Gala decor: 3 ideeën voor bruiloft topiary

Gala decor: 3 ideeën voor bruiloft topiary

12 October 2017Zelfgemaakte bruiloft topiray - dit is een grote gift die zeker is om het bruidspaar te genietenZelfgemaakte bruiloft topiray - dit is een geweldig geschenk dat zal houden topiary novobrachnymKrasivy huwelijksceremonie zal een grote decoratie of geschenk aan de jonggehuwden zijn. U vindt het in een bloemenwinkel of doe het zelf. De tijd is niet veel te nemen, maar het zal heel wat aangename momenten aan degenen wie het bedoeld is te geven. Alle benodigde gereedschappen om hard te werken te vinden thuis. Als er iets is niet bij de hand zal zijn, is er altijd hulp winkel voor handwerk.


Topiary doen een bruiloft: hoe een ontwerp te kiezen

Het grootste aantal problemen voordoen in dit stadium. Aan de ene kant, ik wil iets niet-triviaal te creëren, en, aan de andere kant - een bruiloft thema niet sierlijke vormen betekenen. Dat is de reden waarom zijn er gevallen van uitersten, als een boom te asceet of, omgekeerd, al overbelaste decoratieve elementen. Sla het gezond verstand zal helpen foto's klaar varianten. Hun visie is niet tijdrovend, maar zou een vlucht van de verbeelding in de juiste richting te sturen.

Niet verkeerd om te gaan winkelen met goederen voor de bruiloft. De kans is groot dat er zal worden gevonden op de planken van een paar creatieve ideeën.

Kies een ontwerp voor bruiloft topiary makkelijk, maar je moet wel rekening houden met de voorkeuren van de jonggehuwden en hun leeftijdKies een ontwerp voor bruiloft topiary makkelijk, maar je moet wel rekening houden met de voorkeuren van de jonggehuwden en hun leeftijd

Bovendien wordt de aandacht gevestigd op de volgende gegevens:

 • Leeftijd burgers die hebben besloten om de knoop te combineren;
 • Nationale tradities;
 • Plaats een huwelijksceremonie;
 • Esthetische voorkeur voor de bruid en bruidegom.

Topiary doen het huwelijk van katoen ballen en organza

Het wordt beschouwd als de meest betaalbare optie in termen van prijs. Aangezien de belangrijkste decoratief element organza toepassing fijne kiezels en sommige katoenen ballen. Populariteit gepresenteerde variant was te wijten aan een aantal kwaliteiten. In de eerste plaats hebben we het over de eenvoud en de snelheid van de productie. Zelfs als voor de huwelijksceremonie, zijn er heel weinig tijd om een ​​compositie met zijn eigen handen te maken, je kunt voor 4-5 uur. Je moet beginnen met de selectie van materialen.


Het wordt aanbevolen om een ​​kleine marge naar het werk niet hebben gedwongen te onderbreken:

 • Naaien pinnen;
 • Watten;
 • Organza gewenste kleuren;
 • kaarsen;
 • Straight stick-stichting van een stevig materiaal;
 • pot;
 • PVA lijm;
 • Lijmpistool;
 • Decoratieve stenen;
 • Pearl acrylverf;
 • Borstels.

De originele bruiloft vormsnoei, kunt u gemakkelijk te maken organza en katoen ballenDe originele bruiloft vormsnoei, kunt u gemakkelijk te maken organza en katoen ballen

Direct fabricageproces begint met de vaststelling kaken bloemen pot. Het is gemaakt van het vat bevestiging, die bovenop de basis-bol piepschuim geïnstalleerd. Vaste basis steellichaam schuim ongeveer 2 uur hardt. Daarna wordt de aandacht gevestigd op de watten, die worden samengevoegd tot één doek gebruiken PVA lijm. Het is raadzaam om direct produceren hun fixatie op de florale spons.In de meeste gevallen, de lijm droogt in 2-3 uur, dan is het noodzakelijk om netjes lag op de top van de decoratieve stenen. Het is wenselijk ervoor te zorgen dat ze volledig gesloten laag wol. Bloemblaadjes zijn gemaakt van organza met een schaar. Aangezien de geometrische basisvorm van de cirkel wordt gebruikt. Zijn zorgvuldig singe de randen met een kaarsvlam die niet zal toestaan ​​om het weefsel te verspreiden.

