Geselecteerde en geïnstalleerd spotlights voor plafonds,

Geselecteerde en geïnstalleerd spotlights voor plafonds,

12 October 2017Spots kunt u ongebruikelijke licht patronen te creëren of gewoon markeert het werk van de kamerSpots kunt u ongebruikelijke licht patronen te creëren of gewoon wijzen op de werkzaamheden van de verschillende opties komnatySuschestvuet voor de verlichting keuze voor plafonds. De moderne markt biedt spots, kroonluchters, lichtpanelen zijn geschikt voor de verlichting van de ruimte met een plafond van PVC-doek. Kies de perfecte locatie plekken naar uw wens en maak een onafhankelijke installatie - het resultaat zal u verrassen met haar schoonheid en perfectie.


Verlaagde plafonds met spot: de belangrijkste voordelen

Spanplafond is al lang won het vertrouwen van de consumenten in de wereld. De redenen voor het feit dat er veel: het kost, en het gemak van installatie en de mogelijkheid om een ​​mooie stijlvolle plafond maken zonder zware procedures uitlijning, gepleisterde muren en het plafond primer. Als het gaat om de kamer met licht spanplafond, dan zijn er verschillende opties. Veel mensen denken niet na over de mogelijkheid om spotlights te houden en gebruik maken van de klassieke kroonluchter.

Plaats de vlekken op de randen van de belangrijkste lichtbron, en u zult rijk, mooi en veelzijdig lichtcompositie krijgenPlaats de vlekken op de randen van de belangrijkste lichtbron, en u zult rijk, mooi en veelzijdig lichtcompositie krijgen

Echter, spots aan de plafonds, hebben een aantal voordelen:

 • Enorme selectie. U kunt een optie die u en de prijs zal aanpassen, en de stijl en kwaliteit te kiezen!
 • Het installeren van de vlekken niet professioneel interventie noodzakelijk. Ontwerp brengt opgezet zodat het in staat om zelfs een leek te installeren zal zijn.
 • Bestemmingsplannen verlichting bespaart energie, maar zorgt ook voor extra comfort in de werking van de verlichting apparaten.
 • Overal te plaatsen. Spots zijn zo ingericht dat je vrij kunt kiezen voor de plek voor hun locatie.
 • Potentieel om ontwerp effecten te creëren. U kunt uw eigen lichtpatroon op een spanning plafond te creëren. Ook het gebruik van de vlekken kunt u visueel uit te breiden van de ruimte, of om de meest belangrijke gebied in de ruimte te markeren.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de plekken te combineren spots met een kroonluchter. 

De beste opties ziet locatie

De eerste stap voordat u uw oude lampen met directionele licht te vervangen is het noodzakelijk om precies te begrijpen wat je wilt zien op uw plafond. Verlaagd plafond met een goed gelegen en geïnstalleerd overhead spot siert de ruimte en geeft een perfecte dekking dat alle eisen van de consument voldoet.


Locatie vlekken op spanplafonds zijn acht basistypen:

 1. Oval. Deze regeling wordt meestal gebruikt wanneer ze willen vertrekken in het midden van de lamp, omdat een dergelijke regeling overhead spots zorgt voor een gelijkmatige verlichting aan de randen van de kamer, maar het centrum blijft verduisterde ruimte
 2. Circle. Deze regeling is het beste in een vierkante kamer te zetten. Zij, maar ook ovaal, zorgt voor een gelijkmatige verlichting aan de randen, waardoor een donker centrum.
 3. Focus. Deze optie zal een focus op de hoeken van de kamer te creëren zal helpen om enkele belangrijke details te onderstrepen, als ze in de spotlights.
 4. Twee halve cirkels. Een typerende oplossing voor licht van een kamer rond de randen. Bij deze uitvoeringsvorm is het ook wenselijk het midden van de kroon te verlaten.
 5. Doug. Zo is het mogelijk om het werkgebied van de kamer toe te wijzen - die waar u de nadruk te leggen.
 6. Wave. Een kamer met een niet-standaard afmetingen het best worden bekeken met een golvende rangschikking van spots.
 7. Rechthoek. Plaats van vlekken op de randen van de rechthoek spanplafond is visueel verhoging van de grootte van de kamer.

