Gips gips under tapeten: 6 viktigaste sakerna

Gips gips under tapeten: 6 viktigaste sakerna

12 October 2017Innan tapetsering drywall yta måste förberedasInnan tapetsering ytan av gips är nödvändig podgotovitRabota gipsskivor - det är ett nöje, om du strikt följa alla instruktioner. När allt kommer omkring, som en följd av denna aktivitet får du en helt plan yta, vilket kan göra nästan vad som helst. Kakel, tapeter, färg, dekorativa gips och liknande Delights kommer att finnas tillgängliga för dig om du gör inriktningen med hjälp av lakan GCR. Måste emellertid gips under tapeten bearbetas ytterligare för att slutligen förbereda ytan för kontakt med tapetklister.


Måste jag spackla gipsskivor innan du klistrar tapeter, och varför

Putsade väggar innan limning tapeter - det är en vanlig steg för alla som någonsin har gjort ett hem reparation sina egna händer. Men om du har installerat gips, uppstår frågan om att hålla gips innan limning drapera behov.

Gips frontyta tapetsering shpaklyuyutGips frontyta tapetsering shpaklyuyut

Svaret på denna fråga är helt klart: kitt GCR måste! Och det finns flera skäl:

 1. Ställen där skruvarna skruvas in i gips ytan, har en obehaglig relief, som måste inriktas.
 2. Utsedda Gips gemensamma ark kräver särskild behandling, som inte kan förverkligas utan en kittmaterial.
 3. Om du väljer att pokleit tapeter på GL utan spackel, möter du ett problem i framtiden, när du vill åter stick tapeter. När allt kommer omkring, att riva av trim med neoshpaklevannogo ark Gips blir otroligt svårt.

Att bearbeta tapetsering var bekväm, och resultatet - kvalitet, vara säker på att proshpaklyuyte GCR innan du arbetar med tapeter material. Detta steg är mycket viktigt och det behöver för att utföra ordentligt.

Är det möjligt att limma tapeter på gips kitt utan att använda vattentäta GFC

Om du står inför en situation där du använder gips, som har skydd mot fukt, sedan räkna ut problemet med behovet av att kitt också vettigt.


Försummelse av filler kan påverka kvaliteten på tapetseringFörsummelse av filler kan påverka kvaliteten på tapetsering

I själva verket, det fuktbeständiga gips kitt behöver ytterligare skäl:

 • Inte bara oegentligheter utan även inskriptioner på ytan av FCL kan vara synlig genom tapeten, om pokleit sist på gips, som inte sattes kitt.
 • Om tapeten är mycket tunn, kan ytan på de fuktresistent gipskartong neoshpaklevannaya som har ganska en ljus grönaktig färgton inträffa, ändra färgerna själva fula tapeter.
 • Dessutom är orsaken till att oro för framtida reparationer när du väljer att limma tapeter. Ta bort tapeter från GCR kan resultera i inte bara en billig ersättning för foder, men också alla falsk vägg.

Om du av någon anledning bestämde sig för att undvika fuktbeständig gips kitt, är det bättre att lägga till en ljus vodoemulsionku i primern. Så du kommer att kunna undvika åtminstone en grönaktig yta av väggarna.

Den grundade gips under tapeten för bästa resultat

Att arbeta med gips och tapeter kan inte lyckas utan ytan primer för att klistra. Primer förlänger livslängden på falsk vägg, och skyddar mot många yttre faktorer. Dessutom den grundade ytan av plåstret faller betydligt bättre.Akryl primer i stor efterfrågan på grund av dess mångsidighetAkryl primer i stor efterfrågan på grund av dess mångsidighet

Vilka typer av primers är:

 1. Akryl. Dessutom är denna typ av primer kallad universell, eftersom den är lämplig för alla ytor.
 2. Fenol. Denna primer är lämplig endast för metall och trä.
 3. Alkyd. Endast trä.
 4. Perhlorvinil. Denna typ av primer är lämplig för alla material, men skiljer sig är att en sådan primer lämplig endast för utomhusarbete.
 5. Griftalevaya. Mycket kraftfull primer för utomhusbruk.
 6. Polystyren. Giftiga och starkt material för utomhusbruk.

