Gecombineerde woon-kantoor in dezelfde kamer: 6 manieren om bestemmingsplannen

Gecombineerde woon-kantoor in dezelfde kamer: 6 manieren om bestemmingsplannen

12 October 2017Een goede organisatie van de ruimte in de kamer zal helpen om afzonderlijke functionele gebieden te creëren in de kamerEen goede organisatie van de ruimte in de kamer zal bijdragen aan het creëren aparte functionele gebieden in de kamer van uw werkruimte thuis is erg belangrijk voor de moderne man. Nou, als de grootte van het appartement kunt u een aparte ruimte voor dat te wijzen, maar als een klein appartement, dan kan de slaapkamer het deel van het appartement waar de werkplek zal worden uitgerust worden.


De slaapkamer in het kantoor of een kantoor in de slaapkamer: interieur, ideeën, prioriteiten

Na te hebben besloten dat de slaapkamer zal worden gecombineerd met de werkplek, moet u beslissen welke rol deze faciliteit zal spelen in de toekomst. Omdat de slaapkamer en op de werkplek uit te voeren precies het tegenovergestelde probleem. De beschikbaarheid van bedden in de kamer suggereert een plek waar u kunt ontspannen na een dag hard, tussen het werkgebied ontworpen voor productief werk, waar niets moet afleiden.

Naar de slaapkamer en werkruimte in harmonie met elkaar, ontwerpers raden hen uitrusten in één richting stilistischeNaar de slaapkamer en werkruimte in harmonie met elkaar, ontwerpers raden hen uitrusten in één richting stilistische

Belangrijk! Goede organisatie van de ruimte voor het kantoor aan huis toegewezen, zal worden afgestemd op een werkend harmonie. Daarom moet de reorganisatie worden gedacht tot in de kleinste details.

Het kiezen hoe moet de ruimte in de kamer te organiseren, moet je uit te gaan van hun eigen eisen, die moet overeenstemmen met de werkelijke afmetingen van de ruimte, de locatie van de deuren en ramen, het lichtniveau.

Prioriteiten stellen:


 • Als u thuis werkt niet vaak wordt uitgevoerd, de locatie van het werkgebied moet zo worden verborgen als de kamer zelf als geheel is gemaakt om te rusten;
 • Als u nodig hebt om thuis te werken permanent, plus alles in de kamer voor onbevoegden te maken, in dit geval de gebouwen moeten worden uitgerust met het als een kantoor, die alleen maar de slaapkamer wordt 's nachts;
 • Als er een situatie waarin het onmogelijk is om de voorkeur om te ontspannen of arbeidsorganisatie moeten al onze inspanningen om ervoor te zorgen dat twee afzonderlijke gebieden waren onafhankelijk van elkaar direct geven.

Goed gekozen ontwerp van het slaapgedeelte en werk zal helpen om een ​​gunstige sfeer in de kamer te houden. Om dit te doen, onderzoeken het bestemmingsplan technieken voor de verdere creatie van het interieur.

Kleine slaapkamers: studeerkamer

Plaatsing van het werkgebied in een kleine kamer is mogelijk met de technologie van vandaag, het opslaan van de ruimte. Sinds geringe omvang van kamers niet kan veroorloven om een ​​grote set van meubilair gebruiken, moet u alleen de meest noodzakelijke dingen te kiezen.

Zelfs in een kleine slaapkamer kan het werkgebied, het belangrijkste ding te regelen - goed gezoneerd ruimteZelfs in een kleine slaapkamer kan het werkgebied, het belangrijkste ding te regelen - goed gezoneerd ruimteBelangrijk! Als in de slaapkamer zijn er gratis nissen of hoeken, moet u het grootste deel van deze ruimte te maken voor de organisatie op de werkvloer.

Zoning kleine kamer, in dit geval, slechts meubelstukken, waarvan de esthetische en functionele lading zal dragen.

Het kiezen van meubilair voor kleine slaapkamer, in combinatie met de behuizing:

 • Opknoping locker, die in de klaptafel is geïntegreerd voor een laptop is een perfecte oplossing voor kleine ruimtes.
 • Installeer ingebouwde kasten om ruimte te besparen, omdat het kan worden gebruikt voor de opslag van opvouwbare desktop en markeer een paar planken voor documenten.
 • Multifunctionele transformeerbare bedden combineren het bureau en bed. Wanneer de onderkant van de schappen zijn gunstig gelegen.
 • Set bestaat uit een hoogslaper, kan een kleine kast en een tafel een perfecte optie voor zowel de slaapkamer en de werkplek.

Meubels moeten worden gekocht op het principe van het minimalisme. Aangezien kleine kamers elke vierkante centimeter telt, moet het recreatiegebied beperken bed en nachtkastjes, commode die kunnen worden vervangen, in combinatie met de dressing.

Methoden van bestemmingsplannen in het interieur slaapkamer-studie

Zoning slaapkamers zal effectief delen een gemeenschappelijke ruimte in verschillende zones, significant verschillend functionele eigenschappen.

