Gevoelige witte slaapkamer: 7 ontwerpregels

Gevoelige witte slaapkamer: 7 ontwerpregels

12 October 2017Slaapkamer in witte kleur ziet er elegant en verfijndSlaapkamer in witte kleur ziet er elegant en elegantnoRanee er was een stereotype dat de witte slaapkamer kunnen worden ingedrukt, herinneren ziekenhuisafdelingen en steriele behandeling. Ontwerp de witte slaapkamer in moderne stijl is zeer verschillend van die die eerder waren, zoals de moderne meesters van het ontwerp art onrealistisch mooie kamers met verschillende accenten kunnen maken. Slaapkamer interieur in wit kan heel aantrekkelijk, gezellig en comfortabel zijn, je alleen wil mijn kamer onherkenbaar veranderen.


Slaapkamer glanzend wit

Slaapkamer in witte kleur wordt beschouwd als stijlvol en elegant te zijn. De ruimte in het interieur zal een comfortabel en aangenaam om te verblijven, maar op voorwaarde dat de afwerking zal worden gehouden volgens de regels zijn. In de regel, een dergelijk ontwerp kamers liever een subtiele en verheven natuur te maken.

Zeer zacht en omhullende wordt slaapkamer interieur met witte glans meubilairZeer zacht en omhullende wordt slaapkamer interieur met witte glans meubilair

En dankzij de lichte kleur, de kamer is:

 • Meer verlicht;
 • lucht;
 • gemakkelijk;
 • Ruim.

Ontwerpers de voorkeur aan een lichte sfeer en klein, en niet erg lichte ruimte te creëren. Naast de visuele effecten, zal de muren niet druk uitoefenen op de psycho-emotionele toestand van de persoon die zal er om te rusten.


Om een ​​slaapkamer in witte kleur saai was, is het nodig om het te verdunnen met strass, foto's en accessoires. De eerste kamer moet haar eigenaar te behagen, maar vergeet niet de aanbevelingen van deskundigen.

Verschroeid modern ruimte kan geheel of gedeeltelijk wit zijn.

Bijvoorbeeld, kunt u een licht gekleurde muren en meubels tot een crème of lichtbruine kopen in kleur. Veel beter dat de kamer niet bij elkaar komt en de tweede optie wordt beschouwd als de meest optimaal te zijn. Als het meubilair wordt aangevuld met een dure en elegante inrichting, die ook een grote transformatie van de algemene vorm die kunstliefhebbers kunnen waarderen en dat alles is prachtig.

Kijk goed bed, waarin de gebogen rugleuning. Naast de stenen kleine formaat te zetten. Toegestane gebruik van beschilderde kasten handgemaakte of met print. Het is uiterst belangrijk een moment als de gordijnen in de kamer niet te vergeten, omdat ze het interieur een afgewerkt, volledig en aantrekkelijk waarheid. De keuze van de gordijnen in kleur kan verschillend zijn.Maar het is veel beter om de voorkeur te geven aan dergelijke kleuren zoals:

 • lila;
 • blauw;
 • kalk;
 • Geel goud.

Kleur moet altijd gecombineerd worden met het totale interieur, in het bijzonder het ontwerp van de inrichting, meubels en textiel op het bed en zelfs de kussens en tapijten.

Elegante slaapkamer in het wit

Welke kleuren kunnen goedkoop worden sieren de slaapkamer en nog steeds gebruik maken van originele ideeën en laat de warmte en comfort in de kamer? Wit en pasteltinten zijn de ideale keuze. De voordelen van de witte veel, want het is een uniek, veelzijdig en zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met een verscheidenheid van kleuren en is geschikt voor elke stijl perfect.

De combinatie van wit met gouden interieur slaapkamer klassieke stijl ziet er zeer elegant en luxueusDe combinatie van wit met gouden interieur slaapkamer klassieke stijl ziet er zeer elegant en luxueus

ontwerpregels

In het interieur witte slaapkamers zijn zeer belangrijke accessoires en decor items In het interieur witte slaapkamers zijn zeer belangrijke accessoires en decor items

Check out de slaapkamer zodat het effect was gewoon onvergetelijk mogelijk met inachtneming van bepaalde regels:

 1. De sneeuwwitte slaapkamer met grote afmetingen kan worden gebruikt om beeldpatronen dat de wand of elke één van allemaal versieren.
 2. Mogelijk om de muur beige en crème te gebruiken.
 3. Deze kamer moet worden geleverd volumineuze bloemen met veel groen behoeven te wonen.
 4. Bloemen moet in de originele potten, maar niet in potten als planters verbergen de ruimte, wat niet altijd aanvaardbaar voor ruimten met kleine afmetingen.
 5. Zeer modieus en populair meubels in Rusland wordt beschouwd als een van IKEA.
 6. De keuze van het hout voor meubilair is om professionals te geven, om niet teleurgesteld te zijn in verworven structuren in de nabije toekomst.
 7. Tegen de achtergrond van de borst wanden kunnen dezelfde kleur worden geïnstalleerd meubilair.

