Geweldige monochrome borduurwerk, kruissteek: 6 nieuwe regelingen

Geweldige monochrome borduurwerk, kruissteek: 6 nieuwe regelingen

12 October 2017Monochrome borduurwerk is zeer populair onder degenen die genieten van het schilderij in een kleurMonochrome borduurwerk is zeer populair onder degenen die genieten van het schilderij in een kleur gammeVyshivka kruis heeft opgedaan grote populariteit onder de geschoolde werknemers met zo lang als de markt verscheen er een grote variëteit aan sets. Ze bevatten de benodigde materialen voor borduurwerk, welke tijd meesters te besparen. Er zijn vele soorten kruissteek. Sommigen van hen - monochroom borduurwerk, die een beeld gevormd in één of twee kleuren suggereert. Eenvoudige borduurwerk ziet er mooi en origineel. Om borduurwerk zag eruit als een kunstwerk, de vakman moet speciale vaardigheden en capaciteiten hebben. Monochrome kruissteek nieuwe regeling zal hun professionaliteit te verbeteren.


Monochrome borduurwerk, kruissteek: soorten sets

Monochrome steek - hobby, waarbij het borduurpatroon op basis van weefsel door middel van één of twee soorten vezels vertegenwoordigt. Dergelijke foto's hebben mooie verschijning, ondanks zijn eenvoud.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat monochroom borduren vereist speciale zorg en hard werken. Beschikbare naaister is slechts een paar kleuren dat het moet worden geplaatst, zodat beeld helder uitzag, maar tegelijkertijd dynamisch.

Vandaag deal met kruis stiksels makkelijker. De verkoop betroffen een aantal presets, die gedetailleerde instructies over hoe het borduurwerk uit te voeren bevatten.

Monochrome borduurwerk is gemakkelijk en snel creatieMonochrome borduurwerk is gemakkelijk en snel creatie

Types sets voor monochrome borduurwerk:


 • klein;
 • gemiddelde;
 • Large.

Novice naald vrouwen moeten zich ervan bewust dat de monochrome type borduurwerk speciale vaardigheden vereist. De meest interessante is dat het het beste om te oefenen op kleine borduren met een eenvoudige tekening. Het proces zal de borduurwerk krijgen de hand in de totstandkoming van de kruisen en ga naar het volgende niveau van excellentie.

Monochrome mini kruissteek: advies over de uitvoering van

Mini borduurwerk speciaal ontworpen voor degenen die hun bekendheid beginnen met dit soort handwerk als monochrome borduurwerk.

Kleine borduurwerk zijn niet alleen geschikt voor kinderen en beginners handig mensen. Een aantal van de ervaren meesters willen kleine modellen borduren, waardoor ze een serie schilderijen aan het interieur te verfraaien.

Monochrome hebben een kleine kosten, gemakkelijk te borduren. Zo kan het resultaat van zijn handwerk zeer snel worden gezien, maar die brengt altijd van onschatbare waarde vreugde en voldoening.Mini borduren zal er geweldig uitzien op kleine artikelen en decoratiesMini borduren zal er geweldig uitzien op kleine artikelen en decoraties

Gemeenschappelijke thema's voor kleine borduurwerk:

 • Dieren;
 • Heroes cartoons;
 • bloemen;
 • Nature;
 • Liefde.

Plots mini borduurwerk zien er eenvoudig uit, maar ziet zijn monochrome beelden in een originele, harmonieus en stijlvol.

Cross Stitch: groot formaat zwart-wit schema

Monochrome borduurwerk kunnen van verschillende grootte zijn. Selectie van geschikte grootte afhankelijk naaldenvrouwen. Elke geschoolde arbeider beslist zelf, met een bepaalde hoeveelheid werk kan gaan en hoe lang duurt borduurwerk uit te voeren.

Embroidery grote advies aan te kopen voor degenen die over voldoende ervaring met de implementatie van een middelgrote borduurwerk hebben borduurwerk grote foto veel van het energieverbruik en zeer hoge nauwkeurigheid prestaties vereist.

Monochrome borduurwerk grote omvang zijn ideaal om kussens of lakens te versierenMonochrome borduurwerk grote omvang zijn ideaal om kussens of lakens te versieren

Het is vermeldenswaard dat grote borduurwerk is veel meer dan de borduurwerk kleine waard. Echter, dit formaat heeft vele voordelen.

De voordelen van het borduren van groot formaat:


 • helderheid;
 • originaliteit;
 • kwaliteit;
 • uniciteit;
 • Experience.

