Goede productie van trappen op een metalen frame 2 species

Goede productie van trappen op een metalen frame 2 species

12 October 2017Metalen frame voor de trap heeft goede prestaties en een lange levensduurMetalen frame voor de trap heeft goede prestaties en een lange levensduur, afhankelijk van de kenmerken van het gebouw, het interieur en de eigenaren verlangen, trappen kunnen van verschillende soorten en vormen van externe transformeerbare, om gecombineerde vaste zijn. Over wat voor soort kader van de trap te kiezen, evenals de installatie van functies, lees dan verder.


Trap naar de tweede verdieping op een metalen frame

U kunt de ladder verdelen volgens de criteria: materiaal, functie, isolatie en bekleding van gebouwen, werkwijze, ontwerp enzovoort. Echter, een van de meest betrouwbare en veelzijdige ladder vensterraam beschouwd met ijzeren frame. Dit soort trap is de koper ongelooflijk breed scala van frames, en het vermogen om te veranderen en een ladder (bijv hoekig), rekening houdend met absoluut alle parameters van het totale interieur. 

Versieren met een ladder op een metalen geraamte met een vervalste leuningelementenVersieren met een ladder op een metalen geraamte met een vervalste leuningelementen

Dit zijn de meest populaire vormen van "skelet" van de trap als:

 1. Ze zijn in staat om hoge belastingen, temperatuurwisselingen, vochtigheid en zelfs natuurrampen te weerstaan.
 2. Ze zijn niet scrapie, eenvoudige installatie met zabezhnymi stappen.
 3. De prijs is zeer acceptabel.

Met behulp van Duitse bevestigingsmiddelen en voldaan. profiel, inhuren van buitenlandse foto's en video materialen die worden gebruikt in de berekening van de Compass-programma, om de tekeningen te maken, kan in een landhuis met hun handen als een meesterwerk, niet te vergelijken met iets anders te maken.


Ladder op een metaalframe

Vreemd genoeg, maar de meest voorkomende vormen van skeletten zijn slechts twee varianten.

Ze zijn:

 • gesloten;
 • Open.

Gesloten - achter de trap panelen, zodat deze niet zichtbaar lasnaden, zodat de goedkopere metalen elementen kan worden gebruikt. Racks is een kanaal, dat ook de functie van bevestigingsmiddelen verbinden van het rek uitvoert.Ladder op een metalen frame ontworpen om zware lasten te weerstaanLadder op een metalen frame ontworpen om zware lasten te weerstaan

Een drager voor de metalen hoeken uitsteken fasen, en afhankelijk van de dikte is afhankelijk fasen sterkte en derhalve de levensduur van de ladder zelf.

Open -Deze weergave van het metalen frame stand kostbaar aangezien de metalen buitenkant ligt, ook nogal ingewikkelde bewerking, aangezien het noodzakelijk is om te werken met een metaalplaat. In de open "skelet" van de ladder is geen kanaal, externe ondersteuning wordt verkregen in de vorm van een "ladder".

Er is een open frame met een draagbanden (draagbalk structuur met een kam boven, die zijn ingesteld stap kan de inrichting schede), daarin het hierboven beschreven element is gemonteerd op de middenfase, die visueel hecht ladder licht en ruimte. Er zijn ook frames met twee stringers waar zij zich bevinden aan de randen van de stappen. De basis van de trap, een belangrijk deel van de hele structuur, zoals bevestigd fase.

Soorten trappen op metaal

De basis is verantwoordelijk voor de sterkte van de gehele ladder en benadering van zijn keuze grondig zou moeten zijn.

Er zijn verschillende soorten van het basisframe van de trap:

 • Een houten basis;
 • Metal.

Goede oplossing is om een ​​metalen frame te gebruiken in combinatie met houten bekleding trapGoede oplossing is om een ​​metalen frame te gebruiken in combinatie met houten bekleding trap

Het bevestigen van houten stappen uitgevoerd bij de basis van de streng, d.w.z. stappen wordt een speciale geschoven en vastgezet met kleefstoffen of -stap gemonteerd op de speciale inkepingen aan de bovenkant kosoura.


Opgemerkt dient te worden dat de houten basis is bepaald dat het podium ook zal worden gemaakt van hout. Maar hekwerk en buitendecoratie elementen kunnen worden gemaakt van andere materialen.

