Gör ut genom dörren i hallen: ett foto och fyra mater tillverkning

Gör ut genom dörren i hallen: ett foto och fyra mater tillverkning

12 October 2017Val av dörrar till hallen är mycket varierandeVal av dörrar till hallen mycket mnogoobrazenKak vanligtvis hallen i lägenheten - ett litet rum med rektangulär form, det kan sällan betydligt längre. Ibland rummet erhålls som en rest efter layout av lägenheten. Således icke-standardiserade utrymme komplicerar kraftigt reparationer. Lägenheterna skjuter ut så att dörrarna till vardagsrum eller korridoren ut i hallen och fungera som en separator mellan rummen. Det visar sig att dörren inte öppnas i rummet, och inom loppet av hallen. Som en självständig del, kan entré endast övervägas i ett privat hem. I sådana hus är oftast i projektet sätts inte en liten hall vid ingången, eftersom det är mycket bekvämt och praktiskt. I detta rum är det möjligt att ställa in en stege till andra våningen.


Vad du behöver veta innan du planerar att installera dörren till korridoren

För att förstå vad man ska leta efter när du väljer en innerdörr till korridoren och korridoren, låt oss först förstå vilka typer av hallar där.

De är:

 1. Hall, som lämnar rummet. Bildas när alla rum ligger i hallen. Som regel har detta rum en rektangulär form. Ibland visar det sig till en smal långsträckt rum.
 2. Hall, samtidigt utför korridorfunktion. Detta utrymme erhålls när du öppnar dörrarna alla rum utförs i hallen. Rummet är oftast en ganska stor, men varje dörr öppnas i insidan av det, vilket skapar obehag när du använder.
 3. Ingång med tydligt åtskilda av en korridor. Denna hall produceras när dörren till hallen ut badet, toalett och kök, följt av en korridor, och har det kommit ut dörren vardagsrum.

Ingång - en enda oberoende rum, och oavsett hur många dörrar inte gick att välja sin design i samma stil, så att inte få situationen för kommunala lägenheter, där varje bonde förbereder sin dörr som han vill.

Använd spotlights. Ljuskrona är möjligt som en del av inredningen, men i den stora salen. Plus preferenser spotlights kommer att spara energi. Eftersom rummet har inga fönster, kommer solljuset in i hallen och hallen inte. För att undvika denna situation väljer innerdörrar med glasinsatserna, och i vissa fall, om tillfälle finns där, det är helt och hållet gjord av glas.

Beroende på storlek och antal dörröppningar, leta efter öppet system. System kan glidande, klassisk vikning, dragspel. Öppna dörrar, särskilt om de är singel-wing, ta upp en hel del utrymme. Välj mer öppet system, både i coupé, denna teknik, när bladet och rida mellan de två-track mekanismer sparar tillräckligt med utrymme. Men denna teknik inte tillåter dig att luta sig mot väggen nära möbler eller apparater.


Innan du installerar dörren till hallen, anser öppningssystemInnan du installerar dörren till hallen, anser öppningssystem

Dölja skjutdörr i ett speciellt fack, gjort, till exempel gipsskivor. Eftersom dörren inte sätta någon, inte kommer att ses, ser det estetiskt bra. Färgpaletten att anpassa sig till de yttre faktorer i rummet. Ljusa färger helst kommer de att skapa en känsla av komfort och visuellt öka utrymmet.
Ibland bör du använda några knep. Till exempel, om din hall och korridor etablerat ett stort antal dörrar, sedan från vissa dörröppningar kan undvaras och ersättas av valv. Restaurering fick efter installation av valv gör rummet visuellt större och ljusare.

Inte metall dörrar i färgen på wenge utför inte bara funktionen hos isolatorn av ett utrymme från varandra, men också kan vara en stor dekoration objekt. Innan reparation, innan dörrarna kommer att installeras blad, är det nödvändigt att göra mätning av alla dörrar. Se till att dörrbladet är en standardstorlek.Hall med vita dörrar

Vit anses vara den mest praktiska alternativet för hemmet. Han är en universell passform någon dekor. Eftersom marknaden av innerdörrar är fylld med en mängd olika alternativ att välja rätt dörren för dig inte kommer att bli svårt.

Pros vit dörr i korridoren:

 1. Lätt att matcha med alla rum design. Genom att kombinera till exempel blekt ek fönsterkarmar och dörrar i samma färg, kan du ta bort känslan av trånga passager runt, komplett interiör och ge den integritet. Vit dörröppning är lika bra ut som ingången till hallen på första våningen och inredningen i barnkammaren och vardagsrummet och köket toppen. Även branddörrar ursprungligen målade i ljusa färger. Den andra dörren i vitt ger det trånga utrymmet av lätthet.
 2. Vissa tror vita är ganska opraktiskt, men det är inte, såsom damm på den vita ytan mindre märkbar.

