Grote beoordeling: plafonds - reviews, beschrijvingen en design features

Grote beoordeling: plafonds – reviews, beschrijvingen en design features

12 October 2017Stretch plafonds zijn in staat om het interieur van elke ruimte te veranderenStretch plafonds zijn in staat om het binnenwerk van pomescheniyaLyubaya foto's op het internet te veranderen kan de leek aan te moedigen om de vorm in zijn appartement te veranderen. Ergens het is gewoon een nieuwe inrichting, maar ergens revisie voorbeelden. Iedereen is op zoek naar mogelijkheden om goedkoop maar van hoge kwaliteit aan het plafond was praktisch, mooi, en zijn leven was vrij groot. Deze prachtige plafonds kan de technologie van elastische stoffen te verschaffen.


Verlaagde plafonds: wat het is, harakistika ontwerp

Spanplafond kan in een prive-woning in een appartement worden geïnstalleerd in bijna elke kamer. Vandaag is het de meest populaire alternatief voor gipsplaten systemen.

Quality plafonds vandaag de dag zijn gemaakt van ofwel PVC film of polyester. Vandaar de naam - film en stof.

Volgens sommige rapporten, productie en installatie van verlaagde plafonds film neemt bijna 80% marktaandeel van alle veersystemen. En dat allemaal omdat het ziet er indrukwekkend plafond, en moderne interessante ideeën zou kunnen brengen op een dergelijk plafond, bijvoorbeeld printen.

Het belangrijkste kenmerk van een dergelijk systeem - dit is wat de film zou moeten worden verwarmd tot 60-65 graden, om te spreiden de film.

Met de hulp van het drukken kan worden geregeld in elke stijl plafonds en alle smaken, met behulp van het beeld van een eenvoudige ornament om kunstwerkenMet de hulp van het drukken kan worden geregeld in elke stijl plafonds en alle smaken, met behulp van het beeld van een eenvoudige ornament om kunstwerken


Hoe te installeren

Wat je nodig hebt om online monsters van staal inrichting van uw huis te krijgen:

 • Neem contact op met het bedrijf dat diensten levert voor de bouw en installatie van een dergelijk plafond (vandaag, zelfs kleine stad heeft dergelijke);
 • Kies de kleur en het ontwerp van de film;
 • Onderhandelen met de meesters lichtinstallatie systeem;
 • Oorzaak Gager.

plafondtypes variatie, kunt u bellen en elegante parelmoer en matte klassieke en bijzondere plafond levendige kleur.

Stof plafonds: beschrijving

Polyester plafonds, misschien, ongebruikelijk voor de titel, maar dit materiaal is bij iedereen bekend. Het is omdat het is gemaakt spandoeken en borden, spandoeken en een grote theater posters.De komst van polyestervezels heeft geleid tot het feit dat de wevers hebben geleerd om ze glad en zeer duurzame stof te maken. Merk op dat de eisen en normen die van toepassing zijn op de productie van elastische stoffen, is heel streng. Dus aarzel niet stof kracht.

Door de speciale structuur van het materiaal stof plafonds zijn volledig veilig, omdat ze zijn niet giftig, niet branden, niet ruiken, niet vervagenDoor de speciale structuur van het materiaal stof plafonds zijn volledig veilig, omdat ze zijn niet giftig, niet branden, niet ruiken, niet vervagen

De eigenschappen en kenmerken van het materiaal

Voor de liefhebbers van de klassiekers en de aanhangers van de conservatieve tradities in het interieur van het huis, naadloze stof plafonds zijn de perfecte optieVoor de liefhebbers van de klassiekers en de aanhangers van de conservatieve tradities in het interieur van het huis, naadloze stof plafonds zijn de perfecte optie

Polyester stof heeft de volgende eigenschappen:

 • Het duurt niet;
 • Het is zeer goed bestand tegen temperatuurschommelingen;
 • Trek met baguettes, die zijn bevestigd aan het plafond en de wanden;
 • Voorafgaande meting is niet nodig - net afgesneden van de overtollige weefsel.

Stof plafonds zijn naadloos web, althans in de standaard kamers stiksels kleding die u niet nodig hebt.

Tensioner PVC plafond: kenmerken

PVC - de zogenaamde polyvinylchloride film, die zeer dun plastic dat is gespannen over een frame.


