Handig muur in de kamer: goede ideeën, foto's en functies

Handig muur in de kamer: goede ideeën, foto’s en functies

12 October 2017Creëer een unieke stijl in uw woonkamer, kunt u de mooie meubels, textiel en lichte decoraties gebruikenCreëer een unieke stijl in uw woonkamer, kunt u de mooie meubels, textiel en lichte dekoratsiyKazhdy huiseigenaar gebruiken dromen over hoe het zou zijn de huisvesting van de meest gezellige, comfortabel en aantrekkelijk uiterlijk. Het realiseren van hun dromen te realiseren is niet zo eenvoudig, omdat de noodzaak om bezorgd over de selectie van meubilair, alsook over de keuze van afwerkingsmaterialen, textiel en accessoires zijn. Dat is correct en harmonieuze combinatie zal de ruimte te maken, zoals u wilt.


Ongebruikelijke wand van de woonkamer

Bijzondere aandacht werd besteed aan mensen in zo'n meubel als een muur in de kamer, die nu erg in de mode om een ​​aantal interessante ideeën te gebruiken op het ontwerp van de kamer, ongewone, originele en zelfs exclusief. Suite van meubilair voor de woonkamer moeten de gasten verrassen, zoals leden van het huishouden en het allerbelangrijkste is de algehele look niet te bederven en blijven nuttig product. Om dit alles nodig was om heel voorzichtig zijn om de muur te kiezen.

Ongebruikelijk, stijlvolle wand van de woonkamer - dit is het oorspronkelijke ontwerp items waarmee u een unieke sfeer van schoonheid te creëren.

Opgemerkt dient te worden dat een niet-triviale situatie hallen blijft aan populariteit te winnen over de hele wereld. Op dit moment is het heel moeilijk om een ​​kamer voor het ontvangen van gasten, waarbij er een muur zal voorstellen. Moderne ontwerpers zijn geworden voorkeur in toenemende mate te geven aan de stijl van het minimalisme die perfect past in het appartement in elk formaat.

Populair zijn creatief ontwerp muren, die zijn gemaakt in een minimalistische stijlPopulair zijn creatief ontwerp muren, die zijn gemaakt in een minimalistische stijl

Bijzonder ongewone en zeer populair erkend modulair ontwerp. Gebruikelijke muur kan vervelen met het verstrijken van de tijd te krijgen, maar niet modulair opgebouwd.


De bijzonderheid ligt in het feit dat u kunt:

 1. Verwijder enkele elementen samenstelling.
 2. U kunt geleidelijk een aanvulling op de reeks van nieuwe functies.
 3. Het is mogelijk om de elementen naar de kamer en het uiterlijk te vernieuwen herschikken.

Een nieuwe generatie modulair systeem - een multi-functioneel, ergonomisch, aantrekkelijk en vooral stijlvol interieur. Het is met de modulaire opbouw is het mogelijk om ongewone kamers te creëren, alsook om een ​​voldoende hoeveelheid ruimte in de kamer te houden.

Stijlvolle wand van de woonkamer

Als u originele oplossingen voor het ontwerp van de hal nodig hebben, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan het meubilair, die door sommige rozijnen heeft. Kenmerkend kan in elk aspect.Bijvoorbeeld:

 • Het is mogelijk om een ​​ontwerp in onderbroken lijnen selecteren;
 • Ongebruikelijk kijken afgeschuinde planken;
 • Misschien is de keuze van niet-lineaire dozen;
 • De gebeeldhouwde gevel en lak;
 • Glas met gezandstraalde patroon;
 • Foto's printen en dergelijke.

Voeg wat schil leven mogelijk door middel van originele en ongewone meubilairVoeg wat schil leven mogelijk door middel van originele en ongewone meubilair

Opties kunnen een enorm bedrag, maar met een keuze van de ontwerpers om te helpen. In aanvulling op de esthetiek van meubilair, moet niet vergeten over de capaciteit en de interne rangschikking van planken. Bijvoorbeeld, als u van plan bent in de wand van de prachtige sets, kristallen vazen ​​en kostbare memorabilia te houden, dan moet je een model met open rekken of veel beter dan Windows te kiezen.

Als u in het boek kamer, zorg ervoor dat de rek is nodig voor de opslag ervan.

Het enige dat ontwerpers worden geadviseerd over de keuze van de functionaliteit - het past niet bij de hal en muren magazijn van nutteloze dingen. In de huidige modulaire systemen, een enorme selectie van de originele gevels. En omdat het mogelijk is op te halen een mooi meubel dat werkelijk iedereen die het ziet kan verrassen.

Om keek set echt ongebruikelijk, is het noodzakelijk om zich te concentreren op de eigenschappen, zoals:

 • elegantie;
 • De niet-trivialiteit;
 • decor;
 • Hoogwaardige materialen;
 • Luxe uitstraling.

