Gipsplaat panelen: 3 materiaalsoorten

Gipsplaat panelen: 3 materiaalsoorten

12 October 2017Gipsplaten lambrisering - een geweldige kans om een ​​perfect gladde muur te makenGipsplaten lambrisering - een geweldige kans om de muren perfect rovnymiObshivat gipsplaatwanden maken - is de meest handige manier van afwerking van het interieur. Met dit materiaal kan een persoon handen om de muren af ​​te stemmen en niet te vergeten de familie schaden bezitten, omdat de gipsplaat verwijst naar een aantal van milieuvriendelijke producten voor de reparatie werk.


Hoe de muren van gipsplaat schede

Naar aanleiding van het advies van deskundigen, kunt u de meest voorkomende fouten te vermijden.

aanbevelingen:

 • Voordat u begint met de nodige maatregelen om de nodige instrumenten voor te bereiden werk om geen tijd te verspillen op zoek naar hen wanneer dat nodig is;
 • Het is beter om een ​​werkende muur te verkennen om de juiste wijze van bevestiging te kiezen en kopen de benodigde materialen;
 • Ook experts raden aan de muur goed zijn uitgelijnd om te voorkomen dat verzakking van het materiaal dat het kan beschadigen.

Gipsplaten platen hebben een groot aantal voordelen - betaalbare prijsklasse, kan dit materiaal een gladde wand oppervlak te verkrijgen met behulp van een klein aantal vellen en het maken van niet veel inspanning en vaardigheid. Gipsplaten is een van de meest milieuvriendelijke materiaal, is het toegestaan ​​om te gebruiken in elke ruimte, zelfs kinderen, want in contact met dit materiaal een allergische reactie kunnen veroorzaken of een kind niet kan worden verwond door het gladde oppervlak.

Niet te vergeten over de eigenschappen van waterbestendigheid en brandweerstand, die het mogelijk maken meer vertrouwen in het huis te voelen. Gipsplaten zijn eenvoudig genoeg te installeren, of het juist aan alle regels in acht is, is het mogelijk om te doen zonder de diensten van bouwbedrijven of de kapitein en om dergelijke werken aan hun eigen te maken.

Voordat schede de muren van gipsplaat, pick-up van alle benodigde materialen en de voorbereiding van de kamerVoordat schede de muren van gipsplaat, pick-up van alle benodigde materialen en de voorbereiding van de kamer


Als deze beschadigd, kan worden vervangen door een specifiek deel van het element, zo geld te besparen. In aanvulling op de vele voordelen van dit materiaal heeft zijn nadelen - het is heel broos, dus vervoer moet bijzondere zorg niet om de vellen beschadigen, omdat ze worden verkocht in voldoende grote hoeveelheden, en kan barsten in de helft. Ook na het installeren is het noodzakelijk om de nauwkeurigheid te observeren, want als beschadigde muren van een meubel, kunt u een klein, maar duidelijk merkbaar deuken ervaren.

Gipsplaten alternatief in een dergelijk geval is een pleister, het is gemakkelijk werkte toen beschadigd zonder toepassing van bijzondere inspanning. De tweede even belangrijk nadeel is de complexiteit en de beschikbaarheid van de mens om verborgen onder de communicatie materiaal. Als ernstige schade is het verplicht om een ​​of meer panelen, en een grote kans van hun volledige vervanging na verwijdering te verwijderen.

Leren hoe je de muren van gipsplaat schede met hun handen

Voordat u begint te werken, moet u eerst in de vereiste hoeveelheid van gipsplaten te snijden, moet ook rekening houden met de plaats van de aansluitingen, hoeken.Experts geven advies over de juiste snijden materiaal:

 • In de eerste plaats moet je een schriftelijk mes te nemen en een snee gipsplaten aan de ene kant;
 • Vervolgens wordt het materiaal gebogen langs de snijlijn;
 • De laatste stap schendt deel aan de achterzijde.

Om een ​​verscheidenheid aan ontwerpen van gipsplaat maken, moet deze direct worden gesneden niet, maar in een halve cirkel, of doe een verscheidenheid van golvende onderdelen. Voor deze werkzaamheden is het het beste om een ​​handzaag te gebruiken, is het vrij gemakkelijk, en zal zorgen voor een gedoe op het ontwerp om zelfs de meest interessante details te creëren. Experts raden installatie van werkbladen op het bord te stapelen om zo lang langsnaden te vermijden, want op zulke onregelmatige metselwerk meest waarschijnlijk barsten.

Experts raden aan gipskartonplaten te monteren om zo niet langer in de lengte naden geweestExperts raden aan gipskartonplaten te monteren om zo niet langer in de lengte naden geweest

Het is beter om de elementen van de gelijkenis van de puzzels te creëren, strak sostykovyvaya ze samen. Als de kamer is gelegd twee lagen gipsplaat, is het noodzakelijk om de platen te verschuiven, zodat zij niet het vorige patroon te herhalen.