Onder de voordelen van weefsel plafond kan worden opgemerkt dat de samenstelling van het materiaal maakt het sterk genoeg om de 100 liter water per 1 vierkante meter te weerstaan. Het water kan dan worden gepompt op hun eigen, of bel het bedrijf dat het plafond heeft gesteld, en zij zullen water fuseren. Deze methode zorgt ervoor dat u kwaliteit pompen water.

Opmerkelijke film plafonds en een verscheidenheid van kleuren, kleuren en texturen. Is een klassieke witte matte, werd populair en spiegel film plafonds, geperforeerde plafonds met goud, fonkelende, etc.

Het belangrijkste nadeel van PVC spanplafond - is de angst voor lage temperaturen. Dat wil zeggen dat geen extra behandeling geen mogelijkheid om een ​​web-installatie in een onverwarmde ruimte te geven.

Installatie van verlaagde plafonds (video)

Beoordelingen verlaagde plafonds: wat ze zeggen

Veel nadruk leggen op de uitvoerbaarheid van verlaagde plafonds - als je geen tijd doorbrengen met hen zullen geen gevaarlijke experimenten stof ten minste 15 jaar duren. En de schade die het kan zelfs kinderachtige streken. Bijvoorbeeld, als de kinderen te gooien naar de top van het speelgoed met scherpe randen.


Opmerking over feedback in de forums van de volgende punten:

 • Voor de installatie, verwijder de oude pleisterwerk van het plafond, zodat het niet strooi op de film, die is de reden waarom een ​​aantal gebreken kunnen ontstaan;
 • Als u zelf het installeren van een plafond, een verkeerde beweging en een troffel of ander gereedschap op het doek te krabben;
 • Leaf dikte voldoende zijn om dezelfde overstroming te weerstaan ​​(maar als overspoeld met kokend water, is PVC niet redden).

Groot belang is de bevestiging voor de spanning van de baan.

Als de installatie van verlaagde plafonds opgemerkt stof bevestigingstechniekAls de installatie van verlaagde plafonds opgemerkt stof bevestigingstechniek

Werkwijzen voor bevestiging van een spanning doek

Om het principe van stretched canvas begrijpt, kun je nog wat het lijkt op een trommel, gespannen op een frame. De baan wordt stevig bevestigd langs de omtrek, en daardoor het verkregen oppervlak zeer glad en rovnenko.

kan speciaal ontworpen framestructuur voor verlaagde plafonds:

 • Strikt wandmontage (voor foliebanen);
 • Plafond-wandmontage.

Baguettes kunnen van metaal (aluminium) en kunststoffen.

Fix prints canvas op drie manieren:

 • harpoen;
 • wig;
 • Shtapikovym.

Spear - een flexibele en stijve plaat van voldoende sterkte, die op de baan omtrek lassen gemonteerd en dient voor de bevestiging van stokbrood. Harpoen gemakkelijk ingevoegd in profielen. Harpoen montage systeem is misschien wel de meest duurzame. Dat het biedt bescherming tegen overstromingen.

De kwaliteit van de stof attachment invloed op het uiterlijk en de kwaliteit van verlaagde plafondsDe kwaliteit van de stof attachment invloed op het uiterlijk en de kwaliteit van verlaagde plafonds

Installatie van verlaagde plafonds

De eerste wand wordt aangebracht markeringen. Deze horizontale lijn waarop profiel is aangebracht. Opschriften moeten bouwen niveau.

Dan schroeven aan de markup set baguette. De foliebaan wordt opgehangen aan de basis plafondhaken. Daarna wordt de ruimte waarin het plafond wordt gemonteerd, wordt verwarmd tot 60-65 graden (verwarmingspistool werd gebruikt voor).

Wat er vervolgens gebeurt:

 • Na enige tijd, de film wordt elastisch, zacht, gemakkelijk rekt. Dit is een signaal aan het feit dat de film tijd de stokbrood versterken.
 • De foliebaan wordt gerekt en een spatel harpoen wordt ingebracht in het profiel.
 • Zodra de speer is afgekoeld, wordt rechtgetrokken binnen baguette stevige verbinding te verkrijgen.
 • De kamer wordt afgekoeld tot kamertemperatuur, daarna wordt de film krimpen en gespannen. Op dit moment, het doek volledig recht, en het oppervlak glad.
 • Het hoogtepunt zal de installatie van decoratieve latten zijn. Het zal toelaten om de spleten tussen de wanden en stokbrood te verbergen. Het profiel panlat is bevestigd speciale tanden die aan beide bevestigingsmiddelen. Deze decoratieve element gemaakt van hetzelfde materiaal als de harpoen, worden ze samen verkocht.

