrågade är snygga trägalgar 

Träkonstruktioner är framstående ädla vyer. Detta är ett bra alternativ, om närvarande i rummet parkett eller laminat. Denna modell är väl lämpad för en hall dekorerad med naturliga material i kombination med trämöbler.

Produkter från den laminerade spånskivan - en koncis struktur med metallbeslag. Dock är materialet inte så viktigt, det viktigaste - tillförlitlighet.

På hyllorna hittar du en mängd olika modeller av vägghängare. Stort sortiment kan du dekorera en liten hall och ge den en unik design.

Inte nödvändigtvis för att köpa en ny hängare. Om någonstans i en garderob är en gammal produkt, kan du manuellt konvertera det att förverkliga sina kreativa idéer till liv. Apparater dekorera ytan av olika interiörsaker kallas decoupage.

Alternativ galgar i hallen väggen med piedestal

Ett annat alternativ, när hallen är inte möjligt att rymma volymen rack - Hängare med piedestal. Håll skor (naturligtvis inte allt, men uppdaterad) och tillbehör kommer att bli mycket lättare. Det finns många typer av galgar piedestal olika vyer av värde och fastsättning.

För att dekorera hallen kan du plocka upp en vacker klädhängare med en elegant piedestal i en stilistisk riktningFör att dekorera hallen kan du plocka upp en vacker klädhängare med en elegant piedestal i en stilistisk riktning


nämligen:

 • Monterad design med piedestal. Det vill säga, skåp är ett separat element, och hangaren rack består av en sköld.
 • Wall modellen är integrerad i design där den övre delen och sockeln är sammankopplade.
 • Floor stor variation av modeller. I denna typ av struktur fungerar som ett stöd piedestal.  
 • Hängare som en öppen garderob. På toppen och botten av stängda skåp installerat. Beläget i mitten panel av kroken. Vissa konstruktioner säljs med en spegel. Detta alternativ är mycket kompakt. I den övre skåpet kan lagra hattar och botten - skor.

Det finns hörnbord och en modell med ett säte för älskare av komfort och hemtrevnad. Möbler kan vara rund, fyrkantig, rektangulär. Dessa alternativ ger inte en hängare ingår.

5 tips som kommer väl till pass när man väljer en vägg hängare i korridoren

I jakten på modetrender inte glömma att de viktigaste kriterierna när man väljer möbler är en hållbarhet och tillförlitlighet.

När du väljer en vägg hängare nödvändigt att överväga dess praktiska och funktionalitetNär du väljer en vägg hängare nödvändigt att överväga dess praktiska och funktionalitet


Dessa tips hjälper dig att välja lämpligt alternativ hängare:

 • Innan du köper måste du bestämma inte bara design, men också med den förväntade belastningen. Ju fler kläder kommer att lagras i korridoren måste starkare vara designen.
 • inte klara någon anläggning med en vikt på vinterkläder. Det är bara genom modeller av hög kvalitet trä eller metall.
 • När du väljer en standard galgar av metallrör bör vara uppmärksamma på marken. Det bör vara bred och stabil.
 • Mycket ofta krokar är massiva änden. På en sådan konstruktion är obekvämt att hänga kläder för en slinga.
 • Korrekt montering av delar och installation kvalitet kommer att förlänga "liv" galgar.

Design kan skapas med sina egna händer. För att göra detta behöver du verktyg (borr, skruvar, några borrar, bågfil, måttband och montering) och teckning.

Om valet föll på väggen produkten, glöm inte att beräkna avståndet och höjden på krokarna. Det är bättre att göra flera nivåer till galgen kan användas av barn.

För enkelhetens skull kan du göra hängande objekt - rack med hyllor. En titt in i lagret, är befälhavaren gjort kreativa och ovanliga mönster.

Alternativ för liten korridor: hanger hörnet i korridoren

Vinkel modell är en av de bästa lösningarna för det lilla rummet. De är av två typer: vägg och golv. Det finns ett antal slutna ställningar, de ofta som en del av modulära korridorer. De ser estetiskt tilltalande, men man måste komma ihåg att i dåligt väder bara för att hänga kläder i skåpet inte kan. Därför behovet och öppen design.

För att göra inredningen i korridoren mer bekväm och raffinerad, kan du använda hörnvägghängareFör att göra inredningen i korridoren mer bekväm och raffinerad, kan du använda hörnvägghängare

Som för tillverkning av vinkel hängare med användning av en mängd olika material, det är dyra (t ex trä) och ekonomisk tillgänglighet. Liten storlek entrén tillåter inte installera en stor garderob. Hörn modell kan bestå av flera delar.

För bekvämlighet, vanligen närvarande i satsen:

 • Open hängare. Behövs för att rymma blöt kläder och accessoarer.
 • Små slutna garderob med galgar. Det gör att du kan ta bort alla överskottet från nyfikna ögon. Därigenom frigöra hallen från skräp och fula utseende.
 • Hyllor för skor, hattar,
 • spegel;
 • Seat.

