Goede verlichting en een woonkamer 5 manieren om de kroonluchter te vervangen

Goede verlichting en een woonkamer 5 manieren om de kroonluchter te vervangen

12 October 2017Door juist gekozen verlichting in de woonkamer hangt af van de perceptie van ruimteDoor juist gekozen verlichting in de woonkamer hangt af van de perceptie van prostranstvaGostinaya meestal de meest drukke plek waar we tijd met vrienden en familie door te brengen, hebben een rust na een werkdag. living is onmiskenbaar veelzijdigheid. Licht in de avond de kamer met fel licht, en kunt u kennismaken met vrienden of deelnemen aan een hobby. Dim de lichten en de sfeer wordt meteen romantisch. Daarom moet de verlichting te halen, rekening houdend met de woonkamer en de individuele behoeften van de zones en uw gezinsleden.


Wat u moet weten over de verlichting van de woonkamer: ontwerp en voorbeelden

De woonkamer is de grootste kamer in het appartement en dus bent u voorzien van een brede ruimte voor design activiteit en de realisatie van alle fantasieën. Je moet beginnen met de berekeningen, om het project te doen, regelen alle punten aan te geven waar het huis zal worden geplaatst. 

In aanvulling op de technische berekeningen van de verlichting niveau is ook noodzakelijk om het bedrag van de materiële middelen te berekenen zal afhangen van de keuze van het model lampen en kroonluchters, evenals hun mogelijke hoeveelheid.

Besteed aandacht aan de verlichting probleem, het is belangrijk voor een comfortabel verblijf in de kamerBesteed aandacht aan de verlichting probleem, het is belangrijk voor een comfortabel verblijf in de kamer

Bij de keuze van het type verlichting vergeet niet over de mogelijkheid van energiebesparing, de uitvoerbaarheid van het materiaal, en, uiteraard, over de compatibiliteit van accessoires. Indien er onvoldoende verlichting van de centrale Gebruik andere methoden. De centrale type verlichting is de meest eenvoudige en gemakkelijk te installeren, maar de verlichting erg klein is, zullen alle hoeken van de kamer worden verduisterd.

Om niet te krijgen van de focus van de verlichting is slechts één element, het licht gelijkmatig te verdelen over de gehele ruimte. Het kiezen van de juiste verlichting, geleid door de grootte van het gebied en de gekozen stijl van het interieur. Ook de belangrijkste referentie is de hoogte van het plafond.


Hoe kan ik de woonkamer is het aan haar meester te verlichten. Na de juistheid van dit aspect is zeer subjectief.

Het aansteken van de woonkamer, zonder de kroonluchter en hoge productkwaliteit

Het moderne design wordt niet zelden in de buurt van het plafond is niet een enorme kroonluchter. Tot op heden, ontwerpers bieden veel mogelijkheden om ruimte te besparen. Uitbreiding van het gebied is belangrijk, omdat een groot percentage van onze bevolking woont in de Chroesjtsjov of geprefabriceerde appartementsgebouwen. Een van hen is de vervanging van een grote kroonluchter, minder massief spotlights en vloerlampen.

Spotlights kan perfect de plaats van de kroonluchter aan het plafond en breng het interieur van de woonkamer comfort en harmonieSpotlights kan perfect de plaats van de kroonluchter aan het plafond en breng het interieur van de woonkamer comfort en harmonieHetzelfde kan worden vervangen door een kroonluchter:

 1. Goed licht wordt verdeeld rond de omtrek van spotlights.
 2. Gebruik LED aanvullende verlichting op de muren. Om spotlights een groot gebied verlicht, hen uitrusten met LED-lampen, die overigens, energie te besparen.
 3. Selecteer de gewenste gebied van verlichting en zet er schansen of op de vloer lamp.
 4. Werkzone rust de lamp.
 5. Zal helpen ruimte te besparen opknoping muur verlichting.

De verlichting, die optioneel in de aanwezigheid van een centrale verlichting wordt beschouwd, kan het wel eens het belangrijkste. Als uw kamer verlicht plafond kroonluchter en een tafel lamp, het gebruik van extra apparatuur niet hoeveel dekking slechter doen, zelfs als ontmantelen plafond licht. Kenmerkend is dat de woonkamers zijn klein, dus zelfs een groot aantal van de verlichting zal genoeg zijn.

Alle mogelijke opties voor de verlichting in de kamer: speling

Tafellamp op tafel markeert het werkgebied. Helder verlichten het nodig is, kan zelfs een enkele lamp zijn ruimte, moet het gemakkelijk om de juiste te kiezen. Voor ontspanning en recreatie zones dim de lichten gedimd lamp. Kies een lamp met een kleine dekkingsgebied van licht.

LED-verlichting zet de focus op een bepaalde interieur. Brengt levendige details in het interieur.