Spanplafonds: werken met een stokbrood (video)

Dat montagesysteem vereist geen extra klemmen betrekken - geen lijm nodig is. Als u zal het installeren van de lichten, onmiddellijk een speciale ring, waardoor de film beschermt tegen het smelten aan te schaffen.

Hoe de gipsplaten muur combineren en verlaagd plafond

Heel vaak zijn er vragen of het mogelijk is de installatie van gipsplaten in een ruimte met verlaagde plafonds. In principe is het mogelijk, maar het werk moet heel voorzichtig zijn.

Met de gipsplaten kan worden gezoneerd ruimte van de kamerMet de gipsplaten kan worden gezoneerd ruimte van de kamer

Breek het verlaagde plafond niet. Omdat de installatie van gipsplaten problematische - zonder vasthechting zelden betrouwbaar. Uw taak - op te geven gehechtheid aan het plafond. Dit kan, bijvoorbeeld, een verlenging van de schuimblokken.

Een andere uitvoeringsvorm, in plaats van gipsplaat gebruik cam boards. Ze zijn goedkoper blokken en stenen.

Milieuvriendelijke spanplafonds

Vandaag is het mogelijk om het plastic, en al onnatuurlijk verlaten. Maximale verdrijven chemie en kunststoffen uit hun huizen, zelfs als ze veilig zijn. Hier het verlaagde plafond wordt verwezen naar deze onaanvaardbare opties voor thuis. Althans degenen die er alles aan doen met het voorvoegsel "eco".

Noch de film, noch de stof zijn niet milieuvriendelijk, maar:

 • Ze zijn niet schadelijke stoffen, zelfs bij verhitting gekleed;
 • Kwalitatieve film onschadelijk, het plafond gemonteerd en bij kinderen, en deze mogelijkheid wordt gecontroleerd door de fabrikant en regelgevende agentschappen;
 • Schade door dergelijk materiaal een minimum, niet meer dan de aanwezigheid in de kast van synthetische kleding.

In onze tijd van snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën in de eerste plaats staat als een natuurlijke omgeving, en huisvesting. Spanplafonds niet een risico voor hun eigenaars stellenIn onze tijd van snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën in de eerste plaats staat als een natuurlijke omgeving, en huisvesting. Spanplafonds niet een risico voor hun eigenaars stellen

Er is echter een addertje onder het gras - de markt is en onzorgvuldig verkopers die opgespannen doek twijfelachtige productie verkopen. Ze verschillen niet alleen lage betrouwbaarheid, maar ook een karakteristieke geur, dat is niet een of twee dagen na de installatie van de satelliet zal in uw huis.

Problemen kunnen bij het installeren zichzelf voordoen. Niet alleen gebruikt spatels en messen, lijstwerk en profielen, en ook een warmte kanon. Volgens de regels, terwijl het pistool uit de kamer eigenaren en huisdieren, maar ook als gedragen bloemen. 

In veel vragen spanstructuren zijn gewoon onvervangbaar. Bijvoorbeeld, geen ander plafond is niet zo romantisch, teder en exquise, als een doorschijnend stretch.

Maar de mogelijkheid van het toepassen van een fotografische stijgt de populariteit van spanplafonds. Nu plafond kan het ontwerp idee van de ruimte voort te zetten. Bijvoorbeeld, vaak in de woonkamer naar het oosten, de Japanse stijl, op een spanning plafond uitbeelden delicate Sakura. Algemeen beeld van wat te zeggen, indrukwekkend.

Spanplafonds - teken van de tijd, een kenmerk van vele moderne appartementen. Sterk en duurzaam canvas, installatie eenvoudig en snel, en dienen als een plafond, zul je meer dan een dozijn jaar.

Stretch plafonds in de woonkamer: ideeën en ontwerpen opties (video)

Succesvolle keuze en snelle reparatie!

Ontwerp verlaagde plafonds (foto)

8 12-e1413426188235 876 900zoom-e1411008096730 1454n7-e1410925477140 53323dfb94-e1413426243900 96505af99effe74b027f3d5a567b176e 487410278751308902467737614691n 1021484b01f4de5a 1383333

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map