Glas in lood plafond met zijn handen thuis

Glas in lood plafond met zijn handen thuis

12 October 2017Glas in lood plafond is perfect passen in elk interieur, waardoor het meer elegant en rijkGlas in lood plafond is perfect passen in elk interieur, waardoor het meer verfijnde en bogatymS elk jaar ontwerpers zijn steeds geavanceerder en creatieve: ze beginnen met het gebruik van design oplossingen die eerder werden gebruikt in de paleizen of theaters. Een uitstekend voorbeeld van dit bewijs en plafonds zijn gekleurd. Vooral goed ze zien er met licht binnen.


Glas in lood plafonds met verlichting: Overzicht en voordelen

In de vorige eeuw waren gebrandschilderde plafonds die worden gebruikt voor de decoratie van theaters, kathedralen of andere belangrijke plaatsen. Vandaag de dag wordt deze manier van afwerken van het plafond worden gebruikt in landhuizen en appartementen van de rijke mensen. Als u besluit om glas in lood plafond te installeren op hun eigen, kunt u een hoop geld te besparen, en een dergelijk plafond zal niet kost zo veel.

In glas in lood plafond heeft voordelen:

 • Glas in lood verlicht plafond zorgt voor een bijzondere sfeer, het draaien van de ruimte in een bepaalde kleur.
 • Glas - een eco-vriendelijk materiaal: het heeft geen man of aard kwetsen.
 • Glas in lood ontwerp geschikt voor elke stijl: klassiek, modern, high-tech.
 • Plafond met gebrandschilderd glas ziet er rijk en benadrukken je status.

Glas in lood plafond in de kamer zal een bijzondere sfeer te creëren en voegt het comfortGlas in lood plafond in de kamer zal een bijzondere sfeer te creëren en voegt het comfort

Glas in lood plafond om ruimte te besparen, is het vaak geïnstalleerd in kleine appartementen.


Er zijn twee redenen waarom het gebrandschilderde glazen plafond met verlichting bespaart een hoop van de ruimte:

 • Geen behoefte om een ​​kroonluchter te installeren glas in lood plafond zorgt voor een goede verlichting van de vloer tot het plafond.
 • Spiegelende oppervlakken en glas zijn in staat om visueel te vergroten de ruimte.

Als u een klein appartement, de glas-in-glazen plafond is goed passen in het interieur van uw huis.

Engels glas in lood

Speciale populariteit wint Engels glas in lood. Hij is goedkoper dan de traditionele glas in lood, dus het is aan te bevelen voor mensen met een gemiddeld inkomen.Engels glas in lood heeft vele voordelen, in het bijzonder, het is goedkoper in vergelijking met de conventioneleEngels glas in lood heeft vele voordelen, in het bijzonder, het is goedkoper in vergelijking met de conventionele

Om het te maken, moet u de volgende materialen en gereedschappen:

 • Schaar.
 • Spatel.
 • Tape.
 • Schets van gebrandschilderd glas.
 • Soldeerbout.
 • Glass.
 • Glas in lood film.

Instructies stap voor stap

De schets moet een full-size zijn, kan het worden besteld bij een speciale meester of ontwerper. Het belangrijkste ding - om de gewenste foto in goede kwaliteit te brengen. Allereerst moet je de sketch voorbereid door het glas te zetten. De volgende stap - je nodig hebt om de contouren van de figuur te schetsen met een speciale lood tape, die een imitatie glasraam zal creëren. Zodra u het glas gedraaid, moet glas in lood gevangenschap vasthouden aan de achterkant. Daarnaast zijn er ook kosten tape zetten langs de contour tekening. Als te zien voegen tussen de stroken, is het mogelijk middels soldeertin.

Maak geen gebruik van glas in lood begint met een schetsMaak geen gebruik van glas in lood begint met een schets

Voordelen van het Engels glas in lood

Engels glas in lood raam heeft een aantal voordelen.

voordelen:

 • De vergelijkende goedkoopte van materialen.
 • De installatie en de productie vereist geen speciale vaardigheden.
 • Het kan worden gebruikt in dubbele beglazing.
 • Om de glas in lood maken is niet per se mooi om te schilderen: de belangrijkste -podobrat geschikte film en tekenen voor uw samenstelling.

Om een ​​Engels glas in lood maken zijn er geen speciale vaardigheden nodigOm een ​​Engels glas in lood maken zijn er geen speciale vaardigheden nodig


Voor een kleine prijs die u in staat zal zijn om een ​​glas in lood raam te creëren in zijn appartement.

