haan ​​steek: circuit technologie en

12 October 2017Mooie geborduurde haan zal een prachtige decoratie voor de keukenMooie geborduurde haan zal een prachtige decoratie voor uw keuken ontwerp kuhniEsli die in landelijke stijl zijn, het interieur is zeer organisch passen kleurrijke handdoeken en panelen, vooral als ze toont pik: kruissteek regelingen zoals producten zullen altijd relevant zijn. Immers borduurwerk cockerels gewaardeerd worden, niet alleen in het jaar, dat is een symbool van deze vogel.


Rooster wordt vereerd in vele culturen, en haar imago is een echte talisman, evenals een magneet voor geluk.

Modern kruissteek: pik Riolis

Liefhebbers van hedendaagse borduurwerk Riolis waarderen producten van het bedrijf. Het is een kant-en-klare set van alle benodigde materialen om het plaatje compleet.

Deze omvatten:

 • Naaigaren;
 • naald;
 • Gekleurde doek;
 • Boekje met een kleurenschema.

Firm Firm "Riolis" produceert hoogwaardige borduurpakketten, in het bijzonder met het beeld van de haan


Het bedrijf produceert diverse artikelen, borduurwerk "Rooster" is # 1479. Grootte web 30 x 40 cm Aantal kleuren in schema -. 22 schaduw.

Dergelijke kits zijn handig in dat door het te selecteren - er is geen noodzaak meer om te gaan winkelen op zoek naar een geschikte weefsel, de draad weer oppakken. Alles wat u nodig is vervat in één pakket.

Gids voor borduurwerk is geschreven in het Russisch en een aantal andere veel voorkomende vreemde talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans. Voordat je begint, moet worden opgemerkt, zoals de borduurwerk bevat een kruis en half-cross en de draad zal moeten hanteren in één en twee, en drie naast. Dankzij deze foto ziet er volumetrische en haan omringd door wilde bloemen - als een levend.

Cross Stitch: haan en kip

Wanneer de bestelling is niet mogelijk om een ​​kant en klaar te stellen, kan worden gedownload van het netwerk een andere regeling om uw smaak voor gratis. Dit geeft meer vrijheid voor creativiteit, maar op hetzelfde moment zal voorbereidende werkzaamheden langer duren. Inderdaad, in dit geval, moeten hun eigen weefsel plukken, de benodigde draden te vinden, opdat de schaduwen van de geselecteerde kleuren worden met elkaar gecombineerd.Vooral populair onder naaldenvrouwen regeling maakt gebruik van een mooie haan en kipVooral populair onder naaldenvrouwen regeling maakt gebruik van een mooie haan en kip

Bijvoorbeeld, een grote vraag regeling, die een paar zoals haan en kip toont. De samenstelling bleek een harmonieuze, geborduurd haan hebben behoefte aan een heldere draad: geel, groen, rood, blauw, oranje. En voor kippenveren is het beter om tinten van bruin te kiezen. grijstinten haar ook passen.

Scheme beter af te drukken op haar was het mogelijk om een ​​merk te maken. Als u een zwart-wit tekening, de regeling is het beter om te versieren met kleurpotloden - dus het is handiger te bedienen dan een symbool.

Na de printplaat, niet onmiddellijk de kopie opgeslagen op de computer te verwijderen. Misschien, ze hebben nog steeds om terug te gaan, als de afdruk sommige tekens zijn moeilijk te onderscheiden en de schaal moeten worden verhoogd.

In het proces van het stikken bij het werken met de gedownloade volgorde regeling zou kunnen zijn:

 1. In schema uitgevoerd markeringen op de pleinen, waarbij de horizontale en verticale st 10 is geplaatst op een kruis.
 2. Dezelfde inrichting moet worden overgebracht op de stof - potlood of rijg een draad.
 3. Root beter borduren van het centrale deel van het circuit - dit zal het startpunt van waaruit de samenstelling geleidelijk een volledige baan zal vullen.
 4. Borduren haan horizontale of verticale rijen zeer oncomfortabel zijn, omdat dergelijke regelingen meestal tientallen kleuren bevatten, en voortdurend vervang ze niet uit de hand. Derhalve elk element in fasen wordt eerst met een kleur dan het aangrenzende - draad van een andere kleur.
 5. Wanneer alle elementen van de regeling zijn geborduurd cijfers voorgrond - haan en kip - is noodzakelijk om bekstichem schede.
 6. steek ook "back naald" zwarte draad geïsoleerd vleugels en meerdere afzonderlijke veren haan staart.
 7. Om bulk borduurwerk te maken, naad bekstich bovendien toe te wijzen sommige bladen van gras op een achtergrond afbeelding van een vogel. Dit gebeurt alleen aan de ene kant bladen om een ​​schaduw effect van het licht van de zon te maken.

