Gebruik textielbehang in het interieur

Gebruik textielbehang in het interieur

12 October 2017Textile wallpaper zal uw interieur een rijke uitstraling dat zowel de gastheer en gast geefTextile wallpaper zal uw interieur een rijke uitstraling dat zowel de eigenaar als gosteyTekstilnye behang of zoals ze worden stoffenbehang genoemd zal bevallen geven - het is een mooie originele oplossing voor het interieur. Ze zijn gemaakt van verschillende stoffen en ontwerpen kunnen absoluut alles zijn. Ondanks het feit dat dit soort behang is vrij duur, het is een van de meest luxueuze en verfijnd. In aanvulling op de esthetische schoonheid van textiel muur hebben een goede warmte- en geluidsisolatie. Lees meer over het lijmen van de stof behang en hun eigenschappen kunnen verderop in dit artikel te vinden.


Wat zijn stoffenbehang

In royal tijden waren stoffenbehangIn royal tijden waren stoffenbehang

Stof behang is verschenen voor een lange tijd, verschillende materialen getrimd muren tijdens de Renaissance, die een symbool van rijkdom en luxe was. Fluweel, zijde, brokaat - deze weefsels klopte Kings kamer. Maar nu het doek behang is goedkoper dan een paar eeuwen geleden. Het gebruik van moderne technologieën en materialen kunt u echt mooi behang en fijne stoffen te creëren, en ze zijn goedkoper, en zijn sneller dan in het verleden, toen het behang met de hand te doen.

Textiel wand bestaat uit een basis waarop een bepaald weefsel wordt aangebracht. Op deze gronden textiel muur worden verdeeld in vele verschillende, die verschillen in prijs en uiterlijk.

Welke soorten stof behang voor de muren

Een groot aantal textielbehang selectie zal bevallen in het creëren van het interieur van de kamerEen groot aantal textielbehang selectie zal bevallen in het creëren van het interieur van de kamer

Textiel muur gemaakt van natuurlijke materialen.


materialen:

 • katoen;
 • viscose;
 • Len;
 • Silk.

De garens van de stof op het papier of non-woven drager, wallpaper prijs is afhankelijk van de grondstoffen. Op dit moment zal elke klant in staat om de perfecte achtergrond voor uw reparatie te kiezen, zijn er stof behang met een compleet andere textuur en uiterlijk.

Soorten en variëteiten

Zijden behang - duur en de laatste een lange tijd. Vilt kan worden gestofzuigd. Fleece populairsteZijden behang - duur en de laatste een lange tijd. Vilt kan worden gestofzuigd. Fleece populairsteAfhankelijk van het materiaal, die zijn bevestigd weefsel, zijn er verschillende soorten behang stof:

 •  zijde;
 •  linnen;
 •  gevoeld;
 •  BCF.

Zijden behang en al zijn duurder natuurlijk niet volledig uit zijde. De basis voor deze wallpapers is viscose. Dit soort stof behang is duurzaam, niet vervagen in de zon en ziet er erg mooi. Vanwege de hoge kosten van deze wallpapers zijn gemaakt op bestelling.

Om een ​​linnen stof wallpaper gebruikt vlas blending technologie met synthetische creëren.

Vaak het geval is, het verschil in kleuren, zelfs in een rol behang uit het feit dat ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal. Wallpapers vlas kan worden gestofzuigd, ze zijn ook de meest toegankelijke van de stof behang.

Vilt behang zijn verdeeld in twee types: gestart vanaf propeen en vilt doek. De eerste kan worden gewassen en afgezogen. Deze zachte behang met een bijzondere textuur, die ook op bestelling gemaakt.

BCF wallpaper hebben textuur lijkt op hout. Voor hun vervaardiging gebruikte kunststoffen zoals acryl, nylon, polypropyleen. Meestal ze zijn gemaakt van suède en gevoeld.

Er zijn ook vliesbehang, ze worden gekenmerkt door een hoge sterkte en slijtvastheid. Dit verklaart zo'n hoge populariteit van deze wallpapers.

