Gipsplaten duplex: ontwerp basics

Gipsplaten duplex: ontwerp basics

12 October 2017U kunt een bijzondere sfeer in de kamer te creëren door het bouwen van een twee-level plafond van gipsplaatU kunt een bijzondere sfeer in de kamer te creëren door het bouwen van een twee-level plafonds gipsokartonaKonstruktsiya twee-level plafond is niet veel anders dan de single-level. Aanmaken dezelfde metalen frame waarop schroeven, vlooien zet alle vellen van gipsplaat. Bovenkant gemonteerde extra railprofielen van de CD-doosvorm. Dat wil zeggen, als je wilt om een ​​bocht te maken, zal het alleen maar parallel aan het vloeroppervlak. De verticale hoek recht is. Hoewel doen dubbele plafonds met verlichting met hun eigen handen, zonder een rechte hoek is nog steeds mogelijk is - dit zal het gebruik van speciale profielen vereisen en vereisen geen geringe ervaring in de bouw werken.


Een twee-level plafond van gipsplaat met hun handen: installatie

Dus, wat is een conventionele twee-level plafond installatie? Eerste niveau - zelfs met de kist. is het wenselijk om vast aan het plafond van het kapitaal, dat wil zeggen zonder schorsingen. U kunt ook de nieuwste gebruiken, maar dan is de standaard grille grootte is 60 bij 60 centimeter, die heel veel middelen en geld zou vereisen.

De volgende elementen moeten bij het installeren van een twee-level plafond worden overwogen:

 1. Als de primaire laag niet wordt onderbroken, dan is het gestel is bevestigd enkel op het tweede niveau - en geld kan worden bespaard, en het werk minder. Langs de omtrek nog gelegd profiel.
 2. De verlichting is gemonteerd in speciaal bereide gaten. Als u van plan om de achtergrondverlichting op het tweede niveau te maken - het is de voorbereiding van een speciale niche voor verborgen tapes.
 3. Het kan niet worden gedaan en de banden van de eerste en tweede niveau, waaronder skeletten volledig samenvallen. D.w.z. het tweede niveau gewenst om het midden van de kratten - zo nodige aandacht wordt gewaarborgd.

Voer de installatie van een twee-level plafond alleen is niet moeilijk, is het belangrijk om bepaalde regels en geduld te volgenVoer de installatie van een twee-level plafond alleen is niet moeilijk, is het belangrijk om bepaalde regels en geduld te volgen

Duplex gipsplaten plafonds met verlichting met zijn eigen handen: de opties

Voor wat betreft verlichting, extra frame, onder het, in principe niet nodig. Als u gebruik maakt tape - ze gewoon te lijmen. Lampen die in de voorbereide nissen en beveiligde de bundels sierlijst. verlichting opties gevonden heel andere orde. U kunt ook gebruik maken van hanger kroonluchters, maar ze moeten worden bevestigd ofwel aan het frame of naar de hoofdstad plafond. Gipsplaten plafond zelf zullen niet de belastingen te weerstaan.


Natuurlijk, op elk niveau zal extra trimmen van stopverf vereisen. Bijzondere aandacht moet onder zichtbare naden worden behandeld. De meeste doen het allemaal - geen probleem, maar je kunt alle witkalk dat ook mag uitvoeren.

Hoe is de bevestiging van de gipsplaten? U kunt de zelftappende schroeven, vlooien, waarin vrijwel geen cap te gebruiken. Maar meer problemen ontstaan ​​met de manier waarop hierbij een rechthoekig profiel in de gewrichten. Voor verbinding is in het algemeen zogenaamde "crab" en de kruisvormige connector. Voor uitstrekkende profiel (bijvoorbeeld wanneer de gipsplaat vals plafond op zolder is gemonteerd) bilevel karkas samenstel optreden op hangers. Onderling, zijn ze verbonden worden door een eenvoudige insnijding ene op het andere. De afmetingen worden gekozen voor initiële schetsen. Een twee-level plafond kan zelfs gips worden gedaan. Een dergelijke pleister laag minder bestand tegen vocht en gemakkelijk slap zelfs hoge luchtvochtigheid. Maar dit is misschien wel dat de badkamers.