Vit dörr i hallen passar perfekt in i alla inredningarVit dörr i hallen passar perfekt in i alla inredningar

I de smala och breda versionerna utanför boxen när man ska ta bort eller justera bärande väggar inte är möjligt, är ett utmärkt alternativ för en dörr specialist. Så du får till fullo uttrycka sin individualitet och möjligen köpa idealisk för dig webben. Ökade höga dörrar kommer att bidra till att öka den visuella höjden på taken.

Hur kunde kombinera mörk korridor dörrar i olika stilar av inredning

Förutom att vara en neutral färg kommer att närma dörren till någon design, har du fortfarande att dekorera dörrar möjligheter att skapa fulländning av interiören. White är perfekt till det inre i starkt mejeri, glänsande beige toner.

I detta fall kommer ytterligare fokus inte krävas:

 1. Dörrbladet kommer att gå bra, om det är i samma färger som väggarna.
 2. Dessutom kommer den vita färgen kontrast perfekt mörka nyanser.
 3. Vit och blå färg kommer att visas i Medelhavet inlandet.
 4. Innerdörrar av sådana färger är fördelaktigt att titta på havet tema.

I hallen en dörr mörk färg blandar ljusa möblerI hallen en dörr mörk färg blandar ljusa möbler


Om dörren inredningen använder vit färg och även lägga till ett glas finish, kommer rummet vara visuellt ljus, ljus, förbättrar sömnen i sovrummet, till exempel. Ett sådant beslut skulle vara en stor utlopp för små lägenheter.

Mörk dörr i en invändig korridor

Mörk dörr, särskilt ingången av järn, som används i det inre av lägenheterna är mycket vanligt. Ibland finns det problem i färgkombination mörk dörrblad och resten av inredningen. Den bästa stilen för att passa till den mörka dörren är modern. Dörrbladet väljs av golvfärg. Bra att använda samma dörrkonstruktionen som golvet.

Färgkombinationen av dörren och golvet är mycket viktigt i utformningen av fel kombination kommer att påverka komfort. Det är också styrs av färgen på möbler. Plocka upp färgen på möbler, kan du jämna ut kontrasten av dörren och golvet. Uppgiften att utjämnings kontraster perfekt klara BMC eller trimma i samma färgegenskaper.

Utmärkt designlösning för stora hallar och korridorer kommer att bli en mörk dörr och ljus golv.

Möjliga kombinationer av utföringsformer:


 1. Övergången från en färg till en annan. Denna övergång ska vara mjuk. Denna dörr design, möbler, golvlister, lister och andra. Kördes på minsta färgskillnaden.
 2. Fyrfärg fusion. Kontrasten i denna design kan inte vara. I detta fall utformningen av dörrblad och resten av inredningen är varken i tonen.
 3. Smooth kontrast. Använd neutrala färger för att blanda invändig korridoren och korridoren var harmonisk.

Mörk dörr i en invändig korridor ser rik och lyxigaMörk dörr i en invändig korridor ser rik och lyxiga

Vad lita när man väljer en mörk dörröppning:

 1. Färgen på väggarna. För väggarna bör använda mörk inredningen i en liten mängd, t ex olika kontrasterande skär.
 2. Trim är oftast väljs, med fokus på BMC eller dörr. Risk för kontrast, ljus och mörk trim dörrbladet.
 3. Färg golv lösning kan vara olika. Laminatet kan vara ljusa eller mörka beläggningen är orienterad under mörk ek eller mutter.
 4. Plocka upp strukturen av möblerna till strukturen i dörrbladet.

Kopplade till de allmänna egenskaperna hos rummet är mörk dörrbladet är möjlig genom tillsats av små delar av samma struktur som den hos banan. Till exempel användning av tavelramar.

Inredning korridor med svarta dörrar och en mörk golv

Färgkombinationen mörk dörr och mörkt golv i korridoren och korridoren, inte ovanligt i utformningen av våra lägenheter.

Det är nödvändigt att uppmärksamma några finess:

 1. Du bör välja en kombination, där golvet är lite mörkare än dörrbladet.
 2. Med detta val av färger, där golvet är mörka nyanser, ljusare dörr golv och tak ljus, en smidig övergång erhålls.
 3. Men användningen av monokromatiska design skulle leda till att små rum och hall korridor kommer att vara visuellt mindre.

