Gör en Topiary av kräppapper för att skapa en mysig inredning

Gör en Topiary av kräppapper för att skapa en mysig inredning

12 October 2017Topiary av wellpapp - är inte bara en snygg dekoration, men också ett slags symbol för lyckaTopiary av wellpapp - är inte bara en snygg dekoration, men också ett slags symbol udachiKreativnye Topiary wellpapp - elegant inredning vardagsrum, vardagsrum eller kontor. Man tror att det ger till ägarna av välbefinnande. På dess öst kallas en symbol för nytt liv och välstånd. Kräver en liten mängd kräppapper och lite fantasi. Sammansättningen kommer att bli en oförglömlig present till nära och kära.


Gör en Topiary wellpapp med sina egna händer

Kreativa processen börjar med valet av skumboll. I stort sortiment den presenteras på ett lager av varor för handarbete. Om inget lämpligt inte finns där, då arbetsstycket är lätt att göra hemma. Att arbeta behöver tjock tråd, som figurerade böjd. Det viktigaste - inte bryta ner grunden för en partiell deformation.

Sedan den böjda tråden är lindad tygband. Dess färg ska vara i harmoni med den övergripande stil av sammansättningen. Under förpackningsprocessen bör på flera ställen limpistol att fixa bandet. 

Innan produktionen, Topiary, välja rätt foundation och först därefter gå vidare till registreringenInnan produktionen, Topiary, välja rätt foundation och först därefter gå vidare till registreringen

Ytterligare anvisningar är som följer:

 • Noggrant skärs i remsor av färgat papper med en bredd av 1 cm.
 • Skivade band krossas till storleken av kvadrat i olika färger.
 • Det är önskvärt att rutorna var samma storlek.
 • Tunnan är gjord av shpazhek eller sushi ätpinnar.
 • Varje ruta appliceras till basstrukturen.

Att arbeta behöver en hel del små kvadrater vridna, så det är bäst att göra det med en reserv. Efter det är det nödvändigt att värma upp den elektriska limpistol och fäst de tvinnade rutor på bollen. Designers rekommenderar att se till att korrugeringen sitter tätt mot marken och ligger nära elementet. Färgade bitar lätt att bilda ett ord eller siffra, såsom hjärtat.


Sockeln kan användas för topiary blomkruka tidigare dekorera den i lämplig färgSockeln kan användas för topiary blomkruka tidigare dekorera den i lämplig färg

Avslutade produktionen av ett val av sammansättningen av stativet. Denna kvalitet kommer att göra en liten blomkruka, vars färg harmonierar med topiary stil. Att förbereda den nödvändiga kapaciteten i botten försiktigt in skumblocket. Ben komposition framställd av färgade pinnar (färgschemat väljs baserade hantverk-stil) eller tråd, som sedan behöver linda tejp.

När foten är klar och dekorerade, är det nödvändigt att plantera bollen korrekt. Det återstår att fixa alla bitar i en kastrull och dekorera utrymmet runt. För detta ändamål, mossa, lin eller glitter. Om topiary är i en nautisk tema, dekorationer för utrymme som används små stenar.Gör färger kräppapper för Topiary

Ge kompositionen en stor personlighet kommer blomma, köpte eller gjort själv. Det är bättre att välja den andra metoden av flera skäl. ASIC möjlighet att få ett dekorativt inslag i önskad färg, skapar guiden en form av sina egna. Vissa svårigheter kan uppstå vid selektionssteget av den kreativa koncept. I detta fall är det nödvändigt att vända sig till olika informationskällor.

Till exempel kommer tema foto av färdiga verk erbjudas en mängd olika alternativ. 

De ursprungliga färger kräppapper ger Topiary individualitet och kreativitetDe ursprungliga färger kräppapper ger Topiary individualitet och kreativitet

Du kan sedan gå vidare till det praktiska genomförandet av idéer:

 • Inköps ark gofrobumagi önskad färg.
 • Skära remsor med en bredd på 3-4 cm.
 • Stoppa någon av kanterna med 2/3.
 • Bilda en spiral av tejp.
 • Det är önskvärt att den resulterande spolen var starkare på den inre snarare än den yttre konturen.
 • Klipp av överskottet tejpen och fixera den fria kanten med hjälp av lim.
 • Lugnt rörelser behöver sprida kronbladen.

