Handig lades voor schoenen in de gang: 6 soorten structuren

Handig lades voor schoenen in de gang: 6 soorten structuren

12 October 2017Obuvnitsa gemakkelijk omgebouwd tot een multifunctioneel ding, als u kiest voor de beste opties, met de nadruk op de grootte van de halObuvnitsa gemakkelijk omgebouwd tot een multifunctioneel ding, als u kiest voor de beste opties, met de nadruk op de grootte prihozheyOchen vaak mensen geen schoenen te houden in speciale meubels, en net op de vloer in de gang. Geen slechte optie, maar als een grote familie, het blijkt gewoon stapelen schoen in plaats van een nette regeling. En hier gaat om de redding van verschillende soorten meubels voor schoen opslag, zogenaamde obuvnitsy.


Meubels voor schoenen in de hal

Obuvnitsy zijn ronduit noodzakelijk deel van het meubilair in de gang. De belangrijkste functie - opslag, maar als u kiest voor de juiste opties, kunt u multi-functionele ding.

Obuvnitsa gated zorgt ervoor dat de toegang tot de schoen niet zo gemakkelijk zal zijn, wat betekent dat het veilig en gezond zal zijnObuvnitsa gated zorgt ervoor dat de toegang tot de schoen niet zo gemakkelijk zal zijn, wat betekent dat het veilig en gezond zal zijn

Soorten meubels voor het opbergen van schoenen zijn nogal wat:

 • De gesloten structuur;
 • te openen;
 • garderobe;
 • droger;
 • ontvangst;
 • Slim.

Gesloten kasten zijn geschikt voor degenen die kleine kinderen of huisdieren. Obuvnitsa van dit type zorgt ervoor dat de toegang tot de schoen niet zo gemakkelijk, wat betekent dat het veilig en gezond zal zijn zal zijn. Er is één groot nadeel - de schoenen in een dergelijke ruimte droog is. En de geur kan optreden.


Dit probleem werd opgelost door het toevoegen van een ventilatiesysteem, maar dit meubilair is veel meer waard. Ook aan de bovenkant van obuvnits vaak is het een bank waar u comfortabel kunt zitten.

Open planken voor schoenen producten goed laten drogen, om de mogelijkheid van schimmel en vervelende luchtjes te minimaliseren. Maar het is niet allemaal zo rooskleurig - open ruimte draagt ​​bij aan de ophoping van stof op de schoenen. Er is nog een voordeel - tafelstands heel goedkoop.

Een interessante oplossing voor de hal - een kast voor schoenen. Vaak is voorzien van een groot aantal haken en hangers om andere accessoires op te slaan - tassen, sjaals en hoeden. Daarnaast kan het kabinet zijn tot aan het plafond, dat wil zeggen, in te voeren de schoen is echt veel.

Om te openen modellen zijn nog steeds de droger. Ze heeft groot verschil - dit is de meest drogen functie. De aanwezigheid van een UV-lamp desinfecteert en verwijdert onaangename gevolgen schoenen tegen vocht. Deze droger is een aansluiting op het lichtnet, in aanvulling moet je de instructies voor de opslag van schoenen om te luisteren - niet iedereen kan worden gedroogd op deze manier.Voor fans van schoenen, die een vrij grote collectie, perfect obuvnitsa-stand met een draaimechanisme. De hoogte kan variëren van een kleine flens aan de plafondconstructie. Maar dit stuk van het meubilair is zeer instabiel, en slechts één onzorgvuldig beweging - Alle schoenen hebben om opnieuw te monteren en te regelen.

Slank ontwerp algemeen smal, langwerpig hoog of met inklapbare schappen. Een geweldige optie voor een kleine hal! Trouwens, ongeopend Slim is niet anders dan een gewone steen, zodat je op de top van de benodigde detail kan zetten. Bowl voor sleutels of een vaas met bloemen.

Tool voor schoenen in de hal: smal model

Architecten voortdurend "aangenaam" flatbewoners vreemde lay-out van de kamers. De hal is geen uitzondering. Heel vaak, de gang doen potlood type, dus een normaal dressoir en levert niet. Er is een oplossing - smalle en hoge planken. Hun gebrek aan diepte precies één paar, en de lengte en hoogte kan ten minste in de wand.

Als de halindeling voorkomt het gebruik van massieve meubels, kunt u een speciale organisator van de dichte stof te naaien voor de opslag van zomerschoenenAls de halindeling voorkomt het gebruik van massieve meubels, kunt u een speciale organisator van de dichte stof te naaien voor de opslag van zomerschoenen

Dit meubilair is gemaakt van verschillende soorten materiaal:

 • hout;
 • metaal;
 • MDF;
 • Plastic.

Het wordt beschouwd als de meest betrouwbare houten structuren. Het beslaat een eerbare tweede metaal obuvnitsa. Niemand verbiedt om de verschillende functies te combineren - bijvoorbeeld een regiment, in principe, is een uitstekend systeem voor het opslaan, niet alleen voor de schoenen.

