Funktioner av tillämpningen av bambu tapeter interiör

Funktioner av tillämpningen av bambu tapeter interiör

12 October 2017Bamboo tapeter är gjorda av naturmaterial, så kommer inte bara att dekorera insidan av rummet, men också för att göra det mer miljövänligaBamboo tapeter är gjorda av naturmaterial, så kommer inte bara att dekorera insidan av rummet, men också för att göra det mer ekologichnoyPrimenenie bambu tapeter i det inre bidrar till att ge rummet inte bara en vacker estetiskt utseende, men också för att göra det mer miljövänlig. Modern teknik bidrar till att göra bambu en form som lämpar att utföra efterbehandling väggar. Bland alla de andra fördelar är att ge enkel installation. Dessa tapeter är mycket enkelt limmas på väggen, så att du kan göra allt arbete själva, utan att involvera experter.


Modern tapet för bambu

Moderna och eleganta hög kvalitet tapeter för bambu är ganska populära eftersom de är idealiska för alla interiör helt oberoende av ytbehandlingsmedel som används av möbler och tillbehör. På grund av de nästan obegränsade möjligheter för genomförandet av de mest vågade och kreativa idéer de har länge fått stor efterfrågan och popularitet av de ledande inredningsarkitekter.

Eftersom bambu tapeter har en avsevärd kostnad, då de inte kan klistra över väggarna, och fördela tillräcklig separat zon för att skapa en originell interiörEftersom bambu tapeter har en avsevärd kostnad, då de inte kan klistra över väggarna, och fördela tillräcklig separat zon för att skapa en originell interiör

produkt~~POS=TRUNC

Bamboo tapeter har många olika fördelar, särskilt som:

 • mångsidighet;
 • Lång livslängd;
 • Resistens mot en mängd olika mekaniska skador;
 • Enkel installation utförs.

Bakgrund särskilt väl såg under bambu, som använder naturliga material, eller imitation. Om du använder en bambu tapeter är värt att komma ihåg att för att skapa en vacker och framgångsrik interiör är inte nödvändigt att klistra över tapet väggar så fullständigt, du behöver bara allokera en separat zon, vilket ger interiören en speciell personlighet.


Hur man limma bambu tapeter teknik funktioner

Att limma bambu tapeten är en ganska enkel uppgift med vilken det är möjligt att klara på egen hand, utan inblandning av specialister. Innan du monterar ditt behov av att initialt justera till önskad storlek. Längs rälsen är perfekt skära med en kniv, men för korsskärbladet är bäst att använda en elektrisk sticksåg, utrustad med särskild sågning av metall.

Innan limning bambu tapeter, tillämpa gips på väggarna just att det inte finns några bristerInnan limning bambu tapeter, tillämpa gips på väggarna just att det inte finns några brister

Efter remsan av tapeter kommer att utarbetas, måste du sätta på dem flytande naglar. På fel sida är bredare remsor utan luckor, och till vilken lim appliceras. Dessa band är helt enkelt nödvändigt för att undvika att tvinga limmet mellan remsorna.

Innan applicering av tapeter på väggen, måste täckas med primer och försiktigt i linje för att undvika oregelbundenheter i ytan. Tapeter måste sätta fast på väggen, en liten trycka på dem, så att de följer perfekt till ytan. Efter att du måste riva av duken tapeten från väggen och låta limmet omständlig några minuter. Då måste du vila mitt tapeter på väggen till sin ursprungliga plats och bra smäll över hela ytan av gummiklubba.När du klistrar väggarna i bambu tapeter är nödvändigt att noggrant övervaka docknings lederna, eftersom torkningen de skingras. Den sista leden mellan skenorna är fäst på väggen med små spikar.

Snygg tapet med bambu mönster

Det är viktigt att komma ihåg att innan du klistrar tapeter på väggarna, de behöver ett par dagar kvar i rummet för att göra att de har förvärvat önskad temperatur och luftfuktighet.

Tapet med bambu göra för en intressant och bekväm interiör i ditt rumTapet med bambu göra för en intressant och bekväm interiör i ditt rum

Bamboo har länge använts som en väggdekoration i många länder och är förknippad med:

 • visdom;
 • lycka;
 • Livslängd.

Dessutom är en sådan beläggning för väggar kapabel att ta hem atmosfär av värme, sommar och komfort. Men naturmaterial är ganska dyra, så inte alla har råd att dekorera väggen med bambu tapeter. Ett bra alternativ skulle vara tapet med bambu mönster. Denna imitation av ett naturligt material för att bidra till den önskade atmosfären i huset och ge den värme och komfort.

I vissa fall är verkligen bäst att inte använda naturliga material för väggar och välj den intressanta papperstapet med ett motsvarande mönster.

Till exempel, i miljöer med hög fuktighet och temperaturförändringar naturligt material kan snabbt förlora sin form genom flera årstider, och kommer att börja att sönderdelas. Köket är också rekommenderas inte att använda naturmaterial, eftersom de absorberar lukter, liksom beläggningen kan vara förorenade.

Tapet med bambu mönster passar perfekt insidan av ditt kökTapet med bambu mönster passar perfekt insidan av ditt kök


Tapet med ett mönster av bambu är ganska universella, så kan passa in i alla miljöer. För lyxiga rum, inredda i orientalisk stil, är perfekta ljusa tapeter med guld prydnad bambu. I sovrummet kan du använda tapeter med vackra pastellfärgade bambusnår. Särskilda lyx i inredningen kommer att bidra till att ge den mörka tapet med bambu mönster.

