Gesneden houten panelen: een creatieve benadering van design

Gesneden houten panelen: een creatieve benadering van design

12 October 2017Panelen van hout kan heel goed komen in elke ruimtePanelen van hout kan komen in elke grote pomeschenieKogda willen opfrissen het interieur van de kamer en eventuele bijzondere ideeën niet komt, dan is het mogelijk om de verkrijging of het gesneden houten panelen. Dit meesterwerk zal u verrassen voor de komende jaren. Hij zal u helpen om bijna elke creatieve verbeelding te realiseren. Het belangrijkste ding - is het geduld en de benodigde materialen.


Dus, als u besluit om de panelen van hout te maken, dan moet je goed nadenken over het beeld, de grootte en hoe het zal passen in het ontwerp. Het hangt allemaal af van de functionele bestemming van het perceel. Laten we rekening houden met alle nuances.

Gesneden houten panelen met je handen: de fabricagestadia

Gesneden houten panelen met hun handen - het is een interessante en creatieve proces, dat is de kracht van vrijwel alles. Het belangrijkste ding om te leren voor beginners meesters - dit is het juiste patroon selectie. Voor de eerste taak is het beter om een ​​eenvoudig patroon, dat is eenvoudig uit te voeren kiezen.

Als u net begonnen en tot een beginner in deze business, is het beter om te beginnen met een eenvoudige tekeningAls u net begonnen en tot een beginner in deze business, is het beter om te beginnen met een eenvoudige tekening

Zo beschouwen we de belangrijkste fasen:


 • Om te beginnen met een tekening op papier schetsen, en herkopiëren deze op een vlakke houten oppervlak van de vereiste grootte.
 • Met een speciaal mes begint een deel van de toekomstige ambachten te snijden.
 • Vervolgens bedekken het eindproduct wordt bevlekt en geschuurd.

En zo, met de hulp van eenvoudige manipulatie, is het mogelijk om de originele houten panelen, die in elke ruimte kan worden opgehangen krijgen. Natuurlijk, voor beginners, zijn er problemen met scherpe delen, waarom zou de voorkeur geven aan een eenvoudige en gemakkelijke patronen. Het is ook aan te raden om een ​​mes met een unilaterale slijpen gebruiken.

Het is heel belangrijk in het proces van werken aan de tenen tegen mogelijke parese te beschermen.

Dus, houten panelen klaar - het is tijd om op te hangen aan de muur en geniet van het resultaat van zijn werk.

Voordelen van de gesneden houten panelen

Gesneden houten panelen - een uitstekende aanvulling op elk interieur. Het kan worden gekocht kant en klare of besteld, zo hebben de mogelijkheid om uit te voeren en met hun eigen handen.U kunt kopen kant-en-klare panelen gemaakt van hout, maar je kunt het te maken met hun eigen handenU kunt kopen kant-en-klare panelen gemaakt van hout, maar je kunt het te maken met hun eigen handen

Werk gedaan samen brengt mensen bij elkaar, zodat psychologen adviseren om panelen te maken met de kinderen.

Het proces zelf is erg leuk en interessant, maar voor beginners is het arbeidsintensief. Echter, het is de moeite waard, want houtproducten je oog zal bevallen voor jaren. Dit is het belangrijkste voordeel van dit product.

Gesneden panelen en gesneden decoratie: stappatronen van hout

Gesneden panelen, gebeeldhouwde decoratie en schilderen van hout zijn erg populair. Voor de aankoop van kant-en-klare producten is veel makkelijker, maar om een ​​dergelijke meesterwerk van je eigen is veel interessanter. Je kunt alles tekenen, en zelfs vlaggen van landen zoals Rusland, Indonesië, China en vele anderen. Het zou kunnen zijn dieren, mensen, insecten, hemellichamen, natuur, etc. Je kunt doen wat je goeddunkt.

Om dit te doen, moet je de volgende materialen en gereedschappen:

 • Mes voor het zagen van hout.
 • Bord grootte.
 • Een vel papier met een voorbereide schets van een toekomstig product.
 • Potlood.
 • Mordant.
 • We nemen de tablet en trek het op het geselecteerde patroon.
 • Dan gaan we door met een mes langs de contour van het patroon.
 • Wanneer liep op de randen, zet de inwendige onderdelen.
 • Als dit cijfer, kan het als om te vertrekken op de achtergrond van de raad van bestuur en knip het uit zijn.
 • Dan met een borstel jas met een afgewerkt product vlek.

het algoritme

Na het voltooien van alle stappen panelen moet worden overgelaten om te drogen, en je kunt het gemakkelijk op te hangen in elke hoek van uw huis.