Monochrome geborduurd in grote omvang heeft een mooie uitstraling, en zal het interieur in elke stijl te versieren.

diagrammen voor de em monochrome voor beginners

Needlewoman beginners zich vaak af - met zijn start het leerlingwezen. De eerste stap is om een ​​interessante set kiezen voor zichzelf.

Tekeningen moeten van belang zijn voor de naaister zijn, anders kan het werk saai en oninteressant geworden. Om passie ontbreekt, moet je kleine circuit maat te kiezen.

Als u net begonnen met monochroom borduren te ontwikkelen, dan is het beter om een ​​eenvoudige schakeling met een eenvoudig patroon te kiezenAls u net begonnen met monochroom borduren te ontwikkelen, dan is het beter om een ​​eenvoudige schakeling met een eenvoudig patroon te kiezen

Voer monochrome borduurwerk kleine formaat is handig, omdat ze bestaan ​​uit slechts een paar kleuren. Soms, echter, deze eenvoud is de complexiteit, aangezien de kruisen in dit borduurwerk perfect moet worden gedaan.


Tips voor beginners:

 • Kies borduurwerk klein.
 • Kies eenvoudige tekeningen te helpen bij het trainen van de kant.
 • Het kiezen van een kwaliteit set, omdat de kwaliteit van kruisen in veel opzichten afhankelijk van het garen kwaliteit.

klein formaat borduurwerk houdt nauwgezet en geconcentreerd werken, dus het is best om te borduren wanneer er geen afleiding handwerk van haar belangrijkste taak.

Cross Stitch: zwart-wit schema en de inrichting van de kamer

voor monochrome borduurpakketten altijd circuits die het werk van de naald vrouwen te vereenvoudigen bevatten, helpen om het hele proces van het borduren traceren en aantekeningen maken reeds voltooide secties.

Kies de regeling voor borduurwerk, u alleen de nadruk op individuele voorkeuren en ervaring. Het is niet nodig om de werken die complexe fragmenten bevatten, als er geen vertrouwen in de mogelijkheid van de uitvoering ervan te kiezen.

Due monochrome borduurwerk, kunt u eenvoudig updaten een beetje verouderd interieurDue monochrome borduurwerk, kunt u eenvoudig updaten een beetje verouderd interieur

voor borduurwerk regeling kan een grote verscheidenheid aan onderwerpen bevatten. Ze kunnen kiezen voor de stijl van het interieur, alsmede op grond van de algemene sfeer.

Voorbeelden van interieur borduurwerk:

 • Toevoeging van een keuken;
 • Decor slaapkamers;
 • Het maken van kinderen;
 • living versiering van de zaal.

Te koop is een grote verscheidenheid van borduurwerk regelingen die u toelaten om de perfecte mogelijkheid om het interieur van elke stijl te versieren plukken.

Tea Party

Borduren is ideaal voor het interieur keuken en eetkamer. Zorgvuldige uitvoering zal zorgen voor mooie verschijning en de aandacht van bezoekers te trekken.

afbeeldingafbeelding "Tea Party" Het ziet er geweldig in de keuken milieu

Ogenschijnlijk gewone verhaal spelen met nieuwe kleuren wanneer het borduurwerk is gemaakt in een ongebruikelijke stijl zwart-wit.

afbeelding van een paar

Afgebeeld een man en een vrouw - zijn ideaal voor de decoratie slaapkamer. Het duo - een harmonieus beeld, dat de sfeer van harmonie en een gevoel van vreugde zal brengen.

Dat beetje Spice naar de slaapkamer, kunt u mooie tekening borduren verliefde paarDat beetje Spice naar de slaapkamer, kunt u mooie tekening borduren verliefde paar

een paar zwart-wit beeld van de ziet er mysterieus en origineel. Twee geliefden kan een geweldig cadeau voor een bruiloft.

mooie meisjes

Afbeelding van meisjes ziet er altijd romantisch en zacht. Ze kunnen een woonkamer, slaapkamer of kinderkamer te versieren.

Wilt u een foto van een elegant borduren, dan is het beter om te kiezen voor foto's met mooie meisjesWilt u een foto van een elegant borduren, dan is het beter om te kiezen voor foto's met mooie meisjes

Monochrome borduurwerk benadrukken de silhouetten en afbeeldingen van mysterieus te maken en tegelijkertijd zacht.

Welk beeld om uit te kiezen, elke vakman beslist voor zichzelf. De keuze van invloed op de ervaring, de smaak voorkeuren van het doel, dat is borduurwerk.