Het hebben van een woonkamer schijnwerpers, ontvangt u een extra bron van licht te ontvangen en benadrukken de individualiteit van hun eigen ontwerpHet hebben van een woonkamer schijnwerpers, ontvangt u een extra bron van licht te ontvangen en benadrukken de individualiteit van hun eigen ontwerp

Keuze van de lampen is afhankelijk van de stijl van het interieur en uw individuele voorkeuren. Bijvoorbeeld, de LED passen goed in high-tech stijl.

Als het ontwerp van de woonkamer is voorzien van een podium, dan insluiten de spotlights in hoogteverschil en ontvang een ongewone zwevend effect. Te felle verlichting is niet aanvaardbaar voor de kamer uitvoeren relaxfunctie. Te zwak is niet voelt u zich comfortabel in deze sfeer om uw gasten voelen. Als uw woonkamer bestemmingsplan vereist, voel je vrij om het te gebruiken voor verlichting.

Styles apparaten voor het verlichten van een grote woonkamer

Het ontwerp van de verlichting is afhankelijk van het totale interieur. Verlichting mag niet in dissonantie te gaan met de algehele sfeer van de kamer. verlichtingsarmaturen markt biedt een breed scala aan verschillende onderdelen.


Het kiezen van verlichting kosten in de beginfase, maar soms de lichten moeten worden toegevoegd of na verwijderd.

Aangezien pas na kleedkamer proces, kan het zijn dat in deze of gene plaats is niet genoeg licht. En in het proces van bewoning voorzieningen, kan je je realiseert dat een soort van verlichting je genoeg, en de overmaat kan worden verwijderd.
Welkom combinatie van verschillende soorten verlichting. Praktisch gebruik van de apparaten, die kan worden verplaatst. De keuze is alleen afhankelijk van uw voorkeuren. Het belangrijkste is dat elk instrument duidelijk wijzen op de noodzaak voor een gebied, en dus geëvolueerd in uw woonkamer sfeer van warmte en gezelligheid.

De klassieke woonkamer is om een ​​kroonluchter voorzien van verlichting past in de vorm van zetpillenDe klassieke woonkamer is om een ​​kroonluchter voorzien van verlichting past in de vorm van zetpillen

Basic stijlen, die kan worden gemaakt verlichtingsarmaturen zijn:

 • classic;
 • minimalistisch;
 • High-tech;
 • Modern.

Gebruik harmonieus elke stijl in het interieur, om het verschil tussen dissonantie en accessoires zijn niet opvallend.


Lokale verlichting in de woonkamer

Lokale dekking - is bijvoorbeeld spotverlichting van diverse objecten. Het effect van de extra vensters worden gemaakt als de accentverlichting markeren vierkante niches in het interieur van de woonkamer muren. Betoverende waas van geheimzinnigheid zal naar beneden in uw woonkamer lamp mee te nemen of de opwaartse licht als verlichting licht sluier verdeeld over de ruimte.

Er zijn afzonderlijk lichtapparaten schilderijen, foto frames of zelfs iets. Een dergelijke techniek waarbij gebruik wordt gericht licht volledig lichtcompositie en een extra bron van licht.

Lampen die in de buurt van de bank, zal een grote bron van extra licht in de huiskamerLampen die in de buurt van de bank, zal een grote bron van extra licht in de huiskamer

Voor lokale dekking worden doorgaans gebruikt:

 1. Tafellampen. Pak het ontwerp van de lampenkap op de stilistische voorkeuren. De lichte ontwerp van de lampenkap zal aandacht te brengen en zal uw individualiteit te benadrukken. Het voordeel is de mobiliteit van het apparaat, is het mogelijk ofwel toe te voegen of te verwijderen op uw gemak.
 2. vloerlamp, Ze hebben de neiging om in de buurt van de bank. Een dergelijke inrichting is geplaatst op het punt vloer.
 3. Wandlampen. Wandkandelaars - op de wand gemonteerd met behulp van beugels, die veel bruikbare ruimte bespaart.
 4. Hanglampen. Vervanging van traditionele kroonluchterontwerp van dergelijke inrichtingen kan worden gevarieerd. Het bereik van deze apparaten is zeer breed. Het is wenselijk om de hal te maken naar de eetzaal.
 5. Kroonluchters. Deze manier van verlichting wordt beschouwd als traditioneel te zijn. In de regel kan de kroonluchter alleen gevonden worden in een klassieke setting.

Lighting-systeem in de woonkamer (video)

Speciale verlichting apparaten kunnen verschillende directionele lampen (spots) te nemen, schijnwerpers. Gemengde verlichting ziet er erg origineel. Praktisch om verschillende soorten verlichting te gebruiken als dat nodig is.

Details: de verlichting in de woonkamer (foto voorbeelden)

06801738ec760cf841c492eff54d06ce47dfd9c11000 slaapkamer-hanger-lights siam5 hotel 22791695sn08e1umhe900x1000 Desenli-salon-hals-modelleri-ve-fiyatlar-2016 SI13 pic-128-625 2-z17-53baa554-32ed-4f04-84e0-9549a6d559d0 16-1024x768

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

map