Gecombineerd behang voor de kamer van een kind: 10 regels van de registratie

Gecombineerd behang voor de kamer van een kind: 10 regels van de registratie

12 October 2017Children's ruimte moet worden gemaakt, rekening houdend met de wensen van het kindChildren's ruimte moet worden gemaakt, gezien rebenkaRoditeli wensen zijn altijd met grote verantwoordelijkheid aanpak voor het ontwerp van kamers voor hun kinderen. Voor de registratie van de kamer van een kind dat ze gebruik maakt van de hoogste kwaliteit en milieuvriendelijke materialen. Ouders zeer zorgvuldig betrekking hebben op de keuze van de stijl waarin de kamer zal worden ingericht. In de eerste plaats moet hij als een kind, een positief effect op zijn gezondheid en psychische conditie. Gecombineerd behang voor de kamer van een kind - perfect voor een stijlvolle en originele registratie van de kwekerij.


Behang in de kinderkamer: de regels van de combinatie

Er zijn basisregels voor de registratie van de kamer van een kind, die wordt geleid door de meerderheid van de ontwerpers. Het is deze regels zullen de ouders die besluiten om een ​​eigen kamer van het kind te registreren helpen.

Bij het maken van de kamer van een kind is het belangrijk om te onthouden dat de stijl in het interieur niet mag schreeuwen. Een overvloed aan bloemen en decor kan negatieve invloed hebben op de emotionele toestand van het kind.

Door het volgen van de eenvoudige regels van het versieren van de ruimte voor uw kind, kunt u voorkomen dat veel valse combinaties in het interieur.

De combinatie van wallpapers voor een kind, vasthouden aan de basisregelsDe combinatie van wallpapers voor een kind, vasthouden aan de basisregels

een combinatie van regels:


 1. De harmonieuze combinatie van kleuren en inrichting van het interieur. Het beste ding om overlappende kleuren te doen. Wallpapers kunnen overlappen in de kleur combinatie met meubels, kussens op haar tapijten. Het gebruik van contrasterende kleuren zal helpen accenten.
 2. De combinatie van trim en interieur. Het is belangrijk om na te denken over elk detail combineren bekledingsmaterialen, de combinatie ervan met meubels, die regeling moet worden betaald speciale aandacht. Het moet veilig en comfortabel zijn.
 3. Prioriteiten stellen. Bij inschrijving is het belangrijk om het fundamentele probleem, dat door de ouders zullen worden afgestoten in de reparatie op te lossen: de ruimte bestemmingsplan, stilering ruimte themed kwekerij.

Eerst en vooral, moeten de ouders de kleurencombinatie in de kamer, het totale interieur stijl, zijn thema's te bepalen. Alleen dan kunnen ze genieten van de selectie van geschikte materialen.

Voorwaarden van de harmonieuze combinatie van behang in de kinderkamer

Veel aandacht in het ontwerp van de kamer van de ouders geven het verfraaien van de muren. Achtergrond kiezen voor de behoefte van een kind om de hoogste kwaliteit, gemaakt van natuurlijke materialen.

Deskundigen adviseren niet te gebruiken bij kinderen vinyl behang, omdat ze stoffen die het lichaam van het kind kan schaden kan bevatten.

Vandaag de dag, een brede selectie van behang van kinderen kunt u de geslaagde combinatie die een beroep doen de eigenaren van de kamer te selecteren.Wallpaper voor de ruimte van een kind moet van hoge kwaliteit en interessant zijnWallpaper voor de ruimte van een kind moet van hoge kwaliteit en interessant zijn

Regels van de combinatie van behang:

 • Behanglijm dezelfde kleur, maar kiezen uit verschillende tinten. U kunt crème wit, lichtblauw en lichtblauw, beige en terracotta kleuren te combineren. Deze combinatie zal elk interieur stijl te vullen, zal een gunstig en ontspannen sfeer te creëren.
 • Behangen contrasterende kleuren. Dergelijke combinaties zijn voor kinderen ouder. Men moet voorzichtig zijn in het gebruik van felle kleuren, moet het niet te veel zijn. De sfeer zal dan onder druk zetten.
 • Plain behanglijm in combinatie met kleur schilderijen. Dit type van afwerking zal toestaan ​​slim gezoneerd ruimte. Figuur behang moet een kleur die overlappen met zelf-gekleurde stof bevatten.
 • Lijm behang met verschillende patronen. Dit ontwerp is helder en stijlvol, op voorwaarde dat een juiste grootte kleurencombinaties.
 • Lijm wallpapers. Dit is een helder ontwerp dat vreugde aan een kind zal brengen, omdat hij in staat was om een ​​beeld te selecteren zal zijn.

