Goede voorbereiding van de wanden onder vloeibare wallpaper

Goede voorbereiding van de wanden onder vloeibare wallpaper

12 October 2017Vloeibaar behang aangebracht in het ontwerp van residentiële gebouwen en kantorenVloeibaar behang aangebracht in het ontwerp van residentiële en ofisovV Tegenwoordig hebben veel mensen begonnen om het vloeibaar behang te gebruiken, vanwege hun gebruik van de reparatie veel gemakkelijker en plezierig tijdverdrijf.


Is het moeilijk om vloeibare wallpaper te gebruiken

Het gebruik van vloeibare behang heeft geen grote problemen opleveren. Ze zijn zeer gemakkelijk te bereiden, en niet een oorzaak van de problemen zijn. De enige serieuze obstakel op de weg naar een perfecte muur - voorafgaande voorbereiding van add direct voor het schilderen (dit geldt niet voor gipsplaten).

Als er geen voorbehandeling van de muren, kan dit leiden tot het feit dat na het schilderen van het behang erg vies en rommelig eruit zal zien, en kan echtscheiding te laten zien.

Vaststelling kwaliteit vloeistof behang op de wand, is het noodzakelijk om vooraf te bereiden te herstellenVaststelling kwaliteit vloeistof behang op de wand, is het noodzakelijk om vooraf te bereiden te herstellen

De enige optimale oplossing voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper - primer. Het zal een uitstekende afwerking en zelfs kleur te voorzien, en het opslaan van de muren van echtscheiding of vlekken. Het vereist ook de uitlijning van gaten en scheuren in wanden, omdat ze zeer merkbaar zal zijn wanneer de vloeistof wand worden aangebracht.

Hoe maak je een vloeistof wallpaper te bereiden in het huis - reparatie vreugde

Bereid vloeibaar behang in het huis in staat zijn om elke volwassene zal zijn. Als u zorgvuldig de instructies en volg het, zal het behang kwaliteit ontvangen en goede wil aan de muur vallen, toont zijn kleur in al zijn glorie.


In de regel, het kopen van vloeibaar behang, ze zijn tegelijkertijd in afzonderlijke zakken. Meer om hem niet nodig om toe te voegen, in aanvulling op het water, natuurlijk. Eén sachet moet goed zijn voor ongeveer zes liter water, want het is de standaard volume. Het water moet heet, warm optimale kamertemperatuur, tot ongeveer veertig graden. Zodra het behang wordt overspoeld met water, het mengsel moet grondig tot een homogene toestand geroerd in een dikke massa mate.

Zodra het behang worden bereid, moeten ze trekken gedurende ten minste twaalf uur. Ook voordat de verf wordt aangebracht op de wand, is het noodzakelijk om vooraf te mengen weer.

Wanneer mengvloeistof behang moet kiezen van ten minste 10 lWanneer mengvloeistof behang moet kiezen van ten minste 10 l

Belangrijk om te weten

Aspecten die moeten worden in aanmerking voor rechtstreeks door het toepassen van het behang genomen:  • Oppervlak moet volkomen glad zijn;
  • Ook moet het niet-waterafstotend zijn;
  • De kleur van de muren moeten helder, niet de beste optie zijn - wit;
  • Op de muur mag er geen sprake zijn van gaten of depressies, hoe meer diep;
  • Het is vermeldenswaard dat de sterkte van de wanden een belangrijke rol in de toepassing van vloeibare behang speelt.

Het zou leuk zijn om ook rekening te houden met het feit dat bij de voorbereiding van een dergelijk mengsel wallpaper beter niet te roeren met een boor of een stok, en handen. In dit mengsel geen schadelijke hebben op de huid, of bijtende chemicaliën, zodat de huid gebeurt niet van de handen. Maar als je een boor te gebruiken met roeren, kan de vloeistof muur al hun eigendom verliezen, en na toepassing zal niet ziet er mooi uit.

Deze wallpapers hebben een vrij lange periode van opslag na de fabricage. Omdat ze niet kunnen houden sloot een paar dagen en enkele weken. Hoewel het waarschijnlijk niemand trekt zo lang de toepassing van behang op de muren.

Met vloeibaar behang kunst kan enig idee belichamenMet vloeibaar behang kunst kan enig idee belichamen

Hoe is de primer voor vloeibare wallpaper

Zoals eerder vermeld, de voorbereiding en het vullen van de muren - een zeer belangrijk proces. Zonder dat, kan al het werk nutteloos zijn en zal niet het gewenste resultaat te brengen. Daarom is het noodzakelijk om deze stap met de nodige voorzichtigheid en zorg te dragen om zo fouten te voorkomen.

De primer is nodig om oneffenheden van de muren, donkere vlekken of resten van vroegere reparaties te verwijderen. Ook na de correcte toepassing van de bodem vloeibaar behang ga naar veel mooier en langer meegaan.

