Gips tak med händerna

Gips tak med händerna

12 October 2017Luting - är en enkel och effektiv metod för utjämning takytanTäta - är en enkel och effektiv metod för utjämning taket poverhnostiShpaklevka - är en viktig procedur för alla som vill se sina väggar och tak är helt plan och jämn. Taket gips är ganska hårt arbete, men ändamålet helgar medlen: den perfekta taket är fodrad med sina händer - det är inte bara en fråga om stolthet, men också en allvarlig ekonomin i familjens budget.


Putsade väggar och tak gjorda av gipsskivor

Ibland människor inte inser hur viktigt arbetet med kitt i renoveringen. Men om du bestämmer dig för att göra en kvalitet reparation, där ytan av väggar och tak kommer att vara helt slät, bör kittet vara ett stort steg i reparationsarbeten.

Kom ihåg att spacklet yta med oregelbundenheter kan vara högst 4 mm. För att eliminera allvarligare problem med hjälp av gips eller fixa på väggar och tak gips ark. Täta ta ditt arbete till perfektion.

Att undvika ytterligare sprickor i gips vägg, armerad användning plastnät under putsAtt undvika ytterligare sprickor i gips vägg, armerad användning plastnät under puts

Så om du valt att förvandla utrymmet med hjälp av gips, sedan shpatlevanija teknik kommer att vara följande:

 1. Innan vi går direkt till spackling, bör du behandla lederna av ark. Okleyte mesh ömmar (serpyanku).
 2. Fortsätta att arbeta med suturer. Proshpaklyuyte lederna särskilt noga med att rikta in små luckor.
 3. Nu är du redo att bearbeta väggen. Eftersom vi sätter lösningen till den behandlade ytan, starta sedan kitt kan inte användas. Ta finish, och sprida det över området av väggarna och taket med spatel.
 4. När ett skikt av kitt har torkat, yta slipning med sandpapper eller nät som behövs.

Gipsskivor arbete inte kommer att orsaka en hel del problem! Var uppmärksam och försiktig och dina väggar och tak kommer att vara redo för alla typer av utsmyckning!


Kan vi inte spackla tak: när och varför

Naturligtvis, de flesta av oss vill spara energi och pengar, så benägna att undra hur viktigt det är att förbereda taket till slut. De flesta yrkesverksamma tenderar att behöva spackla taket innan du sätter kommer att ske tapeter, skumblock, målning, eller något annat.

Justering av takytan kräver DIY lära sig att använda sig grunderna i att bygga upp ett viktigt verktyg dresser - spatelJustering av takytan kräver DIY lära sig att använda sig grunderna i att bygga upp ett viktigt verktyg dresser - spatel

Följande argument för att behöva tillämpa kitt: • Putty zamazhet alla sprickor, chips och andra ojämnheter.
 • Denna komposition gör väggen starkare.
 • Täta underlättar tillämpningen av täckfärg, samt målning och även tillämpningen av tapeter. Vidhäftning till olika material underlättas.
 • Gips - det är en utmärkt förberedelse för tapetsering väggarna. Tapetklister absorberar mindre i en sådan vägg, eftersom den senare har en vattenavvisande förmåga.
 • Color. Ytan av väggar och tak kommer idealt lika färgprocess efter applicering kitt.

Kanske hoppa shpatlevanija taket om du vill klistra in den skumplattor. Men då blir det nödvändigt att behandla lederna med hjälp av ett tätningsmedel.

Gips tak för målning (video)

Plaster målade tak: nyanserna och regler

Om du står inför en vägg målad, då inte bråttom att bli av med gammal färg. I vissa fall, med tillämpning av spackel kanske även över långvariga lager.

Hur korrekt att göra med den målade väggen? För att ta reda på genom att följa de här riktlinjerna:

 1. Blandas hans tak med en fuktig svamp eller trasa.
 2. Om färgen tvättas bort och började skum, då du har att göra med vattenbaserad färg. Det bör tas bort med en spatel, efter att ha lämnat ytan fuktig under några minuter.
 3. Om färgen inte tvättas bort med vatten, bör du testa den för hållbarhet. Repad med en spatel på färgen linjen och försöker dra ut den platta sidan av verktyget. Om färgen otsharkivaetsya eller fjällning, är det nödvändigt att avlägsna det: marken kommer inte att hålla bra på denna yta.
 4. Det finns flera sätt att ta bort gammal färg: det är möjligt att riva av med en spatel, om det rör sig bra, kan du använda en speciell kemisk lösning, eller bygga en hårtork.
 5. Om färgen sitter fast på väggen och ingenting förebådar sprider och splittringar, kan du prime ytan direkt över färgen. Endast den övre delen av marken i det här fallet, kan du göra gips.