Een goede aanpak van het ontwerp van de kamer zal maken van overal en zelfs niet de meest lichte en aantrekkelijke luxe appartement kamer. Ze zullen blij zijn om gasten te verwelkomen om te ontspannen en een ontmoeting met de familie. Natuurlijk is het veel gemakkelijker om de kamer met een groot gebied te regelen, maar ook voor kleine kamers hebben een eigen ideeën en veel design voorstellen. Modern meubelfabrieken bieden muren van verschillende soorten, maten en afwerkingen, zodat zelfs de meest kieskeurige koper kan vinden wat je wilt hem.

Muur naar de woonkamer, kunt u kiezen voor de kleur, grootte of vormMuur naar de woonkamer, kunt u kiezen voor de kleur, grootte of vorm


De keuze is niet beperkt, en kan een muur te kopen op:

 • vorm;
 • grootte;
 • kleur;
 • Materiaal.

Het allerbelangrijkste - het is de kwaliteit en het dient alleen het hoogst zijn. Met betrekking tot de kosten, het hangt af van de koper de keuze en de factoren die hierboven zijn beschreven. Woonkamer moet comfortabel en gezellig, en pas dan zal het een waar genoegen zijn.

Mooie muur in de kamer

Zoals eerder vermeld, een grote selectie van de muur, en een bijzonder grote succes van de mooiste, stijlvolle en elegante producten. Erkend als de meest populaire modulaire ontwerp, zodat ze niet vervallen en zijn niet vervelen. Ze kunnen worden gebruikt om ongewone, originele en exclusieve interieurs te creëren. Het vormen van sfeer in de kamer onafhankelijk van elkaar, kunnen we je geen zorgen over dat er ergens precies dezelfde samenstelling.

Modulaire systemen zijn het meest interessant, evenals:


 • praktisch;
 • Universal;
 • Handig.

Wandmeubel moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel en praktisch zijnWandmeubel moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel en praktisch zijn

Het is omdat ze worden verkocht in grote hoeveelheden over de hele wereld, en worden elke dag verbeterd. Modulaire wand - een ideale keuze voor veel huiskamers van verschillende afmetingen, afwerkingen en vormen. Zelfs als de kamer en suite, gecombineerd of zelfs communiceren, is het heel goed mogelijk om een ​​headset te plaatsen, terwijl het bijna niet bezet gebied. Het bestellen van een mooie modulair ontwerp kan de kamer onherkenbaar te transformeren, en aan te passen aan uw voorkeuren.

Veel kopers hebben de neiging om meubels die 100% individualiteit en creativiteit biedt te kopen.

Modieuze kleuren en vormen van de muren

Trends in 2016 zijn zodanig dat de felle kleuren begon zich terug te trekken naar de achtergrond.

Nu weer populair rustige tinten, pastel kleuren en materialen, zoals:

 • Gebleekt eiken;
 • wengé;
 • walnoot;
 • Cherry.

De muur in de woonkamer moet in harmonie zijn met het ontwerp van de kamer, toe te voegen aan het interieurDe muur in de woonkamer moet in harmonie zijn met het ontwerp van de kamer, toe te voegen aan het interieur

Ontwerpers gebruiken vergunning combinatie meubelen, die kan meer dan drie kleuren, zowel donker en licht. Functie stelt deze generatie is dat het niet helemaal catchy in uiterlijk kunnen zijn, maar het zal een heldere accent in de kamer te worden. Gevel van meubilair kan helder worden gemaakt, maar geen gebruik maken van de extra accessoires.

Nu in zwang muur decor:

 • staal;
 • goud;
 • lijstwerk;
 • Geometrische prints;
 • Bloemenpatronen.

Zeer populair set te groot interieur, sinds kamer luchtig, licht en aantrekkelijk uiterlijk moet zijn. Er is een mogelijkheid om de originele planken, glas afwerking en een doorzichtige plastic te kiezen. Met betrekking tot de stijl, de klassieke blijft ongewijzigd, evenals de belangrijkste kenmerken ervan, maar hoe zit het met de anderen, de meest populaire worden beschouwd Nouveau en hi-tech.

De oorspronkelijke muur in de woonkamer (video)

Kies muur en accessoires soms niet zo eenvoudig. Maar in feite is dit een zeer interessant proces dat veel positieve emoties neemt, is er niets mooier dan bouwen hun eigen handen van de familie nest.

Handig meubilair muur (foto)

01e2f44309afe3corig 0d1fd34f22c9730e91eb5170fbddc114XL 9min11 5eb765ce1b5781ee0eb768a3a8e79f1e -21 22-min4 32-min4 33970 59-min4 3578

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 12 =

map