Gebruiksaanwijzing systeemplafond Armstrong

Gebruiksaanwijzing systeemplafond Armstrong

12 October 2017Armstrong Plafonds in onze tijd zeer populair geworden als gevolg van de lage kosten en duurzaamheidArmstrong Plafonds in onze tijd zeer populair geworden als gevolg van de lage kosten en dolgovechnostiPotolki Armstrong soort zijn erg populair. Ze worden veel gebruikt vanwege de lage kosten en duurzaamheid. Bovendien wordt de montage van het plafond in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd. Met het oog op de structuur met zijn eigen handen goed samen te stellen, moet u zich aan eenvoudige regels en een voorlopige lay-out.


DIN-rail voor plafonds Armstrong: mount technology

Voordat u begint met het leggen van de tegels, moet u de ondersteunende rails te installeren. Maak het makkelijk genoeg. Het belangrijkste ding - om een ​​geschikte grootte latten kiezen.

Vóór de installatie van de vervoerder rails te beginnen, moet u de hangers op te lossen. Deze gegevens zijn nodig opdat de rail stevig tegen het oppervlak en niet vervormd. Suspensies vast te stellen op 1,5 meter.

Draagstrippen kunnen met elkaar worden verbonden en gebruikt om het plafond in grote ruimtes vastgesteldDraagstrippen kunnen met elkaar worden verbonden en gebruikt om het plafond in grote ruimtes vastgesteld

Experts raden om te kiezen voor een rail met een lengte van 3,5 meter. Ze zijn universeel. Voor montagerails is het gewenst sloten gebruiken.


Bij de montage van de ophanging beschouwen een aantal nuances:

 1. Hunkeren met het oog op de noodzaak om het plafond met behulp van een anker te versterken. Als u dit punt niet kunt gebruiken, gebruik dan een gewone schroef.
 2. Zorg ervoor dat de drager rail tractie hechten met een haak.
 3. Zorg ervoor dat u een veerophanging bevestigen. Het zal u helpen om de lengte van de structuur aan te passen.

Installeer verlaagde plafonds Armstrong met zijn eigen handen

Begint het samenstellen van het systeemplafond layout. In eerste instantie dient te worden opgemerkt horizontale platen. Vergeet niet dat een rationele lay-out van de contouren zal u toelaten om het toestel correct te verzamelen. Zodra u beslissen over de contour, doorgaan met markeringskerven.

Partitie schema bezuinigingen: • Plaats de inkepingen in elke hoek van de kamer. Tijdens deze handeling is het raadzaam om een ​​laser-niveau te gebruiken. Deze tool zal u helpen om een ​​meer nauwkeurige telling te maken.
 • Bij gebruik van een meetlint, bepalen de opmaak tussen de vloer en ontvangen inkepingen.
 • Zodra u de afstand hebt gemeten, afwisselend sluit elke inkeping tussen hen. Om dit te doen, gebruik maken van de gespecialiseerde tracer.

Zoals bevestigingsmaterialen het plafond Armstrong of onderdelen, suspensies gebruikt en profielen T-vormige configuratieZoals bevestigingsmaterialen het plafond Armstrong of onderdelen, suspensies gebruikt en profielen T-vormige configuratie

Nadat je de oppervlakte hebt gemarkeerd, uitvoeren communicatie en bedrading. Vergeet niet dat de communicatie nodes niet hoeven te houden aan de platen. Ook, voordat u begint met het montageframe grijper geschikt verlichting. Het wordt aanbevolen om spot verlichting gebruiken.

frame van installatietechniek:

 1. Snijd de Hol profiel bevestigen aan de muur. Om het product te vergrendelen, gebruik schroeven en pluggen. Als u de installatie van het plafond Armstrong in een houten huis, is het mogelijk om de muur profiel met spijkers op te lossen.
 2. Vervolgens de installatie van de draagprofielen.
 3. Installeer hangers. Vergeet niet na de operatie om de draagriem te lijnen. Anders kan de structuur instorten.
 4. Bevestig de langs- en dwarsdragers. Het kan gebruikt worden als een kruis, en parallel aan de montage schema.