Plank voor schoenen in de gang: het is noodzakelijk om te overwegen

Planken keuze in de hal - het is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht.

Het kan handig zijn om de plank van een houten plank te monteren met een mooie natuurlijke patroon voor schoen opslag, zoals lariksHet kan handig zijn om de plank van een houten plank te monteren met een mooie natuurlijke patroon voor schoen opslag, zoals lariks


Het is belangrijk om te overwegen een aantal factoren:

 • Milieuvriendelijke materialen;
 • Capaciteit en goede functionaliteit;
 • Compatibiliteit met de stijl van de hal;
 • De grootte in overeenstemming met de vrije ruimte;
 • Betrouwbaarheid en duurzaamheid;
 • Moet planken voor schoenen van verschillende grootte.

Obuvnitsy kunt kopen in meubelzaken, zoals Ikea of ​​een reeks van meubilair voor de hal (bijvoorbeeld modulair "Nick" meubilair). Ook kan de rek worden aangevuld met een verscheidenheid aan dingen: zet een tapijt, zet een stoel te stellen onder de lade om items voor schoeisel op te slaan. In de omgeving zal passende ontlasting.

Zeer interessante kijk gesmeed metaal model. Soms bank of bank in de hal zijn echt lang plank onder de schoenen, versierd met een goede top bekleding. Het is echt mogelijk om te zitten rustig en normaal gezet op schoenen - obuvnitsa is een kleine, comfortabele bank.

Doos met schoenen in de gang

Plank in de gang kan niet alleen een strikte vorm, maar ook de hoek. Het is handig - meestal hoek niet in het bezit, en een doos voor schoenen duurt het een goede plek. Daarnaast is er een doos van weefsel en organisator voor de opslag van de zomer schoenen - het kan eenvoudig worden opgehangen aan de muur. Natuurlijk zou hij niet overleven nadere kennismaking met hakken sandalen, maar houd ballerina's en slippers in het heel goed. Obuvnitsy goed door het feit dat om dat te doen is niet al te hard met zijn handen.

Tumba beschermt de schoenen tegen beschadiging en is een uitstekende oplossing die het mogelijk maakt om dingen veilig en elegant te houdenTumba beschermt de schoenen tegen beschadiging en is een uitstekende oplossing die het mogelijk maakt om dingen veilig en elegant te houden


Voor de vervaardiging van hout obuvnitsy nood:

 • Potlood en meetlint;
 • Saw;
 • schaafmachine;
 • schroeven;
 • Clay;
 • hoeken;
 • Schroevendraaier schroevendraaier;
 • Vernis of verf;
 • Schuurpapier.

Eerst naar de zijwanden zag. Daarna bereiden de steunbalken en de draagbalk (transversale). Fragmenten gesneden die vervolgens schappen worden. Alle onderdelen moeten goed worden afgerond met schuurpapier. De staven zijn met schroeven bevestigd aan de zijwanden. Achter hechten metalen hoeken. Op de planken te zetten planken. Klaar obuvnitsu kunnen worden gelakt om de textuur van natuurlijk hout markeren plakken over de film, of gewoon schilderen.

Planken voor schoenen in de hal

De meest populaire type van meubilair voor de opslag van schoenen in de hal - het is planken.

Boekenkast - ideaal voor het opbergen van schoenen in de gangBoekenkast - ideaal voor het opbergen van schoenen in de gang

Ze hebben veel voordelen:

 • De hoogte kan variëren;
 • De set van technieken en materialen om uit te kiezen;
 • Het past op de meeste ontwerpen stijlen;
 • Veelzijdigheid.

Meestal gemaakt van metaal planken. Metal Art geeft ruimte voor verbeelding - diverse monogrammen, bloemen en abstracte elementen maken een unieke boekenkast. Temeer omdat het kan worden op bestelling gemaakt op basis van persoonlijke voorkeuren en in overeenstemming met de stijl van de gang.

Helaas, de boekenkasten zijn open type van meubilair voor de opslag van schoenen. Maakt niet uit hoe hard je ook probeert, maar in de hal zal altijd meer stof dan de andere kamers, en dit alles zal vestigen op de schoenen. Voor velen is dit argument is van cruciaal belang, en de voorkeur wordt gegeven aan modellen die zijn gesloten constructie type.

Kast voor schoenen met zijn handen (video)

Meestal obuvnitsy kopen zelfs dan, wanneer al het meubilair is op zijn plaats, behalve dat, met uitzondering van meubilair sets, waar obuvnitsa al opgenomen. Daarom moeten we zorgvuldig overwegen de keuze. Obuvnitsa leven sterk te vereenvoudigen, te ontdoen van de berg van de schoenen, die goed is voor ongeveer altijd struikelen, en zal de hal meer functioneel en handig. Good luck!

Voorbeelden van meubilair voor schoenen in de hal (foto's in het interieur)

8uyt5r 8uyhgf5 31 215 1921f3d4066bbe26720636 95963548925410 39158d155673 1104684 1006726 0181717PE285194S5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

map