Bij het borduren van de haan kruis, kunnen worden geleid door masterclasses of speciale regelingenBij het borduren van de haan kruis, kunnen worden geleid door masterclasses of speciale regelingen

Aan het einde van de aanvullende getrokken borduurwerk gewassen en gestript. Zelfs met de meest zorgvuldige werk draad wordt verwend, en het doek is gespannen op een hoepel.

Vaak kruissteek combinatie met andere technieken. Bijvoorbeeld, wanneer de samenstelling van het diagram toont de nacht - pik onder de maan - sterren aan de hemel kan worden uitgevoerd door de Franse knopen. Fruzelki ook gebruikt om te verwijzen naar de vogels-eye of borduursel bloeiende planten rond de mannetjes.


Vintage borduursteek diagrammen lullen

Vintage borduurwerk regeling kan zeer nuttig zijn als je familie heeft zich te houden aan gewoonten en tradities van de mensen in een geweldige vakantie met het gezin. Maar zelfs als het niet is, zullen ze een waardige ornament van een keuken te worden.

Het belangrijkste verschil tussen de oude borduurwerken uit de moderne die onze tijdschema's zijn gedetailleerder. Zij onderscheiden duidelijk torso bedekt veren, staart en vleugels, poten met klauwen en het hoofd met een kam, ogen, snavel. Op de oude regelingen, deze items zijn vaak voorwaardelijk, en borduurwerk is niet zo schilderachtig.

Zelfs oude borduren met hanen zal een perfecte decoratie elementZelfs oude borduren met hanen zal een perfecte decoratie element

Om borduurwerk antiek te maken, moet niet zo veel materialen en gereedschappen:


 • Een geschikte tissue;
 • Rode draad;
 • hoepel;
 • Een naald en schaar;
 • Scheme.

Om dit te borduren kookgerei versieren zal een mini silhouet regeling haan en een eenvoudige motief om te beteugelen nodig. Dit laatste kan bestaan ​​uit pastilles, kruisen, spinnen, gestileerd druiven of veenbessen.

Als je geborduurde handdoeken, een grens langs de smalle randen, en mannen moeten worden geborduurd op het - een paar stukken op dezelfde afstand van elkaar. Wanneer deze patronen decoreren tafelkleden en servetten, borduren op doek maken de omtrek.

Om decor zag er oud decoratie, niet per se te borduren en monochrome alleen doen in het rood. Een goed paar zal dienen hem zwart, blauw, blauw, bordeaux of witte draad.

Jaar van de haan: kruissteek symbool jaar

In 2017, ter vervanging van de vurige rode aap komt er een jaar onder auspiciën van de vurige rode haan. Voor degenen die gek zijn van Oost-horoscopen, zullen blij zijn om een ​​geschenk van een souvenir als geborduurd symbool van het jaar ontvangen.

Geborduurde haan op een doek of kussen is een perfect cadeau voor vrienden of familieledenGeborduurde haan op een doek of kussen is een perfect cadeau voor vrienden of familieleden

Dit kan in verschillende vormen aanwezig voorstellen:

 • Als decoratieve kussen met borduursel;
 • Aangezien het wandpaneel in het frame;
 • Na geborduurde theedoeken of andere benodigdheden.

Hack een onvergetelijke geschenk geworden, naast de haan kan worden geborduurd cijfers van het jaar. En de hoogten van topkwaliteit - een kalender op het doek met een naald en thread.

Als het huis heeft een klein kind, zal het borduurwerk, dat een sprookje motief zal presenteren behagen. Bijvoorbeeld, De gouden haan van het gelijknamige sprookje.

Geborduurde haan kruis (video)

haan ​​kruissteek heeft een lange traditie. En het zal zeer interessant om het verhaal aan te sluiten, maken van uw eigen meesterwerk met behulp van canvas, naald en draad. Gemaakt met liefde borduurwerk, zo niet onmiddellijk geluk te trekken, het zal zeker u en uw familie met zijn schitterende uitzicht te behagen.

Mooi borduurwerk hanen cross (foto)

0673cf1c77ecb3orig --- 012991ce686c6c0XXXL 104 203-702 623a5afc6091843823d70a50ca8i - kartiny-Panno-vyshivka-krestikom-petuh artwork b5b3412ffc55e70482f17d330589ede5 445339558w640h6404072 c3930f3842d62c8212677ea46adl - kartiny-Panno-vyshivka-biserom-petuh-gotovaya biserinfo57536petuh1325678583

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 43

map