Genomförandet av installationen av partitioner gjorda av gipsskivor: 6 steg

Genomförandet av installationen av partitioner gjorda av gipsskivor: 6 steg

12 October 2017Trevlig och snygg att dela utrymmet i rummet, kan du använda gipsTrevlig och snygg att dela utrymmet i rummet, kan du använda gips peregorodkiOchen ofta vissa rum kräver förändringar, byte av gamla murar och skapandet av nya skiljeväggar. De mest populära material för tillverkning av strukturer är gips. Detta är en mycket populär dekorativt material, det används för både tak och vägg. Installation av gips - ett ganska snabbt sätt att bygga en ny mur.


Installera Gips partitioner i lägenheten

Spärrar är gjorda av gipsskivor, som efterfrågas, både i hemmen och på kontor. Samt kontor, finns lägenheter ofta nödvändig separation av det tillgängliga utrymmet, skapandet av dekorativa element.

Vackra gipsskivor skiljeväggar kan mycket väl vara en intressant accent i det inre utrymmetVackra gipsskivor skiljeväggar kan mycket väl vara en intressant accent i det inre utrymmet

Installera Gips partitioner i lägenheten kan göras:

 • Som den separerande zonen i rummet;
 • Komplett byte av tegelväggar;
 • Separation av badrum;
 • Den dekorativa del av inredningen.

Ibland saknas kvadratmeter den totala arealen av lägenheten kompenseras ganska stort rum som kan delas in i två av en skiljevägg av gips.

Också populära installation partitionen på GCR som en dekoration i form av olika formade mönster. En utmärkt utföringsform är en separation och badrum, mycket tunnare skiljeväggar och tegel tar motsvarande mindre användbar område. Det bör noteras att installationen av sådana väggar inte kommer att ta en hel del tid, det viktigaste - väggar är lätt att ta bort om det behövs. Lätta material bär inte mycket belastning på byggnadens struktur än eliminera risken för deformation golv.


Typer GCR: uppsättning av skiljeväggar

GCR - IT-ark gipskartongomslag på ett speciellt lim. Gips kommer i två kvalitetskategorier - "A" och "B". Kategori "B" har en viss geometriska felaktigheter, kategori "A" är den perfekta allround. Växter sätta märken på varje ark, det finns "A" ark främst till salu.

Kanterna på bladen är olika för bekvämlighet sömmar bearbetning:

 • Rak kant - används när det inte finns något behov zashpaklovyvat sömmar;
 • Sofistikerad kant stängd med tejp och det förstärkande fyllmedlet;
 • Den främre kanten av det halvcirkulära - sömmen är avslutad kitt;
 • Den främre halvcirkelformade gallring kan endast stängas med kitt eller tejp och det förstärkande fyllmedlet;
 • Rundade kanter - render över sömmen.

Innan du försöker installera partitioner ombeds att köpa allt nödvändigt material för reparationInnan du försöker installera partitioner ombeds att köpa allt nödvändigt material för reparationTyp av kant bestäms till stor del av mängden fortsatta arbetet. GKL av installationen av partitioner bör utföras av en viss typ av ark.

Några av hans åsikter är absolut inte lämpar sig för installation av partitioner, så du bör vara medveten om sina åsikter:

 • Vägg - längd på 2,3 - 2,5 m, bredd 1,2 m, en tjocklek av 12,5 mm, grå färg, kärnan utan tillsatser;
 • Tak - längd av 2 - 2,5 m, bredd 1,2 m, tjocklek 9,5 mm, grå färg, används för multilevel tak, nischer och valv;
 • Fuktbeständig - längd på 2,3 - 2,5 m, bredd 1,2 m, 12,5 mm tjock, grön färg, impregnerade med de antifungala kompositionerna och speciella medel;
 • Brandsäker - längd på 2,3 - 2,5 m, bredd 1,2 m, en tjocklek av 12,5 mm, grå färg med röda markeringar är innanför förstärkningsfibrer och tillsatser;
 • Välvd - 3 m, bredd 1,2 m, tjocklek 6,5 mm, med glasfibertrådarna för att stärka kärnan.

