Handig dressoirs en dressoirs voor in de woonkamer: 4 soorten ontwerpen

Handig dressoirs en dressoirs voor in de woonkamer: 4 soorten ontwerpen

12 October 2017Kasten en dressoirs voor in de woonkamer voor een lange tijd zijn een populair onderdeel van het milieuKasten en dressoirs voor in de woonkamer voor een lange tijd zijn een populaire element, de 18e eeuw de eerste dressoirs en buffetten voor het leven zijn gemaakt. Deze producten worden gebruikt op openbare vertoning dure gerechten en andere decoratieve voorwerpen te zetten. Maar zelfs nu veel eigenaren hebben de neiging om de hal van dure high-kwaliteit keramiek en fijn porselein te versieren.


Dressoir dressoir in de woonkamer: species

Dressers zijn onmisbaar in meubilair voor de woonkamer worden. Daarom, ongeacht het thema stijl overheerst in het interieur harmonieus kiezen past in de omgeving kast zal niet problematisch zijn.

Er inklapbare structuren die gemakkelijk worden vervoerd en inklapbare product met een hoge sterkte.

Dressoirs voor de woonkamer onderscheidt zich door zijn design,Dressoirs voor de woonkamer onderscheidt zich door zijn design,

Dressoirs in de constructie kan worden onderverdeeld in:

 • Standard kabinetten;
 • Nabij wand of muur producten;
 • Corner kasten;
 • Modulaire meubels, evenals eiland design.

Het moet worden uitgekozen stijl gegevensverwerking meubelstukken:


 1. Ethno-stijl. Om een ​​dergelijke dressoir, alleen nodig natuurlijke materialen van hoge kwaliteit te vervaardigen. Dergelijke meubels gemaakt aan de ongebruikelijke interieur aan te vullen.
 2. Nouveaustijl. Alle worden gekenmerkt door zijschotten ontwerpeenvoud. Voor hun productie niet alleen geschikt zijn natuurlijke, maar ook de mens gemaakte materialen.
 3. Klassieke stijl. Deze producten worden gepresenteerd in de vorm van grote dressoirs, soms sostarivayut kunstmatig.

Beschikt over een moderne dressoir voor de woonkamer

Vóór de aankoop van een dressoir in de woonkamer, is het raadzaam om te beslissen hoe u van plan om dit ontwerp te gebruiken. Als de kast wordt opgeslagen en weergegeven dure gerechten, is het het beste om de voorkeur te geven aan modellen met glazen deuren of producten, die verlichting te bieden.

Bij het kiezen van een dressoir in de woonkamer in aanvulling op uitvoerbaarheid moet laten leiden door kwaliteit en schoonheid.

Buffet is een klassieke plek om gebruiksvoorwerpen op te slaanBuffet is een klassieke plek om gebruiksvoorwerpen op te slaan

Hedendaagse dressoirs in hun functionaliteit zijn: 1. Dia's. In dergelijke modellen, een speciale niche voor de tv of andere apparatuur. Er is veel van planken, dat wil zeggen, deze optie is onmisbaar voor kleine kamers.
 2. Corner. Ze worden meestal gebruikt in grote ruimtes. Maar er zijn verschillende soorten hoekige ontwerpen die perfect passen in het interieur van de kleine kamers.
 3. Buffetten. Deze dressoirs zijn beschouwd als klassiekers. Hun doel gaat om het opslaan van dure gerechten en andere eetgerei.

Als u niet van plan om de gerechten in een modern appartement, maar een heleboel dingen op te slaan, is het raadzaam om een ​​model met gesloten dozen te kiezen. En de schappen en toebehoren moeten van hoge kwaliteit en betrouwbaar zijn.

White kast voor gerechten: Tips voor het kiezen

Als het interieur ruimte wordt gemaakt in de stijl van de Provence, in de selectie van het buffet is het raadzaam om de voorkeur aan producten die in felle kleuren geven.

U kunt de witte kast te gebruiken als een belangrijk onderdeel van het decor, zelfs als u een andere stijl van de kamer te selecteren.

Dressoir witte opmerkelijk passen in het interieur van de woonkamer in de stijl van de ProvenceDressoir witte opmerkelijk passen in het interieur van de woonkamer in de stijl van de Provence

Hier volgen enkele tips voor het kiezen van dressoirs wit:

 1. Besteed aandacht aan de opdracht. Het product is gemaakt in een klassieke stijl moet per se een hoge kwaliteit. Ook moet u beslissen hoe u dit stuk van het meubilair zal gebruiken.
 2. Let op de grootte van de kast. Volumineus wit dressoirs zijn een uitstekende oplossing als u wilt de luxe van het leven en zijn elegantie te benadrukken. Maar als een kleine hal functionele producten moet selecteren, waarbij er geen extra decoratieve elementen.
 3. Besteed aandacht aan het opslagsysteem. Het bovenste deel van de moderne dressoir noodzakelijkerwijs voorzien van transparante deuren, waarachter besloten om de prachtige gerechten en dure accessoires te houden. En de dingen die niet zijn gepland aan het publiek getoond te zetten kan worden verborgen in de bodem van de kast. Handig bedekt legborden worden hier gegeven. De kwaliteit van het product, moeten zij een goede capaciteit hebben.

Kleine witte dressoir met één deur is een perfecte oplossing voor kleine ruimtes. Wat de keuze van het buffet voor ruime kamers, is het raadzaam om een ​​ruime model waarin een veelvoud van planken en laden aanwezig is aan te schaffen.

Classic kast dressoir voor de woonkamer

Dressoir, gemaakt in klassieke stijl, wordt aanvaard naar de eetzaal te gebruiken voor het opslaan van gebruiksvoorwerpen. Het ontwerp is gelijkaardig in verschijning aan het buffet. In tegenstelling tot het buffet heeft hier extra secties voor het opslaan van gebruiksvoorwerpen. Maar hoe weet u dat het gekozen model dressoir - een klassieker?