Skapas från crepe papper blommor är fixerade på bollen-skörd med användning Melt. Det rekommenderas att inte överbelasta sammansättningen av ett stort antal pappersblommor. Med tanke på storleken på bollen, är det nödvändigt att stänga hela ytan.

Hur man gör en boll av papper Topiary: praktiska råd

Inte alltid representerade i handeln nätverket tillåter skörd till fullo förverkliga kreativa idéer. I samband med den här bollen för framtida kompositioner är inte svårt att göra själv. Stor skicklighet som inte kräver att ta ifrån högst 1 dag. Att arbeta behöver skum och standard ballong. Den färg och konsistens av de sista värdena inte.

Designers erbjuder att använda skum som ett utgångsmaterial, men med en liknande formulering av problemet är inte alla håller. Materialet är skör, så utan en betydande erfarenhet för det är bättre att inte ta. Det är därför skummet är att föredra. 


För att realisera ursprungliga idén för topiary, kan du använda en hemmagjord ballong gjord av papperFör att realisera ursprungliga idén för topiary, kan du använda en hemmagjord ballong gjord av papper

Hur man arbetar med det på följande sätt:

 • Fukta den inre ytan av det vatten ballong.
 • Försiktigt dränera vätska.
 • Pumpa upp bollen till medelstora.
 • Säkra den uppblåsta ballongen på cylinderröret med monteringsskum.
 • Fyll ballongen.
 • Det är nödvändigt att ta hänsyn till kvalitet och densitet hos produkten, eller kommer det att brista.
 • Vänta på härdning komposition inom 9 timmar.
 • Skär ballongen med en kniv.
 • Extrahera den resulterande förformen.
 • Klart täta övre skiktet av skum.

Resultatet är ett ämne med de parametrar som krävs. Om du vill ha en icke-standard storlek eller form, då är det lätt att skapa med sina händer. För att göra detta, sätta en ballong med ännu inte torkas med skum i en form med de önskade inställningarna. Därefter arbetsstycket används såsom beskrivits ovan.

Dekorera Topiary av blommor korrugerat papper

Felaktigt tror att steg genom alla faser - den svåraste delen av jobbet. Problemen börjar strax efter slutförandet av huvuddelen, när det finns ledigt utrymme. Se liknande videoklipp - ett bra tillfälle att lära sig att använda den. Flight av fancy bör inte begränsa, utan en regel måste vara strikt följa - inte överbelasta utrymme, annars överflödet av kräppapper har en negativ inverkan på stabiliteten av kompositionen.


Producera Topiary, vara noga med att inte överbelasta den med onödiga elementProducera Topiary, vara noga med att inte överbelasta den med onödiga element

Bland andra designers rekomendatsiyay är följande:

 • Du kan använda toalettpapper för enskilda objekt.
 • Det är önskvärt att använda en mycket mörk färgscheman för hantverk.
 • Vid användning av korrugeringama måste se till att dina händer är torra, annars materialet inte kommer att spara formuläret.
 • Preformen i form av en kula kan ändras i hjärtat, fyrkant, och så vidare.
 • Under utförandet av komplexa delar av undervisningen måste vara framför hans ögon.

Hur man skapar en vacker topiary av wellpapp (video)

Skapat sin egen topiary - ett perfekt komplement interiör. Det viktigaste - innan arbeten på papper skiss skiss av framtida sammansättning. Förberedelser gör det möjligt för förväg för att göra de nödvändiga förändringarna och för att fastställa listan över material som behövs. Direkt arbete med material kräver noggrann och följa teknisk rådgivning. 

Topiary alternativ undermåliga korrugerat papper (foto)

4c4af628af98c31d7a7233335ff2 - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj 0fd089294a292cXL 5c6ed56af353288007fe2ad7cf71 - tsvety-floristika-topiarii-derevya-schastya 6dbfb85065876472585d5c4813zr - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj 8aa2e7896d887a2b6189d437e7wv - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj 7b071665358297a5f11a4da6f5qy - tsvety-floristika-topiarij-Krasnyj-iz 56dd93128293456dd93128296a720 81e135e4e63017c46368331f3e9k - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj 038471e15634b4351d3ae384874t - dlya-doma-interera-topiarii 371732dcd8d50d8a1ac16035favk - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 60

map