De beste wallpapers en metgezel stoffen

Stof behang zijn beschikbaar voor het interieur van uw meubels. Dit zal de harmonie tussen de muren en de badkamer gevenStof behang zijn beschikbaar voor het interieur van uw meubels. Dit zal de harmonie tussen de muren en de badkamer geven

Aangezien textiel muur zijn unieke en vaak worden op bestelling gemaakt, pak dan de nodige meubilair is heel moeilijk. Kom dan naar de hulp metgezel stoffen die het behang patroon echo. Deze stoffen kunnen worden gebruikt om kussens of meubels trimmen om een ​​echt uniek en interessant ontwerp van de kamer te creëren.


Tissue metgezellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, maar op hetzelfde moment krijgen ze heel moeilijk, slechts een klein aantal bedrijven die zich bezighouden met het creëren van behang en metgezel stoffen. Deze techniek kan verbazende combinaties en voordelig om te benadrukken het interieur te bereiken.

Populair zijn patchwork behang door als een lappendeken van verschillende stoffen. Dit ontwerp methode is ideaal voor kamers met lichte meubels, zoals slaapkamer meisjes.

Dit materiaal wordt gebruikt voor behang

Wallpaper onder de stof - het is mooi en aantrekkelijkWallpaper onder de stof - het is mooi en aantrekkelijk

Nu op de markt van afwerkingsmaterialen zijn er verschillende behang dat het weefsel na te bootsen. Ze kunnen vinyl, papier en non-woven. Deze wallpapers zijn ook vrij duur, maar er beter uitzien dan natuurlijk weefsel.

Wallpaper lijken op matten, vlechten, stoffen, hoewel gestikt van verschillende patches. Ook zijn er materialen die de huid lijken. Wallpaper onder de stof look is stijlvol en elegant, kan vinyl behang onder de stof worden gewassen.


Hoe steekt textielbehang

Behangen moet gebeuren na zorgvuldige bewerkingswand, omdat dan het behang worden alle fouten en onregelmatigheden van het oppervlak te benadrukken.

Allereerst moet je verwijderen van de muren van het oude behang, gips en andere coatings. Bijzondere aandacht is nodig om verf te verwijderen om een ​​nieuwe achtergrond wordt daarna niet veranderd zijn kleur.

Ongeacht het type van behang belangrijke factor van succesvolle afwerking is glad oppervlak, dus het moet grondig worden gereinigd en gepleisterd.

Alle verbindingen en gaten moeten zorgvuldig omgaan met het gips en laat het goed drogen.

Na het reinigen en vullen van de oppervlakte kan beginnen te behangen. Textiel behanglijm is het beter om de professionele toevertrouwen, zelfstandig zonder voorbereiding precies dit soort behang plakken zal niet werken.

Hoe te textielbehang lijmen: Technology

Textielbehang worden ook gelijmd papierTextielbehang worden ook gelijmd papier

Textiel muur hebben bepaalde kenmerken, als gevolg van de hoge kosten van deze materialen voor het lijmen moeten vooral serieus worden genomen. Het is beter om niet te lijmen stof behang jezelf en het huren van een professionele, omdat de lijm textielbehang soepel en nauwkeurig is moeilijk zonder de juiste ervaring.

Als u echter toch besloten om pasta behang met de hand, zorg ervoor dat u de fijne kneepjes van stof behangen te verkennen:

 1. De lijm moet worden gebruikt voor zware behang, maar niet een die is ontworpen voor bamboe behang.
 2. Het grootste deel van het behang kleefstofsamenstelling wordt aangebracht met een kwast of roller.
 3. Voor het lijmen van de vilt behanglijm moet alleen worden toegepast op de muur, behang promazyvat niet nodig.
 4. Hoewel de stoffenbehang in het proces van lijmen zelden verkreukelen en scheuren, is het noodzakelijk om kreukels en vouwen van de stof te voorkomen.
 5. Textiel behanglijm niet overlappen, alleen kont.

Lijm stoffenbehang niet veel anders dan de gebruikelijke lijmen van papier en andere behang, is het verschil in de afwerking enkel op basis van het behang. In ieder geval moet lijmen voorzichtig en langzaam worden uitgevoerd.

Wat is wallpaper wasbaar doek

Vliesbehang niet nat wordt. Dit zal toelaten om natte reiniging muren doenVliesbehang niet nat wordt. Dit zal toelaten om natte reiniging muren doen

Deze wallpapers hebben belangrijke voordelen, ze zijn samengesteld uit waterbestendige materialen, waardoor je kunt plakken deze materialen panden met een hoge luchtvochtigheid, evenals het gebruik in badkamers, gangen en kamers voor kinderen. Wasbaar doek zien er leuk uit, hebben een uniek design, hoge sterkte en waterbestendigheid.

