Gezellige kleine living: kamer is voorzien van alles

Gezellige kleine living: kamer is voorzien van alles

12 October 2017Vaak naar het gebied van de woonkamer te verhogen, het wordt gecombineerd met de keuken, maar er zijn tal van andere interessante optiesVaak naar het gebied van de woonkamer te vergroten, wordt gecombineerd met de keuken, maar er zijn tal van andere interessante variantovChtoby de woonkamer veel ruimer en functioneel, is het goed mogelijk te combineren met een keuken of gang. Daarnaast is het mogelijk om alle muren te verwijderen, waardoor er slechts een bewaker voor de slaapkamer. Een dergelijke beslissing zal niet alleen helpen om alle benodigde meubels te regelen, maar daarnaast maken de ruimte visueel groter. De afwezigheid van de muren zal de ruimte meer licht en luchtig te maken.


Hoe u de juiste meubilair voor kleine woonkamer kiezen

In combinatie met een keuken woonkamer eetkamer kan worden gevestigd in de woonkamer en ligt op de grens zones. Voorafgaand aan de aankoop van meubilair, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor een eenvoudige beweging tussen de twee kamers blijft. Deze optie is ideaal alleen voor grote en ruime keukens. Het vervangen van de zware en gewichtige functionele kasten en licht plat, is het mogelijk om ruimte te besparen en maken de kamer ruimer.

Wonen in het huis plaatsvindt bijzonder belangrijk, want het is een ruimte voor ontspanning en vermaak, dus het is een moet correct te leveren.

Wegens gebrek aan vierkante meter, in een kleine kamer zal een vertrouwde interieur niet toestaan. Bij het selecteren van meubilair voor de woonkamer arrangement moet je om aandacht te besteden aan het feit dat u gemakkelijk kunnen regelen alle noodzakelijke interieur en op hetzelfde moment, laat de ruimte.

Voordat u verder gaat met de keuze van het interieur items, zou een voorlopig ontwerp van de ruimte te maken, om te begrijpen hoe geregeld de meubels, want het is dus mogelijk om de ruimte goed uit te rusten.

Het belangrijkste principe bij de regeneratie van een kleine woonkamer - gebruik maken van de beschikbare ruimte tot het maximum, in het bijzonder, het meubilair moet worden getransformeerdHet belangrijkste principe bij de regeneratie van een kleine woonkamer - gebruik maken van de beschikbare ruimte tot het maximum, in het bijzonder, het meubilair moet worden getransformeerd


Om een ​​kleine woonkamer was stijlvol en functioneel, is het wenselijk te halen zo veel mogelijk van transformeerbare meubels, omdat het zal helpen om specifieke gebieden voor recreatie en de receptie snel genoeg te creëren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de ruimte efficiënter te gebruiken. In de woonkamer van een klein formaat past perfect in kasten en muren, de belangrijkste verantwoordelijke benadering van de keuze van het interieur items.

Het is beter om een ​​muur element te kopen door element, en moet de voorkeur geven aan ingebouwde kasten.

Bij de keuze van gestoffeerde meubels in een kleine woonkamer moet de voorkeur aan een modulaire bank, die bestaat uit een aantal afzonderlijke elementen geven. Al deze elementen zeer geschikt te verplaatsen of zelfs verwijderen, en dus is het mogelijk om de ruimte vrij te geven. Het is zeker een zekere afstand tussen de meubels te verlaten om in staat zijn om vrij rond de kamer te bewegen. Het zal interessant zijn om mooie en stijlvolle bank die zal helpen diversifiëren het gebied te kijken. Daarnaast kunt u de comfortabele stoelen en een kleine salontafel met een glas of glanzend tafelblad te gebruiken. Dergelijke interieur items zijn de ideale oplossing voor kleine woonkamer.

Juiste ontwerp van een kleine woonkamer: foto's

Als u van plan om reparaties van de appartementen uit te voeren, is het noodzakelijk om zorgvuldig te selecteren alle benodigde interieur, maar ook rekening houden met de eigenaardigheid van de decoratie. Als je het gebied van de woonkamer niet kan uitbreiden, is het noodzakelijk om verschillende soorten trucs gebruiken om visueel uit te breiden de ruimte. Bekijken van foto's van het interieur woonkamers van kleine omvang, is het mogelijk om de meest interessante variant ontwerp van de kamer te kiezen. Bij het maken van een leven moeten niet vergeten over de accessoires. Alle items van de decoratie moet worden gedaan in heldere kleuren en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Zal er goed uitzien accessoires met cijfers en florale motieven.Met de hulp van verschillende design-technieken kunnen visueel te vergroten afmetingen van de ruimte, bijvoorbeeld met behulp van het interieur heldere kleurenMet de hulp van verschillende design-technieken kunnen visueel te vergroten afmetingen van de ruimte, bijvoorbeeld met behulp van het interieur heldere kleuren

Het bekijken van echte foto's van kleine zalen, is er een mogelijkheid om de meest comfortabele opties die idealiter zal komen te kiezen.

U plaatst een kleine woonkamer aan de muur

Bij opstelling van de woonkamer zijn klein, zijn veel na te denken over de beste manier om de muren te regelen om de kamer een speciale elegantie geven en maken de ruimte visueel groter. Door het ontwerp van de muren is noodzakelijk om te benaderen met alle verantwoordelijkheid dat de kamer was comfortabel en gezellig. Heel interessant en populair is de methode van de afzonderlijke vermelding van een muur, want op deze manier kunt u de ruimte te vergroten en af ​​te bakenen de ruimte in afzonderlijke zones. Focus op een muur of een aparte ruimte om te helpen als het bureaublad, en de gebruikelijke behang, hun belangrijkste vakkundig te combineren.