För att ansöka gips tidigare målade tak, bör du ta bort den gamla färgen från ytan med hjälp av en skrapa eller spackel färgFör att ansöka gips tidigare målade tak, bör du ta bort den gamla färgen från ytan med hjälp av en skrapa eller spackel färg

Primer - ett obligatoriskt steg i beläggnings målade väggar. Det säkerställer korrekt vidhäftning till kitt. På den släta ytan av taket gips målas för att fästa dåligt.

Hur kitt taket är gjord av betong

Det finns olika sätt kitt tak. De vanligaste typerna av teknik kan delas in i vanlig spackel och kitt dekorativt mönster. Om du är ny på drag tak, desto mer användbart det användes för att stanna under normal, men högkvalitativ teknik betongtaket fyllmedel.

Innan utföra reparationsarbeten uppmärksamma djupet oegentligheter på betongen. Om det finns för mycket utrymme mellan plattorna eller mycket djupa sprickor i betong, behöver du extra gips yta.

Om betongtak redo för spackling, sedan beväpna dig med de verktyg och följ instruktionerna:

 • Det första steget blir förberedelserna för kitt. Du bör primas tak, vilket minimerar antalet betydande oegentligheter, samt att ge den bästa vidhäftning av kitt till taket. En grundskikt räcker. Den föredragna primern anbringas med en roller.
 • Över det torkade basbeläggningen anbringades kitt. Det kommer att behöva minst två spatel instrumentet och förmåga att skapa en blandning, och hink för tvättverktyg (lämplig borrmaskin med blandnings paddel).
 • Så blanda start lösningen försiktigt shpaklyuem takytan. Om resultatet kommer att verka tillfredsställande, om oegentligheter är borta, kan du göra ett lager. Om samma initiala synliga problem i form djupa ojämnheter takyta, är det nödvändigt att applicera två skikt efter fullständig torkning av den första.
 • Efter starten av ett helt anpassa taket, kan du ta på finish. Täckfärg appliceras på samma sätt som det tidigare skiktet: mjuk glidrörelser sprida blandningen längs taket.
 • Efter torkning, målning ytbeklädnadsskiktet är nödvändigt till tak. SKINS kan bygga färdigt nätet. Sluta inte åtgärden, medan taket kommer inte att vara helt platt.

Verktyg som krävs för att spackel taket Verktyg som krävs för att spackel taket


Det rekommenderas att börja arbeta från hörnet. Glöm inte säkerhetsåtgärder: en stege måste vara stabil och stark. På förmågan att arbeta i allians med assistent.

Hur torr gips tak

Frågan om hur mycket kitt torkar blir det mycket viktigt när de utför reparationer. Det faktum att tillämpningen av varje nytt lager bör ske först efter fullständig torkning av den tidigare. Men för att avgöra med ögat, om fullständig torkning ägde rum, är det inte lätt.

Första torktiden beror på skikten av tillsatsmaterial:

 1. Cement. Detta material tål någon nivå av fukt, och varför det används för alla rum, inklusive badrum och kök. Liksom i den yttre cement reparation. Den genomsnittliga torktid på ca 2 timmar.
 2. Gips är avsedd för torra utrymmen, men inte lämpar sig för kök och badrum. Han ser ömt och försiktigt. Mellangipslager kommer att torka 2-3 timmar.
 3. Polymerbeläggningen. Den här typen används ofta för att avsluta en målning. Eftersom polymermaterialet kommer att få vänta längre: krävs timmar för att vara säker på fullständighet fallet.

Men om du inte är en professionell, bör du vänta tills big time. Din lagret kan vara tjockare än den som beaktas vid beräkningen. 4-6 timmar för cement och gips kommer att bli en pålitlig torktid.

Stages spackling gipsskivor tak (video)

Dekorera rummet - en uppgift som kräver stor beräkning. Det är nödvändigt att fördela rätt tid och materialåtgång. Men när de utför reparationer i hemmet nödvändigtvis inte uppvisar samma statliga normer. Lektioner som finns i nätverket, kommer att lära dig att snabbt och enkelt prima, spackel och slipning tak. Gå för det, och du kommer att lyckas.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map