Hur man väljer limmet tapeter bambu tyg

Innan vi går direkt till tapeten klistra, måste du bestämma vad lim är lämplig för detta ändamål. Plain tapet flytande lim som appliceras på de flesta typer av tapeter är inte lämplig för bambu tapeter tillverkade duk.

Du måste välja ett lim som kommer att hålla bambu, och på samma gång måste vara tillräckligt plast för att kunna svara på eventuella förändringar helt och eventuell deformation av materialet.

Det bästa alternativet är flytande naglar som kan användas för att anordna väggpaneler.

För limning bambu tapeter kan användas som ett särskilt lim och en konventionell fillerFör limning bambu tapeter kan användas som ett särskilt lim och en konventionell filler


Med ett gynnsamt klimat i rummet, kan du använda den mest vanliga kitt. I det här fallet måste du inte bara limma bambu tapeter, som en buckla i sina väggar täckta med kitt. Bakgrund kommer att vara mycket bra att hålla på grund av deras särskilda präglad yta mesh. Emellertid, avslutar en nackdel med denna metod kan vara att gips kan få ut genom slitsen och avlägsna den från den främre sidan i vått och i torrt tillstånd är mycket svårt.

Vackra interiör med bambu tapeter: foton

För att skapa en vacker och unik interiör, bör förstå funktionerna i bambu tapeter. Detta material, trots all sin skönhet och miljövänlighet, är inte lämplig för varje interiör. Bamboo tapeter passar perfekt in i den östra eller etnisk stil och är helt olämpligt i en klassisk inredning, utformad med en touch av aristokratin.

Vid utvecklingen av utformningen av rummet, är det värt att komma ihåg att bambu tapeter är fullt möjligt att använda som en enda dekorativt element och göra dem täcker hela ytan av väggarna. Beroende på vilket alternativ som valts, kan du få en helt annan uppfattning om ett gemensamt utrymme.

Partiell integration av naturliga bambu tapeter kommer att ge rummet en viss känsla mycket värme och komfort, men om du använder en bambu tapeter för dekoration av väggarna, kan du skapa en intressant rustik stil.

Dekorera och lägga till modern stil till den gamla skåp, kan du använda bambu tapeterDekorera och lägga till modern stil till den gamla skåp, kan du använda bambu tapeter

Bamboo tapeter kan användas inte bara för dekoration av väggar och tak, men också som en dekoration för sluttningarna, skåp och skåp, som kommer att komplettera den övergripande stil.

Urval av möbler och tillbehör under bambu tapeter

Bamboo tapeter inte är alltför olika färger.

Hon representeras av nyanser som:

 • kräm;
 • persika;
 • gyllene;
 • grönaktig;
 • Koppar.

Dessutom Nyligen har kombinerats tapet som kombinerar flera olika färger och tapeter med utskrifter. Bambu tapeter kan användas både separat och kombinera dem med en mängd olika ytmaterial, till exempel, såsom dekorativ sten, vanliga papperstapet eller helt enkelt målade väggar.

För rum med bambu tapeter är det rekommenderat att välja produktionen av möbler med naturmaterialFör rum med bambu tapeter är det rekommenderat att välja produktionen av möbler med naturmaterial

Den viktiga roll som en kombination av bambu tapet med möbler. Möbler bör vara tillverkade av naturmaterial av hög kvalitet och har en naturlig färg. När du väljer en soffa, bör ge företräde åt alternativ med läder eller linne stoppning.

Resten av möblerna ska vara gjorda av trä. Endast denna kombination kommer att bidra till att uppnå den mest harmoniska och estetiskt utseende.

I interiören, där en avslutande material som används bambu tapeter, är varje detalj viktig, bör så speciell uppmärksamhet ägnas åt de dekorativa element som är säker på att vara helt i harmoni med den övergripande stil. Relevant är stora krukväxter, målningar av naturen, dekorativa element tillverkade av natursten och mycket mer.

Funktioner bambu tapeter: vad de är bra

Bamboo tapeter - det är verkligen unik och utsökt efterbehandling material, som är dess rätta kombination med andra föremål av inredningen kommer att vara helt lämpligt i alla rum.

Bamboo tapeter har den fördelen framför andra tapeter som naturliga och ekologiskaBamboo tapeter har den fördelen framför andra tapeter som naturliga och ekologiska

Feature tapeter bambu är miljövänlig, eftersom dessa använder en liten bambu reechki följd av split bambu. Dessa skenor är fixerade på grundval som rispapper eller tyg kan agera. Reiki kan fixeras i en viss ordning, och kaotisk, vilket gör det möjligt att skapa intressanta ovanliga tryck. För att skapa en bambu tapeter är lämplig endast väldefinierad sorts bambu och tas endast dess övre skikt, som så småningom inte förlorar sin naturliga färg.

De främsta fördelarna med bambu tapeter anses vara en naturlig och miljövänlig, så att de kan användas även i barnens rum för att skapa ett gynnsamt mikroklimat.

Att limma bambu tapeter (video)

Bamboo tapeter är ganska intressant alternativ väggkonstruktion eftersom de hjälper något närmare den naturliga miljön och göra ditt hem mer miljövänlig, fräsch och ren.

Bamboo tapeter i det inre (foto)

1 1-48 1d11864b35536b633d10adebf727fc28 1-hQUn 2-45 4rrrrsrye 3-40 11 23-11 71ed98e62de964178f6dfea60e87fd8d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 18

map