Installeren van een verlaagd plafond Armstrong: stap voor stap handleiding

Zodra u het kader hebt verzameld, is het noodzakelijk om te beginnen om de panelen te installeren. Daarvoor is het gewenst om de sterkte van het frame te waarborgen.

Installatie wordt gemaakt in de volgende volgorde:

 • Afwisselend uw content voor elke cel te verhogen.
 • Tip de inhoud van de cel en vul hem in de leegte. Dan moet je voorzichtig zet de plaat in de cel. Zorg ervoor te monteren elke tegel was solide.
 • Installeer verlichting en sluit ze aan op de bedrading. Het moet worden gedaan nadat u draden powered-down.
 • Installeer Blanking plate.

Als de scankader u fouten vindt, is het raadzaam om de structuren te ontmantelen en opnieuw assembleren danAls de scankader u fouten vindt, is het raadzaam om de structuren te ontmantelen en opnieuw assembleren dan

Als u van plan bent om het raster lampen, die een hoog soortelijk gewicht hebben geïnstalleerd, moeten ze op de individuele hangers worden geïnstalleerd. Anders zal de plafondframe worden extra belast.

Bevestiging voor hangend plafond Armstrong

Het lager belasting op het frame van metalen platen. Meestal heeft een cellulaire structuur, maar in sommige gevallen het gestel uitsluitend van de langselementen samengesteld.

Gewoonlijk wordt de suspensie aan het plafond met een U-vormige configuratie. In detail zijn er speciale gaten. U kunt ook de verstelbare schorsingen gebruiken. Hiermee kunt u de hoogte van elke sectie afzonderlijk aanpassen.

Armstrong plafond kan worden bevestigd door middel van suspensies die kunnen worden aangepast aan de hoogte van de blokkenArmstrong plafond kan worden bevestigd door middel van suspensies die kunnen worden aangepast aan de hoogte van de blokken


Vastgemaakt soort plafond Armstrong met de hulp van:

 1. Profielen. Ze zijn gemaakt van metaal. Profielen worden bevestigd door middel van een veerslot.
 2. Fastening units.
 3. Hangers. Ze zijn in hoogte verstelbaar eenheden.

Reparatie plafonds typt Armstrong met zijn eigen handen

Reparatie plafondtype Armstrong - een eenvoudig proces. Voordat u begint met reparatiewerkzaamheden, moet u de structuur te ontmantelen. Om dit te doen moet je een spatel, mes, schroevendraaier, kniptang, tang nodig.

Aanwijzingen voor de ontmanteling van het plafond:

 • Buig het profiel, die is ingesteld op het laatste holle tegels. Hiervoor met een schroevendraaier of knijptang.
 • Verwijder de lege plaat.
 • Verwijder de kabels en de rest plaat.
 • Verwijder de drager en het hoekprofiel zo nodig.

Indien het plafond werden slappe gebieden, moet u de montage-onderdelen te vervangen. In sommige gevallen is het raadzaam om alle nietjes en embedded haken vervangenIndien het plafond werden slappe gebieden, moet u de montage-onderdelen te vervangen. In sommige gevallen is het raadzaam om alle nietjes en embedded haken vervangen


Na de ontmanteling van het plafond kunt u de reparatie te starten. De vervormde plaat en bevestigingsmiddelen moeten worden vervangen. Als de reden voor vervorming stof werd een overstroming, moet u eerst de lichten te verwijderen, en vervolgens uit elkaar te halen het systeemplafond.

Installatie van het plafond Armstrong (video)

Armstrong plafondmontage type zelf vrij gemakkelijk. Het belangrijkste ding - voor het op juiste wijze de merken toe te passen op het plafond en de muren. Je moet ook zorgen voor het installeren van de communicatie en bedrading. Om vast te stellen onderdelen te gebruiken pluggen en schroeven. Bij het installeren van het plafond Armstrong in een houten huis is toegestaan ​​om nagels te gebruiken.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map