Wasbare textiel gevormd uit papier of non-woven drager, een tweede laag van een dergelijk materiaal draagt ​​elke stof: katoen, fluweel, zijde, linnen. Dit soort stof behang heeft een hoge sterkte en weerstand tegen water, ze zijn ook gemaakt van natuurlijke materialen.

Ook kan dit soort behang worden gebruikt in klinieken en ziekenhuizen, waar de meeste lijken vuil en bacteriën. Behangen wasbaar kan worden behandeld met speciale reinigingsmiddelen om de kamer schoon te houden.

Glasvezel behang: waardigheid

Glasvezel gemaakt van glas filamenten van verschillende diktes en kleuren.

Dit materiaal heeft aan populariteit onlangs verworven, maar heeft bepaalde voordelen:

 • Milieu-zuiverheid;
 • luchtdichtheid;
 • netheid;
 • duurzaamheid;
 • Verbeterde sterkte;
 • hittebestendigheid;
 • De mogelijkheid van kleuring.

Glasvezel niet alleen geschikt voor muren, maar ook ter dekking van meubelenGlasvezel niet alleen geschikt voor muren, maar ook ter dekking van meubelen

 Opgemerkt dient te worden dat dit soort behang is uitgeschakeld, en toen een brand geen schadelijke stoffen vrijkomen. Ook zijn ze gemaakt van natuurlijke materialen en zijn toegenomen kracht om te snijden en breken dit soort behang serieus moeten proberen.

Dit soort behang plakken dan kan niet alleen de muren, maar ook kasten, deuren en tuinmeubelen.

Glasvezel kan scheuren en verschillen in de bases te verbergen, kunnen ze worden gebruikt in ruimtes met bakstenen, gipsplaten en andere muren. De levensduur van dergelijke behang is tot en met 30 jaar en opnieuw te schilderen hen kan ongeveer 20 keer. Meestal glasvezel vervaardigd motieven in de vorm van diamanten, maar gemakkelijk te vinden en om de behang met een bepaald patroon.

Textielbehang: reviews van consumenten

Het belangrijkste nadeel van stoffenbehang hun nul weerstand tegen water, zodat het gebruik van dit type decoratiematerialen in de badkamer of keuken kan niet. Ook kunnen zij snel accumuleren stof en vuil, maar tegelijkertijd de zorg voor hen moet zorgvuldig zijn niet alle soorten stoffenbehang kan worden gereinigd.

Maar vergeet niet over de voors, degenen die de eigenaren van behang gemaakt van doek, zeggen dat deze afwerkingsmaterialen dramatisch izmeli interieur van hun huizen. Heerlijke patronen en hoogwaardige behang, gecombineerd met uitstekende doorlaatbaarheid voor waterdamp en geluidsisolatie mogelijk Textielbehang genoemd echt luxe materialen en interieur elementen.

Het onderzoek vermeldt ook dat bij het lijmen van de wallpaper niet overhaast en niet verkreukelen, die sterk vergemakkelijkt de afwerking.

Tot slot moet gezegd worden dat het weefsel behang - duur, maar een echt luxe traktatie. Dit prachtige element van het interieur brengen de kamer elegantie en perfectie, maar ook uniek, omdat de zijden behang en voelde kunnen op bestelling worden gemaakt. Stoffenbehang laatste een lange tijd, niet vervagen, hebben een goede geluidsisolatie, maar al snel vuil worden en zijn moeilijk te wassen, maar een prachtig uitzicht op de afwerkingsmaterialen kunt u uiteindelijk te vergeten over de tekortkomingen.

Glue textielbehang (video)

Tot slot merken we op dat als de muren zal worden geschilderd, moet je aandacht besteden aan de structuur van behang, dat is ook verschillend. Voor verschillende video's en foto's kunnen worden opgevat als het behang blik in het interieur.

Textile wallpaper (foto's)

5d63a888ed1542cf403f57c34ec17a10 1 136 430big 2014-07-13234055 7237-7801 436586729 12204658590204031 13898562843531 1439473440158255cc9f2026ac9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 79

map