Wat primer kiest, moet u rekening mee houden dat het vindt plaats in drie fasen. Na elke stap moet wachten ten minste drie uur, terwijl de vorige laag niet volledig droog.

Succesvolle bekledingsvloeistof behangen wanden hangt doorgaans af van de kwaliteit primerSuccesvolle bekledingsvloeistof behangen wanden hangt doorgaans af van de kwaliteit primer

Er zijn zo veel verschillende soorten coatings, maar zeker niet allemaal hebben ze zo populair zoals hieronder weergegeven zijn drie soorten bereikt.

acryl primer

Het is de meest gevraagde en populair vanwege het feit dat voor vrijwel elk type behang. Ook in haar voordeel is dat het u toestaat om een ​​mengsel van meer spaarzaam toe te passen. Deze primers maken muur vlak en vullen gaten of putten.


Primer voor wanden diepe penetratie

Deze grond is zeer duurzaam, en zoals de naam impliceert, binnendringt in de fijne poriën van de wanden, ze volledig vullen. Maar het is de moeite waard gezien het feit dat deze grond alleen kan worden gebruikt als de buitentemperatuur warmere maanden of in de kamer is voldoende hoge temperatuur. Anders zal het gebruik van de grond helemaal niet zijn.

Quartz primer voor gekleurde wallpaper

Deze primer is optimaal voor degenen die gaan naar een gekleurde vloeistof wallpaper te gebruiken. De kleur zal verschijnen prima, waardoor de muren zijn erg kleurrijk en helder. Maar het is de moeite waard gezien het feit dat deze grond zeer slecht wordt gemengd, als gevolg van wat een beetje het onderwijs in de vorm van een kiezelsteen op de begane grond kan zijn. Later zal deze stenen verschijnen op de muren.

Het moet ook veel aandacht besteden aan een instrument dat zal worden toegepast op de bodem. Voor dergelijke gevallen is het beter een borstel niet te gebruiken, omdat ze brokken die zijn totaal onaanvaardbaar voor de vloeistof behang zal creëren. De laatste laag wordt alleen toegepast als de voorafgaande codes volledig droog. Deze regel geldt voor elke vorm van primer.

Kies en de voorbereiding van de grond met hun handen is niet zo moeilijk, het belangrijkste ding volg gewoon de technologie, en dan kun je fijne vloeibare wallpaper te maken.

De kwaliteit van de gekozen moet altijd de eerste plaats komen materialen;De kwaliteit van de gekozen moet altijd de eerste plaats komen materialen;


Wat moet de spatel voor vloeibare behang worden

Voor het aanbrengen van het behang moet onmiddellijk begrijpen dat het wenselijk is om in het bezit van twee verschillende soorten spatels. Men moet breed om de gehele ruimte geheel vullen, en het tweede moet smal kunnen de randen en hoeken van de wanden te behandelen.

Spatel - dit is de meest handige manier van aanbrengen van de vloeibare wallpaper aangezien elimineert klontvorming, egaliseert het huidoppervlak. Het oppervlak na de spatel is zeer glad en het inschrijven zal comfortabel en bijna onopgemerkt worden gehouden.

Wanneer u met een spatel, alles eenvoudig: een klein deel van het mengsel aangebracht op de spaan en vervolgens gesuperponeerd op de muur.

  Spatel voor het aanbrengen van vloeibare behang moet comfortabel aan de kant zijn wordt bij gebruik niet gespannen en beweging waren glad en vlakSpatel voor het aanbrengen van vloeibare behang moet comfortabel aan de kant zijn wordt bij gebruik niet gespannen en beweging waren glad en vlak

Na gebruik van dezelfde spatel mengsel gelijkmatig verdeeld over de wand. Vervolgens herhaalt het hele proces zelf, totdat de wand volledig gevuld.

Het is vermeldenswaard dat de vloeistof muur - niet gepleisterd. Absoluut niet nodig om druk uit te oefenen op de spatel. Het gehele mengsel moet worden toegepast op zachte gemeten beweging, zonder druk uit te oefenen. Als we te hard duwen, kan het behang doorschemeren. Ook moet je constant zorgen dat de dikte van het mengsel op alle delen van de wand was hetzelfde.

Aan het mengsel op de muren snel gedroogd wordt aanbevolen de ramen en deuren. Maar dit is alleen het geval als de straat zomer of erg warm. Anders kan het behang beginnen om vlekken te laten zien en zal zeer langzaam drogen.

Instructies voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper (video)

Liquid behang - de perfecte oplossing voor reparatie. De primer is ook gemakkelijk om het recht zelf te kiezen. Het belangrijkste is dat deze wallpapers zijn zeer veilig, gemakkelijk toe te passen en geen geur hebben.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 30

map