Gips gipsplaten onder het behang: 6 belangrijkste dingen

Gips gipsplaten onder het behang: 6 belangrijkste dingen

12 October 2017Voordat behangen gipsplaten oppervlak moet worden voorbereidVoordat behangen het oppervlak van de gipsplaten is noodzakelijk podgotovitRabota gipsplaat - het is een genot, als je strikt aan alle instructies. Immers, als gevolg van deze activiteit krijg je een perfect vlakke ondergrond, die bijna alles kan doen. Tegels, behang, verf, sierpleister en dergelijke lekkernijen zal beschikbaar zijn voor u als u elkaar af te stemmen met behulp van de vellen GCR. Echter, moet gipsplaten onder het behang verder worden verwerkt om uiteindelijk het oppervlak te prepareren voor contact met de behangplaksel.


Moet ik gipsplaten stopverf voor het plakken van behang, en waarom

Gepleisterde muren voordat lijmen wallpaper - het is een gebruikelijke stap voor iedereen die wel eens een huis reparatie heeft gedaan hun eigen handen. Echter, als je de gipsplaten geïnstalleerd, rijst de vraag of om het gips te houden voordat lijmen laken nodig.

Drywall vooroppervlak behangen shpaklyuyutDrywall vooroppervlak behangen shpaklyuyut

Het antwoord op deze vraag is duidelijk: stopverf GCR moet! En er zijn verschillende redenen:

 1. Plaatsen waar de schroeven geschroefd in de gipsplaten oppervlak, een onaangename reliëf, die moeten worden uitgelijnd.
 2. Aangewezen gipsplaten joint platen dienen speciale bewerking, die zonder een plamuurmateriaal kan worden gerealiseerd.
 3. Als u besluit om behang pokleit op de GL zonder stopverf, een probleem u in de toekomst, wanneer je opnieuw wilt stok behang. Immers, af te rukken de trim met neoshpaklevannogo blad van gipsplaten zal tergend moeilijk zijn.

Om behangen proces was comfortabel, en het resultaat - kwaliteit, zorg ervoor dat GCRS proshpaklyuyte voordat u gaat werken met behang materiaal. Deze stap is zeer belangrijk en het nodig heeft om goed uit te voeren.

Is het mogelijk om het behang op gipsplaten stopverf lijm zonder gebruik te maken waterbestendig GFC

Als u wordt geconfronteerd met een situatie waarin je gebruik maakt van de gipsplaten, die bescherming bieden tegen vocht heeft, dan uitzoeken van de kwestie met de noodzaak om stopverf ook is het zinvol.


Verwaarlozing van vulmiddel kan een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van het behangenVerwaarlozing van vulmiddel kan een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van het behangen

In feite is de vochtbestendige gipsplaten stopverf moeten verder redenen:

 • Niet alleen onregelmatigheden maar ook opschriften op het oppervlak van de FCL kunnen zichtbaar zijn door het behang, als laatste op gipsplaten, die putty niet is gezet pokleit.
 • Indien het behang is zeer dun, kan het oppervlak van de vochtbestendige gipsplaten neoshpaklevannaya met heel lichte groene tint optreden zelf de kleuren lelijke behang.
 • Ook is de reden is de zorg voor toekomstige reparaties wanneer u besluit om behang te lijmen. Behang verwijderen van de GCR kan leiden tot niet alleen een goedkoop alternatief voor de bekleding, maar ook alle voorzetwand.

Als u om welke reden dan ook besloten om vochtbestendige gipsplaten stopverf te vermijden, is het beter om een ​​licht vodoemulsionku in de primer toe te voegen. Dus zul je in staat zijn om op zijn minst voorkomen dat er een groenige oppervlak van de muren.

Het gegronde gipsplaten onder het behang voor de beste resultaten

Werken met gipsplaten en behang kan niet succesvol zijn zonder oppervlak primer voor het plakken zijn. Primer verlengt de levensduur van valse muur, en beschermt tegen een groot aantal externe factoren. Bovendien, het gegronde oppervlak van de pleister valt aanzienlijk beter.Acryl primer in de grote vraag als gevolg van de veelzijdigheidAcryl primer in de grote vraag als gevolg van de veelzijdigheid

Welke soorten primers zijn:

 1. Acryl. Ook is dit soort universele primer genoemd, omdat het geschikt voor alle oppervlakken.
 2. Fenol. Deze primer is alleen geschikt voor metaal en hout.
 3. Alkyd. Alleen hout.
 4. Perhlorvinil. Dit soort primer is geschikt voor elk materiaal, maar onderscheidt is dat een dergelijke primer alleen geschikt voor buitenwerk.
 5. Griftalevaya. Zeer krachtig primer voor buiten gebruik.
 6. Polystyreen. Giftig en sterk materiaal voor buitengebruik.

