Goede verlichting in de slaapkamer - een comfortabel verblijf voor het hele gezin

Goede verlichting in de slaapkamer – een comfortabel verblijf voor het hele gezin

12 October 2017Verlichting in een kamer is ontworpen voor rust en slaap, moeten kalm, aangenaam en helder genoeg zijnVerlichting in een kamer is ontworpen voor rust en slaap, moeten kalm, aangenaam en voldoende slaapkamers yarkimGlavnoe doel is bekend dat ze vakantie. Maar de aangename schaduw zal niet zo zijn als het wordt opgeslagen op elk gewenst moment. Omdat het licht moet voldoende zijn, als je het nodig hebt voor het werk, het aanbrengen van make-up, het schoonmaken van de kast, etc.


Het licht in de slaapkamer: wat moet de verlichting worden

Een typische fout die toegestaan ​​in deze kamer - de ongelijkheid. Een deel wijst op de sterke, en de tweede is bijna altijd donker. Maar het licht in de slaapkamer moet strikt gelijkelijk worden verdeeld, en als het licht versterking nodig is op een bepaald gebied is, dan hebben we het over de lokale dekking.

Dus, bijvoorbeeld, tafellampen worden gebruikt voor het lezen. Ze worden geplaatst op een nachtkastje of nachtkastje meubels, lampen en licht genoeg om te lezen of een film kijken. Dergelijke bedlampjes kan een buitengewoon design zijn. Maar in een klassieke stijl lampen nog steeds de meeste voorkeur.

Classic lampen op het nachtkastje, zal het interieur van elke stijl te versierenClassic lampen op het nachtkastje, zal het interieur van elke stijl te versieren

Over het algemeen dergelijke lampen hebben een luxe schaduw op een metaal of keramische basis. Als het klassieke interieur van een slaapkamer, is het mogelijk om een ​​kristal kandelaar nemen. En vertrouwde optie als aan beide zijden van het bed zijn nachtkastjes, en elke lamp. Armaturen moet gelijk of eerst met het tweede te combineren volgens sommige attribuut.

Plafond moderne slaapkamer verlichting

De basis verlichting in het interieur - een licht, afkomstig uit het plafond. Andere opties wanneer een slaapkamer zonder een plafondlamp, zijn uiterst zeldzaam. De meest populaire vorm van verlichting is de kroonluchter plus spotlights. Ook dit is het geval in de woonkamer.


Kroonluchters zijn niet beter dan puntlichten, omgekeerde is ook waar. Elke armatuur vervult zijn functie, kunnen we niet wijzen op de dekking uit te sluiten als we geen basis kan regeren.

De basisverlichting in de slaapkamer wordt meestal vertegenwoordigd door een plafond kroonluchter. Deze optie moet functioneel en onopvallendDe basisverlichting in de slaapkamer wordt meestal vertegenwoordigd door een plafond kroonluchter. Deze optie moet functioneel en onopvallend

de centrale luchter en de kleine stip svetilnichki gerangschikt in een ensemble - Hij en het andere type verlichting aan het plafond geplaatst. Dan maak je twee schakelaar en zet afzonderlijke apparaten: een kroonluchter wanneer nodig felle lichten, lampen, wanneer die behoefte hebben aan het licht is zacht en ingetogen.

Verlichting in een kleine slaapkamer: recepties

Een verscheidenheid aan verlichting technieken kunnen visueel te vergroten een kleine slaapkamer. Er is dringend behoefte aan visuele uitbreiding van de ruimte, maar vaak de eigenaren worden geleid door een ander principe - een slaapkamer klein is, dan is er niets te worden besteed aan de verlichting. Soms is de inhoud van een kroonluchter en een aantal schansen.Regels verlichting kleine slaapkamer:

  • Bright kroonluchter met zacht en diffuus licht;
  • Als bijkomende lichtbron spiegelplafond uitvoeren;
  • In de buurt van het bed kan een lamp zetten of een schans te hangen;
  • Spotjes kunnen langs de omtrek van de spiegel worden geplaatst.

