Hall möbler i en modern stil: 8 sammansatt interior

Hall möbler i en modern stil: 8 sammansatt interior

12 October 2017Hall möbler ska se bra ut och vara bekväm för villaägareHall möbler ska se bra ut och vara bekväm för ägarna zhilyaEsli teatern börjar med en galge, den moderna lägenhet - ingång. Oftast är det - ett litet utrymme, som måste uppfylla många krav, och det tar inte mycket plats. Idag kan designers enkelt hantera att skapa en atmosfär av snygga och praktiska vid ingången till din mysiga boet, men om du försöker, kan du bygga din egen hall, så att gästerna vill komma tillbaka till dig om och om igen.


Modern lobby: Möbler för bekvämlighet

För närvarande är valet av möbler för hallen enorm. I specialaffärer alla kan köpa nödvändiga objekt interiör till din smak och budget. Det finns också ett stort urval av artister: företag och privata entreprenörer som är beredda att ta dina idéer till liv eller utveckla flera alternativ hall arrangemang i en modern stil för att skapa för dig en unik interiör.

Om du inte behöver hjälp eller ekonomiska aspekten av omvandlingen av entrén du inte är nöjd, och bestämde sig för att arbeta oberoende av förvärvet av nödvändiga möbler, är det nödvändigt att lära sig de grundläggande komponenterna i interiören.

Till hallen möbler var bekväm, måste den innehålla en galge, spegel, en nisch för förvaring av kläder och skorTill hallen möbler var bekväm, måste den innehålla en galge, spegel, en nisch för förvaring av kläder och skor

nämligen:

 • En nisch där du kan placera dina kläder;
 • Hängare: vägg eller rack för kläder för varje dag;
 • spegel;
 • Nisch för skor;
 • Lagringsutrymme för små saker;
 • Hållare för mössor, handskar, halsdukar;
 • Hyllorna eller lådor för huvudbonader;
 • En plats att sitta.

Alla kan överge alla möbler objekt från listan till förmån för rymden, eller i samband med onödiga. Mycket populär just nu använder modulära möbler - de enskilda elementen i samma stil som lätt kan kombineras beroende på de specifika förhållanden. Det är också praktiskt att använda kit smält hall, där alla delar i ett paket.


Bekväma möbler i en liten hall i modern stil

Inredda med litet format hall, bör göras för att utforma metoder för expansion av rymden och att använda den mest lämpliga för just ditt rum.

Metoder för att skapa den visuella effekten av ökande utrymme:

 • Användningen av glas- och spegelytor;
 • Val av ljusa färger;
 • Ljus belysning;
 • Använda i inre smala vertikala objekt;
 • Minimalism.

Att visuellt förstora liten storlek hall, använda ljusare belysning, speglade ytor och ljusa färgerAtt visuellt förstora liten storlek hall, använda ljusare belysning, speglade ytor och ljusa färgerFör att spara utrymme i en liten hall är det bäst att använda en smal integrerad möbler, det vill säga att kombinera egenskaperna hos flera objekt, till exempel ett sängbord för skor, som du kan sitta eller vägghängare med en hylla för hattar. Inbyggd konstruktion med glid fasader är också medhjälpare i att inrätta ett mindre hall.

Om möjligt, förvara oanvända i vardagliga saker i ett annat rum. Till exempel kan vinterkläder och skor på sommaren överföras för lagring till en annan del av lägenheten.

Universal moderna möbler hall

Plocka upp möblerna i den nya entrén brukar börja från skåpet.

Mycket bekvämt och prisvärt alternativ - garderob, som har följande fördelar:

 • Skjutdörrar: lämna en fri passage när de öppnas;
 • Speglad fasad: eliminerar behovet av att installera en separat speglar, på grund av den stora ytan har effekten att öka utrymmet;
 • Förekomsten av hyllor och lådor för olika typer av kläder, hattar, handskar, halsdukar och andra saker.

Wall Hanger - alternativ för små stora hall, som inte passar garderob. Ett annat ämne i modern hall - en hängare för vardagsbruk, kan det vara en ovanlig form, vilket skapar en originell touch till interiören.

Byrå för skor - en annan oumbärlig möbel. Att välja ämne bör fokusera på mängden tillgängliga skor.

Garderob - mångsidig möbel för en hallGarderob - mångsidig möbel för en hall

Vertikal byrå ger hyllor för stövlar på hela höjden, men om i korridoren lite utrymme, är det besvärligt att använda. När du väljer en spegel, kan du också bo i den ursprungliga formen, leka med ljus och vanligt ljus, är det inte nödvändigt att placera den framför entrén spegelytan. Det är värt att nämna att den horisontella spegeln gör visuellt väggen, på vilken hänger en storskalig, medan taket verkar vara lite lägre. Vertical Mirror - skapar ett högt tak effekt.

En annan intressant designlösning kan bli hållare för paraplyer, om du flyttar bort från den klassiska i sitt utförande, kommer det att överraska gästerna kreativt innehåll och levande prestanda. I en liten hall ämnet kan existera som ett stativ, fäst på väggen. Mycket användbart objekt som helst - ottoman eller bänk med en mjuk kudde, där man kan sitta ner samtidigt kan det vara en box för förvaring.


Allt material i korridoren bör vara så stark, eftersom belastningen blir högre här än på möblerna i andra rum.

Modular skåp och ett hörn möbler i modern stil

Modern stil vid konvertering hall föreslår några alternativ.

De är:

 • Stängt lagringsutrymme, bara för dekoration tillbehör kan ställas ut på öppna hyllor;
 • Möblerna är enkel och kompakt, utan onödig lyx;
 • Interiören är gjord i två eller tre färger, det är en komplex färg;
 • Obligatorisk funktionella belastningen på varje möbel.

Modular hall, skåp eller hörn möbler kan användas i en modern stilModular hall, skåp eller hörn möbler kan användas i en modern stil

Modular möbler bygger på principen designer. Dess element kan placeras eller hängas i någon variation. Varje modul är utrustad med en bakgrundsbelysning och valsar i stället för fötter, vilket gör rörliga delar lätt och säker.


Möbel - den färdiga produkten är en kombination av horisontella och vertikala element. Den består av olika material, vilket ger henne möjlighet att vara i din prisklass. För lägenheter med obekväma och okonventionella korridorer finns vinkel hallar - redan färdiga möbler. I grund och botten, satsen innehåller också en byrå för skor.

Innan du köper eller beställning av möbler, vara säker på att mäta utrymmet.

Bekväma möbler hall i modern stil (video)

I de flesta fall förnyelse av hallen lägenheten ges betydligt mindre uppmärksamhet än andra delar av huset, som är extremt vårdslös. När allt kommer omkring, bör detta utrymme uppmuntra personen till en viss atmosfär som råder i hela huset. Om det efter en lång ansträngande arbetsdag, efter att ha gått igenom en trafikstockning och kliva in i en pöl framför ingången, du kommer hem och hitta dig själv i en mörk hall belamrad med hamrad garderob och ett paraply som ligger runt, då din familj måste försöka hårt för att återfå din goda humör. Därför är det viktigt att korrekt utrusta hallen och skapa sin atmosfär av komfort och harmoni.

Design moderna möbler för hall (inredning foto)

1 5 9 1213 123-19 2012-04-20-at-16-52-27 5468a1633cc63 5560970x0 1422772028mebel-dlya-prihozhey-18 detalj-gardschrank-17.384-08

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 9

map