Belangrijk! Als de ruimte is verdeeld in 2 kamers op tegenover functionaliteit, deskundigen adviseren de traditionele TL-licht niet te gebruiken. Voor dit doel, zou het beter zijn om spots, wand of vloer lampen te installeren.

Mooi en praktisch is om de slaap te verdelen en werkgebieden kan aan de wand of meubels zijnMooi en praktisch is om de slaap te verdelen en werkgebieden kan aan de wand of meubels zijn

Moet zeker denken door alle details voordat bestemmingsplan.

De belangrijkste methoden van bestemmingsplannen:


 • Aanbrengen van tussenschotten, alsmede de scheiding arch een klassiek uitvoeringsvorm, aangezien hun steun neemt privacy in elk van de zones.
 • Met behulp van de kast verbetert de functionaliteit van de partitie als een blanco zijde van de door het kabinet structuur, zal het handig om planken voor kantoorbenodigdheden en andere noodzakelijke documenten te bouwen.
 • Scheiding van de kamer door middel van kleurencombinaties heeft betrekking op de toekenning van een slaapgedeelte in een meer intense toon dan de resterende ruimte voor de kast. Toonaangevende ontwerpers zijn niet geadviseerd om de kleurtinten te kiezen, een verschil van meer dan 2 kleuren. Bijvoorbeeld, een werkplaats meisje ziet er geweldig uit in het roze.
 • Als de slaapkamer, zijn er voldoende hoge plafonds, de afbakening van de totale oppervlakte in afzonderlijke zones mogelijk met de hulp van multi-level plafond structuren.
 • Het creëren van een podium om te werken of slaapgedeelte - een mooi en praktisch bouwhoogte van 5 tot 30 centimeter. Voor een duidelijke lijn de ruimte in zones verdelen Met de spotlights.
 • Het gebruik van textiel is de meest eenvoudige en goedkope manier om het werkgebied van de rest van de kamer te scheiden.

Het idee van het scheiden van de kamer in een slaapkamer-studie moet de relatieve onafhankelijkheid van elk van de zones te karakteriseren, zodat de werk- en slaapgedeelte plaats moeten hun goedkeuring hebben.

Slaapkamer ontwerp-kabinet: het oorspronkelijke ontwerp oplossingen

De verdeling van de ruimte in de kamer en een slaapkamer gaat slaapgedeelte gerangschikt in de achterkant van de kamer en werkruimte direct naast het raam. Om te ontspannen gebied niet interfereert met een bureau geplaatst, zodat het bed het gezichtsveld niet binnengaat.

Slaap- en werkruimtes, die in dezelfde kamer, is het beter om te tekenen in de stijl van het minimalisme, alleen het oppakken van de felle kleurenSlaap- en werkruimtes, die in dezelfde kamer, is het beter om te tekenen in de stijl van het minimalisme, alleen het oppakken van de felle kleuren

Ontwerpen voor de slaapkamer, in combinatie met de behuizing:


 • Making-slaapkamer kabinet in een minimalistische stijl, is het belangrijkste. Deze stijl betreft het plaatsen in de kamer een minimum van meubilair - een bed en een kast in de slaapkamer, een computer bureau en een comfortabele fauteuil in het gebied voor werk. Dan elk item zal worden gebruikt voor het beoogde doel, zonder overbelasting van de ruimte. In minimalisme, gebruik maken van neutrale kleuren, moet u ook een maximale lichtinval in de kamer, het toevoegen van een goed georganiseerde kunstlicht bij natuurlijk licht.
 • Design in hi-tech stijl voor ogenschijnlijke eenvoud biedt veelzijdigheid en het gemak van de kamer is niet belast met onnodige decoraties. Omdat de stijl betreft de precieze plaatsing van objecten. Deze stijl geeft de voorkeur aan een combinatie van wit en licht grijs van kleur en zwart en donkergrijs. Binnendringen van beige gedempte tonen.
 • Met klassieke stijl kun je een elegante afwerking op 2 verschillende gebieden van functionaliteit te bereiken. Maar in dit geval is het noodzakelijk om meubels zorgvuldig te selecteren. Computertafel moet worden gecombineerd met een totale interieur en simuleren van een antiek meubelstuk.

Klassieke stijl maakt het verbod op contrasterende kleuren in het interieur, en het gaat om het gebruik van een warm palet.

Het maken van een slapende-kast (video)

Met behulp van zijn eigen verbeelding bij het bekijken van thematische foto van het internet, evenals het advies van professionele ontwerpers, kunnen we in de ruimte van de kamer met een gezellige slaapgedeelte en een praktische werkplek te combineren. Organisatie van de volledige kast in de slaapkamer is alleen mogelijk methode van de schepping en experimenten.

Slaapkamer ontwerp-kast (interieurfoto's)

6QPxSVBXSw7dOF2870NH0CVmrCmwpMGQ 03spalnya-kabinet 507e94b443f84 1920x1080resizeinterior9200371346495234 1920x1080resizeinterior55811330955107 3476 4847 41137 148.630 00073337n1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 58

map