Möblerat vår inre korridor mörk dörr och golvet, ägna särskild uppmärksamhet åt belysningMöblerat vår inre korridor mörk dörr och golvet, ägna särskild uppmärksamhet åt belysning

Om rummet har tillräcklig tillgång till solljus och ganska högt i tak, inte en sådan kombination inte skada. Tänk på rummet belysning är nödvändig.

För landskap, om utrymmet tillåter, kan du använda bilder och paneler. De kan hänga på väggarna gratis. Men här är det viktigt att inte överdriva det. För dekorativa element är bäst att välja nyanser ljusare.

Korridorer med dörrar ingångs ljusa toner

Svart dörrbladet i det inre ser elegant, modern och elegant. Precis som vitt linne, är svart i kombination med alla färger, vilket gör det ganska praktiskt val.

För att skapa effekten:

 1. Blanka golv och svarta dörrar att visuellt utöka utrymmet.
 2. En harmonisk kombination av ljus med svarta väggar dörrar.
 3. Tvekar kombineras med svart tyg himmelska färg, djupblå, mörkgröna och lila.
 4. Ljusstyrka ger en kombination av orange och rött.
 5. En länk svart tyg konstruktion gör att möbler, socklar och trimma för att matcha.

Dörrar ljusa färger perfekt kombination med mörkare nyanser av väggar och möblerDörrar ljusa färger perfekt kombination med mörkare nyanser av väggar och möbler

Genom att följa dessa enkla knep kan du skapa en egen design.

Välj en kompakt öppet system, om din lilla storlek hall. Tappa inte bort utrymme, om du installerar ett system där dörrbladet är dold inuti väggen. Plus det faktum att utformningen av sådana dörrar kan göras i någon stil. Nå, kommer ett sådant system betonar minimalism och utrymmesbesparingar slående.

Välja dörren till korridoren och korridoren

Moderna tillverkare av innerdörrar ge konsumenten ett ganska brett utbud av dörrkonstruktioner.

Typer av dörrar, beroende på materialet under tillverkning:

 1. Fiberboard. Den största fördelen med denna typ av dörrar - låg. Låg vikt på bladet gör det möjligt att leverera dörren till lägenheten utformning självständigt och sätta sina egna händer. Ramkonstruktionen är gjord av trä och belagt fiberboard. Denna typ är mycket populära bland konsumenterna, så serien är mycket väl representerade i butikerna. Bland de få nackdelar med sådana dörrar är den grundläggande bräcklighet, eftersom fiberboard inte kännetecknas av en stor säkerhetsmarginal, och denna dörr är mycket dåligt motstår fukt. Denna dörr i badrummet eller någon annan rum med hög luftfuktighet kommer att pågå inte länge.
 2. MDF dörrar. Låg kostnad, samma nackdelar som de tidigare arterna.
 3. Wood. Styrkan i den här typen av dörrar kommer att bero på styrkan i berget från vilka de är tillverkade. innerdörrar installeras i rum med en unik design gjord av värdefulla trä. Sådana trä målningar är mycket dyra.

Det finns flera varianter av material som kan utföras genom dörren i korridorenDet finns flera varianter av material som kan utföras genom dörren i korridoren

Glas, stål, plast innerdörrar är inte stor efterfrågan. Sådana material är specifika för dörren inne i hyreshus. En detaljerad undersökning av dem är olämpligt.

Former av ytterdörren i en invändig korridor

Oavsett hur stark vilja lådan, beror på hur länge du kommer att pågå dörren.

Dörrar kan vara tillverkade av MDF, obehandlat trä eller laminatbananDörrar kan vara tillverkade av MDF, obehandlat trä eller laminatbanan

arter:

 1. MDF - ser bra ut, men inte hållbart. Eventuell omläggning av vikten av dörrbladet, och även av sin egen vikt lådor, respektive att hänga på en låda den tunga dörren av virket kommer inte att vara möjligt.
 2. Obehandlat trä målning, till skillnad från MDF, som anses vara mer hållbara material, och prissättningen är i nivå med budget fiberboard. Den består av den torkade profilstången. När du väljer ett material, observera att extra dekoration box.
 3. Laminerad bana. Var uppmärksam på kvaliteten på papper som används vid laminering för att förhindra framtida sprickor och repor på dörrbladet.

Interiören i hallen (video)

Att dörröppningen måste göras av ett hållbart tillförlitlig material. Boxen fungerar inte bara en dekorativ funktion, utan också fungerar som ett stöd för installation av dörrbladet.

Detalj: dörren till entrén (foto exempel)

4f021108800ac0fa910927243b4deb23 0 479 6 53255-zamer-stalnye-dveri-v-pushkine 6665 87.810 1364925 a439e72e650bc0c492bd663ba54c9cb8 brons-spegel-garderober

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

map