Metaal door metalen objecten, ontwerpen sterker en duurzaam hout. Er zijn vele varianten van de trap met een metalen voet, maar de meest populaire zijn de trap met stappen van eikenhout of beuken. In de openbare ruimtes en in de huizen van een groot aantal mensen, set van stenen trappen, want het is de meest duurzame, maar duur materiaal.

Voorgefabriceerde metalen frame ladder

Er zijn momenten waarop het pand al zijn geïnstalleerd vloeren en maakte een gedeeltelijke afwerking, daarom, normaal ladder onmogelijk vast te stellen. Dan is de montage frame - een uitweg uit de situatie. Het bestaat uit geprefabriceerde onderdelen, die aan elkaar bevestigd.

De meest populaire versies van geprefabriceerde trappen zijn:

 • In het centrale stringers, gans-stepping;
 • Een wenteltrap, twee kosour,
 • Het nationale team van de trap naar de straat.

Als je geen ervaring in het monteren van de ladder hebben, is het raadzaam zich te wenden tot professionals die het werk snel en kwalitatief zal presterenAls je geen ervaring in het monteren van de ladder hebben, is het raadzaam zich te wenden tot professionals die het werk snel en kwalitatief zal presteren


Fundam onder ladder is het wegens het grote gewicht van de ladder en krachtens deinende bodem, die kan leiden tot de vernietiging en vervorming van de ladder. Echter, de vernietiging van de stichting te wijten zijn aan de ondermijning van de grond of bouwwerken in de buurt van het gebouw.

Stichtingen maken vaak diep of onder de grond vriezen, of net onder teelaarde of anderszins melkozaglublennye. Voor de eerste soort foundation gebruikt dikke gietijzeren of stalen buizen die in speciaal goed gemaakt worden ingevoegd. In melkozaglublennyh gebruikt speciale bevestigingssystemen om de ladder veilig in een vaste positie. Echter, in de winter van vorst deinende ladder zal worden vervormd. Ook vergeet niet over de isolatie van houten trap delen in contact met de stichting die ze nodig hebben om de waterdichte laag te beschermen.

Tot slot, slechts een eenvoudige regel, die u kunt toevoegen, de ladder moet zijn, in de eerste plaats, veilig en betrouwbaar, en alleen dan - mooi. Als de ladder begint in het midden van de zaal, rechts van de ingang naar de wenselijkheid van de oprichting van een groot raam voordat wordt overgegaan tot de tweede verdieping in een prachtige cover.

Locatie van de vensters afhankelijk van de locatie van de trap, bijvoorbeeld als het is gemaakt in de hoek van het huis, dan dienovereenkomstig moet worden gedaan in het huis hoek van het venster.

ontwerp van de trap met structuur van ijzer

Ladder in particuliere woningen, in weerwil van hun basisfunctie, afkomst en beklimming, verschillende ras van de prestaties, zowel in het ontwerp en de vorm en het uiterlijk. trap productietechnologie wordt gekozen, hangt af van de eigenaar van het huis functies. Verschillende soorten trappen kan zijn, in de aanwezigheid van een klein gebouw ervaring, zelfs om hun eigen te maken, en niet van toepassing op de productie in een bedrijf voor de vervaardiging van trappen.

Trap met ijzeren structuur past goed in het interieur, uitgevoerd in een moderne stijl of high-techTrap met ijzeren structuur past goed in het interieur, uitgevoerd in een moderne stijl of high-tech

Voor de onafhankelijke productie, moeten de volgende stappen uitvoeren:

 1. Mocht foto's van de trap te nemen, en kies vervolgens de meest interessante optie die optimaal zal overeenkomen met het ontwerp van het huis. Het kan het zelf maken, met behulp van de foto's en diagrammen.
 2. Het maken van trappen kan ook worden gemaakt op basis van foto's, en diverse monsters, bijvoorbeeld, kan worden geregeld, zoals in het klassieke ontwerp stijl en versieren als iets ongewoons. Zo kan hekwerken en balusters stof draperen.
 3. Bovendien kan de ladder transformatie, die aangebracht onder of in kleine gesloten kast met verschillende opslagsysteem, waarbij het mogelijk is zodat verslaan de kleding van de gehele ladder inrichting is.

