The BlogOmklädningsrum med modern teknik kan skapas i alla storlekar roomOmklädningsrum med modern teknik kan skapas i någon inomhus i området inredning och en ny trend - speciellt utrustade rum för förvaring av kläder och skor. Rummet - drömmen om någon hemmafru. Idag, utvecklare i byggandet av lägenheter med bättre planering nödvändigtvis allokera en plats i garderoben. Ägare av konventionella lägenheter oroa dig inte, för när kompetenta ombyggnad sina hem för att avsätta en plats för dina favoritsaker, kan du alltid. För att göra detta måste du noga för att förstå vad omklädningsrummet.


omklädningsrum

Håll din garderob i ett separat rum i våra dagar anses vara en nödvändighet. Tack vare den speciella inbyggda lagringssystem, kläder kan distribueras efter säsong och storlek. Även strykbräda, så att du snabbt förbereda den valda kläder kan lämpligen placeras i omklädningsrummet.

Modern omklädningsrum har fördelar:

 • Mode är i ordning;
 • Gott om utrymme för att rymma föremål garderoben;
 • Rätt klädsel är alltid i sikte, och utan att behöva spendera tid på sitt sökande;
 • Du kan ordna ett omklädningsrum i alla hörn av huset;
 • Det kan distribueras i separata delar.

Klä sig i ett separat rum - det är mycket praktiskt och bekvämtKlä sig i ett separat rum - det är mycket praktiskt och bekvämt

Designers distribuera omklädningsrum på art, är det öppet och stängt. Dessutom kan inre omklädningsrum dekoreras enligt deras egna önskemål. Inreda beror på dess direkta syfte.


Lagringssystem kan installeras så att de är praktiskt och bekvämt i alla horisontellt och vertikalt. Dekorera väggarna i förbandet inte kräver särskilda villkor eller kompetens nog att välja den fina tapet eller måla väggarna i varma färger. Taket kan vara klar med suspenderade strukturer. Välj ljus färg, eftersom det visuellt ökar utrymmet. Om en enda rum är utrustat med en kläd fönster, är det möjligt att hänga den ursprungliga gardiner eller persienner. Ett omklädningsrum kan vara manligt och kvinnligt eller något däremellan.

Alternativ omklädningsrum

Först och främst bör vi överväga vilka typer av omklädningsrum. Öppen utsikt omklädningsrum - det är tilldelade utrymme utan att installera partitioner eller dörrar. Frånvaron av dessa element skapa en känsla en fortsättning av de inre rum.

Öppna garderober har sina fördelar och fördelar: • Kläder är alltid i sikte;
 • Ordna ett sådant förband kan vara i små utrymmen;
 • utrymmet i rummet är fortfarande stora.

Men det finns nackdelar med fördelar.

nämligen:

 • Kläder som är i vanlig syn, fångar ögat av en främling;
 • För att behålla det estetiska utseendet av behovet att få ut oftare.

Ett stort omklädningsrum kan hålla saker alla familjemedlemmarEtt stort omklädningsrum kan hålla saker alla familjemedlemmar

Stängt dressing innebär partitioner, skärmar eller skjutdörrar. Det kan också finnas alternativ separat utsedda områden.

De främsta fördelarna med - är:

 • Allt är på ett ställe;
 • Även om i omklädningsrummet är en enda röra, har ingen möjlighet att begrunda den;
 • För att återställa ordningen, att byta kläder när som helst, utan att störa resten av familjen.

Bland de brister kan identifieras tillgången på utrymme för att bygga ett separat omklädningsrum, en separat installation av belysning och om du bygger ett omklädningsrum i sovrummet, minskar avsevärt den totala arealen.

Hur man gör ett omklädningsrum

För att bygga ett omklädningsrum av dina drömmar, måste du arbeta detta väl.


För att göra detta, hjälp med att planera regler:

 • Bestäm dressing plats plats;
 • Mät området för att beräkna parametrarna och skapa miniatyrer;
 • Plocka upp de nödvändiga materialen.

Skapa en ritning är nödvändig för kompetent fördelning av direkt möte garderob, samt för att beräkna antalet nödvändiga material och tillbehör. Dedikerad utrymme för rummet, vars lagring, bör vara i ett avlägset hörn av huset eller lägenheten. Det kan vara en avlägsen vägg i sovrummet, meander, ett pentry, en plats under trappan.

Omklädningsrum behöver en bra ljusOmklädningsrum behöver en bra ljus

Det enklaste och mest rationella lösningen skulle vara att bygga ett omklädningsrum i garderoben. Du kommer att behöva bli av med onödiga saker som lagras i förråd, justera väggen för att hålla lamporna och ange lagringssystemet.

Det är också värt att överväga ventilationssystemet. Ordentlig ventilation av förbandet lindra ägare från många problem, såsom mögel, tung luft och lukt. För varje omklädningsrum belysning är mycket viktigt. Omarbetad skafferi utan ordentlig ljus kan verka för mörka och inte mysigt. Detta kan komma väl till pass spotlights, de gör rummet Bole glada.


Isolera omklädningsrum av den totala bostadsutrymmet mode skjutdörrar, vikdörrar eller dörrar med inbyggda speglar. För att dra en rationell, praktiskt och vackert omklädningsrum bör hyllorna noggrant för att allokera utrymme.