Kleine spotlights gemonteerd op meubels of delen van het interieur, laat visueel verhoging van de hoogte van het lage plafondKleine spotlights gemonteerd op meubels of delen van het interieur, laat visueel verhoging van de hoogte van het lage plafond

Om de helderheid van de TL-verlichting te verhogen, in de buurt van de ramen zelf zijn niet geïnstalleerd rekken, rekken, kasten. Meubels gekozen met glanzende oppervlakken, venster stopt letterlijk transparant gordijnen. In het algemeen is een kleine slaapkamer meer geschikt is helder finish.

Functies en een verlichtingsinrichting in een kinderkamer

Verlichting in de kamer van de kinderen zijn zo ingesteld dat de hoek van de donkere en slecht verlichte plaatsen waren niet in de kamer. een lamp, wandlamp of nachtlampje - naast het bed van het kind moet de verlichting eenheid.

Het apparaat moet stevig worden vastgezet aan de baby kon niet verplaatsen en breken. Nightlights eruit moet zien, zodat het past in het concept van het kind - in de vorm van sprookjesfiguren, een interessant decor en afbeeldingen. De overgang van de nacht-licht moet altijd worden geplaatst naast wieg van de baby, dat hij het licht uit kon zetten, in slaap vallen.

Dressing tafel in de slaapkamer met licht

een handige plek voor een huis schoonheidsbehandelingen - kaptafel met spiegel, waaraan een goed licht bevestigd. Dit is niet alleen handig, maar ook mooie en geld te besteden aan extra wand verlichting nodig is.

Met de extra verlichting functie, zal kaptafel een onmisbaar ding in het interieur van de slaapkamer te zijnMet de extra verlichting functie, zal kaptafel een onmisbaar ding in het interieur van de slaapkamer te zijn


Kaptafels door middel van een installatie is verdeeld in:

  • pristennye;
  • wand;
  • Vrijdragende of gesuspendeerd.

Populaire model was de kaptafel-transformator. Deze meubels, die meerdere functies tegelijk uitvoert. Dit kan dresser, in de samenstelling beweegbare blad zonder ondersteuning of een zijsteun. Door het verplaatsen van een tafelblad, kunt u een hoekig model hebben, en een deel van het is een dressoir en een ander deel - een kaptafel. En de spiegel in dit geval alleen het bureaublad.

Decoratieve slaapkamer verlichting

verfraaiing - Verlichting kan niet alleen een eenvoudige, lokale, maar ook decoratief, die tot doel heeft om één te zijn. Vaak zo ingericht niche van gipsplaten, en andere soortgelijke structuren gevonden in het interieur van een slaapkamer.

Backlight accessoires - is ook nogal in de mode tijd vandaag. Maar niet over het hoofd van de verlichting, die geen elektriciteit gebruiken. De ongelooflijke schoonheid kaars samenstelling kan worden gebruikt op de tafels, kasten, commodes en een slaapkamer vensterbank. Kaarsen kunnen zijn, bovendien, en aromatisch, dat wil zeggen, je bent volledig in staat om te creëren in de slaapkamer als ontspannen omgeving.


Stijlvolle ideeën voor de organisatie van de verlichting in de slaapkamer (video)

Verlichting in de slaapkamer moet niet opdringerig zijn, moet lichtbronnen elkaar aanvullen. En over een decoratieve functie, ook niet vergeten, want precies hoe verlichting kan de beste decoratie voor de slaapkamer zijn.

De succesvolle transformatie van de slaapkamer!

Voorbeelden van de verlichting in de slaapkamer (foto)

9 10min38 3 34da97924d2ee62b 14-40 52f49bb3e50d9 481e110b8fa6ef3f9afca8f6c6b488c6389491cam 1004 4518 1461186240009

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 77

map