Gedetailleerde borduurwerk kruis schema's voor beginners

Gedetailleerde borduurwerk kruis schema’s voor beginners

12 October 2017Mensen die geen ervaring hebben in het naaien wordt borduren aanbevolen te beginnen op de makkelijkste programma zonder complexe elementenMensen die geen ervaring hebben in het naaien wordt borduren aanbevolen te beginnen op de makkelijkste programma zonder complexe elementen kruissteek diagrammen voor beginners kan als een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van deze zaak te dienen. Dit pad is niet gemakkelijk, maar dankzij de juiste aanpak, zou het veel interessanter en gemakkelijker te begrijpen. Het eerste succes zal zeker nieuwe feats inspireren en vertrouwen. Na de knie het materiaal voor beginners, kunt u gaan naar meer complexe taken. En zij zullen stellig enorm veel. En de moeite waard elke vastberadenheid.


Waar een kruis regeling steek voor beginners krijgen

Klik hier voor de regeling voor borduurwerk zal niet moeilijk zijn voor de moderne man die wil handwerken leren.

Hij heeft slechts twee opties:

 • Download het gewenste materiaal op het internet;
 • Koop regeling in de winkel.

De eerste optie gaat ervan uit dat het beeld Needlewoman volledig vrij te krijgen, zonder registratie, maar er zijn enkele valkuilen. Het ding is dat de volgende persoon niet in staat te ondersteunen of te navigeren in de overvloed van het aanbod zal zijn. We moeten vertrouwen alleen op hun eigen intuïtie. En het is te wijten aan gebrek aan ervaring, vaak fout. Het circuit kan moeilijk of slecht leesbaar zijn. Daarom is het werk begonnen voor onbepaalde tijd worden uitgesteld. Zal er een verlangen om terug te keren naar haar zijn? De vraag is retorisch.

Met het oog op de samenstelling goed naaien, is het nodig om alles te doen wat precies de regelingMet het oog op de samenstelling goed naaien, is het nodig om alles te doen wat precies de regeling


Natuurlijk kunt u vertrouwen op je eigen verlangen om te leren, en op zoek naar een veel thematische video, om te begrijpen dat we uiteindelijk graag zouden zien. Getalenteerde autodidact, ontwikkeld tot een ervaren geschoolde werknemers, het was te allen tijde. Echter, deze manier van trainen is niet voor iedereen. Vooral op onaanvaardbare wijze voor degenen die niet geneigd zijn om zelf-organisatie.

In de regel, de regeling voor borduurwerk is vrij goedkoop, dus het kan heel goed worden gekocht bij een speciaalzaak. Bovendien, met zijn overname kan advies verkoper te verkrijgen - ervaren naaister, die indrukwekkende ervaring op dit gebied heeft.

kruis regeling steek voor beginners kinderen en hun ouders

borduurwerk kruis regelingen voor beginnende volwassenen en kinderen een beetje wat is het verschil. Het enige dat moet worden herinnerd, het geven van een naald in de handen van een kind - het is over de veiligheid. Het beste is om ambachten te beginnen met kinderen in de leerplichtige leeftijd al. Ze zijn meer bewuste en verantwoorde benadering van het bedrijfsleven, in een poging de instructies van de ouders uit te voeren. Zeer jonge kinderen zijn ook voor dergelijke processen zijn totaal onverschillig.

Werken met een kleine naald vrouwen moeten worden gebaseerd op vertrouwen en aandacht voor de wensen van het kind. Ten eerste is het de moeite waard af wat baby wil om te borduren en te halen een afbeelding in overeenstemming met haar wensen.

Uitstekend voor beginners is een steek diagram van een hartUitstekend voor beginners is een steek diagram van een hartHet is ten strengste verboden:

 • Om hun mening het kind op te leggen;
 • Kracht tegen de wens om te borduren;
 • Vloek, als er iets niet werkt;
 • Gestraft voor fouten of onwil om het werk;
 • Laat zonder toezicht op met scherpe naalden.

Niemand zegt dat een beeld wordt gevormd met de eerste keer en het kan er trots op om te laten zien aan familie zijn. Hebben om veel moeite uit te oefenen, maar de zodra het kind verworven vaardigheden om met de baby voor het leven blijven. En het is mogelijk dat met de tijd ze wil deze kennis en hun kinderen over te brengen. En is dat niet de beste lof voor de ouders bij te brengen in hun kind zo'n nuttige vaardigheid?

Met behulp van borduurwerk kruis schema's voor beginners: kleine geheimen

Elk proces, met inbegrip van borduren, heeft een aantal speciale functies, zonder welke krijg resultaten van hoge kwaliteit is bijna onmogelijk:

 1. In de beginfase van de regeling beter zorgvuldig getekend op het doek in potlood. Dus, om de taak uit te voeren zal veel gemakkelijker.
 2. Het beste is om een ​​dichte en zelfs gesteven doek te nemen. Het houdt zijn vorm goed en aanzienlijk vergemakkelijkt het werk.
 3. Eenvoudige geometrische figuren - het beste wat je kan alleen starten.
 4. Haste in deze zaak is niet nodig. Borduursnelheid op alle verschillende meesters. Dus wees niet op iedereen.

Om het proces van het borduren te vereenvoudigen wordt aanbevolen lichtjes gesteven doekOm het proces van het borduren te vereenvoudigen wordt aanbevolen lichtjes gesteven doek

Zonder te proberen om het hele proces te maken voor jezelf, zul meesteres nooit produceren hun eigen geheimen, het beschrijven van haar vaardigheid. Corrigeer wat je wilt de meest handwerken en maakt het mogelijk om veilig en efficiënt te werken.

Hoe maak je een kruis borduren: leren op de stof

Ongeacht waar de regeling wordt genomen, kan het er als volgt uit:

 • Deze wordt toegepast op het weefsel;
 • Hij wordt weergegeven in een document equivalent.

De eenvoudigste manier uiteraard een geweven patroon wordt veroorzaakt door de fabrikant op het doek te gebruiken. Het ziet er heel mooi en het werken met een dergelijke regeling niet gemakkelijk verlaten. Daarnaast heeft de fabrikant geeft meestal en uitleg te begrijpen door middel waarvan het wordt nog gemakkelijker.


Als algemene regel, en zonder dat kleine gebied is verdeeld in gekleurde sectoren. Borduren hun opgegeven kleur, kunt u een mooi beeld te krijgen, als kinderen, als volwassenen.

Helaas, als gevolg van de druk niet verdwijnt, zelfs na het wassen, dus je moet proberen om de draad te sluiten. Dus zal het beeld meer esthetisch kijken. Streven naar perfectie is noodzakelijk en als het werk wordt uitgevoerd voor de eerste keer.

Zoals voor kruissteek patroon: voor beginners (video)

En naaien en borduren voor beginners zal heel moeilijk zijn. Echter, het kiezen van de juiste regeling, kunt u een zeer goed resultaat, die niet beschaamd om hun geliefden te zien krijgen. Het belangrijkste is om al het werk stap voor stap, niet gooien van het ene proces naar het andere te doen. Dan dingen echt werken.

borduurwerk kruis regelingen voor beginners (foto)

0352c1a98118c8orig 01544816c345a78orig 0b88f374d0370orig 01 002f533bc4cf17eca4d8b50344115f2c05f88940 1 7cc5e46e4b6e6dcd4aa5cc3178528498 9 9b101aaa9376 46dfa95757c7


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map