Djupet av omklädningsrummet

Den bästa formen för omklädningsrum anses vara en rektangel, som inte är redundanta och projektionsvinklar. Den minsta djup av rummet kan vara 3 m2. Komponenterna i lagringssystemet i ett sådant förband är bättre att välja den L-formade. 

dressing djup måste vara tillräckligt stor för att korrekt beräkna använt utrymmedressing djup måste vara tillräckligt stor för att korrekt beräkna använt utrymme

Garderob kan delas upp i flera zoner:

 1. Den övre zonen ligger från golvet med ca 250 cm. I det placeras ett loft och hyllor för förvaring av objekt som inte anspråk på.
 2. Den mellersta zonen är 60-160 cm från golvet, detta betraktas som en del av mainstream, det är i detta område ligger trempel och hyllor med de mest populära saker.

Den nedre zonen är belägen i botten av 70 cm från golvet, som är avsedda för förvaring av skor. Att beräkna djupet av förbandet kan således vara: nödvändigt att lägga till flänsar djup och bredd av dörrpassagen. Summan av detta exempel är en nödvändig djup omklädningsrum.

De material som används för tillverkning av förbandet

För att göra en bekväm och funktionell omklädningsrum hjälper korrekta och hög kvalitet material. Modern produktion erbjuder sina kunder de mest intressanta och originella material och ytbehandlingar. Det mest praktiska material anses vara ett träd.

Moduler och system, gjorda av trä, ser naturliga, hållbara och vackra. Mer budget alternativ ansåg skåp och lådor av spånskivor och MDF.

DSP har en behaglig konsistens. Möbler har tydliga gränser, vilket gör det enkelt att ordna sakerDSP har en behaglig konsistens. Möbler har tydliga gränser, vilket gör det enkelt att ordna saker

Material mindre hållbara än trä, men med rätt vård kan pågå en mycket lång tid. skåpsdörrar bör vara öppna, så att du kan se fyllningen att snabbt hitta objekt. En bra lösning - användningen av plexiglas eller genomskinlig plast. För innehavare lämpligt material är aluminium.

Metallen har ett bra utseende, tåla avsevärd vikt och är inte känslig för mekanisk skada. Vid valet av de nödvändiga material bör vara medvetna om att deras produktion ska vara hög kvalitet. Lagringssystem kan samlas in av dig själv eller köpa färdiga.

För att köpa färdiga system behöver veta exakt storlek och parametrar i rummet. Om dessa alternativ inte passar, kan du ordna ett omklädningsrum på beställning. Guiden ritning med tanke på alla önskemål och krav, och på växten som produceras av systemet strikt ange siffrorna.

Bekväma omklädningsrum 18 kvadratmeter. m: foto och moderna idéer

Om omklädningsrummet är 18 m2, kan dess utformning vara ganska varierande. Tyvärr finns det ingen vissa regler allt dressing, men ovanstående exempel kan vi förstå hur man kompetent utföra sin idé. Många designers erbjuder sina exempel och bilder, som visar mest vågade idéer.

För att bestämma stil dressing, är det nödvändigt att lyssna på råd av erfarna konstruktörerFör att bestämma stil dressing, är det nödvändigt att lyssna på råd av erfarna konstruktörer

Deras prover hjälper kompetent att tänka över alla steg som du behöver göra:

 • Du måste ta hänsyn till placeringen av alla zoner;
 • Välj en färgpalett av väggar och möbler;
 • För att genomföra avslut av väggarna och installation av möbler;
 • Urval och installation av belysning,
 • Additions dekorativa element.

klädkammare konstruktion kan utföras i stil med hi-tech eller art deco - allt beror på flyg av infall. Mycket ofta i en modern design stil läggs till de klassiska element som kompletterar den allmänna bilden av det inre av en lägenhet eller hus.

Exempel på omklädningsrum: foto

Prover av garderob rum dekoration kan ses i ordning. Mycket väl såg snygga hyllorna i mörkt trä, som ligger på en vit vägg bakgrund. Även många exempel där alla system är tillverkade av förkromad metall, vilket gör rummet en snygg och modern. Ofta kan man se den korrekta placeringen av kläder och accessoarer, samt inspirera oss idéer för ditt projekt. Också mycket ofta hittar du garderober där den ursprungliga partition som skiljer sovrummet från garderoben.

Partitioner kan vara:

 • kolumner;
 • dragspel;
 • Med inbyggda möbler.

I omklädningsrum, kan du visa lite kreativitet och hänga en spegel eller en ovanlig form i den ursprungliga ramenI omklädningsrum, kan du visa lite kreativitet och hänga en spegel eller en ovanlig form i den ursprungliga ramen

Förutom den grundläggande idén om en designer, kan du konsultera om korrekt placering av belysning. Det enda som inte syns i foto exempel - ett ventilationssystem, vilket är mycket viktigt i lokalen för att lagra saker. Detta är särskilt viktigt om det finns en hel del saker gjorda av naturliga läder material, mocka, etc.

Borde inte glömma spegeln, utan vilken det är svårt att föreställa sig modern dressing. Speglar kan byggas in i dörren eller placeras längs det mesta är det inte en stor vägg. 

Disposition av omklädningsrummet (video)

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att omklädningsrummet är mycket användbar. Den lämpligaste formen av ett omklädningsrum - det är en kvadrat eller rektangel. Det mest bekväma klä dem som har de mest avlägsna hörn av hemmet. Dressing bör vara kompakt och multifunktionell. Du kan visa bilder av kända designers för att skapa mönster. Vacker inredning element ger rummet en smal komfort. I stor garderob kan integreras radie möblemang. Möbler bör väljas i omklädningsrummet en bekväm och praktisk. Omklädningsrum kan skapas i stora och små rum.

Design omklädningsrum (inredning foto)

Göra ett omklädningsrum och 5 skäl för sitt skapande file4e845492b035b 1e42bc1503a1 009varianty-napolnenija-shkafa 12-22 16-1000x670 5305 499663553 1456659585895192395 becb0091alowres

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 46 = 55