Handig plank voor schoenen in de garderobe: 5 types van de locatie, lay-out en productie

Handig plank voor schoenen in de garderobe: 5 types van de locatie, lay-out en productie

12 October 2017Planken zijn praktisch en comfortabel dressing element dat ons toelaat om seizoensgebonden schoenen uit te breidenPlanken zijn praktisch en comfortabel dressing element dat ons toelaat om seizoensgebonden schoenen voor de juiste opslag van schoenen uit te breiden, moet je zorgen voor de aanwezigheid te nemen in de hal van speciale planken. Met de hulp van speciaal aangebrachte kasten is het mogelijk om de veiligheid van de producten te garanderen, evenals zorgen voor hun compacte opstelling. Echter, de planning voor verbetering kleedkamer, is het raadzaam om te zorgen voor het juiste gebruik van de bruikbare vloeroppervlakte.


de beste opties: Hoe wordt de schappen in de kleedkamer te regelen

Bij het plannen van de kast moeten speciale aandacht te besteden aan binneninrichting. Dus, afhankelijk van de grootte en de vorm van de ruimte moet worden gedefinieerd vooraf met het aantal schappen en hun doel.

Planken voor schoenen het best geplaatst is op de bodem en voor dingen - topPlanken voor schoenen het best geplaatst is op de bodem en voor dingen - top

Er zijn verschillende manieren om een ​​gunstige locatie planken in kledingkast:

 1. De lange wand. Deze optie wordt optimaal geacht indien geïnstalleerd schuifdeuren. Na de opening binnenruimte is vrij beschikbaar. diverse ontwerpen van Ikea moet afzonderlijk worden toegewezen, gekenmerkt door een hoge kwaliteit, compacte formaat en zijn originaliteit. Het kan worden gebruikt om de structuur op te slaan in twee rijen indien nodig.
 2. Aan beide zijden. Dergelijke schappen locatie is het meest geschikt voor het communiceren ruimten waarin er twee ingangen. Toch kan deze regeling niet worden gebruikt als een kleine kast.
 3. Location "rustig". Een dergelijke opstelling planken wordt gepresenteerd in de vorm van de letter "P", dat wil zeggen, kasten en planken gemonteerd op drie wanden. Voor kamers met een groot gebied is het meest ruime versie van de inrichting van de kamer.
 4. "L-vormige" opstelling. In breed genoeg dressing wordt vaak gebruik gemaakt van deze optie. Maar het is belangrijk dat de minimale breedte van de kamer niet minder dan 1,2 meter.
 5. Intrekbare ontwerp. Een dergelijke optie zou de meest aanvaardbare oplossing in kleine ruimtes zijn. Immers, met behulp van de pull-out rekken en rekken is het mogelijk om zorg te dragen over de succesvolle plaatsing van alle dingen en schoenen.

diepte van de schappen in de kast: ontwerper tips

Een van de belangrijkste kwesties in verband met de installatie van planken in de kleedkamer is optimaal afgestemd diepte. Het kiezen van de optimale diepte van de planken, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte en heeft een dressing ontwerp. Voor standaard producten gebruikelijk om de diepte van 60 cm te gebruiken. Deze grootte zal een uitstekende oplossing voor hangers die nodig is om grote voorwerpen te plaatsen. Maar voor grote ruimtes, veel eigenaren de voorkeur aan een kabinet diepte van 90 cm te gebruiken.


plankdiepte moet zodanig zijn, in die kan worden geplaatst zelfs schoenen zijn zeer grootplankdiepte moet zodanig zijn, in die kan worden geplaatst zelfs schoenen zijn zeer groot

De volgende aanbevelingen voor de succesvolle organisatie van de diepte van de schappen in de kleedkamer:

 1. Moet voorzichtig met een diepte van minder dan 50 cm zijn. Vaak worden deze afmetingen in kleine behuizingen dat in plaats van bulk winter kleding zijn ontworpen om producten of lichte schoenen slaan.
 2. Voor kasten vereist legborden van ten minste 65 cm. Immers, het mechanisme voor razdvizheniya deuren moet ten minste 10 cm.
 3. Als u een ruimte te creëren met opknoping kleding, de diepte van de planken do 90 cm. Onder de plek voor bulkzakken en koffers die ten minste 50 cm, afhankelijk van de hoogte van de leefruimte.
 4. Als de plank breder is dan 90 cm, is het raadzaam om een ​​speciale partitie te installeren. Dankzij dergelijke voorzorgsmaatregelen binnenstrook niet doorbuigen onder het gewicht.