Mark steek monochrome vrouw in een hoed

Borduurpakketten met het beeld van vrouwen, zijn er veel. Een van de meest populaire beelden is - zwart-wit beeld - "De vrouw in de hoed" Deze contour diagram ziet er mysterieus en kan worden gemaakt in verschillende maten.

Meestal verbonden aan elke set van gedetailleerde instructies, een soort masterclass aan monochrome borduurwerk te creëren.

Om geborduurd monochrome foto bleek perfect, is het beter om hoogwaardige materialen kiezen om te werkenOm geborduurd monochrome foto bleek perfect, is het beter om hoogwaardige materialen kiezen om te werken

Borduur dit nummer moet zorgvuldig zijn. Zorg ervoor dat u bij te houden van elk kruis zorgvuldig is uitgevoerd, anders kan een klein foutje de hele look van borduurwerk blik ruïneren.

Tips voor het invullen van het borduurwerk:

 • Gebruik alleen hoogwaardige materialen;
 • Neem het doek met een voorraad, was het handig om het opstellen van een baan;
 • Volg de instructies.

Borduurwerk kan leuk zijn alleen als de vakman neemt een baan bij het vertrouwen in het succes ervan. Ze moeten houden van deze bezetting, of eventueel werken kunnen onvolledig zijn.

Kits voor Cross Stitch: monochroom

Monochrome circuit voor borduurwerk beelden worden gevormd in meerdere kleuren. Meestal is het geel, zwart en wit, zwart en rood, of een paar tinten van bruin.

Monochrome sets hebben veel populariteit. Ze zijn eenvoudig uit te voeren voor de beginners en voor professionals die geïnteresseerd zijn in.

Monochrome borduurwerk kan worden van verschillende kleurenMonochrome borduurwerk kan worden van verschillende kleuren

Kits voor borduren kunnen worden gekocht bij gespecialiseerde winkels of online besteld worden. Wanneer u sets selecteert het internet is het belangrijk om zorgvuldig de informatie over het product en de beschrijving.

Inhoud van het pakket:

 • canvas;
 • thread;
 • regeling;
 • naalden;
 • scharen;
 • Instructies.

De inhoud van elk stel weergaven van verschillende draden en circuits. Elk beeld kan een inrichting van de kamer in een appartement of huis zijn.

kus

Voorbeeld monochrome borduurwerk, die in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer kan worden opgehangen. Aangenaam en discreet imago zal een lust voor het oog.

Geweldige monochrome borduurwerk, kruissteek: 6 nieuwe regelingen"kus" sieren de woonkamer en vindt u niet alleen, maar ook anderen te plezieren

Dit type van borduurwerk is ook geschikt voor beginners handig mensen.

kinderen

Borduurwerk, die kan worden ingericht met elk type van de lokalen. Het beeld is zo lief dat niemand onberoerd laten.

Een origineel meubel kan een mooi geborduurd met kinderenEen origineel meubel kan een mooi geborduurd met kinderen

De baby zal brengen in het huis van vreugde, comfort en gemoedsrust.

waterkoker

De perfecte foto om de keuken of eetkamer te verfraaien. Tekening kan in Japanse stijl worden uitgevoerd. Borduur thee kan zelfs beginnende naaister. Borduurwerk brengt niet alleen vreugde, maar ook het verbeteren van de professionele vaardigheden.

Keuken is het beste om de regeling beeltenis van verschillende Dummies kiezenKeuken is het beste om de regeling beeltenis van verschillende Dummies kiezen

Sets voor monochrome borduurwerk kunnen van verschillende grootte zijn en omvatten een verscheidenheid aan soorten regelingen.

Hoe kan ik monochrome borduren met je handen te maken (video)

Bedrijven die kleur sets en kits te produceren voor zwart-wit borduurwerk, verrijken hun catalogi meestal een of twee keer per jaar. Op veel sites die u kunt vinden gratis monochromatische's die gratis te downloaden zijn. Toch handig om kits die de hele set van materialen die nodig zijn om de regeling in een meesterwerk op doek uit te voeren bevatten kopen. Elke needlewoman kunt een afbeelding naar uw smaak te selecteren, gezien zijn ervaring en vaardigheden.

Mooie monochrome kruissteek (foto)

3xeE3RvVxu8 012afa3267e9b95XXXL 05e0310e7d8e 52e604da1c1900139a5b970227793601 92 135 291f154166d4da9885c5499e438l - kartiny-Panno-monohromnaya-vyshivka-krestom 251191-85212-27959232-src 259953-32741-47712859-m750x740-u41847 259.953-faeab-47.715.880-m750x740-u478e3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 75 =

map