För GCR perfekt akryl primer.

Hur kitt gips under tapeten: funktioner kitt GCR

Gipsskivor är så populär också eftersom rocken i allmänhet tar inte mycket ansträngning heller, inte heller mycket tid. Det faktum att FCL - det är fodrad material. Den främsta orsaken till filler - är att bädda in de oegentligheter som oundvikligen uppstår som en följd av installationen.

Kitt gipsskivor är ganska enkel, eftersom detta byggmaterial är början planKitt gipsskivor är ganska enkel, eftersom detta byggmaterial är början plan

Funktioner GCR är som följer:

 1. Perfekt jämnhet;
 2. Skyldighet att arbeta med sömmar vid korsningen av gipsskivor;
 3. Installation med självgängande skruvar.

Funktioner gips liknande material, samt några detaljerna i att arbeta med det skapar ett behov av spackling ytor före ytterligare längs väggarna eller taket.

Spacklet gips under tapeten: valet av material och teknik

Det viktigaste i beredningen av tapeten under GCR bädda små ojämnheter på anläggningen, liksom studiet av lederna på arket. Arbetet genomförs noggrant och på allvar, eftersom det påverkar jämnheten framtida täckning. Resten av pälsen utföres med ett tunt skikt "i hast."

Välja kitt gipsteknik beror på om ytan är planVälja kitt gipsteknik beror på om ytan är plan


Det finns 2-teknik, som hålls spackling GCR:

 • Yta. Denna teknik innefattar att belägga ett ark av gipsskivor med en blandning av torr kitt, primer och vatten. Denna komposition bör vara flytande, såsom kefir. Med denna blandning genom vals snabbt och exakt appliceras på väggen. Således blir gipsskivor redo för tapetsering.
 • Noggrann. Grundlig teknik används sällan när man arbetar med ett blad av gips. Spatel används vanligen endast för att reparera oregelbundenheter. Men ibland grundlig skiktet appliceras på någon missbruk GCR mount teknik, vilket resulterar i en ojämn yta. En del människor shpaklyuyut GCR grundlig metoden om rädd att färgen på gips föras tapeter. Emellertid, är den första metoden vanligen tillräckligt för att helt skydda tapet från rendering i färg skivor av gips.

Grundlig cementering utförs främst för de deformerade delarna av gips.

Hur gips gips under tapeter och huruvida det är nödvändigt att göra så

Om du förstår villkoren, gips - är processen att anpassa väggen eller taket med hjälp av speciallösningar som tar bort bucklor på ytan till följd av den täta sammansättningen. Sådant arbete utförs med grundläggande ytor. Förhöjda tak och väggar i FCL kräver mindre arbetsintensiva arbete. Så svaret på frågan om huruvida gips GCR entydigt behov: det är inte nödvändigt.

Producera gips Gips innan tapetsering inte krävsProducera gips Gips innan tapetsering inte krävs

Vad bör göras med gipsskivor, är ytan slät, utan gips:


 1. Primer ark från svamp och fukt.
 2. Drevning putty blandningar.
 3. Spackling förening placerar GCR och ramen, och andra oegentligheter.
 4. Diktning hela ytan av arket av gips.
 5. Efterbehandling att tvätta väggarna under tapeten.

Arbeta med GCR passerar utan gips, eftersom ytan av gipsskivor och så helt slät.

Gips kitt för målning och tapeter - kitt GCR egna händer (video)

Fyll arken GCR är inte alltför svårt. Därför är de relaterade till denna åtgärd med stort ansvar och allvar. Om du vill arbeta med installation av ark GCR det inte går förgäves och yta rummet såg riktigt bra, så djärvt och noggrant shpaklyuem väggar, noggrant observera alla regler i detta ärende.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

map