Kruisvormige opstelling elimineert de plekken nebhodimo installeren van een kroonluchterKruisvormige opstelling elimineert de plekken nebhodimo installeren van een kroonluchter

Als u besluit om een ​​van de opties te gebruiken, of kom met je eigen opstelling van de armaturen, bedenk dan dat voor de beste kwaliteit van de verlichting op elke plek mag niet meer dan 2 vierkante meter. m plafondoppervlak.

Als u de installatie van het plafond vlekken

Om spotlights in het verlaagde plafond te installeren, moet u goed op te letten en volg de instructies nauwkeurig. Als dat niet lukt, kun je het plafond beschadigd, dat alleen te corrigeren door zijn vervanger!Als u nog steeds geloven in hun capaciteiten en willen armaturen zelf te installeren, dan is de volgende acties:

 • Voorafgaand aan de door het aandraaien van bevestigingsmiddelen voor de lampen vastgestelde maximum. Vergeet niet om de kamer te verbreken!
 • Direct onder de bar Plakken speciaal versterkende ring. Niet offsets toe te staan.
 • Gemonteerde film in de ring met een mes.
 • Nu moeten we de bedrading naar buiten te brengen, en de isolerende ring dat het plafond van vervorming in het geval van oververhitting zal beschermen invoegen.
 • Nu te bevestigen houder en voorzichtig breng dit in de ring met de clips.
 • Schroef een lamp en controleer het resultaat!

Wees voorzichtig met de introductie van de patroon in het oog van slamming kan het plafond film beschadigenWees voorzichtig met de introductie van de patroon in het oog van slamming kan het plafond film beschadigen

Zo, een aantal eenvoudige handelingen vakkundig uitgevoerd en zorgvuldig, zal u leiden tot succes.

 Klemmen houden op het veermechanisme, dus het is aan te raden om alle bewegingen langzaam uit te voeren, anders wordt de post kan krijgen in het verlaagde plafond.

Overhead spots: kenmerken en installatie

Het is erg populair voor deze valse plafond vlekken. Ze kunnen zelfs een beginner ingesteld via de bekende kenmerken van deze lampen. Overhead vlekken vormen een kleine structuur die lijkt op een bra, waarbij de beugel aan het plafond, waardoor het mogelijk niet in de PVC-folie te snijden onder een speciale spleetlamp is bevestigd. Deze lampen zijn zeer goed geschikt voor het verlaagde plafond.

Onderscheid het type overhead spots lampen. kunnen worden gebruikt voor deze lamp:

 1. gloeilampen. Alleen hun lage kosten kunnen worden onderscheiden van de voordelen van deze lampen. Echter wordt dit voordeel teniet voor de hoeveelheid energie die het apparaat inneemt. Bovendien, wolfraam een ​​zeer hoge temperatuur, waarbij het systeemplafond kan vervormen.
 2. Halogeenlampen. Dit type verlichting technologie is veel beter geschikt voor plafond vlekken. De hoeveelheid energie die lager is dan bij gloeilampen, een halogeenlamp temperatuur niet gevaar voor de PVC-folie.
 3. LED-lampen. Deze beslissing zal de meest succesvolle voor het plafond vlekken zijn. LED-lampen hebben ongelooflijke duurzaamheid en een minimum verwarmingstemperatuur. De omvang van het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Werkzaamheden aan de installatie van het plafond vlekken zijn niet erg tijdrovend en dus niet te duurWerkzaamheden aan de installatie van het plafond vlekken zijn niet erg tijdrovend en dus niet te duur


Kenmerk van de overhead plafond plekken is het grootst mogelijke aantal rondes. Één plek kan maximaal 7 stuks bevatten! Een dergelijke inrichting kan eenvoudig vervangen volledige inrichting en kunnen worden aangevuld met enkele plek om de samenstelling te voltooien.

Aanpassing van de verlichting in verlaagd plafond (video)

Wees voorzichtig bij het installeren van verlichtingsarmaturen. Vergeet niet dat voordat de installatie moet worden stilgelegd elektriciteit. Als u niet zeker in hun capaciteiten, aarzel dan niet om een ​​specialist te bellen. Geniet van een keuze van spot verlichting en het creëren van een uniek ontwerp van uw huis.

Spots aan de plafonds (foto)

0d3861ec436b41bd986687b9a685faa5 19e67fcf92069f3824f4d016de060563 30fcb2b285e61f94a170a8689aafb85e 0347 936big 6519eb3377c1918188c8fc7cd93165a9 8170CL 59834img3 65383c2d1bd65a7e0c64f8f74028a8de 999862b


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map