Bij het kiezen van een methode voor het combineren van behang en kleurenschema, is het belangrijk om het kind om een ​​keuze van hun eigen smaak te maken. De missie van de ouders is in zijn nenavyazchivoq correctie.

Wallpaper voor de kinderkamer gecombineerd voor jongens

De achtergrond instellen combinatie afhankelijk van de leeftijd van het kind, zijn smaak voorkeuren. De keuze van de materialen en kleuren voor de afwerking is belangrijk om te overleggen met een kind zichzelf. Niemand beter dan hij wist niet welke kamer die hij comfortabel om veel tijd te besteden zal zijn.

Gezamenlijk werken aan de inrichting van de kamer zal helpen de ouders en het kind te begrijpen en om elkaar beter te leren kennen.

Ouders moeten het kind niet berispen voor zijn keuze, integendeel, ze moeten luisteren en uit te voeren voor zover mogelijk en passend, aangezien, zoals het kind wil.

Check out kamer kan zijn met je kind, die zal u vertellen wat hij wallpaper wil het meestCheck out kamer kan zijn met je kind, die zal u vertellen wat hij wallpaper wil het meest

Voorbeelden van de registratie voor jongens kamer:


 • Met behulp van de favoriete kind van kleurencombinaties. Wees niet bang voor felle kleuren zijn, maar we moeten in staat zijn om hen een harmonieuze combinatie.
 • Door het combineren van behang is het belangrijk uit te gaan van de basiskleur. Voor hem kan je vergelijkbare kleuren te kiezen of gebruik een contrasterende kleur.
 • Muur foto's in de speeltuin en rustige tinten behang in het recreatiegebied.
 • Selecteer afbeeldingen, in overeenstemming met de voorkeuren van het kind: reizen beelden van helden favoriete cartoons en sprookjes, voertuigen, vliegtuigen.

Wanneer u het behang registreren is belangrijk om ze met succes te combineren met meubels en woninginrichting.

Behang in de kinderkamer voor meisjes: succesvolle combinaties

Voor fijne en mooie meisjes vaak gecombineerd behang geselecteerd in lila en roze kleuren.

U kunt veilig experimenteren met het kind in de selectie van felle kleuren: geel, rood, groen, blauw, paars.

Met eigenwaarde gecombineerd om te beginnen met de hoofdkleur waarop de keuze van kleuren en materialen voor decoratie wordt uitgevoerd bepalen.

Voor een meisje om de beste behang in roze, paars en pastel kleuren te kiezenVoor een meisje om de beste behang in roze, paars en pastel kleuren te kiezen


Voorbeelden van salons voor meisjes:

 • Het gebruik van foto wallpapers van de favoriete personages uit sprookjes en cartoons, prinsessen, kastelen, bloemen.
 • Desktop Companion moet enkele kleur of met kleine patronen te kiezen.
 • Verschillende soorten behang kan harmonieus worden gezoneerd kamer. We Wieg behanglijm pastelkleuren, kunnen ze levendiger in de speeltuin zijn.

De inrichting van de kamer is belangrijk om het kind te betrekken. Dit helpt niet alleen regelen van de kamer, zodat het kind was in het comfortabel. Het herstelproces zal verenigen en ouders en kinderen bij elkaar te brengen.

Hoe wallpaper voor de kinderkamer (video) te kiezen

Gecombineerd verfraaien van de ruimte van een kind - belangrijke fase in het proces van afwerking. Als de ouders beslissen over de zelf reparaties uit te voeren, voordat u begint met werken, moet je de basisregels van de combinatie en de combinatie van materialen en kleuren te leren. Er zijn vele ontwerpen die in de kinderkamer kan worden toegepast, rekening houdend met de individuele kenmerken van het kind en zijn voorkeuren. De inrichting van de kamer gecombineerde methode is het belangrijk om de regel van de harmonie te volgen: de kleuren en meubels moeten worden gecombineerd of aangenaam contrast.

Creatieve wallpapers voor de kamer van een kind (foto's)

1-min1 3min45 5b0a0 18min30 22 50-3 62-1024x724 955 727.621 1392710239oboi-Detskaya-4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map