Versiering van de muren in de woonkamer kan ook worden uitgevoerd met behulp van verschillende technieken, want het zal helpen om het interieur interessanter en de kamer zal veel ruimer zijn.

Met behulp van verschillende ontwerp behang, kunt u een van de muren, waardoor ook de ruimte visueel ruimer te selecterenMet behulp van verschillende ontwerp behang, kunt u een van de muren, waardoor ook de ruimte visueel ruimer te selecteren

Het ontwerpen fris en helder de woonkamer voor een lange tijd te blijven, is het noodzakelijk om de achtergrond te selecteren bestand tegen mechanische beschadiging te zijn.

Verberg onregelmatigheden in de muren en alle vormen van schade te helpen met reliëf behang textuur, evenals bepaalde materialen met kleine prints heldere, verzadigde kleuren. Om de ruimte van een paar woonkamer visueel uit te breiden, is het de moeite waard om kleine patronen te kiezen.

Hoe om het kleurenschema in de regeneratie van een kleine woonkamer kiezen

Kleine woonkamers zijn zeer veeleisend voor de keuze van een geschikte kleur. Als u de verkeerde kleur voor decoratie kiest, kunt u visueel verminderen van de toch al kleine kamer. Het beste is om uit te maken van de kamer in lichte pastelkleuren, omdat het enigszins zal helpen om de ruimte van de kamer visueel te vergroten.

Perfect geschikt voor de decoratie van de woonkamer tinten zoals:


  • blauw;
  • groen;
  • White.

Het ziet er zeer goed in de woonkamer koele kleuren dat alle elegantie en unieke stijl van de kamer zal accentueren. De combinatie van blauwe en groene kleuren zal uw kamer met een speciale frisheid te vullen. Daarnaast is het wenselijk om het even welke grijstinten te gebruiken, maar je nodig hebt om het te verdunnen met warmere tinten om een ​​mooie residentiële interieurs te krijgen. Als de kamer klein is, is het noodzakelijk om te gebruiken voor decoratie wit.

Blauwe en witte tinten zo goed mogelijk beter geschikt voor de decoratie van een kleine woonkamer - niet alleen hebben zij een frisse noot in het interieur, maar ook een gevoel van ruimteBlauwe en witte tinten zo goed mogelijk beter geschikt voor de decoratie van een kleine woonkamer - niet alleen hebben zij een frisse noot in het interieur, maar ook een gevoel van ruimte

Hij zal niet alleen helpen om visueel de grenzen te verleggen, maar bovendien:

  • Zal de kamer met licht te vullen;
  • Voeg Room lichtheid;
  • Helpen bij het verwijderen van de grens.

Het maken van ruimte in de kleuren wit zal helpen om overmatige congestie te vermijden en maken het meer ruim en licht.


Hoe vakkundig om verlichting in de kleine woonkamer gezet

De bouw van kleine omvang woonkamer is een zeer belangrijke taak. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de verlichting, want in een kleine kamer het zou moeten zijn in voldoende hoeveelheid. Geen behoefte om de ramen te donker en massieve gordijnen dicht is het beste om doorschijnende stof die genoeg licht zal passeren in de kamer te gebruiken.

Naast natuurlijk licht moeten bovendien gebruik maken van kunstlicht. Als de kamer is compact, dan is de keuze van de kroonluchters moeten aandacht besteden aan het feit dat het was niet groot genoeg. Een te grote kroonluchter is veel zwaarder ruimte en niet in staat zijn om de woonkamer ruimer te maken. Afgezien van de belangrijkste lichtbron is een aantal extra te zijn. Het kan worden ingebed lampen, schansen, staande lampen, tafellampen of anders. Het gebruik van extra lichtbronnen - een ideale oplossing die gunstig gezoneerd ruimte zal helpen. Zeer mooi en elegant in het interieur ziet er verlichting IKEA tools die u zullen helpen geven de ruimte een bijzondere elegantie.

Voor een compacte woonkamer is het beter om kleine kroonluchters en schijnwerpers gebruikenVoor een compacte woonkamer is het beter om kleine kroonluchters en schijnwerpers gebruiken

Voor kleine woonkamer is een hoogglansoppervlakken te gebruiken, omdat zij het licht reflecteren en daardoor kun je een beetje ruimte toe te voegen.

Als u nodig hebt om de ruimte af te bakenen, is het het beste op glazen scheidingswanden te gebruiken, omdat ze perfect reflecteren licht en dus licht van gewicht en ruimte van de kamer.

Ideeën voor het decoreren van een kleine woonkamer (video)

niet gemakkelijk, maar het is mogelijk om het comfort te creëren in een kleine kamer. Het belangrijkste ding om zorgvuldig te overwegen. Veel geluk voor jou!

Ontwerp een kleine woonkamer (foto)

3 5 15-3 96 43e572b5e31c16e2ebf5b409203661e1 2910 13825 20151idli02c01PH119470 cd4bc2384ccd64c810aecdcaaa8b dizajn-malenkoj-gostinoj-v-stile-hi-tech

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 66

map