The BlogDressing är ganska bekväm och praktisk badrum, så dess arrangemang bör behandlas noggrant och kompetentDressing är ganska bekväm och praktisk badrum, så dess arrangemang bör behandlas omsorgsfullt och gramotnoSuschestvuet många tips om arrangemang av ett omklädningsrum. Mycket populär olika råd att installera en skjutdörr till omklädningsrummet, eftersom det anger tonen för den ursprungliga förutsättningen: ett mellanting mellan skåpet och badrummet! Använd skjutdörrar för garderober, och att välja rätt dörr, läs vidare.


Luckor i omklädningsrummet: Fördelar och nackdelar

Liksom allt annat i denna värld, skjutdörrarna har sina fördelar och nackdelar och väljs någon bara baserat på personliga preferenser. Därför noggrant studera för- och nackdelar med "fack" dörrar, försöker dem i deras liv praktiken.

Fördelar med skjutdörrar:

 • skjutdörrar tar liten plats på grund av det faktum att det inte kastas öppet och tydligt tar ett vertikalt orienterat läge.
 • Lucka kännetecknas av dekorativa. Du kan dekorera den som du vill, det kommer alltid att se ut skickligt och vackert.
 • Om barnen bor i huset, kommer det att vara viktigt och säkerhetsdörrar coupe. Konventionella dörrar har en klyfta mellan dörren och Koski, vilket ofta orsakar mindre skador och andra obehagliga äventyr.
 • Enkel installation gör det möjligt att göra en avdelning oberoende, utan att ha särskilda tekniska kunskaper.

Fördelar med skjutdörrar i ett omklädningsrum är praktisk och enkel att installeraFördelar med skjutdörrar i ett omklädningsrum är praktisk och enkel att installera

Enligt plus är luckan väl lämpad för ett litet rum, samt för familjer med små barn.


Nackdelar fack mönster:

 1. Läckage skjutdörrar placeras ofta honom i förebråelse. Saker och ting är i riskzonen för inhemsk reek smaker eller suga upp fukt, är i nära anslutning till köket eller badrummet.
 2. Buller Vissa fack mönster är också svårt för många, särskilt när den är installerad i ett sovrum garderob människor som inte alltid är synkroniserade börjar och slutar dagen.
 3. Dörr coupe flyttar ofta ner rälsen eller har andra problem under drift. Om du väljer att spara lite på coupe för omklädningsrum, sedan vänta på problem: billiga material är extremt bräcklig och otillförlitliga.

Med tanke på de fördelar och nackdelar av facket dörrar för dressing, kan man konstatera säker på att valet till förmån för dyra tysta mönster kommer att rädda dig från risken för en dålig erfarenhet från driften av dörrarna coupe.

Att sätta dörrars Coupe i omklädningsrummet med händerna

Collect dörrars Coupe ensam är inte alltför svårt. Det räcker med att köpa allt material från tillgängliga storlek och förbereda verktyget. I allmänhet passar arbetet för installation av skjutdörr på ett enkelt diagram.

Installera skjutdörrar i omklädningsrummet är enkel, det viktigaste - att bekanta sig med verk teknik och att köpa allt nödvändigt materialInstallera skjutdörrar i omklädningsrummet är enkel, det viktigaste - att bekanta sig med verk teknik och att köpa allt nödvändigt materialHur man monterar skjutdörrar med sina händer:

 • Utforska tekniken för arbets dörr coupe. Detta gör att du kan presentera schematiskt vilken dörr skulle visa sig i slutändan.
 • Gör noggranna mätningar av dess öppning för dörren.
 • Använd en penna och papper eller online designer för att skapa en modell för framtida dörr med alla dimensioner av rummet.
 • Efter att ha definierat storleken på komponenterna, kan du gå till affären för att handla. Ge din rådgivare och be om system för att välja det lämpligaste alternativet för självmontering.
 • Med hjälp av en papperssjökort eller en video lektion samla den resulterande "designer" i dess öppning för dörren.

Var noga med att rådgöra med en expert när det gäller installationen av skjutdörr. Kanske några av de nyanser kan fly från dig utan hjälp av en erfaren person.