Schoen rekken voor de garderobe kamer: typen patronen

Voor het selecteren van een model schoen rekken in een kleedkamer of een ander deel van het huis, moet u beslissen welke optie het meest geschikt ontwerp.Vandaag de dag als even populair:

 • Open structuur;
 • Planken gesloten.

De rekken zijn geen deuren, zodat de gehele schoen is vrij beschikbaar. Dergelijke ontwerpen zorgen voor een goede penetratie van lucht in de schoen, waardoor de ophoping van vocht te voorkomen.

Als gevolg van de open opstelling is het mogelijk om aanzienlijk te besparen bijkeuken gebied, evenals de duurzaamheid van de schoen te waarborgen.

De oorspronkelijke oplossing is om de inrichting met planken in de vorm van een cilinderDe oorspronkelijke oplossing is om de inrichting met planken in de vorm van een cilinder

Het is echter apart wijzen op de tekortkomingen van de planken. Het product wordt gekenmerkt door beperkte capaciteit, dus je kunt alleen seizoensgebonden schoenen op te slaan. Wat zwaait schoen schappen van gesloten type, worden zij in de vorm van gebruikelijke kasten. Deze variant is de ideale oplossing voor het gastentoilet, net als in de structuren voor een lange tijd niet in staat om schoenen op te slaan, met behoud van de oorspronkelijke uiterlijk.

De schappen hebben de deur gesloten, waardoor het uiterlijk van het eindproduct te creëren. Echter, het interieur ruimte is klein, dus ze zijn alleen geschikt als een plek voor de lange termijn opslag van schoenen. Beschreven structuren zijn ook bijlagen. Aldus kan de planken mesh, multilevel of voorzien van een extra standaard decoratieve type voor opslag van hoofddeksels zijn.

Interessante schoen schappen in de kleedkamer met zijn eigen handen: originele ideeën

Vandaag beoefend vaak zelf-productie van de schoen planken voor dressing Dergelijke ontwerpen zijn gemaakt van afvalmateriaal of u kunt een speciale set aan te schaffen. Een uitstekende oplossing schoen planken in de dressing zal een reeks instelbaar zijn, heeft het voordeel boven conventionele kasten.

Met de mogelijkheid om de grootte van het ontwerp Larvij in staat om hun eigen kleedkamer, die perfect past in elke ruimte te maken te controleren.

Om een ​​plank voor schoenen met zijn handen te maken, bereid zijn om de raad van bestuur te kopen en sluit ze aan elkaarOm een ​​plank voor schoenen met zijn handen te maken, bereid zijn om de raad van bestuur te kopen en sluit ze aan elkaar


Er zijn veel ideeën voor het maken van schoen planken:

 1. Het product van multiplex. Het resultaat is een modulaire kast zijn. Het nodig vooraf een rechthoekige stukken die effenen en daarna vastgehouden geassembleerd schappen.
 2. Wood. Planken perfect passen in Amerikaanse of andere stijl van de kamer. Elementen van het ontwerp kunnen gemakkelijk worden gekocht in de winkel of maak je eigen. Maar in het tweede geval is het onmogelijk om te doen zonder speciale materialen en professionele tools.
 3. Spaanplaat. Voor deze optie, moet u alle benodigde tools te krijgen, evenals zorgen voor het creëren van een tekening van het product. Bovendien vervaardigt en smalle hoekige ontwerp werkwijzen identiek.
 4. Vanaf rails. Deze producten zijn eigen aan beschikbaarheid van materialen en een uitstekende ventilatie verlichten.
 5. Profile. Het is de ideale oplossing voor high-tech stijl. Verzinkte materialen hebben vochtbestendigheid, en de gebruikelijke veelkleurige profielen harmonieus passen in het interieur.

Naast de bovengenoemde werkwijzen voor het vervaardigen schoen planken met hun handen hoekig, cirkelvormig of roterend ontwerp.

Hoe te rekken voor schoenen assembleren in de garderobe (video)

In de moderne kast, kunt u ingebouwde modellen van planken, die worden gepresenteerd in de vorm van een interne invoeging kast of als een aparte interieur gebruiken. Echter, voordat je iets koopt of zich voorbereiden op deze planken moeten vertrouwd zijn met de bestaande structurele modellen geworden.


Details: planken in de kleedkamer met zijn handen (foto voorbeelden)

9 11ba2b6bc0e3d6b623eaa747cc688151 15 2007-07-110011 13285466645484w1920h1440 Capsule-kast-for-men closet082 Kabinet-Kit-Organizing Kabinet-Organizer-Ideas-for-Shoe collage3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =

map