U kunt een ladder en een andere, nog belangrijker te trekken, om het ontwerp stijl ontwerp en de inrichting van de gang en ook het ontwerp van de eerste en tweede verdieping te passen.

Het is interessant om opties zoals decoraties kijken als het glas trapleuning en mooie metalen gieten producten, die dienen om de trap te versieren.

Optimale breedte en productie van trappen op een metaalframe

Met het oog op de optimale afmetingen van de trap te bepalen, moet worden beschouwd voor wat het specifiek ontworpen is om daar te zijn voor haar om dingen over het algemeen bewegen, hoeveel mensen wonen in het huis, en ga zo maar door D.. Er moet ook rekening mee worden gehouden waar precies in de woning ladder zal worden geïnstalleerd. Als, bijvoorbeeld, langs de wanden van een ladder geïnstalleerd, en het huis is de thuisbasis van een paar mensen, dan is het genoeg ladders breedte van 80-90 cm. Maar als de standaard trap naar de tweede verdieping, moet het een breedte van ongeveer 100 cm. Maar de maximale maken de breedte van de trap in een prive-woning is 150 cm.

De breedte van de ladder moet zodanig zijn dat ertegen kan iedereen gemakkelijk missen 2De breedte van de ladder moet zodanig zijn dat ertegen kan iedereen gemakkelijk missen 2

Dit maakt een eenvoudige overdracht, waar nodig, totale belasting op het:

 1. Indien wenteltrap, kan de breedte variëren van 60 cm, mits speelt een aanvullende rol en wordt bijvoorbeeld gebruikt in de keuken van de afdaling in de kelder van producten. En als het zich in het gebouw en gebruikt om de tweede verdieping heffen, moet de breedte minimaal 80 cm.
 2. Wanneer de ladder wordt gebruikt als een zolder of in de kelder voor afkomst en wordt zelden gebruikt kan worden afgegeven dergelijke trappen breed 50-60 cm.

De ladder gebruiken naast het huis (opklapbaar of hulp) volstaat breedte van 55-60 cm, nog belangrijker, dat zij stabiel zijn en bestand zijn tegen het gewicht van een persoon, een en twee, indien nodig.

Een dergelijke ladders op een ontwerp eenvoudig, en niet nodig om hen alle regels SNIP (Rusland en GOS) te maken. Als een trap heer des huizes wil niet zelf te doen, kan hij het te kopen met behulp van de Ad personen of kopen in speciaalzaken. Het zou beter zijn om de online video tutorial te verkennen "Zijn rukamilesnitsa Maderm" om te leven om de parameters te bepalen.

Het maken van plating op metalen trap

Met het oog op een ladder als iets ongewone en interessante plek, moet je kijken naar een verscheidenheid aan projecten, voorbeelden van die op basis van hun doe-of zijn, of gewoon kopiëren. Bijvoorbeeld kan als decoratie op de muur ontwerp of verschillende toepassingen. U kunt langs de muur in de buurt van de trap om foto's op te hangen.

Voor het bedekken van metalen frame ladder perfect laminaatVoor het bedekken van metalen frame ladder perfect laminaat

Als u wilt reparaties uit te voeren, dan nadat het is ook mogelijk om een ​​originele trap en moeiteloos te regelen:

 1. De muren in de buurt van de trap kan worden geregeld geweven gips of mozaïek, stappen zelf kunnen worden versierd met gekleurde applicatie. U kunt een hek trappen doek, kleur versieren, gekleurd glas-in-lood ramen, etc.
 2. Als de registratie van de trap komt er een kink in de kabel, ondanks de voorbeelden, moet u contact opnemen met de experts op het verfraaien van meester zal de beste optie te vertellen.

Welk type ontwerp opties zal blijken meest voordelige, kunt u alleen te weten komen na de trial and error methode. Maar er zijn bepaalde uitzonderingen in het ontwerp van de trap.

Hoe de ladder schede op de metalen (video)

Prefab grote trap, in de regel, geen speciale behandeling nodig hebben als zichzelf zijn woondecoratie. En andere vormen van ladders, bijvoorbeeld, exterieur, integendeel, vereisen extra verwerking.

Het ontwerp van de trap op een metalen frame (foto voorbeelden)

1 2e47e5cda97f 4 6 11-1 23 53e34ad1181d4 0071 232 30261589w640h640feb037be59a15501200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 14

map