Hur man använder speglad dörren coupe för dressing

Spegeln på dörren coupe är mycket vanligt. Anledningen är enkel: dörren coupe är nästan hela vertikala fönster från golv till tak, som är en helt slät och jämn ganska bred. Använd speglad dörren till klädkammare, med tanke på några av funktionerna i det här rummet.

Spegeldörrar till omklädningsrummet - det är ett bra alternativ för att visuellt utöka utrymmet i rummetSpegeldörrar till omklädningsrummet - det är ett bra alternativ för att visuellt utöka utrymmet i rummet

Tänkande konstruktion garderob med spegeldörrar, observera följande:

 1. Om din garderob är kombinerat med ett sovrum, sedan tillräckligt bra eliminera risken för sömn innan en spegel. Som psykolog och vidskepliga kämpar för sanningen hävdar att sömn och okolosonnoe staten inte bör ske under ögat av självkritik.
 2. Om du känner dig osäker placera en spegel på utsidan av ett omklädningsrum, kan du flytta spegeln fokus på insidan av omklädningsrummen. Det kommer att bli ett underbart alternativ som gör att du snabbt bedöma kläder och att inte blanda ihop denna process med sömn, äta och andra fula klasser.
 3. Om spegeln inte bär en funktionell roll, är det möjligt att lämna dörren rutin, belyser bara spegelytan figur eller en liten del.

Spegel dörr coupe ser fördelaktig, visuellt utöka utrymmet.

Den ursprungliga halvcirkelformade dörren coupe för dressing

Om du bestämmer dig för att ordna ett omklädningsrum i hörnet av rummet, du förmodligen har spekulerat om vad dörren är bättre att göra: rak eller halvrund. Det andra alternativet ger några obestridliga fördelar som gör den till den halvcirkelformade båge dörren öppnas.

Stil dekorera inre rum kan vara med hjälp av ett omklädningsrum med halvcirkelformade dörrarStil dekorera inre rum kan vara med hjälp av ett omklädningsrum med halvcirkelformade dörrar

Fördelarna med den semi-cirkulära eller radiella dörrar coupe:


 • Denna dörr ser mycket elegant och kreativa, det hjälper till att betona originalitet layout och ägaren.
 • Rundade linjer lugna och harmonisera, enligt den praxis som Feng Shui.
 • Radius dörrar visuellt förstärka rummet, ge den struktur och volym.

Att välja halvcirkelformade dörrar till omklädningsrummet, hittar du inte bara en bekvämlighet för de flesta omklädningsrum, men också den perfekta konstruktionslösning för hela huset eller lägenheten.

Skjutdörrar för att klä Leroy Merlin och andra tillverkare

I motsats till den själv inköp och installation av skjutdörrar för klädkammare, är förvärvet av dörrar på order mycket lätt och ännu roligare uppgift. Företag som Leroy Merlin, och andra välkända varumärken är välförtjänt stolt över sin omfattande service, kvalitet och tillförlitlig. Om du inte syftar till att spara på garderob arrangemang hänvisas till de yrkesverksamma, som själva gör allt den "svarta" arbete och i hemmet eller på kontoret kommer att bli en stor dörr från tillverkaren så snart som möjligt.

Gör dressing bekväma och funktionella hjälp kända och pålitliga tillverkare skjutdörrarGör dressing bekväma och funktionella hjälp kända och pålitliga tillverkare skjutdörrar

Vilka är fördelarna tilltalar företaget:

 1. hastighet;
 2. prestanda;
 3. materialkvalitet;
 4. garantier;
 5. felfria resultat;
 6. Match efter storlek och stil.

Om du går till ett företag som har förtjänat respekt för många kunder, så har du all anledning att förvänta sig att du inte kommer att ha slösat bort sina pengar genom att investera i den här branschen.

Hur man väljer och installera dörrars Coupe i omklädningsrummet (video)


Rummet där den planerade placeringen av förbandet inte bör påverkas av vad som nu är i anslutning till omklädningsrum. Tvärtom bör dra nytta av den vackra skjutdörrar, skickliga och attraktiva.

Design skjutdörrar i omklädningsrummet (foto exempel)

1-3 53df5a208687a634e6b26f52faf8de7d 123.453 9559034 16014931-zerkalnye-dveri-kupe-dlya-garderobnoy-nedorogo 000137bigIMG1259 303961683 b1792e37d5937461cd332245ef0a0259 complanar41 DSC01277

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 6 =