Gesneden panelen perfect aanvullen en vernieuwen elk klein hoekje in uw huisGesneden panelen perfect aanvullen en vernieuwen elk klein hoekje in uw huis


Original gesneden panelen op de muur

Gesneden panelen op de muur, kun je het zelf doen met de benodigde voorraden bij de hand, met inachtneming van een paar eenvoudige regels.

Houten panelen zullen originaliteit toe te voegen aan uw kamer of huisHouten panelen zullen originaliteit toe te voegen aan uw kamer of huis

Wanneer u een foto selecteren om het ontwerp van de kamer waar zal het beeld worden gevestigd te overwegen.

Universal uitvoering kan worden beschouwd als een schip. Hij is een symbool van succes, welvaart en het past in vrijwel elk interieur. Echter, kunt u ideeën uit te voeren, zolang ze van kracht waren, dus zowel beginnende meesters zou moeilijk complexe patronen uit te voeren.

Dus, de basisregels die moeten worden gebruikt bij de vervaardiging van panelen:


 • De raad van bestuur volkomen glad zijn, zonder scheuren en altijd afgeslepen.
 • Bij het kopiëren van een patroon op een bord gewenst om zeer nauwkeurig af te bakenen circuit. In de toekomst zal het werk te vergemakkelijken.
 • Met het oog op het werkstuk rand zagen is het handiger om een ​​speciale machine gebruik van het netwerk. Echter, als men niet is, kunt u een gewoon mes te gebruiken voor hout.

Nieuwkomers moeten ook niet vergeten dat alle tools voor houtsnijwerk is zeer scherp en de kans op letsel is hoog. Na het schilderij klaar is, kan het worden podshkurit, promo of inkleuren.

Gesneden panelen in het bad: opties blanks

Gesneden panelen in het bad kan worden gemaakt met je eigen handen, volg de instructies zoals hierboven beschreven. Aangezien veel van de gebouwen van dit doel zijn gemaakt van hout, de draad patroon past hem het best.

Leuk of niet, en de houten panelen in het bad - een grote element van decorLeuk of niet, en de houten panelen in het bad - een grote element van decor

Optioneel kunt u de stijl van de zee of een andere van uw smaak te kiezen. U kunt hemellichamen, silhouetten, sprookjesfiguren en meer portretteren.

Ten eerste kunt u de afbeelding in de foto te zien. Het is echter goed te beseffen dat voor de draad u alleen hout van stevige rock te gebruiken, want het is niet bang voor hoge temperaturen of vochtigheid wijzigt.

De meest voorkomende materialen voor de panelen in het bad

 • Pine.
 • Oak.
 • Alder.
 • Birch.
 • Vink.

Vergelijkbare gesneden panelen zal u niet verlaten niemand onverschillig liefhebber van de warming-upVergelijkbare gesneden panelen zal u niet verlaten niemand onverschillig liefhebber van de warming-up

Voor dergelijke producten kan worden gebruikt en de combinatie van meerdere soorten. Ook kan het worden samengesteld uit een verscheidenheid van Spili. De afgewerkte ambachten moeten vernis. Gesneden staaf voor een bad is niet alleen een geweldige decoratie, maar ook de sfeer van haar bezoekers te verhogen.

Houtsnijwerk met zijn eigen handen (video)

Al degenen die het aandurfde om een ​​panel moeten al deze regels te overwegen. Tegelijkertijd moet men niet verwachten perfecte resultaten van de eerste keer, want het werk is erg vervelend en tijdrovend, vooral voor beginners. Maar het ding is gemaakt met hun eigen handen, zal de maker behagen en zal veel creativiteit om het even welke ruimte te brengen.

Varianten van de gebeeldhouwde panelen van hout (foto)

0c973f4f4e68d9XL 1501 004.221 004.270 130537a95d6776a78e66f16817adfbb9fc 62c072d5a648478d899026729799fff6 201 44691540525778b 48351352921814b 8343970

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map