De onderste deur dressoir classic geen glasDe onderste deur dressoir classic geen glas


Moeten aandacht besteden aan welke elementen is het ontwerp:

 • Het bovenste gedeelte van de producten in elk geval uitgerust met glazen deuren;
 • Als voor het onderste gedeelte, waar het glas is altijd afwezig.

Het bovenlichaam kan handig om plaats beeldjes, vazen ​​of thee sets zijn. En in de tweede helft van de service beter gezegd die keukenapparatuur, die geen plaats in het bovenste gedeelte te hebben.

Classical dressoir voor gerechten gekenmerkt door kleine omvang. De maximale hoogte en breedte wordt beschouwd als 2 meter bedragen.

Dit stuk van het meubilair ziet er geweldig uit in het interieur van de woonkamer, zelfs als u een model uit de categorie budget. Met de hulp van diverse klassieke dressoirs decor ziet er duur en elegant. Echter, moderne fabrikanten gebruiken niet alleen duur hout, zijn sommige modellen zelfs gemaakt van spaanplaat.

Als de kast is gemaakt van echt hout, het ontwerp ziet er duur en kan duren voor een lange tijd. Maar dergelijk materiaal vereist speciale zorg. Een van de belangrijkste kenmerken van de klassieke dressoir beschouwd als glazen deuren, die mooie patronen of figuren, en sommige modellen die in deze stijl te dragen, zijn uitgerust met verlichting.


Corner dressoir voor de woonkamer: Design Features

Hoekkast, een dressoir is een perfecte oplossing voor eigenaren die zich niet kunnen veroorloven om een ​​klassiek design kopen of als een kleine kamer te decoreren.

Hoekkast zou een goede aanwinst voor de kleine huiskamerHoekkast zou een goede aanwinst voor de kleine huiskamer

De volgende kenmerken van de hoekige producten:

 • Dit ontwerp is niet veel ruimte in beslag, maar past goed in het interieur van de woonkamer, of het nu klassieke of moderne stijl;
 • Showcase is een hoek, dus is niet bedoeld om een ​​groot aantal van eetgerei verbergen, dat wil zeggen, de kast is geschikt voor kleine ruimtes waar alleen paradeerden de mooiste gerechten;
 • Hoekkast minder klassiek, dus het is mogelijk om speciale lockers toe te voegen, maar wordt geadviseerd om te bepalen hoeveel items worden opgeslagen in de meubelindustrie, om de meest optimale variant van het buffet kiezen.

Er moet onderscheid maken tussen de hoekkast voor het beoogde gebruik, want behalve wijn, er kasten en boekontwerp.

Hoekkast moet worden toegeschreven aan de meest gebruiksvriendelijke ontwerp. Dit product is een aanvulling op de uitvoerbaarheid wordt beschouwd als een geweldige manier om de woonkamer versieren.

Bij het kiezen van een kast boven het wordt aanbevolen om rekening te houden met de stilistische thema van de kamer. Sommige eigenaren de voorkeur aan om te gebruiken in het interieur versierd met gebeeldhouwde of ongebruikelijke ornamenten, dat wil zeggen het kan een model of wengé lakken dressoir zijn.

Eisen voor een dressoir in de woonkamer showcase gemaakt van hout

Dressoir showcase van hout wordt beschouwd als een geweldige manier om de woonkamer versieren. Zelfs als dit meubel is gemaakt van goedkope bossen, een dergelijk ontwerp is aantrekkelijk. Showcase wordt vaak gebruikt in het interieur, tot het maximum dat is gevestigd in haar favoriete gerechten en een verscheidenheid aan decoratieve objecten.

Bij het kiezen van een dressoir in de woonkamer, moet u aandacht besteden aan de grootte van het productBij het kiezen van een dressoir in de woonkamer, moet u aandacht besteden aan de grootte van het product

Echter, voordat u een favoriete optie bediende zou moeten overwegen design tips te kopen:

 1. De juiste kiezen voor de grootte van het product. Het is belangrijk dat de verhouding van de grootte etalages met de grootte van de kamer was goed. Dat is volumineuze structuur is beter een kleine woonkamer niet te gebruiken. Omgekeerd zal een kleine dressoir showcase niet de beste oplossing voor een ruime kamer.
 2. Terug te voeren op de planken waren sterk. Quality showcase noodzakelijkerwijs uitgerust met robuuste planken, in staat om aanzienlijk gewicht te weerstaan.
 3. Een transparant glas aan de voorzijde. Dit is een voorwaarde voor een dergelijke dienaar, omdat het belangrijkste doel van de ramen is de mogelijkheid om voorwerpen in acht te nemen. Om de betrouwbaarheid van het product te verbeteren wordt aanbevolen om een ​​model met slagvast glas te kiezen.
 4. De keuze van accessoires. In aanvulling op het gemak en de betrouwbaarheid van de hardware die nodig zijn om aandacht te besteden aan de kleur past met de omringende meubels.

Dual buffet showcase. Verborgen aspect van handgemaakte (video)

Vandaag zijn er vele modellen van kasten, dus de beste optie is een probleem voor zelfs de meest veeleisende klant niet te zijn. Maar voordat je een favoriete optie moet zorgvuldig te vergelijken met de ontwerp-model met een bewoonbare grootte van de kamer te kopen, aandacht besteden aan de kwaliteit van het materiaal en om te voorspellen hoe het product past in de stilistische thema van de kamer.

Details: dressoirs dressoir in de woonkamer (foto voorbeelden)

2 7 16 4 28 5 9 10 6 26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

map