Voor GCR perfect acryl primer.

Hoe stopverf gipsplaten onder het behang: kenmerkt stopverf GCR

Gipsplaten is zo populair ook omdat zijn jas, in het algemeen, niet veel moeite ofwel, noch veel tijd. Dat de FCL - wordt gevoerd materiaal. De belangrijkste reden voor filler - is het inbedden van de onregelmatigheden die normaal ontstaan ​​als gevolg van de installatie.

Putty gipsplaten is heel eenvoudig, aangezien dit bouwmateriaal is in eerste instantie platPutty gipsplaten is heel eenvoudig, aangezien dit bouwmateriaal is in eerste instantie plat

Features GCR zijn als volgt:

 1. Perfect gelijkmatigheid;
 2. Verplichting om te werken met naden op de kruising van gipsplaten vellen;
 3. Installatie met zelftappende schroeven.

Functies gipsplaat materiaal, evenals enkele details van het werken ermee is er behoefte aan plamuren oppervlakken voorafgaand aan de wand of het plafond verdere bekleding.

De stopverf gipsplaten onder het behang: de keuze van materialen en technologie

Het belangrijkste bij de voorbereiding van het behang onder de GCR is het inbedden van kleine oneffenheden op de installatie, evenals de studie van de gewrichten op het vel. Dit werk wordt grondig en serieus uitgevoerd, omdat de gelijkmatigheid van de toekomstige dekking beïnvloedt. De rest van de bekleding wordt uitgevoerd met een dunne laag gedragen "haastig."

Het kiezen van stopverf gipsplaat technologie hangt af van de vraag of het vlak isHet kiezen van stopverf gipsplaat technologie hangt af van de vraag of het vlak is


Er zijn 2-technologie, die wordt gehouden puttying GCR:

 • Surface. Deze techniek omvat het bekleden van een vel van gipsplaat met een mengsel van droge stopverf, primer en water. Deze samenstelling moet vloeibaar zijn, zoals kefir. Met dit mengsel door rol snel en nauwkeurig aangebracht op de wand. Zo gipsplaat wordt klaar voor behangen.
 • Grondige. Grondige techniek wordt zelden gebruikt bij het werken met een blad van gipsplaten. Spatel wordt meestal alleen gebruikt voor het herstellen van onregelmatigheden. Soms grondige bekleding wordt aangebracht op elk melden GCR mount technology, wat resulteert in een ongelijk oppervlak. Ook sommige mensen shpaklyuyut GCR grondige methode als bang dat de kleur van gipsplaten worden doorgegeven behang. Echter, de eerste methode is meestal voldoende om wallpaper volledig te beschermen tegen de weergave in kleur vellen van gipsplaten.

Grondige luting voornamelijk uitgevoerd voor de vervormde gedeelten van gipsplaat.

Hoe kan gips gipsplaten onder het behang en of het nodig is om dit te doen

Als u de voorwaarden begrijpt, het gips - is het proces van het uitlijnen van de muur of het plafond door middel van speciale oplossingen die deuken op het oppervlak te verwijderen als gevolg van de dichte samenstelling. Deze werkzaamheden met basisoppervlakken uitgevoerd. Valse plafonds en muren van de FCL vereisen minder arbeidsintensief werk. Dus het antwoord op de vraag of het gips GCR eenduidige behoefte: het is niet nodig.

Het produceren van gips gipsplaten voordat behangen niet nodig isHet produceren van gips gipsplaten voordat behangen niet nodig is

Wat moet er gebeuren met gipsplaat, het oppervlak glad, zonder gips:


 1. Primer platen van schimmel en vocht.
 2. Breeuwen stopverf mengsels.
 3. Vulstoffen verbinding plaatst de GCR en het frame, en andere onregelmatigheden.
 4. Breeuwen gehele oppervlak van het vel gipsplaat.
 5. Afwerking aan de muren onder het behang te wassen.

Werken met GCR passeert zonder pleister, omdat het oppervlak van de gipsplaat en zo perfect glad.

Gipsplaten stopverf voor het schilderen en wallpaper - stopverf GCR eigen handen (video)

Vul het vellen GCR is niet al te moeilijk. Daarom worden ze in verband met deze actie met grote verantwoordelijkheid en ernst. Als je wilt werken aan de installatie van vellen GCR het niet vergeefs gaan, en de oppervlakte van de kamer zag er echt goed, dus moedig en nauwkeurig shpaklyuem muren, goed te observeren alle regels van deze zaak.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 80 =

map