Manufacturing gebrandschilderd plafond met zijn handen

Voordat u een glas-in-glazen plafond te maken, is het noodzakelijk om een ​​schets te maken op de computer, met behulp van enkele software om het gewoon te doen. Tijdens het maken van de figuur, het patroon op de glas-in-lood raam, is het noodzakelijk om rekening te houden met de afmetingen van het plafond naar de belasting op uw plafond te verdelen. Gekleurd glas zelf moeten worden onderverdeeld in meerdere secties, zoals de hele productset problematisch. Voor het bedrukken circuits is het beter om de markering te gebruiken, en pas daarna - de contour verf.

Het moeilijkste bij de vervaardiging van gekleurd glas is een glas snijden en plaatsen van de voltooide patroon op het plafond.

Nadat de verf is aangebracht op de omtrek, is het noodzakelijk om te drogen. Kleuring van het totaalcijfer zorgvuldig worden uitgevoerd om te schilderen glasraamkunst wordt vermengd in de inkt voor de omtrek. Glas in lood droogt drie dagen: dan moet worden bedekt met vernis. Een week later, kan het glas in lood aan het plafond worden gemonteerd.

De grootste problemen zich voordoen in het proces van het snijden van glas en te plaatsen op het plafondDe grootste problemen zich voordoen in het proces van het snijden van glas en te plaatsen op het plafond


Gebrandschilderde ramen van vloer tot plafond

Gebrandschilderde ramen van vloer tot plafond worden gebruikt in het balkon of loggia. Het zal er geweldig uitzien in elke stijl, maar het heeft zijn nadelen.

Glas in lood heeft de volgende nadelen:

 • De behoefte aan frequent onderhoud.
 • Fogging in het koude seizoen.
 • Dure installatie.
 • Panoramisch balkon is het noodzakelijk in te stemmen met bepaalde instanties en organisaties.

Natuurlijk, dit is niet zo belangrijke tekortkomingen, als je een hoop geld, maar voor mensen die een gemiddeld of laag inkomen, kan dit een probleem zijn.

Glas in lood zien er zeer indrukwekkend, maar zijn installatie is nogal duurGlas in lood zien er zeer indrukwekkend, maar zijn installatie is nogal duur

Ontwerp gebrandschilderd glazen plafond

Het totale ontwerp van de glas-in-glazen plafond is afhankelijk van de ruimte waar het zal worden gebruikt. Bijvoorbeeld, in de slaapkamer is het beste om lichte, rustgevende kleuren te gebruiken. Ideaal voor de slaapkamer kleur blauw. Keuken kleuren het beste werken, het stimuleren van de eetlust. Bijvoorbeeld, rood en haar tinten.

Het kleurenschema moet voldoen aan de ruimte voor de slaapkamer, bijvoorbeeld, is het meest geschikt helder rustige tintenHet kleurenschema moet voldoen aan de ruimte voor de slaapkamer, bijvoorbeeld, is het meest geschikt helder rustige tinten

round plafond

Dit type plafond geschikt voor vele soorten kamers, inclusief de slaapkamer en woonkamer. Rond plafond kan uw huis te verdelen over andere huizen, het creëren van een speciale, aristocratische sfeer.

Om te benadrukken de ronde plafond is het meest geschikt fluorescerende of halogeenlampen.

Ronde glas in lood plafond geven de ruimte een speciale glamour met een vleugje aristocratieRonde glas in lood plafond geven de ruimte een speciale glamour met een vleugje aristocratie

Zorg voor een dergelijk plafond is simpel: het belangrijkste ding - geen gebruik maken van afwasmiddel en warm water. Daarnaast hebben experts het gebruik van poeder agenten aanraden.

Productie en installatie van glas-in-glazen plafond (video)

Glas in lood plafond - een luxe die niet iedereen zich kan veroorloven. Aankoop en installatie van een dergelijk plafond, gaat u ermee akkoord om te voldoen aan zijn status als uw huis eruit zal zien als een koning. Glas in lood plafond - een kunstwerk. Als je gevoelig en creatief persoon, dan is dit ornament is perfect voor u!

Ontwerp van de glas in lood plafond (foto)

110 003 03 4 91P1300446649988 6bef4d913630daa2bb04761d0235ef77 128bg 142 548vitrazhnyepotolki 556vitrazhnyepotolkinebo

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81

map