Omvat ledachtergrondverlichting maximum uit radiomodule voor draadloze besturing, energievoorziening en de afstandsbediening 16 kunnen verlichting variantenOmvat ledachtergrondverlichting maximum uit radiomodule voor draadloze besturing, energievoorziening en de afstandsbediening 16 kunnen verlichting varianten

Trekinrichting en een twee-level plafond beter te bereiden op voorhand, in deze volgorde: • eerste ontwerp;
 • hierna - afwerking schets (gezien de breedte van elk profiel en de verdieping van het krat de eerste en tweede niveau);
 • Vervolgens - tekening.

By the way, dit alles is verkrijgbaar bij third-party ontwerp bedrijven voor een relatief lage kosten.

Het ontwerp van de twee niveaus plafond van gipsplaat met hun handen

Om te weten hoe u de profielen en gipsplaten verbinding te maken met metal, evenals de eenvoudigste programma's uit te voeren twists op het - niet genoeg om een ​​echt betrouwbare plafond te creëren. Wat moet ik op letten?

Zo is de installatie begint altijd met de omtrek van de kamer. Voor meer starre bevestiging aan de wand kan worden uitgevoerd shtrobirovanie profiel zien en doven. Diepte ingesneden laag 1-1,5 centimeter. In de toekomst zal dit niet merkbaar zijn.

By the way, zal er lay bedrading. De technologie is eenvoudig - zal er meer dan de gewrichten, hoe beter.

Ready kader two-level plafondReady kader two-level plafond

De belangrijkste "power" plaatsen, die zal moeten belasting:

 • omtrekprofiel;
 • het tweede niveau van de bekleding (dat wil zeggen, die op de "crab" wordt geplaatst);
 • zwenkpuntophanging.

Hier op deze sluitingen zijn niet de moeite waard besparingen in ieder geval.

Het apparaat is een twee-level plafond van gipsplaat: laatste werken

Uiteraard zal de stapsgewijze instructies voor elke tekening verschillen, aangezien alle bepaalt de vorm van het tweede niveau. Bij het eerste alles is zeer eenvoudig - er is vervaardigd uit een stijf framesamenstel. Bevestigen van het ene niveau naar het tweede geval gebeurt via dezelfde verbinding of suspensies. Knip dan gipsplaten (daar waar er een tweede niveau) - niet noodzakelijk. Dit kost veel tijd en extra bescherming tegen overstromingen doet geen pijn.


Wanneer u een twee-level plafond van gipsplaat te creëren, kan worden gecombineerd soorten verlichtingWanneer u een twee-level plafond van gipsplaat te creëren, kan worden gecombineerd soorten verlichting

Final installatie werkzaamheden zijn onder andere:

 • Achterlichtsamenstel, automatische setup en de voeding (wanneer de LED lamp);
 • afwerking gipsplaten, taping een glanzende film;
 • door gladheid niveau;
 • installatie van sierlijsten of kroonlijsten voor gordijnen.

Trey plafonds niet iets heel moeilijk te vertegenwoordigen. Voor de installatie van alle gebruikte hetzelfde frame voor elk niveau. Het beveiligen van de perimeter om de nodige flexibiliteit te bieden.

Hoewel, als het tweede niveau - de stijgende, dat wil zeggen, zonder verbinding met de muur, dan is er zal een versterkte frame te maken. Dat is - om zijn schorsing en zeer krat aanvulling op meer dicht te maken (30 tot 30 centimeter, kan UW worden gebruikt).

Gipsplaat met verlichting (video)


Het beschrijft de eenvoudige variatie van de twee niveaus plafonds. En er zijn ook complexere systemen, bijvoorbeeld wanneer een combinatie van film span- en gipsplaten. Monteer de twee-level plafond kan zelfs beginnende. Dit vereist alleen de gedetailleerde instructies en heel wat ervaring.

Een twee-level plafond van gipsplaat (foto)

1-Dvuhurovnevyiy-potolok-iz 1910 163yyyy 5011 Dizain-dvuhurobnevih-potolkov 3092010134615bes3 dvuhurovnenye-potolki-dlya-gostinoy-4 Dvuhurovnevie-potolki-iz-gipsokartona-08 dizajn-potolkov-iz-gipsokartona-dlya-kuhni Dvuhurovnevie-potolki-iz-gipsokartona-15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 15

map