Gips gips under tapeten - nyckeln till framgångsrik reparation

Gips gips under tapeten – nyckeln till framgångsrik reparation

12 October 2017Shpatlevanie - en av de viktigaste stegen och extremt önskvärda grov efterbehandling drywall ytorShpatlevanie - en av de viktigaste stegen och extremt önskvärda grov efterbehandling gips poverhnosteySegodnya väggar och tak gips blir allt populärare. Detta beror på det faktum att materialet är billigt i kostnad, enkel att installera och använda. Gipsskivor ger många möjligheter. Med dess hjälp kan du anpassa väggar och tak, för att skapa en mängd olika utföranden. Men bara väggar och tak gjorda av gipsskivor inte ser mycket estetiskt tilltalande. Därför, för att använda hans inredning tapet eller färg. Gips gips under tapeten är inte obligatoriskt, men mycket önskvärt.


Är det möjligt att tapetklister på gipsskivor utan gips

Många är bekymrade över frågan - om det är möjligt att klistra över väggar utan putsning. Teoretiskt är det här ett alternativ, men yrkesverksamma rekommenderas att inte göra det.

Det är viktigt att komma ihåg att, i trots av en perfekt slät yta, som innebär limning sömlös tapeter på gips, kan ett förfarande för att klistra in väggar och tak en gång och för alltid förstöra material utan fyllmedel.

Gipsskivor kräver någon särskild utbildning innan dekorera med tapeter. Detta förfarande kommer att öka livslängden på materialet, samt ge en yta vackert utseende.

Om tapeten är limmad till ytan av den FCL utan första fyllning, då är sannolikheten för strukturell skada i deras nedmontering stiger kraftigtOm tapeten är limmad till ytan av den FCL utan första fyllning, då är sannolikheten för strukturell skada i deras nedmontering stiger kraftigt

Varför kan inte hänga tapeter utan fyllmedel:


 • När tapetsering på gipsskivor, är det deras starka grepp, vilket gör det omöjligt i framtiden att ersätta tapeten. Kommer antingen måste riva av tapeter från gips som kommer att förstöra det, eller klistra nya tapeter över gamla finish.
 • Gipsskivor har en distinkt nyans som lyser igenom den ljusa tapeter, vilket kommer att leda till en förändring i den naturliga färgen.
 • Trots den släta ytan av gipsskiva, vid dess installation bildas fogar och skarvar som behöver spackel, eller utseende av ytan, klistras tapet, kommer att vara dålig.

Drevning - viktigt steg i efterbehandling. Det ger ytan en perfekt form, ger ett tillförlitligt skydd material, ger möjlighet till nästa reparation utan problem och extra kostnader.

Behöver jag kitt gipsskivor att limma tapeter

När du utför reparationer på sina händer, många frågelämplig fyllningar. När allt kommer omkring, tar proceduren tid, och den släta ytan Gips verkar perfekt för tapetsering på henne.

Putty gipsskivor eller inte - en privatsak. Det är viktigt innan du gör några reparationer att bekanta sig med reglerna för reparation, rådgöra med professionella byggare.

Att de yrkesverksamma rekommenderas att inte limma tapet direkt på gips. Den enda fördelen i denna situation kommer att spara tid endast under en kort period. Vid beslut pokleit nya tapeter, är det nödvändigt att ändra inte bara dem, men också för att installera nya gipsskivor ark.Konstruktioner av gipsskivor inkluderar lakan leder och fixeringspunkter som är tydligt på ytan av tapeten klistras korrektKonstruktioner av gipsskivor inkluderar lakan leder och fixeringspunkter som är tydligt på ytan av tapeten klistras korrekt

Konsekvenser tapetsering utan fyllmedel:

 • Kan vara gupp och sömmar synliga.
 • Ljus tapet kan ändra nyans.
 • När du tar bort gamla tapeter gispsokartona ark också måste bytas ut.

Pokleit bakgrundsbild på gips som möjligt. Till exempel, om det är den sista reparation. När tapetsering direkt till gips, väggberedningsförfarande fortfarande inte kan undvika. Före montering målningar definitivt behöva tillämpa flera lager av primer som kommer att skydda ytan från mögel och mjöldagg.

Om det i framtiden bakgrunder föreslår ersätts, är det bättre att spendera lite tid och tillhandahålla högkvalitativa ytbehandling.

Hur kitt gips under tapeten ordentligt

Täta - en enkel konstruktion process när det gäller att gips. Slät yta är lätt att kitt. Den viktigaste uppgiften är en kittförband, avlägsna ytdefekter.

