Hållbara och vackra räcken för trappor av rostfritt stål

Hållbara och vackra räcken för trappor av rostfritt stål

12 October 2017Gör en stege säker och praktisk, kan du använda de vackra räckenGör en stege kan vara säker och praktisk användning av vackra ledstång Räcken används som ett extra element. räcke design spelar en viktig roll. En ledstång görs för deras finish. Detta element är inte bara en del av inredningen i trapporna, men har också en viktig funktion. När stigande eller fallande trappan höll man det för dem, för att inte falla. Det gjorde alla räcken, inklusive ledstång på skisser och ritningar. Rostfri metall har alla de egenskaper som krävs och är det bästa materialet för tillverkning av ledstången.


Kraftiga metall räcken för trappor av rostfritt stål

Metall räcken installeras på stödorganet - ståndare. De kan installeras på en eller båda sidor av en trappa. Vissa modeller av skenan fast i väggen.

För tillverkning av ledstången använda olika metaller.

De mest populära idag är räcken för trappor, tillverkade av aluminium eller järnDe mest populära idag är räcken för trappor, tillverkade av aluminium eller järn

Stödhandtag kan vara:


 • aluminium;
 • järn;
 • gjutjärn;
 • Steel.

Metallerna fungerar som rostfria material. De är hållbara, inte korroderar under stress miljö- och mekaniska skador.

Oavsiktligt skrapa en trä räcke lätt, även om han har en lackbeläggning. En metall är nästan omöjligt.

Vilka är de delar består krom räcken för trappor

Chrome räcken har hög hållfasthet. De är oftast in som en uppsättning av komponenter till utomhus trappor. Men detta element används fortfarande för trappan ligger på offentliga platser: butiker, kontorsbyggnader, kaféer. De tjänar som extra försäkring.

Krom räcken kan spegla miljön, eftersom de har en semi-speglande yta.

Krom räcke kan tillverkas.Perfekt komplement till utseendet på moderna trappor trendiga krom räckenPerfekt komplement till utseendet på moderna trappor trendiga krom räcken

Ledstänger kan vara sammansatt av följande element:

 • kranar;
 • kontakt;
 • gångjärn;
 • Kurvtagning grepp;
 • ställningar,
 • koppar;
 • Ytterligare fixering på väggen.

Alla dessa element är tätt och exakt som ska anslutas till den skenstrukturen var lämplig för användning. Som ytterligare element, vilka används för fixering av skenan, är en viktig punkt. Från järnvägs fixturer säkerheten för de människor är beroende av.

Räcken för trappor: Smidda modell

Vissa modeller räcken tillverkas av smide metall. De kan ha ett vackert utseende och originell design. När du använder den romerska stilen (lockar tätt för att avsluta), kan du göra ett räcke visuellt ljus.

Smidesjärn räcken pryder trä stege i klassisk stilSmidesjärn räcken pryder trä stege i klassisk stil

Smidda metallramper kan dekoreras:

 • Naturliga motiv;
 • prydnadsföremål;
 • Släta och fria linjer.

När det upphettas metallen blir formbar. Därför kan vi göra någon form av det. Smidda räcken elegant passar perfekt i en klassisk inredning - barock eller Empire.

Ledstänger kan ha en enkel eller komplex struktur. Komplexet i strukturmodell dekorera olika virvlar, som är belägna vid ändarna av ledstången. Med en sådan grepp, kan du "återuppliva" trappräcket. Dekorativa element kan skapa en rytm och en trappa kommer att se originalet, elegant och vacker.


Enkel konstruktion räcken som är lämpliga för möbler som görs i en återhållsam färger och har inga onödiga dekorativa element. De ser enkel, men elegant.

Smidesjärn räcken kan ha tredimensionella element i sin struktur. Dessa element upprepas i en viss ordning, så att de skapar en torr rytm. Metallramper kan ha en subtil böjning, släta former. Dessa element tillverkas i diskreta färger för att passa alla klassiska trappor om den har ett staket i form av en ledstång. Ofta stora trappan dekorerad med sådana element. De representerar status av byggnaden och hans engagemang för någon stil.

Ledstänger kan dekoreras med geometriska former och mönster. Sådana konstruktioner ser modern, modern och elegant.

Ledstången för trappor av stål: materiella fördelar

Rostfritt stål järnväg kan ha olika utformning beroende på utformningen. Detta material är perfekt lämpad för att tillverka räcken och andra strukturer räcke. Ofta använder sådana ledstänger för utomhus trappor.


Fördelar med galgar stål tillförlitlighet, styrka och hållbarhetFördelar med galgar stål tillförlitlighet, styrka och hållbarhet

Rostfritt stål har många fördelar jämfört med andra material:

 • Det trotsar frätande förändringar;
 • Den har hög hållbarhet;
 • Den har en presentabel utseende och lång livslängd.

räcken av rostfritt stål är inte dyrt. De är universella, och de används i offentliga byggnader.

Stål mindre krävande material, så dessa räcken enkelt och lätt att tvätta bort smuts. ledstång rostfritt stål kan motstå tunga laster, temperaturförändringar, fuktighet.

Hur man väljer en ledstång för trappor av rostfritt stål själv (video)

Stödhandtag fyller en viktig funktion. Modeller rostfria metaller är fördelaktiga lösningen för inredning och funktionell trappa. Deras design kan vara vad som helst. Därför kan räcken dekorera insidan av lägenheten och att ge en fullständig bild av trappan. Original smidesjärn räcken skapas i olika stilar. För närvarande kan du beställa uppgifter smidda element för dess framtida trappor av någon form, design och färg.

Vackra Räcken av rostfritt stål för trappor (fotoalternativ)

011 2bez2 016-1 115b 89e129f1f 125b 8376 53.877 111.111-23 2696897

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

map