Niet minder noodzakelijk is het werk van het inbedden van de naden, omdat het noodzakelijk is om de ruimte te sluiten tussen de platen. Voor dergelijke doeleinden - versterkte putty mengselpapier tape, staat vast genaaide kleine spleet serpyanku strip. Met behulp van een brede spatel, wat handig is om de kloof te dichten, kun je je taak te vereenvoudigen. Schede de kamer alleen met platen van gipsplaten is niet moeilijk, als in aanvulling op tips over de juiste installatie en het gebruik van hoogwaardig materiaal.

Het kopen van het zou moeten zijn gecontroleerd outlets en controleer elk blad voor schade, huwelijk bochten. Bijzondere aandacht is nodig bij de keuze van materialen voor de kwekerij, zelfs maar te weten dat het is milieuvriendelijk, beter voor zorgen dat je de certificaten van de kwaliteit en de naleving van de Europese normen.

Hoe de muren van gipsplaat schede: soorten materiaal

In de bouwmarkt bieden deze vormen van gipsplaten die otelochnym materiaal voor baksteen of houten wanden kan worden.

Ze zijn:


 • Sheet standaard met grijs - GCR;
 • Vochtbestendige green - gipsplaten;
 • Brandvertragend middel, rood - GKLO.

Gipsplaten bestaat uit samengeperste cellulosepulp, met de aanwezigheid van gips de rol van bindmiddel. Beide randen van de papierlagen zijn stevig gesloten. De platen worden verkocht met een dikte van 16 mm tot 32 mm en zijn van verschillende aard, met een bepaald doel en een andere prijsklasse. Alle soorten van brandwerende gipsplaten is, kunnen zij de verspreiding van het vuur te vertragen door het huis, zodat familieleden tijd om het pand te verlaten.

Zelf Rooms' gipsplaat muur met behulp van een metalen of houten frame is ook mogelijk, als je de regels volgen en knowhow. Voor een dergelijk doel de schroeven. Zij moeten in strakke dingen, en een goede voet aan de grond. Deze methode is betrouwbaarder, ook mogelijk om de geïntegreerde installatie van gipsplaat te gebruiken, waardoor meer om goed te ontdoen van de bestaande gebouwen en geef het een afgewerkte look.

Gipsplaten is van verschillende soortenGipsplaten is van verschillende soorten

Het gebruik van gipsplaat voor wanden nivellering kunt u niet alleen gemakkelijk om een ​​vlak oppervlak te bereiken, maar verbetert ook de geluids- en warmte-isolatie van woningen, is het niet stof doet opwaaien, niet kleren bevlekken.

Een van de belangrijkste kenmerken van een materiaal zoals gipsplaten, is de mogelijkheid om overtollig vocht te absorberen en laat indien nodig, als de lucht te drogen in de kamer.


Instructies: hoe de muren van gipsplaat kleven, schede

Indien na de voorlopige voorbereiding van de muren, werd besloten - op hun eigen lijm materiaal, moet je zorgen voor de belangrijkste materialen.

namelijk:

 • Experts zullen helpen om de juiste hoeveelheid lijm op het terrein te berekenen;
 • Voordat u begint met het lijmen, het beter om een ​​bedrading plan te maken;
 • Je kunt niet de ramen te sluiten, moeten ook de plaats waar zal worden geplaatst licht schakelaars en stopcontacten te snijden.

Als je de muren van gipsplaat kleven, schede, is het noodzakelijk om in eerste instantie te bereiden het werkoppervlak en controleer de sterkte van gipsAls je de muren van gipsplaat kleven, schede, is het noodzakelijk om in eerste instantie te bereiden het werkoppervlak en controleer de sterkte van gips

De voorbereidende fase bestaat uit het verwijderen van stof uit de wanden, dan moet je de sterkte van de pleister te waarborgen. In aanwezigheid van de oude coating, is het noodzakelijk om zich te verwijderen als zodanig nalatigheid dan zal leiden tot een veel problemen en kan schade te herstellen. Als het oppervlak is gebarsten of oneffen, zij zijn onderworpen aan een verplichte stopverf. De primer wordt het gemakkelijkst aangebracht met een roller of een speciale borstels. Pas vervolgens kleefmiddel volgens de aanwijzingen op de verpakking en vast te houden gipsplaat.

Stapsgewijs: de wand gipsplaat bekleding (video)

Als de woning wordt gebruikt de juiste technologie, zal de bekleding stevig worden vastgehouden, en voor een lange tijd om het oog te behagen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 27

map