Ofta små kvadratiska rum, de blir en riktig räddning. Men den långa smala korridoren kommer inte att tillåta att placera denna möbler.

Garderob i hallen med galgar: typer av material

Garderob är helt enkelt oumbärlig när du behöver placera ett stort antal skor, ytterplagg. Och glöm inte att göra plats för alla typer av tillbehör: paraplyer, handskar, väskor. Idag, butikerna har ursprungliga modeller, som kan passa in i nästan alla inredningar. Till exempel, en kompakt och modern modulär variation hall "Masha". Det kommer att vara perfekt för den smala korridoren.

Naturligtvis vill de flesta att hitta en kvalitet skåp till ett attraktivt pris. Vilket material att välja coupe hallen?

Hall av en stor storlek, kan du plocka upp en fin garderob med galgarHall av en stor storlek, kan du plocka upp en fin garderob med galgar 

Spånskiva. Bör göras av fördelarna med vattenresistens, hållbarhet och acceptabla priser. Bland de brister - förekomst av farlig för människors hälsa formaldehydharts som bindemedel. Så innan du köper ett skåp gjord av spånskiva, är det bättre att be säljaren intyg säkerhetsprodukter.

Medium Density Fiberboard (MDF). Detta material jämfördes med DPS mer robust och frigör inte skadliga ämnen i atmosfären. Av de minus kan noteras en reducerad antändbarhet och motstånd mot fukt.

Trä är mycket mer nyckfull i vården än syntetiska material. Men tack vare moderna metoder kan pågå mycket längre än icke-naturliga motsvarigheter. Wood, naturligtvis dyrare än de föregående två alternativ, men detta kompenseras av fördelar: estetik och ekologi.

Att visuellt utöka utrymmet, kan du köpa en spegel möbler. Ibland byggt modeller - den enda chansen att organisera lagringen av saker i korridoren. Mindre inbyggda garderober i oförmågan att flytta möbler när du flyttar eller ombyggnads lokaler.

Vacker stor garderob med spegeldörrar kommer att klara uppgiften att visuella expansion av utrymme i en liten hallVacker stor garderob med spegeldörrar kommer att klara uppgiften att visuella expansion av utrymme i en liten hall

Vita möbler gjorda av ljust trä och väggdekoration med detta material eller artificiella analoger kommer att skapa en mysig rustik atmosfär. Det är också möjligt att använda hallen i stil med landet.

Det ser otroligt snygg smidesjärn vägghängare i hallen med ett skåp.

Korridorerna är mycket uppskattade, vars hemland Italien. Detta land är känt för sin höga kvalitet möbler, och hennes kärlek till ovanliga konstruktionslösningar. Italienska heminredning fortfarande beundrad för sin elegans och skönhet.

Spara utrymme genom galgar i korridoren väggen med hylla

Vägg galgar i hallen med ett skåp - är en multifunktionell modul, perfekt matchade komponenter: bar, spegel, öppna och slutna hyllor, klädkrokar. Vanligtvis galgar med vridbar mekanism används på offentliga platser garderob. För ett hus med ett litet badrum förvärva modulära roterande hall. Trots att sådana modeller har dykt upp för inte så länge sedan, har de funnit sin nisch på marknaden.

Designers rekommenderar att välja en vägg hängare för hallen, eftersom det tar liten plats och är praktisk och funktionell möbelDesigners rekommenderar att välja en vägg hängare för hallen, eftersom det tar liten plats och är praktisk och funktionell möbel

Vilka är deras fördelar:

 • Lätt att använda;
 • praktiska;
 • Låg kostnad;
 • Möjligheten att effektivt använda det tillgängliga utrymmet.

För mycket små korridorer blir en mini-kit (rack, byrå, spegel), eftersom varje modul kan köpas separat. Denna konstruktion kan placeras i hörnet. Ett brett utbud kan du hitta intressanta och billiga hängare piedestal för interiören.

Hur galgar vägg i hallen (video)

Hängare hall kan inte bara organiseras för att sätta kläder och accessoarer, men också dekorera rummet. Viktigt i strävan efter skönhet och kreativitet inte glömma direkt utnämning av designen. När allt kommer omkring, bekvämligheten - det viktigaste kriteriet vid val av galgar.

Utformningen av hängaren i hallen väggen (foto i det inre)

--- 6-23-1024x1024 6afcef6b3a724cbbf237f314bea2b14782dbe744 011Napolnayaveshalka 51c2b6f610140d9ad61ed0d60bxi - dlya-doma-interera-veshalka-v-prihozhuyu 55e91e8bbd649a2ca97e4bb8eas7 - dlya-doma-i-interera-nastennaya-veshalka 4871 897475324 9774744efceafd67100a10d5160c - dlya-doma-i-interera-veshalka-nastennaya-Usadba-mebel-iz-massa 1308461773666

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map