Waardoor de volgende cilinder van de eerste laag temperatuurverf worden gestoken door het centrale pen de bloemblaadjes. Daarna wordt de vaststelling van bloemblaadjes op basis van het schuim. De afgewerkte boom is ingericht op basis van de esthetische voorkeuren van de bruid en bruidegom.

Topiary doen voor de bruid en de bruidegom van satijnen linten en tule

Veel interessante ideeën gooien deelgenomen aan een masterclass van tevoren. Hier, kan niet alleen het werk van de ontwerper te observeren, maar ook om vragen te stellen. In de afgelopen jaren op grote schaal samenstelling van tule en satijnen linten. Als extra decoratief materiaal gebruikt jute, vlas, satijn en opnieuw organza.

De meest populaire keuze voor een bruiloft is een topiary van tule en lintenDe meest populaire keuze voor een bruiloft is een topiary van tule en linten

Om de bruid en bruidegom waren aangenaam verrast, is het raadzaam om te gebruiken om de luchtige tule versieren. Mooie uitstraling en air strip.

Vanuit praktisch oogpunt, de uitvoering van het project richt zich op de volgende factoren:

 • Maak visuele accenten helpen bogen. Een van hen is in het midden van het vat, en de tweede - is versierd met een pot;
 • Laat de kofferbak van visuele compositie niet overbelasten. Het is beter om de decoratieve lint te beperken;
 • Tule creëert een kussen voor installatie satin roses, moet de kleur van die tegenstrijdige met de samenstelling.

Maak een topiary op trouwdag

Zoals eerder vermeld, zal thema-foto helpen bij het bepalen van de richting van de vlucht van de verbeelding. Ontwerpers vragen voor de noodzaak om functies paren, huwelijksverjaardag waarop het is de bedoeling om kunstmatige samenstelling aanwezig is op te nemen onthouden. Het bezit van dergelijke informatie, zal de oprichting van de toekomstige Topiary niet veel tijd in beslag nemen. Universal uitvoering is gemaakt van koffiebonen. Hij heeft niet alleen decoreren een bruiloft, maar ook om het belang van de come jubileum.

Bruiloft verjaardag, kunt u een origineel koffie Topiary, die is versierd met linten en andere items te makenBruiloft verjaardag, kunt u een origineel koffie Topiary, die is versierd met linten en andere items te maken

Als prioriteit geeft aan originaliteit, moet de keuze worden gemaakt ten gunste van de cd- of dvd-station, geld, koffie bonen en ga zo maar door. De laatste optie, volgens geschikte ontwerpers het feestjaar.


Voor werk dat je nodig hebt de volgende materialen:

 • Tule lint;
 • Satijnlint;
 • Gips en stucwerk;
 • 2-laags tape;
 • De bal van het schuim;
 • Flat tafel voor het werk;
 • Een kleine vaas voor bloemen;
 • Gladde houten stok;
 • Koffie graan.

Hoe maak je een topiary met hun handen (video) maken

Vervolgens productieproces dezelfde wijze als hiervoor beschreven. Het belangrijkste ding - om de functionele en creatieve deel in evenwicht te brengen. Teveel boom zal de ruimte en de te kleine overbelasting - het heeft verloren. Het is daarom beter om een ​​middelgrote versie verkiezen. Het is niet nodig om jezelf te beperken in termen van de keuze van de kleuren en vormen. Hoe groter de creatieve wil met het project, hoe meer positieve emoties krijgen de helden van de gelegenheid.

Creative Topiary Wedding (foto)

0b4503eb1e64a649bcfd7105aa7252bb 11img7620 141187 1ca592d0c200f1c1cffc6f84f3ic - svadebnyj-salon-svadebnyj-topiarij-s 5e512f9c55f8e3158bd1a749a9b8bdb5 6d16748963-tsvety-floristika-topiarii-n8452 6ebce1c48798fc148853bb5fa01914d5 016bf6352efdc3675e87c2033e9o - svadebnyj-salon-Derevo-schastya-zhenih-1 25a96698e9d4287e819ee5c7dbmd - tsvety-floristika-topiarij-milaya-svadba 44-


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 90

map