Witte slaapkamer in een eigentijdse stijl

Goedkope interieur kan ook stijlvol en elegant zijn, als de keuze van de versieringen, materialen en meubels met smaak uitgevoerd. Rust eigen slaapkamer is erg mooi en interessant. Nu zeer populair slaapkamer in een moderne stijl, want het is fris, nieuw en niet te vervelen.


Witte slaapkamer in moderne stijl ziet er zeer ruime, stijlvolle, elegante en functioneleWitte slaapkamer in moderne stijl ziet er zeer ruime, stijlvolle, elegante en functionele

De bijzonderheid van de moderne stijl wit slaapkamer bevindt zich in een aantal elementen van het minimalisme, evenals het behoud van de luchtigheid, lichtheid en ruimtelijkheid.

Juiste combinatie van gegevens in de kamer zal zelfs mogelijk de kleinste ruimtes maken het meer volume en comfort. Glans en lak meubilair wordt beschouwd als zeer acceptabel voor moderne witte slaapkamer, omdat deze dekking weer bijdragen aan de uitbreiding van de ruimte. Als de eigenaar van de kamer was erg gelukkig en het is een grote en regelmatige vorm, kan het niet bijzonder kiest de onderdelen bijdragen tot de creatie van visuele effecten.

Op de markt van vandaag vindt u een grote selectie van verschillende accessoires en versieringen voor de kamers van elke stijl te vinden, maar omdat met het decor is bijna geen problemen. Met betrekking tot de vloerbedekking, is het meest interessante aan vloeren van gebleekt eiken kijken zijn. Om de zorg voor hem is zeer eenvoudig en vereist geen regelmatig onderhoud nodig.


De combinatie van zwart en wit in een moderne slaapkamer

Het interieur in zwart-wit wordt beschouwd als een modern en praktisch. Dergelijke combinaties zijn perfect voor elke stijl, en de kamer op hetzelfde moment zal blijven stijlvol en modieus zijn. Bijvoorbeeld voor een minimalistische perfectie is belangrijk in het interieur, dat kan worden bereikt door middel van decoratie wit zwart slaapkamermeubilair.

De combinatie van zwarte en witte kleur in de slaapkamer is zeer veelzijdig, die grote kansen in het interieur geeftDe combinatie van zwarte en witte kleur in de slaapkamer is zeer veelzijdig, die grote kansen in het interieur geeft

Het zal zich richten op de aandacht, maar hem niet afleiden van de algemene interieur en de kamer gevuld met grafische kwaliteit en nauwkeurigheid.

Het allerbelangrijkste - het is niet meer dan twee kleuren te gebruiken en niet kiest voor vele soorten hout. Bij voorkeur wordt gegeven aan dergelijk materiaal, zoals essen, laat hem dan aanwezig in het bed en in kasten. Gloss is een must in de slaapkamer, maar in een minimale hoeveelheid om te voorkomen dat het effect van de verzadiging en het gebrek aan smaak te creëren.

De hemel is een combinatie van wit met blauwe

Slaapkamer in witte kleur kan heel aantrekkelijk zijn, als je de ruimte te maken een blauwe tint in een minimale hoeveelheid. Dit ontwerp oplossing is een uitstekende keuze voor jongens en tieners, vooral voor degenen die liever mariene motieven. een zee, voor de andere oceaan en schuim van de golven - Elke persoon kan hun associatie met dergelijke tinten zoals wit en blauw, bijvoorbeeld voor iemand te hebben.

Een van de beste combinaties in het interieur van een slaapkamer is wit en blauw. De blauwe kleur geeft de lichte en luchtige sfeer, en wit - de zuiverheidEen van de beste combinaties in het interieur van een slaapkamer is wit en blauw. De blauwe kleur geeft de lichte en luchtige sfeer, en wit - de zuiverheid

De combinatie van deze kleuren kunnen worden opgeroepen vreedzaam, balancing, en dat is zeer belangrijk, vooral voor kinderen en jongeren.

Als je jezelf onder te dompelen in de kamer arrangement voor een jongen, kunt u de meest bijzondere samenstelling van het eiland, een reddingsboei, evenals een aantal extra elementen te creëren.

Witte slaapkamer interieur (video)

Slechts één conclusie worden getrokken: de combinatie van kleuren kunnen zeer verschillend zijn, heeft men alleen maar een zorgvuldige selectie van elk item te nemen, zodat het interieur een aanvulling op, en niet verwend. Het kan worden gedaan met de hulp van ontwerpers en hun handen, maar belangrijker nog, aan te passen waarvan alle werken uit een slaapkamer.

Witte slaapkamer ontwerp in een moderne stijl (foto's)

1 1eb9b 02bedroom13 73d2e1708640017086400small 13 18133-http-www-digsdigs-com-foto-new-modern-wit-bedroom-furniture1440x900 1341315674fedorovahqroomru10 1917547352 azjl2croperru best-inspiratie-wit-slaapkamer-modern-bekleding-bed

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8

map