Så för installation av partitioner, kan du använda väggen, brandsäkra gips, och om rummet är fuktig - fuktbeständig. GCR finns många typer och därmed priset är olika, det är den billigaste - taket.

Fasas installation av gipskartongskiljeväggar

Popularitet väggar gipsskivor tillräckligt stor. De kan mycket väl köras på egen hand med de nödvändiga verktygen. Huvudsakliga kompatibla installationsanvisningar och säkerhetsföreskrifter.

Installera gipsvägg kan du med händerna, det viktigaste - att strikt följa installationsanvisningarnaInstallera gipsvägg kan du med händerna, det viktigaste - att strikt följa installationsanvisningarna

Fasas installation av gipskartong partitioner:

 1. Först måste vi sätta märken på golvet och taket på den plats där partitionen planeras.
 2. Set layout ram av galvaniserad profiler.
 3. Sy en sida av gipsskiveväggar.
 4. Placera kommunikationen och det isolerande materialet.
 5. Sy andra sidoväggar.
 6. Fyll sömmarna och köra ytterligare baffel trim.

Med förbehåll för prioriteringen monteringssteg för att erhålla konstruktionen av gipsskivor är stark och smidig.

Dörröppningen är planerad i förväg och noteras i markup. Senare på denna plats är inte fast ram och lindas ark gips. Partitionen av GCR kan göras vilken som helst form, än att dekorera insidan av rummet.


Hur man samlar gipsskivor partitioner med sina egna händer

Om installationen av partitioner du vill köra dina egna händer, måste du beväpna sig med de rätta verktygen, nämligen måttband för att utföra mätningar av 5 m lång, nivå, penna, skruvmejsel, skruvar och självgängande skruvar. Och även - en kniv, Gips ark, profiler, metall sax. Det är också nödvändigt att dra en plan för framtiden partitionen och skapa en stegvis installationsplan.

Experter rekommenderar en ytterligare komponent montering planera och hålla fast vid det fram till slutförandet av installationen av gipsskivor skiljeväggarExperter rekommenderar en ytterligare komponent montering planera och hålla fast vid det fram till slutförandet av installationen av gipsskivor skiljeväggar

När allt du behöver inom räckhåll, kan du gå vidare till den viktigaste punkten - hur man samlar gipsskivor partitioner:

 1. Varje design kräver en grund för partition - denna ram av profilerna. Första styrprofiler kopplade till golv och tak.
 2. Sedan in i skenhållaren profil med en stigning av 60 cm och är fästa med skruvar till guide.
 3. Vidare, mellan kroppsprofilerna är nödvändigt att fastställa de tvärgående liven.
 4. Arken av gips är fastskruvade på ramprofilerna från den första på ena sidan.
 5. Nästa om behovet av en inre ram som kommunikation genom tekniska öppningar.
 6. Fit isoleringsmaterial.
 7. Gipsskivor är lindade på en andra sida av skiljeväggen.

Efter installationen kan du installera dörren, kitt sömmar och skruvarna, sedan utföra Genomtänkt design partitioner. Sätt partitionen är egentligen mycket enkelt, inte församlingen inte ta mycket tid och inte kräver yrkesskicklighet. Partitionen måste inte värre än ett team av dekoratörer gjorde att det viktigaste att göra det rätt, och följ instruktionerna.


Steg för steg installation av gips (video)

Ett sådant mångsidigt byggmaterial som krävs för att leva upp till sitt löfte. Vackra, släta väggar kommer att tjäna under en lång tid, och om det visade sig att rummet kommer att behöva återvända den ursprungliga formen, som kommer att göra det så enkelt som att installera partition. Det är tillräckligt att utföra installationsstegen i omvänd ordning för att börja ta bort hela översta finish, och sedan använda en effekt skruvmejsel för att skruva gipsskivor ytterligare avlägsna isolerande material och demontera ramen. Och rummet förvärva ursprungliga området med ett minimum av ansträngning.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

map