Innan filler är det viktigt att kontrollera förekomsten av ytan gispokartona skruvar som kan sticka ut ur väggen. För att göra detta, håll spateln över ytan, lyssna på de metalliska ljud. Om skruvar upptäcks måste de skruvas djupare, bör djupet inte att nå hälften av plåttjocklek.

Serpyanka behov av högkvalitativa tätningar GCR. Den vidhäftar till ytan, och sedan appliceras ett skikt av kitt. Om du inte använder tejp, kan sprickor uppstå senare på de platser i lederna arkSerpyanka behov av högkvalitativa tätningar GCR. Den vidhäftar till ytan, och sedan appliceras ett skikt av kitt. Om du inte använder tejp, kan sprickor uppstå senare på de platser i lederna ark

Processen för framställning ytan innefattar shpaklevu, primer och inbäddning speciell sömtejp.


steg-för-

 1. Producera primer yta som skyddar gips från uppkomsten av mögel och mjöldagg.
 2. För kan slipas bättre tillämpning av filler yta, bli av med smuts och oegentligheter.
 3. För att förbereda de nödvändiga verktygen. Detta kommer att kräva två spatel, stora som små. Stor spatel genomföres applicering spackelmaterial till ytan, är lite gips appliceras på tummen, sålunda jämnt fördela materialet över en arbetsyta hos en spatel.
 4. Applicera plåstret måste vara strikt uppifrån och ner. Det är viktigt att följa alla regler och tillämpa gips i två skikt. Det första lagret kommer att ta bort alla de brister på ytan, den andra - slutföra komplett efterbehandling gips. Efter tillämpningen av den ursprungliga lagret, måste du ge det torka. Det andra skiktet kan anbringas endast på en torr yta.
 5. Efter torkning, är det nödvändigt med en andra skikt av kitt för att slipa ytan. Av säkerhetsskäl måste du använda en respirator och skyddsglasögon. Slipning sker i en cirkulär rörelse, med minimalt tryck på väggen.
 6. Applicera primer. Det skyddar ytan och förbättra vidhäftningen av lim och tapeter. För att vara säker, kan utföras dubbelt primer.

Primerskikt skyddar också ytan av den dekorativa väggbearbetning möjlig fuktPrimerskikt skyddar också ytan av den dekorativa väggbearbetning möjlig fukt

I syfte att fastställa tapeten på ytan lätt, bör pälsen vara slät, utan stötar och håligheter. Det är viktigt att utföra alla dess stadier korrekt, se till att varje lager torkar ut, och först därefter applicera ett nytt lager av spackel och primers.

Hur man väljer rätt filler

Kvalitet filler beror på material som den är tillverkad. På marknaden finns många företag representerade, som erbjuder kitt för en mängd olika priser.

Det är viktigt att förstå att minimipriset indikerar material låg kvalitet. Därför är valet av spackel inte värt att spara.

Diktning kan utformas för olika typer av jobb, så det är viktigt att välja en specialiserad kitt.


Lös puts väljer rekommenderas inte om det inte finns någon erfarenhet av målning och utsmyckning. Underlåtenhet att följa de proportioner sin avel kan förstöra allt arbete fram till detta jobbLös puts väljer rekommenderas inte om det inte finns någon erfarenhet av målning och utsmyckning. Underlåtenhet att följa de proportioner sin avel kan förstöra allt arbete fram till detta jobb

Regler för val av material:

 • Du kan inte använda kitt med en notering "för utomhusbruk."
 • Du kan inte använda kitt, hållbarhet som redan avslutats.
 • Du kan inte använda alltför billiga saker. För det första kommer materialet inte ger kvalitet och tillförlitlighet kitt. För det andra, är konsumtionen av sådana material stora, vilket leder till kostnader.
 • Ge företräde åt den färdiga blandningen. Detta kommer inte att spendera tid på beredning av lösningen, kommer att ge förtroende för dess kvalitet.

Korrekt valda materialet för spacklet, kommer att tillhandahålla högkvalitativ yta som kommer att vara en pålitligt skydd för gipsskivor och perfekt yta för tapetsering.

Gips gips under tapet med dina egna händer (video)

Gips - en modern byggnad material, som ofta används för reparationsarbeten. Konsumenterna väljer detta material eftersom det är billigt, hög kvalitet och enkel att installera. De som utför reparationerna själv, efter att ha installerat gipsskivor tänka på lämpligheten av spackel innan de ansöker tapeter. Proffs råda unikt kitt gipsskivor. Detta kommer att ge en tillförlitlig yta. Gipsskivor tjäna långa och tråkiga tapeter utan extra kostnad och ansträngning kan ersättas med nya.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map